HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12925
1687

Online 20929 užívateľov

Užívateľ > miTkoSK > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Aj keď najlepšia RTS stratégia príde :) , tak predsa je tu jednotka, ktorá všetko začala, a bralo si znej príklad veľa hier, moje hodnotenie je trocha nadsadené a to hlavne kvôli nostalgii. Doteraz si pamätám tie časy keď som ešte nemal PC a u kamoša sme hrávali demo snáď niekoľko hodín. Dneska už táto hra moc neobstojí, hlavne čo sa týka technickej stránky ale aj hrateľlnosti ale na tú dobu to bola pecka, ktorá odštartovala parádnu sériu.
A je to tu, len po dvoch rokoch prišli tvorcovia s prepracovanejším a pre mňa oveľa lepším dielom. Grafika je detailnejšia a parádne sa tu hodí. Tvorcovia sa snažili zlepšiť aj misie čo sa mi samozrejme podarilo ale to čo tak preslávilo aoe 2 nieje kampaň ale nesmrteľný multiplayer a jeho hratelnosť, ktorá ešte v dnešnej dobe u mňa nemá konkurenta, ale 100 % jej nemôžem dať, keďže datadisk je ešte o niečo lepší
Po dobrej jednotke, tu je legenda, ktorá u mňa ostane ako hra čislo 1 akú som hral. Po výbornom AoK prichádza rozšírenie vo forme expanzie, ktorá opravuje a vylepšuje veľa vecí a privádza hru k dokonalosti. Musím sa priznať, že kampaň som celú nikdy nedohral a ani ma bavilo, ale to čo mi vyrazilo dych je multiplayer a s tým spojené válčenie medzi civilizáciami, ktoré v žiadnej hre nieje tak vyvážené ako tu. žiadna civilizácia nemá veľkú prevahu nad druhou, s kaťdou civilizáciou ide vyhrať nad inou a pritom každá civlizácia je niečim špecifická. Samotné hranie je niečo neuveritelné, existuje nekonečno taktík, vojaci sú výborne vybalancovaní a ku vítazstvu je potreba rýchlosti vynaliezavosti a vedomostí. Aj tearz po 12ich rokoch som nenašiel stratégiu, ktorá by sa ku tejto priblížila.
Prvé čo ma na tejto hre upútalo bola grafika, ktorá bola znova na tú dobu neuveriteľná a detailná ( hlavne som miloval vodu :D ), tvorcovia sa znova snažili zintenzívniť pôžitok s misií a pridali aj nové veci, ako domovské mesto, čo bol pre mňa dobrý krok, ale po pár dní hrania, prišiel pri tejto hre dost stereotyp, hratelnosťou sa to nemôže s dvojkou porovnávať a ani možnosťami taktík v multiplayeri, škoda toho, ale zasa takú dobrú hru ako aoc achápem že to nemôže pokoriť. Aj tak zabavilo čo sa kampane týkalo.
Tvorcovia už ďalší datadisk robiť nemali, z grafickej stránky sa nič nezmenilo, z technickej tiež nič, pribudlo len pár nových národov a jednotiek a trocha vylepšení, čo moc do hry toho nepridávajú, takže po skončení kampane som to už nemal chuť ani zapnúť. škoda tvorcovia mali radšej pracovať už na ďalšom pokračovaní.
Osobne som najprv od tohto datadisku očakával taký rozdiel od predošlej hry aký bol medzi aoe II a aoc, čo sa moc nepodarilo. Hra prináša nové civilizácie s ich vlastnou kultúrou ( rozumej inými typmi jednotiek a ovládania) a novými misiami, ale inak zhola nič, grafika je stále na peknej úrovni ale je škoda, že toto spravili len preto aby z nás vytrieskali čo najviac penazí.
No dosť sklamanie, keď som sa dozvedel že sa chystá pokračovanie age of empires a vracajú to zas do staroveku tak tam nieje až tak čo skaziť a nebál som sa ani prívlastku online, budú sa aspoň ľahšie organizovať zápasy. Po inštalácii som bol šťastný že hra je free a tým myslím aj úplne, premium civilizáciu som získal po dosiahnuti 40 levelu a získaní empire pointov z aliančných vojen, takže som do hry neinvestoval ani cent. Ale ostatok ma už ako tak sklamal, misie no tie ako-tak sa dali ale po chvíli to strašne omrzí, všetky na jedno kopyto, AI tiež nič moc a aj coop tam za chvíľu omrzí, takže ostáva jedine klasický multiplayer, hraval som len champion mode, (v standard mode víťazstvo dosť záleží od vybavenia) v ktorom nebola taká parádna hrateľnosť ako v aoc, takže tiež som si to neužíval, ale hlavne čím zabili túto hru je tým že po 2 rokoch už nebudú vydávať žiadne updaty takže je hra odsúdená na zánik.
Sklamanie
Ďalšia z hier môjho ranného detstva, ako malého ma to neskutočne bavilo, hlavne čo sa týkalo rozmanitosti a dizajnu levelov na tú dobu (hlavne som miloval Džinov level), ďalej potešilo pár minihier a zábavné hádzanie jabĺčok do nepriateľa. Na tú dobu dobrá hra.
Začiatok roka 2012 a hneď už vyšla pecka, ktorá má dobrý príbeh, to bol ťahúň celej hry a nútilo ma to hrať stále ďalej a ďalej. Taktiež súbojový systém sa veľmi podaril a je originálny. Atmosféru hry taktiež musím vynachváliť, v noci so slúchadlami to bol fakt zážitok a rôzne zvuky v tme teda potešili :) , telky a radia boli taktiež parádne. Ale prečo strhávam 12 % je hlavne kvôli fakt lineárnosti hrania, keď po chvíli nastáva dosť stereotyp, tvorcovia sa to snažia síce spestriť bojovaním s viac postavami alebo jazdami autom, ale zas je pravda že posledná kapitola mi už dosť liezla na nervy a hral som to už len kvôli koncu príbehu, ktorý bol taký akurát a ani onič viac :)
Po pozretí recenzií som mal trocha strach z toho čo od tejto hry očakávať, ale po zapnutí som bol očarovaný tým ako vyzerá vizuál, ktorý je naprosto šialený a totálne pasuje do atmosféry hry a tak som sa čudoval prečo to má také nízke hodnotenia, lenže ejha po polke hry som si začal uvedomovať, že hra je stále a stále taká istá a menia sa len prostredia a ku všetkému hra obsahuje veľa technických chýb, napr. veľakrát som nemohol skákať cez nejaké neviditeľné prekážky takisto kamera bola častokrát jeden veľký horor a keď som to dohral bol už aj šťastný že to je za mnou. Dávam trocha vyšie hodnotenie a to hlavne kvôli neskutočnému dizajnu levelov morbídnosti hry a aj preto lebo v dnešnej dobe takýchto typov hier nieje veľa.
Hmm ťažko povedať. Všade vysoké hodnotenia, tak som k tejto hre aj tak pristupoval, tešil som sa na poriadny horor a zážitok. Prvé zapnutie a bol som ohúreny, naozaj to malo parádnu atmosféru, grafika tu parádne sedí a všadeprítomná tieseň funguje. Bál som sa a bolo to príjemné :D . Lenže zrazu od polky hry som zistil že hra nemá čo už priniesť nové, atmosféra poklesla, dialo sa tam stále len to isté a začalo to nudiť ( čo by sa pri horovej hre moc nemalo stávať ) a tak som to už len prechádzal z povinnosti a bol som nakoniec šťastný že už je koniec a nieje hra ešte dlhšia. Aj tak dávam vcelku vysokých 70 % pretože takýchto hier nieje veľa.


Zlaté časy môjho ranného hrania. Vtedy som ešte nemal počítač a hrával som to u kamoša, kde som slintal aká je tu hratelnosť a grafika. Zabavilo nás to na celé hodiny ale postupom času som na to zabudol. O pár rokov ( no o vcelku dosť ) som zistil že to vydali freetoplay tak som to stiahol a zaspomínal na stáre dobré časy a kupodivu bola to stále zábava a konečne som si to vychutnal po internete s kamosom u ktorého som to hrával :) . Ach to bola nostalgia. Nieje pochýb že práve Battlefield nastolil vývoj multiplayeru do predu.


























Hra stvorená na coop, sám som to ani nehral, len s kamošom a práve v tom tkvela zábava, kryť si navzájom chrbát pred zombikmi každý sme si dali iné vlastnosti takže ja som bol skôr prežitie a on na boj, grafika a hrateľnosť bola skvelá, lenže postupom času nastávala dosť stereotypnosť a nakoniec sme to ani nedohrali. Minusy vidím hlavne v strelných zbraniach ktoré boli veľmi slabo prepracované, taktiež sa z toho stala neskôr len strielačka typu zober úlohu zastrel pár zombie ( po prípade vojakov) a dones vec naspať, takže žiadna sláva. Ale zas na tých pár hodín nás to zabavilo takže u mňa 75% ( kebyže hodnotím hru ktorú by som hral sám bolo by to o dosť menej)
































Jedna z prvých hier čo som ako dieťa hral a vtedy ma neskutočne bavila hlavne vesmírne levely a finálny boss. Grafika bola vtedy na mňa parádna a ja som bol šťastný, keď som tam s tým zajacom pobehoval skákal ( a niekedy aj plával ), ach kde sú tie časy...
O dosť lepši ako minulý diel a to hlavne kvôli vylepšenej grafika a coopu na jednej klavesnici, z ktorého túto hru robí parádnu zábavu pre dvoch.










Fúha keď vidím tunajšie hodnotenie, tak pôjdem asi dosť proti prúdu. Takže za prvé grafika, ano grafika je naozaj dosť originálna a hlavne nezvyčajná, ale to neznamená že je dobrá a mne po chvíľke liezla dosť na nervy, prostredie bolo strašne monotónne a tak ma netiahlo ďalej hrať hru keď som vedel že nič nové tam nebude. Za druhé príbeh...hmm nieje žiadny aspoň keby to malo nejaký koniec ale aj ten sa dosť rozplynul. takže ani v tomto smere nič zaujímave. No ale prečo teda tých 60 % páčila sa mi ta logická stránka hry, neboli to moc ťažké úlohy ale rôznorodosť potešila, taktiež dobre zvládli ovládanie len za pomoci 4 kláves, ďalej sa mi páčila aj brutalita, nečakal som to u tejto hry a páčila sa mi tu ešte jedna vec a ako vidím som asi jediný a to to že hra bola krátka. Dĺžku vystihli dobre...lebo ešte nejaká ta hodina a asi by som to nedohral. Toť môj názor, ostatným ho neberiem.




Naozaj milá adventura, na ktorej vidieť že sa tvorcovia vyhrali na grafike každej lokalite, hlavné plusy sú teda genialny vizuál, veľa minihier, logika a celkovo cela hra, na ktorej je vidieť že to je robené zo srdca :) , mínusy jedine niektoré logické úlohy sú trocha o šťastí, či spravne použiješ daný predmet, takže sa človek nevyhne zbytočnému klikaniu ( so sovou som si musel pomôcť pomocou návodu ) a niektoré minihry ma zas nebavili, ale aj tak je to stále nadpriemerna hra, ktorej podobna dlho nevyjde






























Túto hru som prvýkrat hral u kamoša kde som jej popadol a dlho som to u neho hrával, ale postupom času som na to zabudol a spomenul si na to až teraz, tak som to nainštaloval a hru si parádne užil, celkovo celá strategia je vymyslená jednoducho a misie okrem posledných dvoch su dosť ľahké, ale tie efekty a zábavnosť hry bola neuveriteľná tak som mal tých pár hodín spríjemnený život, ale škoda že je to len taká hra na jedno prejdenie a škoda že to tu má tak málo hodnotení, zaslúžilo by si to väčšiu pozornosť :)




Valve opäť dokázalo spraviť parádnu multiplayer hru a ukazuje kto je tu v tejto oblasti pánom. O hru by som ani nezakopol pokiaľ by ju nedali free to play. Je to jednoducho neskutočná zábava, keď môže s kamošmi sa vyblbnúť na rôznych mapách. Takisto je tu potrebný skill, každá klasa je dobre vybalansovaná a na vyhranie mapy je potrebná spolupráca. Grafika je tu naozaj parádna, presne sa do tohto hodí a hrateľnosť taktiež tak skoro neomrzí. Za veľkú zábavu za to že to je ftp a zo to že som tam odohral už vyše 250 hodín a baví ma to ďalej dávam 92 %.






Nový Tom Raider ma ma viac prekvapil ako sklamal, grafika je na dobrej úrovni, prostredie je tiež fajn a Lara je Lara :) , príbehovo je hra tiež pútavá ( chvíľu som sa mal že tam nič mytologické nebude ) , ale čo ma najviac na tejto hre sklamalo bolo to že to už nieje klasický Tom raider, ale sa to viacej podobá na Far Cry, keby tam nebolo aspoň trocha toho lezenia a hrdinka by vyzerala inak, v živote by som si to nespájal s Tom raiderom, ale inak zbieranie relikvii a aj dokumentov pekne dokresľuje príbeh a je tam aj znovuhratelnosť, ale ostrov stále pôsobí stiesnene a nedá sa tam až tak voľno pohybovať. Keďže je ale toto prvý diel novej série tak sa to hre dá odpustiť a snáď to do ďalšieho dielu vylepšia. Tress FX nieje dokonalé ale je to dobrý krok dopredu














Škoda, že keď vyšla táto hra mal som len 4 mesiace :), bolo by veľmi zaujímave sledovať vývoj hier v tej dobe, v ktorej táto hra musela byť úplná pecka, ja som sa ku nej dostal asi okolo roku 1998, kedy už svetlo sveta spatrilo dosť hier a boli už oveľa rozšírenejšie ale aj tak to bola jedn z prvých hier čo som kedy hral a neskutočne ma bavila, v dnešnej dobe sa už len nad touto hrou pousmejem ale nepochybne to má vo vývoji hier dôležité miesto.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |