Metin 2 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 26500 užívateľov

Metin 2


Žáner:MMORPG
Dátum vydania:2. štvrťrok 2007
Stránky hry:metin2.subagames.com
metin-2.com
Výrobca:G4BOX
Kúpiť hru Metin 2
Kúpiť hru



HW požiadavky Metin 2
Minimálne požiadavky
  • 600 Mhz CPU
  • 256 MB RAM
  • ATI Radeon 7000 / nVidia RIVA TNT2
Odporúčané požiadavky
  • 1.5 Ghz CPU
  • 1 GB RAM
  • ATI Radeon 8500 / nVidia Geforce3 Ti




Metin 2 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
mafesz100%
hra je super
komu sa nepaci jeho vina
(nechcem sa chvaliť) ja uz som level 99
a hral som to pred rokom ale aj
teraz si to niekedy zahram.
:D :D :D
NepoznameSa73%
Metin hram 2 roky.. ( mam lvl 78 wara s P G1 M10 M7 a buff 61 takze sa asi trosku vyznam...)
PLUSY : - hra je free. (btw ak si to chces zjednodusit je moznost kupit v itemshope za real prachy nejake veci...) dalej sposob expenia - naplastujes si celu mapu a potom mobov pozabijas.., mapy ( cim si vacsi lvl tym viac map sa ti otvori.. nejsu tam len dve mesta ako pisete.. je tam vez/udolie orkov/ watery/pust/cave1/(cave2/cechovne mapy atd...) dalej cechy... (cechove valky, ak mas dobry cech tak zajazdy na bossov..) questy ( na zaciatku dostanes za quest malo.. ale neskor mas biologa, ktory ti ako za odmenu prida utok alebo obranu, rychlost...) moznost skupinoveho expenia... vlastne stanky (sam si urcujes ceny samozrejme nemusia ti to kupit) rybarenie tazenie rud..
MINUSY : GM sa o hru takmer vobec nestara... v hre je vela bugov a hackerov, zlodejov.. male deti co vas otravuju "pls expni ma" ( da sa zablokovat chat ale potom ti vobec nik nemoze napisat"... STRATA CASU ...(ale pri kazdej hre zas stracas cas...) a dlho trva exp ( teda ked hrate od 1lvl) do lvl 50 ujde ale potom... ale su aj privatne servery... ( exp je tam rychly...) Potom citanie kuziel je to aj vyhoda ale G kuzla citas 4 mesiace +/- (max je P)
Samozrejme plusov aj minusov je viac a hra sa nemoze porovnavat s wowkom... to je ina liga...
A TA HUDBA SA DA V NASTAVENIACH ZMENIT NA VLASTNU!!


Majlo35868%
Plusy:
+možnosť vylepšení kúziel
+hrateľnosť
+veľa itemov a zaujímavých tvorov(zo začiatku sa to dak možno nezdá ale časom uvidíte)
+terén nieje taký zlý ako to opísal nejaký užívateľ že rovina , kopček sem tam domček , stromček.Je tam viac miest ako to jedno základné , sú tam napr. dungeony , veže , budovy atď...
Mínusi:
-malá možnosť výberu , vzhľadu , klás a rás postáv.
-dlhé expenie (preto hrám na private serveroch kde je to zjednodušené)
V celku Metin2 je nieje vôbec zlá hra ale ani tá najlepšia ale čo môžme čakať od freeverovky , je to skôr pre tých čo nemajú na WoW a podobné lepšie MMOPRG .Grafika sa mi nepáči ale do mínusov ju dávať nebudem pretože ta hra je 6 rokov stará a navyše grafika hru nerobí (to nám napr. potvrdí MineCraft)
Bladerik100%
Možno to má slabú grafiku, možno málo questov, možno detskú komunitu, ale pre mňa to je best hra, hrávam ju 4 roky , private servery napr.Sindicate,Last World atď, keď niekto spomenie metin 2 tak sa mi vybaví kopu spomienok, dá sa povedať že táto hra ma sprevádza životom, stále keď sa nudím, metin to vyrieši, dávam 100% pretože túto hru milujem aj napriek nedostatkom.
jakubgajdos60%
tato hra je na tom graficky velmi zle. Jedine pozitivum je na tom že je aj cz server. strhavam tych 40 bodov za to ze je tam pomale expenie, hudba velmi zla a na wow ani allods to nema,ale inac je to celkom v pohode hra.
prince3320%
mam taký pocit že tato hra od výrobcou bola na nič. Ak chceli vytvoriť hru, ktora bude dobre predavana,obľubena mali na tejto hre zapracovať. Na tejto hre sa žiadny + nedá najsť, rok výrobi 2007 ale grafika je horśia ako na CS 1.6 . Ak táto hra bude mať úsmech budem veľi prekvapený.
Marcus2282%
Takže Metin2 je good hra :) Vy to hodnotite len s pohladu ked ste to hrali den dva :) Tu neurobiš plný lvl za mesiac nebo dva jako v Lolku napr. Metinu musiš venovat viac času aby si bol dobrý x) ja hrávam 2 hodky denne a som lvl 75 :)Samozrejme že metin má i mínusi napr.
-grafika
-malé deti
-zlodeji
-Gmka taky nič moc :)
a ted Plusy: pekne spracované zbrane :), mapy taky good(až od 60+)když si najdeš kamarárati NICE hra,sposob expeniaa.. Hodnostim 82%

Craigs15%
Metin 2, je populárna MMORPG, pre ludí ktorý nemajú peniaze.Majú, to radi že je to Free-To--Play ale, radím Vám stiahnite si radšej, alebo kúpte Guild Wars cena je 10€.Ked, si zahrám túto hru tak si pomyslím jednu vec a to je toto ,, Made in China ´´
pista55560%
Aj ked hra nepatrí medzi naj MMORPG hry ale jej najlepším plusom je jednoduchosť ale nie primitívnosť. Príbeh je jednoduchý a je v podobe questov tipu nájdi to a to , zabi to a to. Je potrebné dodať že hra ponúka široké možnosti obchodovania so sbranami a produktmi . Najväčšie mínus je stereotyp ktorý donúti väčšinu hráčov prestať hrať Metina 2 a potlačí ho iba občasné zvýšenie levelu a tím prístupu k lepším zbraniam ktorými zabijate stále a stále zvieratá. Moje hodnotenie by bolo iba 30b keby hra nemá take nízke hw (32MB GF)a nemola ZADARMO.
Konečné hodnotenie: Stereotypná zábava na krátku dobu zadarmo na slabom počítači
Aramij45%
Povedzme si to úprimne: väčšina hráčov, ktorý túto hru hrajú, ju hrajú preto po a) že je počeštená po b) maly klient (bohužial aj málo možností) c) o iných lepších mmorpg hrách nevedia. Hra nie je totálne blbá, ale stereotyp nastane, skoro okamžite. Grafika je menší priemer, hudba je výber songov od iných skladateľov (tuším až na pár výnimiek). Keď to zhodnotím pár slovami: typická kórejská nízkorozpočtová nudná grindovačka ;)
Rasto0145%
Malý výber hlavného hrdinu. Malý počet kúziel. Veľmi pomaly XPrate. Pohoršujúca grafika. Divná hudba. Málo zbraní a brnení. Slabé duely.
Jediné pluská sú za Dostatočne veľký svet aza veľké zárobkyza pomerne krátku dobu.
Harbor42756%
Das sa s tym zabit nuda ale WOW a AION to uz davno predbehli!!Ked som to hral mal sompri tom pocit ze robim dookola to iste v jednom kuse len zabijam predavam kupujem a stale nic nove!!A dookola to iste!!Takisto bol aj svet nerozpoznatelny od inych takmer nicim sa nelisil!
Brajen000050%
Dal som lvl 33 war ale zo zaciatku pecka drvil som to ako blazon ale dal som lvl 30 a slo to pomaly neboly Questy a buchat bucjt aby som dal 1 gulicku no to ma nebavilo potom asi 3-4 mesiace neskor som dal dalsie 3 lvl a na druhy den ma volaky heker okradol a to mi stacilo uz som len dal ESC - Ukoncit hru - a dovi dopo nehrajte to racej si nasetrite a kupte WoW to je 100000x lepsie.
bdafo80%
Táto hra nie je najlepšia, ale je dobrá. Ak sa ju naučíte hrať a venujete jej čas bude vás baviť. Je dosť nevivinutá, ale niekomu ta hra stačí. Dalši bod je názov hry: Metin 2 prečo 2 ked ani 1. diel nexistuje? Na to sa spitat vírobcov. Má vela nedostatkov ale dajú sa prehliadnuŤ, niektore. Preto davam 80 zo 100.
kontrafaktr60%
Táto hra nemá dobrú grafiku ale predsa je na nej niečo chytľavé .
Je tam velmi pomale expenie.. trva to dlho.. mam na CZ metine elrohire zlta zem postavu wara telesneho 55 level ..
Uz ma nebavy expit preto ma uz len ostatni expia.
Kto si za hru platí je zvýhodnený .
+
nič :D ale aj tak to hrá vela ľudí

-
závislosť
grafika
dej
malo questov
pomale expenie
malo zbrani,brniek


všetky (72) »


Diskusia o hre Metin 2 Pridať príspevok
11.04.2023 01:13 - metin2 dělal tvůj fotr? to se není čemu divit, že i t...
11.04.2023 01:12 - můžeš mi říct, cos v roce 2007 hrál za metin, kd...
03.03.2015 13:43 - potrebujú 300 000 000
28.08.2014 20:17 - tak co uz najdu sa ako urcite lepsie MMORPG hry
28.08.2014 19:33 - si pametam ako tu hru hrali pred par rokmi kamarati z triedy na zakladnej... j...
...
Zobraziť všetky príspevky (2275) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |