Medal of Honor: Airborne | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 45901 užívateľov

Medal of Honor: Airborne


Žáner:Akčná
Dátum vydania:4. September 2007
Stránky hry:www.medalofhonor.com/game/airborne
Výrobca:Electronic Arts, EA Pacific
Kúpiť hru Medal of Honor: Airborne
Kúpiť hru

Ďalší diel populárnej vojnovej akcie, ktorý je postavený na novom next-gen engine a uvádza vás do úlohy vojaka prvej skupiny 82. parašutistickej divízie menom Boyd Travers. V jeho koži absolvujete radu dramatických bitiek po celej Európe, pričom začínať sa bude na Sicílií a končiť v samotnom srdci nemeckej ríše.

Misie sa budú odohrávať hlavne za nepriateľskými líniami a každá bude začínať zoskokom s padákom, ktorý budete mať prvý raz plne vo svojich rukách. Len na vás a poveternostných podmienkach bude závisieť, kde necháte svoju postavu dopadnúť a ako sa následne daná misia bude vyvíjať.




Ďalšie videá »


Medal of Honor: Airborne - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
69%

Recenzie
Tiscali Games70%
Revoluce se nekoná… Seskoky padákem jsou spíše příjemným zpestřením hry, než onou opěvovanou taktickou inovací. A nový systém umělé inteligence také není žádný zázrak. Přes to všechno je Medal of Honor: Airborne hrou zábavnou a řemeslně dobře zpracovanou. Nebýt tak ubohé trvanlivosti, možná by si zasloužila hodnocení o stupínek vyšší, i díky systému vylepšování zbraní.
Sector.sk60%
Celkovo je pre mňa Medal of Honor Airborne sklamaním. Keď som pred časom hral demo, tešil som sa zo série inovácií, ale teraz pri plnej hre som zistil, že to je všetko, čo hra ponúka. Hra jednoducho nemala potrebnú atmosféru a ponúkala stále len to isté. Možno je to už obohranosťou druhej svetovej vojny, alebo absenciou predskriptovania, ktoré z hry spravili Serious Sama v druhej svetovej. V každom prípade tomu už chýba šťava.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Sam0980%
Podal mna je to dobra hra ale je kratka ale potrvá vam aby ste presli tých 6 misií vela času.Dobra grafika a dobre je ked mate vylepsene zbrane.Oplatí sa hrať ju.
ToMiKeR80%
Veľmi dobrá hra je krátka ako hovoria iní ale oplatí sa zahrať tejto hre dávam veľmi dobré hodnotenie za hratelnosť a za grafiku
CoDmanik75%
Tak začneme tými pozitívami. V prvom rade ocenujem možnosť zoskoku s padákom ktorý je naozaj realistický. Upgrady zbraní sú perfektné ako aj množstvo achievementov v misiách (objavenie skrýší, sniperské posty). Multiplayer je z celej série najlepší (ak nerátame diel z roku 2010), ešte vačšie vylepšenia a nové mapy. Teraz tú zlú stránku Airborne. Aj ked si užijete zábavu s upgrademi, zbraní je tam veľmi málo. Neustále respawnovanie nepriateľov zapríčinila aj veľkosť máp a tak sa vám može stať že vyčistíte dom od nepriateľov a zachvíľu sú tam opať. Aj ked som to hral dávno je tam okolo 8misí čo je obrovská chyba aj ked na druhej strane si každú misiu užijete aj hodinku. Oplatí sa to kúpiť kvoli Multiplayeru no iné od toho nečakajte...
"Neexistuje krajší pocit než to, ked zistíte že sa vám otvoril padák."
"Show me man who jump out of airplane, and I will show you man who want fight." ...a mnoho ešte krásnejších citátov z prostredia Airborne :)
REnKO9995%
Medal of Honor som ako sériu vždy uznával, hoci je to skoro to isté, ako veľmi podobné Call of Duty. Aj napriek tomu, že hra z 80% kopíruje prvé diely CoD, hra ma bavila. Príbeh je tu menej podstatný, zato hlavným ťahákom je to, že ste výsadkárom a teda sa budete musieť naučiť pristávať s padákom, a zažívať presne to, čo zažívali skutočný výsadkári za 2. svetovej vojny. Grafika patrí tiež k plusom rovnako, ako aj celková hrateľnosť. Rozhodne neoľutujete, ak si hru kúpite. Zábavy je tu dosť.

95% zo 100%
Mr.4770%
+ Grafika (Unreal engine = záruka kvality)
+ Zvuky
+ Zbrane
+ Soundtrack(Hudba v hre)
+ Zoskoky padákom
- Málo noviniek
- Len 8 levelov
- Žiadna Fyzika
- Krátkosť Hry
Sintarandir70%
Asi takto... Graficky naozaj krásna hra, ale aby sa stalo to, že ráno som to nainštaloval a ešte sa ani nezotmelo a odinštaloval som to, ako prejdenú hru, tak som skutočne očakával viac. AI nepriateľov kolíše a miestami som mal čo robiť, aby som sa nenudil. a posledný level v tej veži je naprosté fiasko na poli akčných hier. Neprehľadné a zbytočne frustrujúco nezáživné. Hrať kvôli peknej grafike, tak to vážne nemusím a graficky menej kvalitné tituly s úžasnou atmosférou odo mňa dostanú ďaleko viac percent.
Greeny65%
Nápad nebol zlý ale celkovo je hra stereotypná. Každá misia z neuveriteľne krátkej kampane bola taká istá: Zoskok s padáku, Zničenie cieľov, Postrieľať zvyšky nepriateľov a koniec. Nápad bol neskutočne dobrý z ktorého sa dalo neuveriteľne dobre tvoriť od Operácie Husky cez Deň-D , Ardény až po breh Rýna avšak hre toho chýba veľa a hlavne kreativita. Bolo toho neskutočne veľa čo sa dalo vyťažiť z celej kampane a oni to natrepali do pár misí a volajú to "singleplayer" bohužiaĽ ten je o ničom. Ako som povedal myšlienka dobrá spracovanie hrozné ale ak si chcete zahrať klasickú vojnovú hru aspoň na 3 hodiny tak toto je jedna z nich.
Beethoven100%
túto hru jednoducho milujem. moja jednička. možno za isté hlášky by som strhol body (akože američania vyhrali vojnu a vojna sa začala zoskokom do talianska), ale kašlať na to. je krásna, malebná, to že má iba šesť misií vôbec nevadí, pretože každá má viac podúloh... no, skrátka, je to paráda. nepozerajte sa na opätovné historické nonsensy. hrajte. ja som ju najprv hrať nechcel. ale napr. aj zlepšovanie úrovní zbraní a granátov ma tak bavilo a baví, že ju môžem hrať "donemoty". jediná hra, ktorú mám ako originál. ale nikomu to nepovedzte :D :D :D ak by aj mala mínus, čo by som si nedovolil, lebo je pre mňa skoro posvätnou, tak len za to, že tých misií nie je fakt viac. ale to by som musel mať vlastných 100% navyše. takto má vyzerať hra o 2. sv. vojne. podľa mňa ju žiadna iná neprekonala. ani také klasiky, ako prvé call of duty.
player-Veteran75%
+grafika je super
+silná atmosféra
+level dizajn zlý nebol
+začiatok z lietadla jak vyskakujete
+ovládanie padáku
+upgrade zbraní...trošku sci-fi a morbidné trošku na tú dobu ale i tak si myslím že to hre prospelo pomohlo a bol to dobrý nápad
+finále
+náplň misií

-žalostná krátkosť
-multiplayer
-bugy a nezaujímavé postavy

Airborne bol i napriek celosvetovej kritike a sklamaniu pre mňa fakt dobrým dielom a užil som si ho. Škoda že MP...je taký shit jakým je.
pol973%
Hra síce zaujala ale bola kratka,.misie boli sice dlhe ale malo cakal by som aspon o polovicu viac, multiplayer som sice neral ale moze bit zaujimavy.
Medal of honor tymto dielom sklamal sice grafika a celkovo herny dojem nieje zli ale cakal som viacej,... k tej hore len tolko uz viac ju nespustim.!
michal41575%
Pokracovanie serie MoH ktore v mnohom pokrocilo. Super grafika, ovladanie a hlavne sa mi pacili upgrade zbrani ... fakt huste
Vydareny diel, odporucam :)
matuto1380%
Je to dobré až na to, že tam sú ťažší a ťažší Nemci. Keby boli aspoň takí ako po úroveň 8 tak je to v poho ale 9-10 je ako keby nadprirodzené... A keby chcel byť viac rozvitý tréning a viac misíí (reálnejších, nie ako posledná) tak by to bolo the BEST! Inakšie grafika, príbeh je úplne super len ten zvuk... s tím sa mohli viacej vyhrať. EA je podľa mňa najlepší vydávateľ hier teda aspoň medzi nich patrí a keby MOH chceli byť viac o 2. sv. vojne hlavne nové! :-)
LogitechMomo71%
mám pocit, že to zobrali za zlý koniec... popracovali na grafike a engine, ale čo zráža túto gamesu je jej neuveriteľná krátkosť... ja osobne som ju prešiel za 8 hodín čistéo hrania, čo je v dnešnej dobe málo... veľmi málo...
mar117117100%
Když už se myslelo že WWII je hrami dokonale vybraná, tvůrci MoH přišli s dokonalou novinkou a vystačili si přitom s provázky a kusem plátna.
Monty85%
hru som hral na Xboxe a velmi sa mi to pacilo ale su tam aj minusi teda jeden minus je vypisany nizsie :D.....snad na PC to bude podobne....
+velky vyber zbrani
+tuning zbrani
+grafika

-malo misii


všetky (75) »

Súvisiace hry Medal of Honor: Warfighter
Medal of Honor
Medal of Honor: Pacific Assault
Medal of Honor: Allied Assault: Warchest
Medal of Honor: Allied Assault: BreakThrough
Medal of Honor: Allied Assault: Deluxe Edition
Medal of Honor: Allied Assault: Spearhead
Medal of Honor: Allied Assault

Diskusia o hre Medal of Honor: Airborne Pridať príspevok
09.11.2016 15:02 - Haha žiadny problém GTX 970 :-D :-D :-D
09.11.2016 15:00 - Ty odpovedáš na dačo čo je 10 rokov staré haha
30.12.2015 23:19 - Ti martin ti si konocne kup pocitac lebo na medal of honor alied asault si pis...
30.12.2015 23:15 - Ti martin ti si konocne kup pocitac lebo na medal of honor si pisal to iste a ...
23.09.2014 10:50 - tvoje smiešne všetcisútunak***pseudointelektuálne fakty s&...
...
Zobraziť všetky príspevky (681) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |