To the Moon | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 37097 užívateľov

To the Moon


Žáner:Adventúra, RPG
Dátum vydania:1. November 2011
Stránky hry:freebirdgames.com/to_the_moon/
Výrobca:Freebird Games
Kúpiť hru To the Moon
Kúpiť hru

Dr. Rosalene a Dr. Watts majú veľmi zvláštne povolanie - dávajú ľuďom šancu prežiť zbrusu nový život... avšak len v myšlienkach. Svojim pacientom vštiepia zbrusu nové spomienky, vďaka ktorým môžu prežiť život znovu, tak ako by si priali. Operácia však úplne ochromí telesné funkcie a preto sa vykonáva len u pacientov na smrteľnej posteli, aby si mohli splniť svoje sny.

Vloženie nových spomienok však nemožno vykonať jednoduchým stlačením tlačidla, je potreba vrátiť sa spomienkami až do detstva, odkiaľ sa môže pacient vydať po novej dráhe za splnením svojho sna.

Hra To the Moon rozpráva príbeh jedného konkrétneho pacienta - Johnyho, ktorého tajným prianím je výlet na Mesiac.




HW požiadavky To the Moon
Minimálne požiadavky
  • Windows 98 / XP / Vista / 7
  • Intel Pentium III 800 MHz
  • 512 MB RAM
  • 100 MB miesta na disku
  • 1024x768 High Color +
  • DirectX 9

Ďalšie videá »


To the Moon - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Tiscali Games80%
Na triviálních principech založený nadžánrový zážitek, který svého hráče citově zválcuje příběhem o lásce, ztrátě a vyrovnávání se s osudem. Balancování na hraně interaktivity a kýče dopadne ve výsledném součtu dobře, a i když jsou některé linky přeslazené a jiné zbytečně šroubované, momenty jejich souznění nemají ve hrách obdoby.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
ElPitooo91%
Jedna z najlepších hier, z hľadiska príbehu, ktorý vás chytí za srdce, spôsobí vám smútok, šťastie, smiech a to behom 4 hodín, ktoré táto hra má, teda pokiaľ vám nebude vadiť grafické spracovanie.
S3aF97%
Táto hra ma zo začiatku nezaujala, ale čím ďalej som postupoval v príbehu, tým viac ma hra zaujímala. Ak prehliadneme pixelovú grafiku (čo mne osobne nevadí, ale niektorí hráči majú radi reálnejšie 3D spracovanie) a mierny tearing v grafike (nikde som nenašiel možnosť v-syncu) tak je hra úžasná. Vtiahne vás do deja ktorý je krásne spravený a nebudete sa môcť od nej odtrhnúť. Moja doba hrania bola 5 hodín, ale hra sa dá prejsť aj za 4h +/-. <!môže obsahovať spoilery!> V hre sa snažíte dostať zomierajúceho Johna na mesiac, ale ešte predtým než to spravíte sa najprv musíte dozvedieť, prečo chce vlastne na mesiac ísť. V hre sa posúvate pomocou jeho myšlienok do jeho detsva, kde stratil jednu z najbližších osôb a jeho spomienky z detsva odvtedy zostali zablokované vďaka liekom. Vy sa snažíte jeho spomienky upraviť tak, aby sa Johny v jeho živote dostal na spomínaný mesiac.
Overall hodnotenie: Okrem grafických/obrazových chýb je to vynikajúca indie hra.
Mike960%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


všetky (8) »

Súvisiace hry Impostor Factory
Finding Paradise
A Bird Story

Diskusia o hre To the Moon Pridať príspevok
09.08.2013 16:00 - taky tak :'-(:'-(
03.09.2012 16:44 - Prekrásna, skvelá, dokonalá hra. Dúfam, že jedné...
Zobraziť všetky príspevky (2) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |