HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 552 užívateľov

Užívateľ > patrikgp11 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |



Výborná hra, v podaní Ubisoftu.
V porovnaní s jednotkou je to oveľa viacej prepracovanejšie, krajšia grafika, oveľa menší stereotyp (v jednotke bol obrovský). Páči sa mi tam najmä kupovanie zbraní, brnení, máp s pokladami atď
Krásne prostredie dopĺňa úžasnú atmosféru, ktorú takú dobrú som ešte v žiadnej hre nevidel.
Vytknúť môžem len, že ten bojový systém je neuveriteľne ľahký; keď na vás zautočí 10 nepriateľov a vy ich zložíte za minútu, tak to je trocha čudné...
Je to druhá najlepšia hra akú som hral (prvá je Mass Effect 2).


No tak toto je asi sklamanie roka, pekna grafika, ale pribeh o nicom,o nicom upgrady, o nicom strielanie... hamba pre ubisoft, akurat sa mi tam paci grafika a ten conquest... zaverecna veta je blbost na entu
Je to najlepšia strieľačka akú som kedy hral...Najviac sa mi na nej paci asi to, ze je to konecne niejaka hra z westernu, uz ma nebavi stale hrat iba sci-fi alebo zo staroveku.
Mozete v nej hrat za 2 postavy:
Ray - moze pouzivat granaty, moze pouzivat dve zbrane naraz a je specialista v utoku z blizka (s pistolami/revolvermi)...
Thomas - moze pouzivat luk, pouziva laso, pouziva noze ktore hadze do nepriatelov a je specialista v utok na dialku (s rifle/sniper)
FAKT SA VAM JU OPLATI KUPIT/STIAHNUT !!


no co k tomu dodat, je to proste klasika 1st person hier. nepotznam nikoho zeby tuto hru nepoznal davam jej 100%
Viem že mi každý teraz dá mínusky za to čo napíšem, ale mne sa táto hra vôbec nepáči. Neustále strieľanie a napádanie ma nepriateľmi je podľa mňa najhoršia vec v tejto hre. Páči sa mi grafika, neuveriteľná fyzika, AI, vozidlá atď... V tejto hre na každom rohu sú nepriatelia; keby ich v skupinke bolo 5,6,7 ale nie 15 !!! No, ja som zvedavý na dvojku, zahrám si ju ale veľa od nej neočakávam, najmä keď bude pokračovať v šľapajách jednotky...
+ pekné spracovaný ostrov
+ slušný engine
+ nádych RPG
+ dlhý gameplay

- po niejakej tej dobe stereotyp

Dead Island sa stal príjemným prekvapením. :)
Tento typ hier ma vôbec nebaví, stále iba udieranie, nezmyselné talenty, prišiel som na to že keď tie kúzla nedávam tak som silnejší...
Grafika je dobrá, príbeh tiež. Bavilo ma to veľmi zo začiatku (hral som za trpaslíka), mal som ešte slabé brnenie, slabé veci nikoho v parte (nepáčia sa mi hry keď môžeš ovládať za koho chceš v parte, je to blbosť; podľa mňa je lepšie, keď hraješ iba za svoju postavu a za nikoho iného, keď dávaš si talenty iba sám pre seba a nie komu sa ti zapáči, presne ako v mass effecte 1 aj 2)
Verdikt:
+grafika, príbeh
-možnosť ovládať každého v parte, hrozné ovládanie, kúzla a schopnosti, neoriginálne, po čase stereotyp, nuda, nuda ,nuda a nuda!
Drakan : Order of the Flame... skvela grafiku na rok 99´ celkom dobry pribeh, mnozstvo zbrany a brneni skvely MP... je rok 2010 ale tato hra na MP ma s kamosami bavi uz asi 3 roky. Jednou vetou nadpriemerny pokus o skvelu hru v podani Psygnosisu.
Podla mna je to dobra hra, grafika nic moc, chyba mi tam niejaka ta hudba medzi zapasamy ale pacia sa mi hlavne premakane takticke moznosti, kupovanie hracov vytvaranie taktík, atd. davam 80%
Táto hra ma zaujala akurát graficky, ale v rozsiahlosti herného sveta a oproti gta san andreas tento titul je na nič.
Vidím tu viacej negatív ako pozitív, pozitívum je spomínaná grafika a množstvo áut a motoriek...
Negatíva sú malý svet, čo aj s tým prichádza po čase menší a potom väčší stereotyp, škoda že tu je len jedno letisko, našiel som tam dosť bugov.
Túto hru som prešiel do polky a potom ma to prestalo baviť, dúfam že ďalšie diely budú lepšie.
jednoznacne naj hra z gta serie... co sa tyka grafiky nie je to bohvie co, ale to nestoji za rec, vyborne ovladanie aut (hrajem to na PS2) a na PC je to totalny blud ovladanie.
najviac sa mi tam paci velke mnozstvo a vela druhov misii. je to asi jedina hra pri ktorej mi ani po 5 rokov hrania neprichadza stereotyp...
jednym slovom perfektne
5% odoberiem akurat z tej grafiky a zopar bugov...
toto je hra z novembra roku 2009?? ved lepsiu grafiku maju hry z roku 2000 podla mna je to odpad vsetkych RPG. akoze o nicom hra keby tu bolo -100% tak tolko tomu dam, no ale nie je tak davam 1%
Ako napad je Left 4 Dead celkom dobry, ale po case je to celkom nuda, je tam malo zbrani, malo typov zombikom a na MP potrebujete Steam a to je pre mna najvacsie minus tejto hry. Kratky singleplayer je u mna tiez minus, ale pre milovnikom akcnych hier je to dobrym riesenim na zahnanie nudy. Davam 55%
...Čudujme sa všetci že to je pecka hra, prečo asi??? LOL Robili ju 7 rokov, SEDEM !!! Assassins Creed 2 je oveľa lepšia hra a robili ju necelé 2 roky ! No, ale veď od čechov sa to dalo čakať !

No ok, ale poďme hodnotiť hru...
Grafika je úžasná, atmosféra 50. rokov je dokonale vydarená, neuveriteľna fyzika je skvost v tejto hre, množstvo možností, ako napr. tuningovanie aút alebo kupovanie oblečenia sú skvelým doplnkom k hre. Stačilo plusov, ideme na mínusy :
Žiadne doplnkové misie, napr. "Volná jízda", ktorá bola v Mafii 1. V Mafii 1 boli podľa mňa zaujímavejšie misie, napr. to v noci, potichu eliminovať stráže. V meste nenájdete žiadne vedľajšie misie, to je asi najväčšie sklamanie, privítal by som aj väčšiu AI policajtov, v tejto hre sa doslova správajú ako debili. Potom chýba mi tam niejaké to balenie dievčat (ako v GTA IV).
PS : Aký debil vymyslel Steam???
Neskutocne perfektna hra z hladiska pribehovho, aj z grafickeho na tu dobu. Najviac sa mi tam paci strhujuci pribeh, zopar bugov sice znizilo moj dojem, ale to nestoji za rec. Nespocetne vela modelov aut je tiez velke plus, obrovska mapa a ine super veci doplnaju hru.
Super, perfektne, perfektny pribeh, perfektna grafika, perfektny koniec, perfektne prepracovane, perfektna hudba, perfektne postavy, perfektne upgrady, perfektna galaxia a scenovanie surovin...
jednoznacne najlepsia hra aku som kedy hral...
vytknut mozem akurat zopar bugov ale to oproti tomu co som pisal nestoji za rec...
PERFEKTNE, VRELO ODPORUCAM
Nové NFS už nie sú tak perfektné a úžasné ako tie predošlé napr. ako U1 alebo U2 či Most Wanted... Uznávam že v tomto najnovšom diely NFS je grafika aú na vysokej úrovní, ale grafika neznamená všetko. Jednoznačné mínus je v tom že autá sa nedajú tuningovať, či už vizuálne alebo z technického hľadiska ako vylepšenie nitra, alebo úprava pneumatík podľa povrchu trate apod. Kedže na tomto NFS sa podieľalo aj Criterion Games, mohlo to mať väčší nádych Burnout-u ako napr. niejaké tie misie s búračkami alebo urobiť čim väčšie škody na autách, ako to bolo v Burnout-e. Našiel som tam aj nedostatky vo fyzike aút a grafiky v pozadí, tie stromy a kopce v pozadí vyzerajú ako z niejakej flash hry.
No čo dodať, jednou vetou : dnešné NFS-ky už nie sú také aké boli ich predchodcovia... Keď to takto pojde ďalej, že nové NFS-ky budú len o tom, že zajazdíš si trať, dostaneš nové auto, žiadne peniaze nič, ďalšia trať, ďalšie auto, tak postupne NFS bude upadať. Podľa mňa ich jedinou záchranou je NFS Underground 3, keď spravia tento diel, a bude tak dobrý ako Underground 1 či 2, tak to bude PECKA !
Záverečná veta: tento diel a predošlé 3 (Shift, Pro Street, Undercover) im vôbec ale fakt že vôbec nevyšli ! 45%
toto je podla mna najhorsi diel need for speed pribeh na nic tuning tak isto podla mna je lepsie aj NFS 1 ale 10% si zasluzi za grafiku, a 5% za velky vyber aut... takze 15%.
No... ja som hlasoval na sector.sk za tuto hru ako prekvapenie roka, veľmi pozitívne vidím soundtrack, a mnozstvo rastliniek, levelov a zombíkov.
Ku negatívam patrí slabšia grafika, na ktorej výrobcovia mohli aspoň trošku viac popracovať, síce tam o grafiku veľmi neide, táto hra slúži skôr na oddych ako na perfektný zážitok z hry (aspoň podľa mňa), ale s lepšiou grafikou by sa aj lepšie oddychovalo :)
Jedinečné, vtipné, graficky pekne spracované, dobrý príbeh, na moje mozgové bunky dosť logické .. čo viac si môže hráč k hre priať? .. jedným slovom: ÚŽASNÉ ! :)
No... Táto hra je ako graficky tak aj pribehovo nanic, pribehovo asi preto lebo ziadny pribeh to nema, to ma celkom mrzi ale ako napad je to velmi dobre. Vlastnu rasu si vytvorit, tak po tom som vzdy "tuzil" :D. Tato hra sa mi paci a na tu grafiku aj pribeh ked to hrajem tak si to ani neuvedomujem.
ODPORUCAM !!
Grafika pekná, originalita nulová...
Málo jednotiek a budov, otrasné a nepriehliadné menu.
Od Starcraftu 2 som čakal že to bude prelom v strategiách, ale ukázalo sa, že je to prelom v (podľa mňa) sklamaní roka...
Je to len úbohy priemer, ba až podpriemer strategií.
Prehlasujem, že Starcraft 2 : Wing of Liberty je jednou z najhorších strategií všetkých čias.
20% čo dám si zachránila iba grafika a meno firmy :).
No o tejto hre by som mohol dlho hovoriť...
Britské cesty a jazdiť vľavo by som hodnotil ako mínus, ale že to je truck simulator v británii, tak to je pochopiteľné, že to ako mínus nehodnotím.
Veľká krajina, rozmanitosť truckov a prívesov je u mňa veľký plus, len tie pokuty za prekročenie rýchlosti...
Keď je stanovená rýchlosť 60 mp/h a vy idete 61 mp/h a dostanete pokutu 250 britských libier za prekročenie rýchlosti o 1 mp/h tak to vás trocha naštve, nie? (mňa osobne dosť), alebo napr. pokuta za haváriu auta keď sa len trošku ťuknete nárazníkmi, tak už to je pokuta 400 libier. Pokuta za jazdenie v protismere, keď som jedno auta obehoval, dostal som pokutu 100 libier za jazdenie v protismere... No, trošku divné :)
Verdikt:
+solídna grafika, pekná krajinka, veľa truckov a prívesov, možnosť dať si vlastnú hudbu do trucku.
-úplne nezmyselné pokuty, po čase prichádza stereotyp.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |