Two Worlds | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12908
1687

Online 14563 užívateľov

Two Worlds


Žáner:RPG
Dátum vydania:26. Jún 2007
Stránky hry:www.2-worlds.com
Výrobca:Reality Pump, ZUXXEZ Entertainment
Kúpiť hru Two Worlds
Kúpiť hru

Fantasy RPG od tvorcov úspešnej sci-fi stratégie Earth 2160, ktoré vás uvedie do úlohy mladého hrdinu, ktorý bol na ceste za pracou (ide o nájomného hľadača a lovca zločincov) spoločne so svojimi spolubojovníkmi prepadnúť neznámou temnú silu a on ako jediný vďaka zásahu tajomného mága prežil. Okrem kamarátov však prišiel i o sestru, ale v jej smrti neverí a túži sa s ňou znovu stretnúť. Ešte skôr ako k tomu dôjde, musí absolvovať náročné a dlhé dobrodružstva, behom ktorých musí porozumieť temnej sile, ktorá zapríčinila jeho nešťastie, aby s ňou vôbec dokázal bojovať a nakoniec ju i poraziť.

Príbeh hlavného hrdinu sa odohráva v svete, ktorý je rozdelený na medzi sily dobra a zla, ktoré medzi sebou bojujú o nadvládu a poslední deň zúčtovania sa blíži. Je len na vás ktorú stranu si zvolíte a za koho budete bojovať.




HW požiadavky Two Worlds
Minimálne požiadavky
  • Windows XP / Vista
  • 2 GHz CPU
  • 512 MB RAM
  • Graphics card with Shader 2.0
  • DirectX compatible sound card
  • DVD-ROM
  • Keyboard
  • Mouse

Ďalšie videá »


Two Worlds - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
75%

Recenzie
Tiscali Games72%
Two Worlds je typickým příkladem toho, že úžasná grafika a dobrý příběh nestačí. Pomyslnou třetí stranou mince je totiž zpracování a na tom záleží možná ještě více. Ve hře je sice spousta nových nápadů, ale ne každý je přínosem. Zbytečně omezený quickbar, nevyužitelnost kouzel či nemožnost přímo ovládat vlastního koně jsou jen některými z nich. Na druhou stranu jde pořád o poctivé RPG, které dokáže člověka zabavit na dlouhou dobu a i když se nejedná o žádný průlomový titul, pořád je o co stát.
Sector.sk70%
Two Worlds je zaujímavý pokus. Hra má veľký potenciál ubitý ešte väčším množstvom chýb. Titul kráča v šľapajách kultových RPG, ale jediné v čom prekonáva svojich konkurentov, je počet závad a to nie je práve chvályhodné prvenstvo. Hru rozhodne nespúšťajte bez inštalácie najnovšieho opravného patchu, ktorý sa objavuje práve v týchto dňoch a zrejme nebude zďaleka posledný! Je priam neuveriteľné, že v poradí už štvrtý opravný modul balancuje prakticky všetky súčasti hry vrátane efektu kúziel, parametrov hrdinu, sily zbraní a kvality nepriateľov a opravuje desiatky väčších chýb! Hra s dobrou grafikou a nápadmi dopláca na neschopnosť svojich tvorcov, a preto sa na Two Worlds veľmi dobre pozerá, ale veľmi zle sa hrá.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
buxo88890%
Perfektne RPG podla mna aj lepsie ako TES IV:Oblivion,pretoze je tu dost pekna grafika(aj ked HW naroky su dost velke),a hlavne ze ked oblavite teleportacne oblasti tak sa tam mozete portnut kedykolvek a z akejkolvek inej teleportacnej oblasti. Q su tiez dost premakane aj ked ich je dost vela,a znovu ako aj v Oblivione mozete osadit kona,ktorych je tu fakt dost vela napr. Normalny kon,Kostnany kon alebo kon ktoremu vydno len mäso. Zbieranie kariet na lepsie kuzla a ich rozdelenie do kategorii ma dost prekvapilo a aj potesilo. Ale ich ziskanie bieje lahke:Mozete vykradat domy,zabijat nepiatelov a znich ich dostat alebo formou obchodu(NPC postav tu je dost).
Proste skvele RPG,v ktorom si mozete vyobliekat svojho hrdinu doslova ako dakeho modela a oblecenie najdete uplne vsade.
Skvela praca a tesim sa na dalsie pridavky do rodiny Two Worlds:D
90%
Ryo9892%
je to super hra dobry pribeh ....je to pekne ...podoba sa to na hru "The Eslder Scroll:Oblivion" ja som s touto hrou spokojny ....ma to svoje chyby ako kazda hra
tomikzlesa95%
Hodně velké RPG překvapení, hru sem snad 3x nainstaloval, hrál 10minut anebavilo mě to, no asi po 4. sem to rozehrál a strávil u toho téměř 40 hodin. Vemte to nejlepší z Gothicu a Oblivionu a máte Two Worlds, jen že proteklo i pár chyb. Na výpravné rpg moc akční, chvílema se na mě valilo tolik příšer že sem myslel že hraju diablo, stejně tak i počet zbraní a obchodníků, až to je téměř zbytečný. Musím vyzdvihnout skoro geniální vaření lektvarů.

+ Počet veldejších questů, jejich ruznorodost a možnost je plnit víc jak jedním způsobem.
+ Hrací doba
+ Velikost mapy, kobky, jeskyně...
+ Vaření lektvarů
+ Atmosférou mi to si silně připomělo Gothic ve svých nej letech

- tuny slabých protivníků, radši bych méně víc tuhých a inteligentnějších
- hlavní linie je silne zválcovaná vedlejším dějem, např. Kargové vs. Skeldeni nebo obchodníci vs. Giriza

skoro dokonalé, nebýt pár much
Yurri95%
Veľmi dobrá hra, ktorá sa grafikou môže rovnať hrám roku 2010+.škoda vysokých HW nárokov,no u mňa problém nieje.Veľmi pripomína Gothic,avšak je tu pár múch jedna, ktorá mi vadí asi najviac je tá, že sú tu dosť nedokončené pohyby postáv.ďalej,pomalé pohybovanie,úplne hlúpe ovládanie koňa (raz som skúsil a nikdy viac).Avšak u tejto hry som bez prestávky dokázal vydržať 4h,a to sa podarí máloktorej hre.
Takže dávam hodnotenie 95% a dúfam, že ju čoskoro prejdem :P
dehner90%
Two worlds patri medzi najlepsie RPG.Hratelnost je vysoka,pribeh je zaujimavy,velka mapka so vsetkymi prostriedami ake vas napadnu,mozete si jednoducho robit na mapke co chcete grafika je dobra,velky plus ma to, ze nemusite chodit peso cez celu mapku,bud mate kona alebo vyuzijete teleporty.jedine co by som pridal tak rozlisnost postav (co sa tyka hlavne tvare) ,do kazdeho prostredia viac inych priser a hlavne moznost kupovania nehnutelnosti ,aby sa peniaze rychlejsie hrnuli.
Zaerp94%
Moc prijemna hra, mozno by to chcelo viac vlastneho rozhodovania a vacsi prehlad v tom co je dobre a co je zle aj bez odstupu casu, grafika super aj na slabsich masinach na full, len odporucit
xcorionxc85%
Two Worlds vychádzajúce v tieni Gothicu s povesťou zabugovanej hry,po ktorej môžu práve v tomto chudobnom období na RPG tituly (2013) siahnuť hráči, ktorí ocenia živé prostredie bohaté na nepriateľov, questy, otvorený svet a nelineárny vývoj postavy ale už bez bugov.
virtual86%
Dva svety sa na prvý pohlad môžu javiť ako hra s mierne budgetovým technickým spracovaním, ale v skutočnosti sa jedná o velmi kvalitnú hru, vynikajúce akčné RPG s poctivým a dômyselným systémom. Otvorený svet dokáže pohltiť, poskytne zábavu na dlhý čas a aj pre jednoduché no pritom dostačujúce prevedenie získal Two Worlds moje sympatie. Tento kúsok si určite zaslúži väčšiu pozornosť.
trancentraal72%
Ucházející RPG s tuctovým příběhem, mytologiíí, která mě úplně míjela a spoustou nedotažených nápadů.
- šílené grafické bugy (např. vojáci peroucí prádlo pod vodou)
- hra občas padá
- hrozný tiskový font "vypůjčený" z Diabla
- malý a nepřehledný inventář
- rozhodnutí nemají ve finále na hru žádný vliv
- nelze nadefinovat rychlý přístup k předmětům (nebo jsem na to nepřišel)
- v lokacích, kde se pohybuje větší množství postav hra "drhne"
- kuchařská magie systém pokus/omyl málokdy vede k užitečnému výsledku
- po vytunění je hrdina téměř nepřemožitelný a začne to být nuda
- některé questy vyzní do ztracena
- noc se nedá nikde přečkat / přespat
- při obchodování nejde volbu vzít zpět
- magie není příliš silná
- ve vře je "převlkováno" a "přewyvernováno"
- slabší konec (byť s volbou mezi dobrem a zlem)
+ hudba Harolda Faltermeyera
+ dynamické počasí
+ v noci se zjevují duchové zabitých
+ pokud si chcete hru ulehčit, stačí bojovat u magických zdrojů
+ přenosné teleportační kameny
+ podpora formátu 16:9
+ předmětů do inventáře je nekonečné množství
+ postupné odkrývání mapy
NORD_KING67%
-: bugy, príbeh, mnohé questy, boj a jazda na koni, miestami optimalizácia, finálny súboj
+: grafika, hudba, herná doba, tvorba a rozvoj postavy, zbrane a zbroj, ekonomika, mestá a lokácie, inventár, vytváranie odvarov, mapa, menu, cestovanie
Verdikt: Hra Two Worlds je skutočne rozplotená. Na jednej strane je to celkom dobre vyzerajúci svet. Svet, kde sa nachádza množstvo miest na presúmanie a množstvo úloh na plnenie. Svet, v ktorom sa nachádza viacero miest zaujímavých svojim obyvateľstvom a taktiež relatívne reálnom ekonomikou. Na strane druhej je to svet plný chýb, ktoré dokážu výrazne znepríjemniť herný zážitok. Jazda na koni je miestami urtrpením a preto je lepšie cestovať na väčšie vzdialenosti pomocou portálov. Boj taktiež nie je nič extra, no obsahuje aj také prvky ako zlomenie meča protivníkovy alebo zapálenie ho fakľou. K tomu prípadná smrť neprináša žiaden postih, hráč, respektíve hrdina sa objaví pri najbližšom oltári. Čo je teda motiváciou hrdinu hry pre podstúpenie tohto dobrodružstva? Je ním hľadanie relikvie, aby mohol oslobodiť svoju unesenú sestru, ktorá ho v astrálnej forme cestou sprevádza a radí mu. Príbeh teda nie je nič extra, ako aj mnohé úlohy. Tie je dobré plniť na zlepšenie si reputácie. Tá prináša benefity vo viacerých smeroch, ako sú napríklad ceny u obchodníkov. Autori sa taktiež v dobrom inšpirovali u konkurencie a celkový zámer o vytvorenie epického RPG kazí technický stav hry a ďalšie menované negatíva.


všetky (21) »

Súvisiace hry Two Worlds III
Two Worlds II: Call of the Tenebrae
Two Worlds II: Defense
Two Worlds II: Velvet Game of the Year Edition
Two Worlds II: Pirates of the Flying Fortress
Two Worlds II: Castle Defense
Two Worlds II
Two Worlds: Curse of Souls
Two Worlds: Epic Edition
Two Worlds: Tainted Blood

Diskusia o hre Two Worlds Pridať príspevok
23.12.2014 17:55 - no po 7 rokoch ju nikde nevidim
23.07.2014 20:41 - este, ten kto ma hru z GOG, musite si v technickej podpore vypitat seriove cis...
18.05.2014 10:56 - Ak by sa este niekto k tejto hre predsa len vratil... Mam w7 64b, najnovsie gr...
01.11.2012 18:56 - Caute, viem je to vykopavka ale chcel som vas poprosit ci by tu niekto vedel c...
10.07.2012 08:45 - prosím vás ako spustím tu blbú hru už to stahujem sko...
...
Zobraziť všetky príspevky (294) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |