HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 95 užívateľov

Užívateľ > Greeny > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Arma 3 bola pre mňa veľkým sklamaním. Nielenže autori "zabudli" dať do hry kampaň ale hra je celkovo nedorobená. Má pekné prostredie a všetko ale pre mňa je ovládanie neskutočne komplikované. Nehovorím že by mi komplikované ovládanie vadilo (Už som prešiel veľa hier s takým ovládaním) ale je toho strašne moc. Celé to zoznámenie s hrou je neskutočne dlhé a kým sa naučíte všetko ovládať tak aj zabudnete čo bolo na začiatku. Proste Arma je podľa môjho názoru urobená len pre hardcore hráčov ktorý presedia pri počítači aspoň 8 hodín denne a ja bohužiaľ medzi hardcore skupinu nepatrím a tým pre mňa celá hra stráca význam. Za tú peknú grafiku a dopílené veci 60% ale keby mne osobne hra sadla určite by bolo viac ;)
Táto hra sa mi páči už s toho dôvodu že spája reálne s nereálnym a vytvorí peknú a hrateľnú symbiózu. Páči sa mi že tvorcovia spravili hru v stredoveku takže máme možnosť nahliadnuť do svetových dejín a to s veľkým štýlom. Páči sa mi že tvorcovia vytvorili vlastne "superhrdinu" pre stredovek ktorý nezabíja pre potešenie ale pre dobro ostatných avšak na konci zistí že on sám bol zradený najbližším. Na tejto hre sa mi nepáči to že tam vcelku po výhre nie je čo robiť okrem miniatúrnych questov ktoré sú bez príbehu a nudné (zachráň občana, vyštveraj sa na tamtú vežu, pozbieraj vlajky...). Dobrá hra po ktorej prišlo ešte lepšie pokračovanie a celá séria po každom vydaní zožne neskutočnú slávu.
Ide o dobrý ale nesmierne drahý koníček. Hra je dobre spravená aj keď nereálna väčšinou prevláda sranda nad reálnosťou. Je tu neskutočne veľa máp, možností, predmetov ktoré vám pomôžu v boji ale jediné čo vždy bude chýbať sú peniaze. Táto hra je nesmierne drahá ak si ju zamilujete je dobrá to áno ale drahá. Ak sa vám zapáči a rozhodnete sa vôjsť do väčších levelov tak si pripravte aspoň 40 € lebo z vecami ktoré dostanete na začiatku sa táto hra hrať nedá. Hra je excelentne spravená ale o jednu pätinu percent ju pripravila kvôli peniazom. Rozhodne hrajte a uvidíte že sa vám zapáči!
Táto hra ma asi bavila pred rokom vtedy som si tam kúpil aj pár zbraní ale teraz je to Hrôza. Na polovicu svojich zbraní som si musel pokupovať nejaké sprostosti! Ako keby im nestačilo že som za to zaplatil ešte budú od teba peniaze pchať. To malo za následok zníženie munície v mojej obľúbenej zbrani o 6 nábojov. No už som to dáko rozdýchal a začal hrať a zase ma čaká prekvapenie. Po prvej hre som mal skóre asi 1/8 ale hovoril som si že mi chýba tréning. Po asi 5 hrách som mal 2/8 no ďakujem pekne keď pred rokom som mával 5/3-2. Zistil som v čom je chyba keď na mňa nepriateľ strieľal ja som vôbec nevidel odkiaľ tak som sa potom aj prestal čudovať keď ma nepriateľ dal 3x s devinou. Skúšal som všetko nastavenia,grafiku a tá grafika tá je ako z roku 2004 ale hlavne že načítava sa ako z roku 2015. Táto hra je strašná. Aj keď je to Play 4 Free stále su platí aj Pay 2 Win. Vôbec neodporúčam!
Je rok 2013 a za chvíľu 10 výročie tejto skvelej hry ale ja som na ňu nikdy nezabudol. Až doteraz hrávam Singleplayer aj Multiplayer a spomínam na staré dobré časy ktoré som pri tejto hre strávil. Dneska to už není taká cenená hra ale grafika bola vtedy riadny boom tak isto sa každému páčila hrateľnosť aj pomerne reálnosť tejto hry. Čo dodať len to skúste sami a aj keď má už hra 10 rokov jej herný duch ostáva
Moje pocity po tejto hre: Už nikdy viac! Ešteže som si ju nekupoval lebo by ma šľak trafil. Ja už fakt nepochopím ako môže Treyarch alebo Shityarch vydávať takú istú hru zhruba 4 roky od COD:WAW5. Už 4 roky sa to takto vlečie a ja sa ďalej nehodlám tomu prizerať proste všetko skopírované z minulej hry nové prostredie: no dobre, nové zbrane: tiež dobre, nový štýl: žiadny 4 roky tá istá hra: Ideš,ideš,hodíš granát,strielaš a ďalej ideš ideš. Už by mohli vymysleť niečo nové. K hranie tejto hry vám postačí 0 schopnosť taktiky. Priemerný američan by mal byť uspokojený s touto hrou. No dobre keď to už tak zobereme taktika není všetko aj keď robí dôležitú úlohu ale pri tej hre vôbec nemusíte rozmýšlať. 10 % za ten "multiplayer"
Rozhodne nesťahovať ani nekupovať! Táto hra je živúcim príkladom toho ako hlboko môže táto séria klesnúť. Po neúspchu z MW3 by som očakával niečo nové a strhujúce ale oni urobili presnú kópiu MW3 a BO2 dohromady. Ešteže je tam nový píbeh aj keď samozrejme kratučký akurát tak na pár hodín hrania a multiplayer okorenený zase tými debilinami ako lobby kde si môžeš vybrať len typ hry a ak chceš nejakú mapu tak sa strč! Škoda že si nevzali multiplayerový príklad z MW1 to bola, je a bude najlepší MP zážitok v celej sérií! + Za toto tvorcovia pýtajú nehorázne peniaze a pýtam sa za čo? Za krátky gameplay a za nudný multiplayer po ktorom pobehujú samí cheateri. Ľudia nekupujte to kedysi CoD býval dobrý ale tie časy sú dávno preč!
Hodnotenie čo sa týka hry:
Podarená hra ktorá vás vtiahne do seba a nepustí (tak ako každý Counter Strike). Veľmi sa mi páčia inovácie ako napr. ranky alebo skiny (aj keď obidve majú svoje mínusy: Ranky neukazujú váš ozajstný skill ale skôr koľko máte winov a skiny sú veľmi draho platené). Sú tu klasické mapy ktoré nájdete aj na 1.6 ale aj novšie ktoré pribúdajú každou operáciou. Hra je však hrateľná len dovtedy pokým sa izolujete od komunity a hráte s piatimi známymi v lobby. Najhoršia vec v hre je asi len competitive cooldown ktorý handicapuje hráčov natoľko zenemôžu robiť nič iné len hrať normálne (disconnect=ban, kick player=ban, kicked by team=ban, teamkill=ban, afk=ban)

Hodnotenie čo sa týka komunity:
K tomuto sa nejdem veľmi vyjadrovať lebo by som tu bol veľmi dlho. Komunita sa skladá z veľa skupín ľudí (trolovia, deti, rusi, nemci, poliaci, ignoranti, hateri, noobovia...). A už dopredu viete že ako "chytíte jedného hráča z týchto kategórií do týmu tak je to autolose - buď to nevedia hrať alebo zničia tým a budete sa navzájom zabíjať. Komunita tejto hry je pliaga ktorá ju kazí avšak aj ja som našiel zopár normálnych ľudí ktorý boli ochotný komunikovať a hrať ako tým avšak takých je veľmi málo - vyhynutý druh popri idiotoch čo sa po hre neustále pohybujú (názorný príklad = bamba je plantnutá a chlapec môže defovať - keď chýbajú 2 sekundy do konca prestane a začne hľadať lepšiu zbraň
Naozaj výborná historická stratégia ktorá neomrzí ani po dlhom čase. Není čo tej hre vyčítať proste všetko má čoho treba. Panovnícky štýl života není len luxus a pohoda ale aj zodpovednosť. Musím sa priznať že neraz som sa pri hre potil aby som náhodou neprehral dôležitú bitku alebo obliehanie a neraz som bol naštvaný na neschopných vazalov avšak tých výpomocných a schopných som vždy obdaroval menšími titulmi. Táto hra je naozaj dobrá simulácia stredovekého života a určite jediná svojho druhu.
Toto DLC sa nepodarilo až tak veľmi ako to posledné (Sword of Islam) ale tiež je pekný kúsok. Pridáva pár výborných eventov aj random eventov ktoré ma prekvapili. Veľmi sa mi páči že sa dá znovudobiť celá Rímska ríša. Takisto som aj vykúšal zrušiť východnu schizmu a celá Európa konvertovala na Pravoslávnu cirkev a Katolicizmus sa stal herézou Pravoslávnej cirky (Trochu kruté ale čo už). Do hry sú pridané napr. aj nové skiny pre byzantské jednotky a neskôr je pridaný dodatok Medditaranean faces ktorý vylepší portréty Byzantíkov. Prídáva do hry aj scenáre: The Alexiad (Znovudobývanie Byzantskej ríše za cisára Alexia I.) a Latin Empire (Prenesie sa do doby keď bolo vytvorené Latinské cisárstvo a Byzantské zmenilo názov na Nikaejské). Super DLC odporáčam!
Prvé DLC ktoré do hry pridalo väčšiu mapu. Aj keď ja som špeciálne za indického vládcu ešte nehral tak plánujem vytvoriť nové grécke impérium ktoré sa bude ťahať od Gangy až po Jeruzalem. Všeobecne mi toto DLC neprinieslo nič takže dávam o niečo horšie hodnotenie ako pre predošlé DLC. Toto DLC do hry pridá veľa ďalších eventov, zopár nových vier a niečo také ako okruh diplomatických možností - odteraz už nemôžete rozvíjať diplomaciu ak ste vládca Islandu a váš cieľ žije v Indií.
Jedno s menších DLC ktoré prinesie do hry celkovo dosť málo. Bude tu šanca hrať za židovskú národnosť a obnoviť Izraleitské kráľovstvo. V kresťanských krajinách sa môžeme tešiť na pápežské konkláve v ktorom budú štáty Európy bojovať za svojho kardinála a ak vyhrajú tak sa môžu tešiť na takmer nevyčerpateľný zdroj zlata. A aby ani moslimovia neboli ukrátený tak sa do hry pridali dve islamské školy ktoré môžete vyštudovať a tým pádom si vylepšiť svoje štatistiky ako vládca monarchie.
Aj keď som ešte nemal tú česť pocítiť Aztécku inváziu v Európe aj tak hrám s týmto DLC furt. Ako som sa pozeral ich armáda vyzerá dosť brutálne a asi ťažko ju bude zastaviť lebo zaručene sa bude šíriť ako Zlatá horda avšak má o dosť vojakov viac (okolo 200 000 vojakov) (Čo je ohromne keď Svätý Rímsky cisár má v priemere 20 000 len. Asi ťažko bude mať šancu niekto prežiť túto inváziu a bude to zaručene problém aj keď by som mal použiť cheaty (čo poslednú dobu používam len v kritických prípadoch). Aj keď je to nehistorické určite je to pekný kúsok do zbierky a určite skvelá hra pre challengerov. Do hry aj pridá novú Aztécku vieru a možnosť obetovať nechcené osoby (váš otravný brat už viac nebude môcť si nárokovať vaše tituly). Rozhodne dobré DLC do zbierky.
Dobré investované peniaze do tohoto DLC. Naozaj krása ako sa s tým tvorcovia pohrali a urobili gameplay atraktívnejši za moslimov skôr ako za ostatné viery. Nájdete tam veľa nových islamských eventov, čŕt atď. Môžete usporiadať Ramadán, Ísť do Mekky alebo ak sa na to cítite zvolať džihád do kresťanskej Európy. Toto DLC má zo všetkého trocha a pekný dodatok sú aj pesničky (Songs of Caliph dodatok). Ďalej je tu zmenené právo a zákony islamu. Toto DLC si treba poriadne užiť.
Očakával som naozaj niečo viac ako napr. nový systém zákonov, konvertovanie monarchií na republiky atď. avšak DLC toho ponúka veľmi málo. Cena ma aj zaskočila (9,99 €) ale myslel som si že to bude oveľa lepšie tak som kúpil ale není to bohvie čo. DLC pridáva do hry obchodnú sieť, voľby nového panovníka a ešte nejaké rodinné vily a to je žalostne málo za cenu DLC. Bohužiaľ neostáva mi nič iné ako dať ľahko nadpriemerné hodnotenie a to len kvôli kvalitnej značke základnej hry inač by som musel ísť do záporných bodov.
Nápad nebol zlý ale celkovo je hra stereotypná. Každá misia z neuveriteľne krátkej kampane bola taká istá: Zoskok s padáku, Zničenie cieľov, Postrieľať zvyšky nepriateľov a koniec. Nápad bol neskutočne dobrý z ktorého sa dalo neuveriteľne dobre tvoriť od Operácie Husky cez Deň-D , Ardény až po breh Rýna avšak hre toho chýba veľa a hlavne kreativita. Bolo toho neskutočne veľa čo sa dalo vyťažiť z celej kampane a oni to natrepali do pár misí a volajú to "singleplayer" bohužiaĽ ten je o ničom. Ako som povedal myšlienka dobrá spracovanie hrozné ale ak si chcete zahrať klasickú vojnovú hru aspoň na 3 hodiny tak toto je jedna z nich.
Párkrát som sa pokúšal hrať túto "hru" ale proste to nejde. Už len grafika tomu napovedá aká je to hra. Čisto Japonská hra a sú tam samé sprostosti ako keby robili hru na Pokémonov (Mimochodom proti nim nič nemám). Grafika je hrôza teda keby to malo taký herný aspekt ako napr. Minecraft tak to ešte predýcham ale takto to nejde. Najviac ma serie limitovanosť tejto pripečenej hry napr. Teleportovať sa môžeš iba od 10 lvlu Mať svadbu alebo jazdiť na koni od 25 lvlu. Tak prosím vás choďte do riti. Ak sa chcem ženiť alebo jazdiť na koni tak radšej pustím Skyrim a ožením sa a budem jazdiť na koni od 1 úrovne a nikto mi nebude rozkazovať. Táto hra je proste stvorená pre tých čo majú čas a peniaze takú hnilobu hrať. Prepáčte ľudia idem grcať!
Mount and Blade Warband je výborná hra ktorá stojí za to si ju aspoň zahrať. Samotná hrá vás pobaví tak na týždeň tak vtedy prídu na rad módy. Ja som si nainštaloval mód Anno Domini 1257 a všetkým ho odporúčam aj keď není moc historicky správny oproti nemu sa Calradia zdá byť poriadne malá a s oveľa menšími možnosťami. Úloh tam mohli dať viac. Grafika je náhodou dobrá pretože si môžu zahrať aj hráči s horšími počítačmi. Hudba mi vôbec nevadí lebo keď ma omrzela pridal som tam svoju vlastnú. Ľudia túto hru určite kúpte. Stojí zato a ešte má dokonca aj fajnový multiplayer samozrejme sú tu aj mínusy lebo hra je nesmierne stereotypná (len bojovanie a pobehovanie atď.) ale pritom dosť pobaví!
Red Orchestra určite stojí za to! Prekvapí vás svojim realizmom, grafikou a širokým výberom zbraní avšak určite vás nemilo prekvapí Singleplayer a inteligencia NPC. Hra určite nie je zlá ale chýba tam veľa vecí aby sa to mohlo volať plnohodnotná bitka o Stalingrad. Realizmus a grafika sa mi páčili najviac lebo sú výborne spracované tak aby dávali hre náboj reálnej bitky ako keby ste sa ocitli na bojisku ale akonáhle si prestanete všímať tieto faktory tak prídu na rad veci oveľa horšie. AI je jedna z najhorších aké som kedy videl: Strieľam guľometom na nepriateľa a môj spojenec si len tak prebehne cez guľometnú paľbu alebo cieľ je brániť nejakú oblasť a 3/4 družstva sa flákajú niekde pol kilometra od oblasti určenej k obrane. Taktiež je tu nevyužitý potenciál SP ktorý bol NAOZAJ nevyužitý. Vaše úlohy sú doslova nudné: buď udržať nejakú oblasť pár minút alebo zaútočiť na nejakú oblasť ale inač nič ďalšie nečakajte. SP mal určite naviac ale MP neriešim lebo tam s vami hrajú reálny hráči ktorý majú vlastný rozum. Celkovo som od tejto hry čakal viac ale hratelnosť a grafiku zvládla na jednotku avšak ostatné veci sú vcelku nedorobené.
Na tú dobu revolučná hra. Stronghold hodnotím veľmi pozitívne kvôli obsahu, hrateľnosti a ďalším veciam avšak Strongholdu chýba "Kingmaker" gamemode ktorý je v Strongholde Crusader a Strongholde 2 ale to neberiem ako mínus lebo Stronghold je vlastne otcom všetkých stredovekých strategických hier aké boli doteraz vydané. Najviac sa mi páčil v Strongholde výber lebo tam bolo veľa možností čo robiť. Kampaň má pre mňa v hodnotení veľkú úlohu lebo zatiaľ čo v Strongholde 2 bola kampaň len na 12 levelov a Crusaderi boli úplne bezpríbehové kampane (ktoré sa mi vôbec nepáčili) v Strongholde 1 tu máme 21 levelov a príbehové spracovanie je urobené na jednotku. Takisto hodnotím aj ostatné levely samostatné od kampane. Stronghold je veľmi podarený titul a určite odporúčam aj keď je to už veľmi stará hra je priam dokonale spracovaná.
Táto hra je klenotom medzi RPGčkami. Ak vás aspoň trochu baví mať virtuálnu postavu a robiť si čo chcete tak táto hra je (takmer) dokonalá pre vás ale samozrejme nesklame ani oldschool hráčov. Mne osobne tak chýbalo pár vecí z Oblivionu ale všetko to vyvážila neskutočná hratelnosť a všetky tie brnenia, zbrane, zaklínadlá a knihy. Na tejto hre sa mi páči že má veľmi dobre spracované Lore takže hneď ako vstúpite do hry ocitnete sa v úplne inom svete. Nepáčia sa mi niektoré bugy a niektoré questy sú príliš krátke (Hlavný quest nebol moc dlhý takisto družníci alebo mágovia) ale tieto malé nedostatky sa kompletne vyvážia módmi od komunity. V tejto hre môžete byť hocičím čo vás napadne: rytierom, šľachticom, kriminálnikom, lovcom atď. Rozhodne odporúčam všetkým od úplných začiatočníkov po najväčších profesionálov. Dovolím si povedať že táto hra spôsobila doslova prevrat vnímania RPG vo svete a nečudoval by som sa keby Skyrim bol otcom ďalších podobných úspešných hier. Od vydania hry mám nahratých viac než 600 hodín!
Túto hru si už hneď od začiatku netreba spájať zo Skyrimom. Pár tých questov čo som splnil nebolo nič extra a musím povedať že ani grafika nie je na túto dobu nič moc. Je pekné ž je dostupný (skoro) celý Tamriel ale musím sa spýtať hráčov: Naozaj ste toto chceli? Celý Tamriel? Áno je to pekný prídavok ale nie celkom domyslený. Hru som nikdy nevlastnil lebo niesom ochotný míňať toľko € za takú ľahko nadpriemernú hru ako je toto čudo ale BETA mi úplne stačila aby som si urobil obraz. Atmosféra sa mi celkom páči a vystihuje Tamriel ale len atmosféra nestačí aby ste z toho spravili prvotriednu hru. Nikdy som nevidel aby hra zožala toľko nenávisti z internetu a ani sa tomu nečudujem - tvorcovia úmyselne spoplatňujú túto hru aby čo najviac zarobili a čo najmenej dali hráčom a nepochybujem o tom že veľa hráčov ktorý hrali Skyrim si teraz nezahrajú ESO len zo vzdoru (a ja sa k nim pričleňujem). Táto hra môže byť dobrá len za nejaký rok keď updates úplne dopília všetky prvky aby vyzerali tak ako majú vyzerať a až vtedy keď sa táto hra prestane robiť pre biznis. Elder Scrolls séria neskutočne spadla po vydaní tejto "hry" robenej pre biznis a nie pre hráčov.
Táto hra je úžasne spracovaná a určite stojí aspoň za pohľad. Ponúka dokonalú simuláciu staroveku a všetkého okolo toho. Môžete hrať za viac než 20 frakcií, Môžete vystavať veľkú ríšu ktorá sa bude tiahnuť od ruskej stepi až po Atlantik, Môžete vystavať mestá do takej veľkosti že sa im ani samotný Rím nevyrovná a to všetko s krásnou grafikou. Ovládanie je pre začiatočníkov trocha komplikovanejšie ale ja som si už prvý deň zvykol. Veľmi sa mi páči spracovanie bitiek kde nevíťazí ten s početnejšou prevahou ale ten ktorý ovláda taktické schopnosti (Môj najväčší úspech po prvom dni bolo jasné víťazstvo proti Etruskom kde stálo proti sebe 1200 vs 1300 vojakov a ja som s ľahkou početnou nevýhodou dokázal rozprášiť celú ich armádu len za strát okolo 350 vojakov - pričom som hral na Hard). Ľudia určite kupujte ak ste aspoň trocha strategicky založený táto hra je doslova rajom pre stratégov.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |