HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 11401 užívateľov

Užívateľ > dehner > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

na tuto hru som sa tesil strasne dlho,ale neprekonava to ocakavania od predoslej company 1.grafika dobra,multiplayer tiez,len mi tam chyba volnost hry pri misiach.
tu je moje hodnotenie :
+ vela profincii ,rozdelenych do silnej konkurencie a slabsich rivalov.
+bojove uzemiav europe ,kolonizacnej amerike a cast azie :)
+grafika
+ bojovanie na mori
+ekonomika je postacujuca a da sa nieco aj nasetrit

-kus tazke bojovanie na mori (ale da sa to naucit)
-rychlo utekajuce roky
super rozpravkova hra pre dospelych.kus malo rozhodovani,kus mala mapka a hlavny pribeh je kratky (aspon podla mna ),niektore veci su prilis lacne a pritom sa daju nasporit krasne penaze ,skoda ze aby vas ludia mali radi sa tahsie ziskava ako to ze vas neznasaju.potom par homosexualnych scen (ako hrdina tancuje alebo beha po cesticke s chalanom za ruku )ale hra je zaujimava.
grafika je kvalitna,moznosti hry su super ,len sa kus to z nervami hraje,je tazke sa naucit strielat,ale nakoniec som to dokazal,len ked na priame kopy clovek potrebuje stastie a nie taktiku.jedine co by som pridal ,tak viac lig,ale s hrou som spokojny.
grafika suprova,pribeh dobre spracovany (aj ked nejako kratky ) ,hudba z radia a cesta ulicami prekrasna ,nemam co dodat,moje ocakavania splnila ,len skoda tej volnej jazdy na konci :)
pes ako som hral ,tak nic moc. menu presne iste ako v predchadzajucej casti len v inej farbe s inym pozadim.rozsirenie sutazneho treningu a ako stale malo lig. co sa tyka slovenskej reprezentacie, tak v pes 2012 nam urobili hracov s ruskopolskymi menami a v pes 2013 s madarskymi.
suprova realisticka hra,ktora je dobre graficky spracovana. odporucam zahrat multiplayer.aj ti najsilnejsii umieraju.stale nove mapky,zatial jedina stalo dobrohratelna hra (multiplayer) ,ktora ma neprestava bavit ani po 2 rokoch.davam 99%, lebo ani ochrana nieje 100%.
zaujimajsiu hru som este nevidel ,plusy :
+ vyber narodnosti
+vyuzitie mysle stratega
+vyvoj miest
+obchodovanie
+krasny 3D pohlad boja
+hratelnost

no ale ma to par pozitivnych veci:

-obmedzenost sipov a kopiji (ale da sa to vypnut ak je clovek sikovny)
-tazko nasporit financie (skoro stale som sa dostal do krachu)
-strasna rychlost hry ( dal by som 1 tah na jeden mesiac)
-grafika tvari bojovnikov
mal som velku chut si zahrat tuto hru ,do chvile ked som ju nezapol a nestratil som nervy.graficke spracovanie hry je super ,hra ma aj zaujala co sa tyka spracovania hry.sklamanie je v tom ze je obmedzena herna plocha ,krasne prostredie ale co z toho ked clovek sa nemoze rozostavat )prilis zlozito sa stavaju hradby( aj ked naucit sa to da ,ale kym sa to naucim tak ma aj vidlaci porazia ) nedokonalo rovnomerna ekonomika ( problem nasporit nejake zlato alebo suroviny ) .hral som to mozno hodinku a vypol som to .nesplnilo to ocakavania ,ktore by malo mat .mali asi len graficky upravit crusader ( ktoru si kazdy radsej zahra ako tuto cast )
Par vetami: krasna grafika,vela narodov,viac casu obsadit viac provincii,armada si zlepsuje uroven po kazdom boji. Total war zas nesklamal.jediny problem je ze neviem si vybrat narod za ktory budem hrat. stiahnut par DLC a hra ma to prave ,co vyhladavate v hrach (strategi)

Negativy: strasne narocny na grafiku,ked si to chcete zahrat a vychutnat na plno.
Two worlds patri medzi najlepsie RPG.Hratelnost je vysoka,pribeh je zaujimavy,velka mapka so vsetkymi prostriedami ake vas napadnu,mozete si jednoducho robit na mapke co chcete grafika je dobra,velky plus ma to, ze nemusite chodit peso cez celu mapku,bud mate kona alebo vyuzijete teleporty.jedine co by som pridal tak rozlisnost postav (co sa tyka hlavne tvare) ,do kazdeho prostredia viac inych priser a hlavne moznost kupovania nehnutelnosti ,aby sa peniaze rychlejsie hrnuli.
Od predchodzej casti ma prekvapilo graficke spracovanie ,co je len plus. lenze co sa tyka vnutornej casti deja, tak nemozem nejako sa do toho dostat. prva cast two worlds ma bavila hned od zaciatku.pri tejto casti po hodinke hrania ,hladania a spoznavania zlozitosti pochopenia som sa nejako stratil a bohuzial hru som vypol. urcite mi hra poskytne svoje kvality neskorsie ,lenze zatial si zahrajem nieco ine :( zbytocne nudny zaciatocny pribeh. v prvej casti som mal pocit väcsej volnosti.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |