Plants vs. Zombies | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 33539 užívateľov

Plants vs. Zombies


Žáner:Strategická, Arkádovka
Dátum vydania:5. Máj 2009
Stránky hry:www.ea.com/games/plants-vs-zombies/plants-vs-zom...
Výrobca:PopCap Games
Kúpiť hru Plants vs. Zombies
Kúpiť hru

Plants vs. Zombies prináša odľahčene pojaté zabíjanie krvilačných zombie pomocou mäsožravých rastlín, či rastlín iných druhov. Nasaďte si záhradkárske rukavice a saďte rastliny tak, aby z chodiacich beštií nezostal ani kúsok mäsa. Musíte myslieť rýchlo a sádzať rýchlejšie a rýchlejšie - s každou úrovňou rastie počet zombie, ich rýchlosť a počet životov. Ide o arkádu v štýle „tower defense“ a určite sa pri nej nudiť nebudete.




Alternatívne názvy
Plants vs Zombies; PvZ

HW požiadavky Plants vs. Zombies
Minimálne požiadavky
  • Windows 2000 / XP / Vista / 7
  • 1.2 GHz CPU
  • 512 MB RAM
  • 128 MB grafická karta
  • 65 MB miesta na disku
  • DirectX 8.0

Ďalšie videá »


Plants vs. Zombies - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
88%

Recenzie
Sector.sk90%
Celkovo PopCap dokázal dotiahnuť casuálny strategický štýl k dokonalosti a skutočne zabavil. Vytvoril nový štýl hry, ktorý sa síce môže časom stať stereotypným, ale napriek tomu na istý čas chytí každého. Hlavne animácie a milá grafika sú jedinečne spracované a dotvára ich rozmanitá a štýlová hudba.
Tiscali Games90%
Čas od času se objeví nějaká pitomost, nějaká drobná sympatická hříčka, která je ve své podstatě dokonalá a okouzlí naprosto všechny. Plants vs. Zombies jsou ten případ, na něco tak neuvěřitelně chytlavého, zábavného a hratelného, nenarazíte zrovna každý měsíc.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
lumpyy92%
dalsia super oddychovka. uz som to presiel.. no niektore levely dali zabrat - malo casu, vela zombiekov. casto som mal uz nutkanie siahnut po cheatoch...
ale da sa to bez nich. odporucam tuto hru.
Dramage_00770%
Hra ktorá ma najviac prekvapila je 100%-ne táto. Od začiatku to bola nuda, no postune to bolo omnoho lepšie a ťažšie. Je to hra čo vás zabaví na hodiny aj vdaka svojej originalite. Doporučujem.
MetalDragon100%
Aj keď je to veľmi jednoduchá hra dá sa s ňou veľmi dobre zabaviť a dokáže zabaviť na dlhé hodiny :)
Benike90%
Dosť zábavná hra. Grafika je presne trafená na túto hru. Dá sa s ňou zabaviť na dosť dlhý čas. Proste good :)
NORD_KING95%
-: niektoré úrovne, absencia multiplayeru
+: štýlová grafika, hudba, audio, zábava a humor, atmosféra, originalita, hracia doba, módy, obchod, nepriatelia, rastliny a huby a ich počet, cena, zombies, menu, dizajn, bonusový materiál
Verdikt: Rastliny verzus zombie? Človek by si až pomyslel, že to bude ďalšia kravina parazitujúca na vlne zombie apokalypsy. Omyl!! Toto je jedna z najoriginálnejších a najchytľavejších hier za posledné roky. Plants vs. Zombies poskytuje extrémnu porciu zábavy a humoru na dlhú dobu. Dizajn hry je veľmi príjemný. Množstvo rastlín, ktorými možno zastaviť hordy nepriateľov prekvapí nejedného hráča. Po prejdení kampane na hráča ešte čakajú ďalšie módy hry a bonusový materiál. Na druhú stranu chýba multiplayer, vrámci ktorého by sa proti sebe mohol postaviť hráč hrajúci za rastliny proti hráčovi hrajúcemu za útočiace zombie. Jednoznačne sa jedná o návykovú záležitosť, ktorá nájde svoje uplatnenie nie len na nudných vysokoškolských prednáškach.
Coldplaz90%
Neodsudzujte túto hru len preto, že je od PopCap a teda má nálepku casual hry, toto je jedna z najzábavnejších hier, ktorá nie je taká jednoduchá ako sa zdá. Ide o Tower defense hru s unikátnym a vtipným grafickým spracovaním.
bender12595%
tato hra je o tom ubraniť sa zombie ! hlavnymi prostriedkami su kvety počas hry ziskavaťe novšie a novšie ale aj zombie sa menia! hra je oddychova nudu rozhodne zaženie odporučam!!
minuteman100%
+ velikost
+ doba hrani
+ soundtrack
+ ten zvatlajici typek
+ upgrady
+ celkovy napad
+ perfektni hra, ktera na nejakou dobu opravdu zabavi
bertram001100%
Tak toto je jedna z najzábavnejších blbostí akú som hral, ta jednoduchosť a pritom logická, zábavná, aj celkom náročná, originálna, efekty, hudba, blabotanie, nádherná hovadina, u mňa 101+
Cvalik97%
Je to vyborna hra hlavne kdyz nemate narocnej comp a chcete si oddechnout i kdyz nejaky levely na poprvy nepochopite nebo se nasteve z toho ze neudelate level ale ja si zkusil stahnout trainery a ty mi pomohli je to vyborna hra.Doporucuji.
Andyno100%
Jedinečná a chytľavá záležitosť. Ak máte pocit, že v dnešnej dobe vznikajú hry, ktoré nedisponujú originalitou, Plants Vs. Zombies vás vyvedú z omylu.
deapa100%
tato hra ma velmy pobavyla.Grafika je super,kvetinky su strašne vela tak že si nebudete vedieť vybrať.Keby ste začali hrať tak neviete prestať sa dá povedať.Počas hry si budete môcť nakupiť vybavenie ktoré sa veľmy zíde.A ešte hra je dlhá.Taktiež si zahráte aj minihry.Odporučam zahrať.
devi.pro.gamer100%
Neváham a dávam 100%. Je to velmi dobrá a najme vtipná hra. Najlepšie je na nej že je tam veľa druhov rastlín a zomíkov . Popcap games sa proste pri tejto hre vynašla. Ja osobne som ju prešiel a hovorím zahrajte si to pobaví vas táto hra a neni taká ťažká.

francees99%
Vážne prepáčte, chcel som túto hru ohodnotiť skôr ale zabudol som. Takže... Túto hru som pozeral pred tým ako vyšla. Pozeral som pozeral až ma to zaujalo a potom som si to stiahol a zahral. Niečo ako šach ale sadíte si kvetinky a pritom idú zombíci... K tomu máte voľnú hru kde máte zombíkov alebo smiešne módy. Ale je niekedy moc ťažká... Bla bla blaaaaa. Proste ja som s toutou hrou veľmi spokojný a už sa teším na tú dvojku.
...99%...
-Dawo-89%
Táto hra ma zabavila.Najskôr som si myslel že je to nejaká blbosť ale opak je pravdou. Nesmierne ma chytila :)


všetky (55) »

Súvisiace hry Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville
Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2
Plants vs. Zombies: Garden Warfare
Plants vs. Zombies 2: It's About Time

Diskusia o hre Plants vs. Zombies Pridať príspevok
04.02.2020 14:49 - https://www.youtube.com/watch?v=CBTMkDzgruc&feature=youtu.be
07.09.2015 16:10 - neviem si najst tu plnu versiu lebo som si ju vimazal a stiahol cez utorent:'-...
31.12.2013 17:40 - Musím uznať na to že je to jednoduchá hra tak sa mô&#...
14.01.2013 18:45 - Onedlho bude uplny preklad do slovenčiny
23.02.2012 19:45 - Je to super hra. Na prvý pohľad nič moc, priam detská ale ...
...
Zobraziť všetky príspevky (36) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |