ARMA III | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 50477 užívateľov

ARMA III


Žáner:Akčná
Dátum vydania:12. September 2013
Stránky hry:www.arma3.com
Výrobca:Bohemia Interactive
Kúpiť hru ARMA III
Kúpiť hru

Po rokoch intenzívnej vojny proti východným armádam sa Európa stala poslednou bojovou líniou NATO jednotiek. Na sklonku vytlačenia armád k moru sa pokúšajú NATO jednotky o posledný zúfalý pokus na získanie niečoho čo vyzerá byť veľmi dobre stráženým vojenským tajomstvom. Operácia Magnitude je spustená a malá špeciálna jednotka zložená z vojakov a vedcov je vyslaná na stredomorský ostrov ďaleko za nepriateľskými líniami. Misia je však prezradená, jednotka zničená a kapitán Scott Miller ostáva sám proti celému nepriateľskému ostrovu. Následne sa počas kampane hrdina prepracuje z osamelého lovca na veliteľa veľkej armády.
V hre nebude chýbať kooperácia a multiplayer na dedikovaných serveroch, editor misií, zapracovaná bude PhysX fyzika, zmenený bude animačný systém. Z drobností si budeme môcť vybrať výzbroj, výbavu a uniformu vojaka.




Alternatívne názvy
ARMA 3

HW požiadavky ARMA III
Minimálne požiadavky
  • Windows Vista SP2 / 7 SP1
  • Intel Dual-Core 2.4 GHz / AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz
  • 2 GB RAM
  • 10 GB miesta na disku
  • 512 MB grafická karta (NVIDIA GeForce 8800GT / AMD Radeon HD 3830 / Intel HD Graphics 4000 )
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 10
Odporúčané požiadavky
  • Windows Vista SP2 / 7 SP1
  • Intel Core i5-2300 / AMD Phenom II X4 940
  • 4 GB RAM
  • 20 GB miesta na disku
  • 1 GB grafická karta (NVIDIA GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 7750)
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


ARMA III - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
72%

Recenzie
Tiscali Games80%
Arma 3 je výborná vojenská simulace a zároveň konečně i hra, která má své chyby, ale při obrovském rozsahu se většina z nich dá tolerovat. Lepší „simulátor pěšáka“ nenajdete a větší sandboxové hřiště také ne.
Sector.sk65%
Arma 3 sa nesie v duchu svojich predchodcov. To znamená, že má obrovský potenciál, ktorý ubíja množstvom nedostatkov. Bohemia Interactive opakujú staré chyby a pri modelovaní mega ostrovov (opäť) zanedbali kľúčové prvky. Hru čaká rovnaký osud ako predošlé časti, dlhé mesiace dolaďovania a oživovanie komunitou, ktorá z nej napokon spraví celkom iný produkt, ktorý bude radosť hrať. Nateraz je to však len polotovar, ktorý skrátka potrebuje dopracovať a dozrieť. Zatiaľ vás rozhodne viac pobaví Arma 2, ktorá už procesom dozrievania prešla a teraz je v slušnej forme. Arma 3 ju bude časom nasledovať a o rok neskôr by už hodnotenie mohlo byť podstatne vyššie.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Mario1996100%
Nejvíc Best hra hraju ji 2 hodiny a ta grafika na Vojenskej simulátor je prostě úchvatná Zbraně,Vozidla,Postavy atd všechno ok akorát co bych vytknul ty hře jsou docela brutální HW nároky
psychik150100%
Konecne skutocny vojensky simulator ako ma byt nemam slov je to pecka !!je to bomba na dlhe hodiny hrania
emeny93%
Konečne dnes po vydaní kampani môžem adekvátne ohodnotiť novú armu. Keďže som fanúšikom série arma isto len kladne. Oproti ,,dvojke,, je to ohromný pokrok vpred. Veľmi sa mi páči nový systém mierenia a viac reálnosti. Aj samotný editor prešiel úpravami a vytváranie misii je jednoduchšie. Prvá časť kampane je perfektná. Úplne ma pohltila a priklincovala k monitoru. Jediné čo musím vytknúť je že je to blízka budúcnosť. Chýbajú mi zbrane typu m4, ak47 tanky typu T72, staršie tipy heliniek ako mi24 a vozidla ako je hmmwv, každopádne toto ako negatíva nemôžem súdiť pretože v roku 2035 sa už táto technika nebude používať. Moje mínusové body sú za vysoké HW nároky a za občasné chyby v hre. Celkové hodnotenie sa mi ale zdá naprosto perfektné a neľutujem kúpu.
Merino2440%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..
Greeny60%
Arma 3 bola pre mňa veľkým sklamaním. Nielenže autori "zabudli" dať do hry kampaň ale hra je celkovo nedorobená. Má pekné prostredie a všetko ale pre mňa je ovládanie neskutočne komplikované. Nehovorím že by mi komplikované ovládanie vadilo (Už som prešiel veľa hier s takým ovládaním) ale je toho strašne moc. Celé to zoznámenie s hrou je neskutočne dlhé a kým sa naučíte všetko ovládať tak aj zabudnete čo bolo na začiatku. Proste Arma je podľa môjho názoru urobená len pre hardcore hráčov ktorý presedia pri počítači aspoň 8 hodín denne a ja bohužiaľ medzi hardcore skupinu nepatrím a tým pre mňa celá hra stráca význam. Za tú peknú grafiku a dopílené veci 60% ale keby mne osobne hra sadla určite by bolo viac ;)
S3aF75%
Výborný simulátor, páči sa mi prerobenie enginu, a obmedzenie základných bugov, ktoré boli v ARME II. (avšak bugy/glitche sú tu stále, čo ma na druhej strane hrozne vytáča). Taktiež upravenie lietania, pretože mne (amatérskemu letcovi v hrách :-) ) to robilo dosť problémy, ale na druhej strane to môže sklamať skúsenejších hráčov. Jedno menšie sklamanie pre mňa je, že ešte nie je k dispozícii aspoň nejaká kampaň, ale to sa napraví postupom času, keď výjdu DLC.


všetky (21) »

Súvisiace hry Arma 4
Arma Reforger
ARMA III: Apex
Arma Tactics
Arma II: Complete Collection
ARMA II: Army of the Czech Republic
ArmA: Cold War Assault
Arma X: Anniversary Edition
Arma 2: Free
ARMA II: Reinforcements
ARMA II: Private Military Company
ARMA II: British Armed Forces
ARMA II: Operation Arrowhead
ARMA II: Combined Operations
ARMA II
Armed Assault: Queen Gambit
ArmA: Armed Assault

Diskusia o hre ARMA III Pridať príspevok
18.12.2021 18:18 - Je to totalny pablb chapes:-D
28.11.2021 00:13 - To vážne si narušený hovnivál ?
19.11.2021 22:30 - takehoto máleho ho má môj synček pozrite ľudkovia 8...
19.11.2021 22:24 - Synak ešte przníš svoje tri diery 8==D 《I&#12299...
19.11.2021 22:11 - som narušený hovnivál
...
Zobraziť všetky príspevky (224) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |