Company of Heroes 2 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 31869 užívateľov

Company of Heroes 2


Žáner:Strategická
Dátum vydania:25. Jún 2013
Stránky hry:www.companyofheroes.com
Výrobca:SEGA, Relic Entertainment
Kúpiť hru Company of Heroes 2
Kúpiť hru

Pokračovanie obľúbenej realtime stratégie Company of Heroes 2 ponúka hlavnú kampaň na východnom fronte, v ktorej sa stávate v najtemnejšej hodine ľudstva veliteľom sovietskej Červenej armády, zatiahnutej do brutálnej vojny a musíte brániť matičku Rus od nacistických okupantov. Píše sa rok 1941 a začína to, čo sa stane najkrvavejším konfliktom II. svetovej vojny s výsledkom viac ako 14 miliónov padlých.

Staňte sa v hre Company of Heroes 2 svedkami úsilia Červenej armády, od blízkosti porážky po jej neuveriteľné víťazstvo nad Nemeckom, v tom najnáročnejšom a najnákladnejšom vojenskom predstavení na východnom fronte. Vaša vojenská taktika môže nakloniť rovnováhu tohto konfliktu na vašu stranu. Zapojte sa do taktických bojov, z ktorých vyjdete ako vojvodca a panujte mocou Sovietskeho impéria na svojej ceste do Berlína.




Alternatívne názvy
CoH 2

HW požiadavky Company of Heroes 2
Minimálne požiadavky
  • Windows Vista / 7 / 8
  • 2 GHz Intel Core2 Duo / AMD ekvivalent
  • 2 GB RAM
  • 30 GB miesta na disku
  • 256 MB, Direct3D 10 kompatibilná grafická karta (GeForce 8800 / Radeon HD 2900)

Ďalšie videá »


Company of Heroes 2 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
79%

Recenzie
Tiscali Games70%
Company of Heroes 2 má dvojku v názvu poněkud neprávem. Není to pokračování v pravém slova smyslu, protože neposouvá sérii vpřed. Pouze ji rozšiřuje a obohacuje o pár drobností a jeden nový hratelný národ. Pravá síla hry tkví opět v návykovém multiplayeru, a pokud bude Relic pokračovat v obvyklém vydávání datadisků, bude CoH 2 jenom lepší.
Sector.sk90%
Company of Heroes 2 neohúri originalitou, ale napriek tomu sa zaradí medzi najlepšie stratégie roka. Adrenalínovej kampani skvele sekundujú bojiská s výzvami a kooperáciou a do tretice aj tradičný, ale stále efektný multiplayer. Hnacím motorom v boji sú odomykateľné odmeny a úpravy armády do ďalších bitiek. Takáto kombinácia nenechá chladným žiadneho stratéga, aj napriek drsnej ruskej zime, ktorú si v spoločnosti hrdinov a pod paľbou Kaťuší, opäť dokonale vychutnáte.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
sekin85%
Company of Heroes 2 si dokázala udržet kvalitu prvního dílu a zajistit si tak úspěch u většiny fanoušků strategií.
NORD_KING87%
-: bugy, miestami samovražedná umelá inteligencia, dabing, málo noviniek, menu
+: grafika, audio, hudba, kampaň, atmosféra, zábava, herná doba, lokácie, vplyv prostredia, herné módy, multiplayer, deštrukcia, príbeh, dizajn, bonusy a motivácia do ďalšieho hrania hry, jednotky
Verdikt: Herný vojnový film v podaní spoločnosti Relic pokračuje. Grupa hrdinov sa v druhom dieli zameriava na východný front, kde máme k dispozícii červenú armádu matičky Rus. Príbeh kampane je sprostredkovaný prostredníctvom denníka dôstojníka Izakoviča. Náplň kampane je rôznorodá a po celú dobu si udržiava silnú atmosféru tvrdých bojov medzi ruskou a nemeckou armádou. Súčasťou hry je klasický skirmish a mód Theater of War, teda misie, ktoré sa nepoužili v rámci kampane. Samozrejmosťou je herná droga v podobe multiplayeru. Celá hra je prispôsobená pre účely progammingu a streamovania, čomu zodpovedá relatívne nepriehľadné menu. K negatívam možno pripočítať menšie bugy, niekedy až samovražednú umelú inteligenciu a dabing. Jednotlivé hlášky sú v akejsi poruštenej a ponemčenej angličtine. Treba však uznať, že hláška: Kaťuša ready! má v sebe hutnú energiu, keďže je väčšinou nasledovaná svišťaním ničivých rakiet. Autori využili potenciál východného frontu druhej svetovej vojny a to aj napriek tomu, že sa nejedná o revolúciu. K čomu by aj bola, ak to funguje.
maco5487%
Podla mňa parádna hra aj keď to nieje moc môj stýl hrania. Príbeh bol super, grafika taktiež. Výborné zvuky výbuchov, zbraní. Dobrá AI. Páčila sa mi možnosť taktizovania a schovávania sa úkryty a možnosti boja. Rozdielne vlastnosti boja pri frakciách. Celkovo sa mi táto dvojka páčila viac ako jednotka.
player-Veteran65%
Ech...tešil som sa úprimne ale bol som strašlivo sklamaný po takmer perfektnej jednotke. Dostal som kampaň ktorá stojí mnohonásobné zahranie či už v coopu tak aj samostatne. Ale poďme si to zhrnúť v plusoch a mínusoch.

+grafická stránka a prezentácia hry
+ozvučenie
+interface
+skirmish
+rôzne taktické možnosti a doktríny(nie v MP)
+jednotky
+výborná kampaň
+zábavná náplň misií
+coop
+atmosféra bojiska
+finále
+vozidlá
+hracia doba

-AI nie je dobrá proste
-multiplayer je kravina arkádová trápna
-matchmaking je odporný neférový
-DLC sú príšerné tie hlavné
-mini DLC do multiplayeru zvýhodňujú hráčov(ako som niekde čítal borec bez týchto DLC ktoré pridávajú op jednotky a doktríny má level 50 prehrá s levelom 1 čo má všetky dlc fér čo ? a áno matchmaking je schopný takúto hru vytvoriť...lebo je jeblý)
-progresivný systém a leveling v multiplayeru vymyslel chorý človek
-multiplayer ako celkový ničí hru tým jak je vymyslený, matchmakingom, DLC
-celý multiplayer je príšerná časť hry a ničí hru
-jednotky fakt vydržia dosť
-celková arkádovitosť hry je prehnaná

Ako DoW2 je to proste sklamanie. Multiplayer totálne ničí hru svojou neférovitosťou(a to je to hlavná časť hry), matchmakingom a DLC. Kampaň je fajn a coop je fakt sranda a tá kampaň za mnohonásobne zahranie ako som vyššie písal stojí no či už v coopu tak aj singlovo. Ale multiplayeru sa vyhnete radšej.
2Stevie5100%
Osobne ma tato hra velmi prekvapila a som s nou velmi spokojny... Grafika, fyzika, su na vysokej urovni aj na strednych nastaveniach. Umela inteligencia sem-tam prekvapi, ale vynahradzaju to efekty...
PLUSY:
-grafika
-fyzika
-rozsiahla kampan
-pribeh
-vyzbroj a vybava cervenej armady, ale aj wermachtu
MINUSY:
-inteligencia
dehner70%
na tuto hru som sa tesil strasne dlho,ale neprekonava to ocakavania od predoslej company 1.grafika dobra,multiplayer tiez,len mi tam chyba volnost hry pri misiach.
orisis181%
grafika celkom v pohode ale misie kazdu chvilu nejake prikazy nijake prekvapenie moznost strategickeho rozhodnutia bez nalinkovania vojaci stale niekam bezia ako babky do teska...mozu sa ucit od tvorcov men of war ... hratelne ale nenadchne ... cakame na rome2...
Hadsn90%
Veľmi som sa tešil na toto rozšírenie. No po prejdení kampane som bol prekvapený keď som zistil že bitky proti PC sú spravené úplne inak a podľa mňa horšie.
+ real time stratégia (veľa ich nie je)
+ prostredie východnej fronty
+ nové herné možnosti (zima, ľad...)
+ dobrá kampaň

- málo máp
- vojaci občas stoja oproti sebe a nemôžu sa trafiť

lacikeman10%
Oproti jednotke množstvo zlyhaní. Hra je nevyvážená a plná chýb. Škaredú grafiku (oproti minulému dielu je to skok vzad) ešte predýcham, nie je to niečo čomu venujem veľkú pozornosť. Nemožnosť hýbať s kamerou zarazí, najmä pri taktizovaní a rozmiestňovaní jednotiek. Najhoršie je debilné správanie jednotiek, sú absolútne nesamostatné. Napríklad ak ich aj pošlete do krytu, vybiehajú z neho s puškami proti tankom, zatiaľčo protitankové delo nevypáli na tank, ak je čo len o stupeň mimo od rozsahu paľby a nechá sa so stoickým pokojom rozstrieľať. Jednotky sú strašne ťažkopádne, hýbu sa pomaly, neskoro reagujú, prípadne ak im vydáte rozkaz (presunúť sa, hodiť granát, doplniť mužstvo, ustúpiť z boja, obsadiť mínomet...) tak ak sa aj rozhýbu, tak sa kľudne v polovici zastavia, čo je pre boj, kde rozhodujú desatiny sekúnd, fatálne. Pathfinding je tiež biedny - nabiehajú do ostnatých drôtov, popred nepriateľské guľometné hniezda, krížom mínovými poľami atď. Nevýrazné vyberanie jednotiek (svetlo modrou sú neoznačené a belasou označené), nemožnosť vytvárať družstvá... Radšej si zahrajte jednotku s módmi.


všetky (26) »

Súvisiace hry Company of Heroes 3
Company of Heroes 2: The British Forces
Company of Heroes 2: Ardennes Assault
Company of Heroes 2: The Western Front Armies
Company of Heroes 2: Victory at Stalingrad
Company of Heroes Online
Company of Heroes: Tales of Valor
Company of Heroes: Opposing Fronts
Company of Heroes

Diskusia o hre Company of Heroes 2 Pridať príspevok
13.02.2020 16:17 - Ak maš dobré hry na steame, a chcel by si mať pristup aj k moji...
14.12.2016 14:37 - jak sa da zrusit ten populacny limit prosim poradte
05.08.2016 21:34 - aha :-|:-|:-|
01.08.2016 13:12 - chcem len aby my ukazovalo oznámenie keď niekto niečo napí...
31.07.2016 18:20 - WTF ?? :-o:-o
...
Zobraziť všetky príspevky (313) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |