City Life | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 66665 užívateľov

City Life


Žáner:Strategická, Simulátor
Dátum vydania:15. Január 2006
Stránky hry:www.citylife-game.com
Výrobca:CDV Software, Monte Cristo, Deep Silver
Kúpiť hru City Life
Kúpiť hru

City Life je budovateľsko-ekonomická simulácia, ktorá hráčovi ponúka možnosť budovať svoju vlastnú metropolu na fiktívnych aj skutočných pozemkoch. V zásade sa jedná o úplne tradičnú hru ako SimCity, v ktorej hráč postupne buduje mesto, láka tam nových obyvateľov, vytvára im pracovné príležitosti, buduje miesta určené na zábavu aj vzdelanie, stará sa o ich bezpečnosť, kontroluje dopravnú situáciu, skrátka snaží sa o to, aby mesto dajako fungovalo a rástlo.

Do istej miery originálnym a úplne určite hlavným poznávacím znakom City Life sú však vzťahy medzi jednotlivými triedami obyvateľov, ktorých je celkom 6. Ide tu o udržovať medzi jednotlivými skupinami obyvateľov rovnováhu a snažiť sa príliš nemiešať tých, ktorí sa neznášajú. Určite nie je múdre vymedziť pozemky pre najchudobnejšiu vrstvu v štvrti, ktorú obývajú bohatí a slávni.

City Life obsahuje tak hlavnú kampaň zloženú z úlohových misií, kde hráč musí pre postup plniť dané kritériá, ako aj sand-box mód. V ňom zasa hráč môže stavať a experimentovať prakticky donekonečna. Pokiaľ ho to však bude baviť. Hra je postavená na interne vyvinutom 3D enginmu, ktorý umožňuje voľne zoomovať až na chodník, alebo sledovať mesto z oblakov. Samozrejmosťou je 360 stupňová rotácia kamery, ktorá sa hodí hlavne pri snahe o zachytávanie niektorého z pekných momentov, ako je napríklad východ slnka so siluetami mrakodrapov v popredí. Tieto momentky si potom hráč môže uložiť a vytlačiť ako pohľadnice.




Ďalšie videá »


City Life - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
84%

Recenzie
Tiscali Games82%
Povedená stavitelská hra ala SimCity, vylepšená o větší počet sociálně odlišných skupin obyvatel, což přináší řadu nových problémů a situací. K dalším kladům patří skutečné mise s úkoly, přívětivější finanční správa města, detailní grafika a nezvykle nízká prodejní cena. Hlavním nedostatkem proto zůstává pouze skutečnost, že základní herní princip není originální, ale převzatý z her od Maxisu.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
truckm100%
vynikajici hra ktera zabavy potry proto medzi nejlepsi budovatelske strategie sveta i kdyz realistickost neni moc dobra protoze musite stavet obchody na kazdych 30 metru ale zas tam mate editor budov a scenaru coz je velice dobra a s cheatama je sranda :D
maat90%
Dobrá hra, ale není naprosto originální
+V celku dobrá grafika
+Skoro jako skutečné
+Můžete se v podstatě procházet po městě (maximální přiblížení)
+Porovnávání (např. je menší než Amsterdam je větší než Los Angeles)
+Možnost kupování pozemků
+Celkem originální

-Nesmyslné požáry
strasiak80%
City Life je naozaj podarená hra, horšie je to z technickej stránky. Počas hodiny hrania sa vo vašom meste dokáže udiať toľko vecí ako na Slovensku za 20 rokov (naraz mi dokonca horelo až 46 budov v ani nie 25 000-ovom meste a bez príčiny). Podobne zle je na tom aj ekonomický systém, dajme tomu že postavíte nejaké zábavné centrum a prerábate na ňom, pritom má veľkú návštevnosť ?? a to je len zlomok, keď to porovnám s inými blbostami tohoto typu. Ako plusy hodnotím grafiku, široké spektrum možností, veľa budov... jednoducho každý kto má rad manažment či stratégia sa v tomto najde.
pipa99%
Toto je velmi dobra hra ktora prilaka takich co radi stavaju a maju nervi lebo ti ludia v tej hre furt nieco potrebuju a hra to aj moja mama.


všetky (16) »

Súvisiace hry Cities XXL
Cities XL Platinum
Cities XL 2012
Cities XL 2011
Cities XL
City Life 2008
City Life: World Edition

Diskusia o hre City Life Pridať príspevok
22.12.2012 16:23 - Ahoj nevíte proč když postavim obytnou oblast tak nějá...
22.12.2012 16:21 - Ahoj nevíte proč když postavim obytnou oblast tak nějá...
05.05.2012 17:33 - ej ludia ja mam takto: nemajetni100% vsetko :D:-D:-D
04.05.2012 14:00 - neviete nekdo dajeke dalsie cheaty jak hej ake?
02.10.2011 14:45 - nejde mi to vobec nainstalovat... prosim poradte dakujem.
...
Zobraziť všetky príspevky (101) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |