Spore | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 27510 užívateľov

Spore


Žáner:Strategická
Dátum vydania:5. September 2008
Stránky hry:www.spore.com
Výrobca:Electronic Arts, Maxis
Kúpiť hru Spore
Kúpiť hru

Projekt od tvorcov The Sims, Willa Wrighta, ktorý vám umožní vytvoriť vlastný svet od jednobunkových organizmov, cez kmeňové spoločenstvá a následne miesta vašej civilizácie až po osídľovanie vesmíru.

Vo chvíli, keď bude vašej civilizácii planéta malá, príde na rad invázia do vesmíru a to vyrobením vesmírnej lodi, s ktorej pomocou začnete preskúmavať hlbiny vesmíru a taje jeho planét. Informácie o nich budú zaznamenávané do prehľadu nazvaného "Sporepedia", ktorý pozostáva z kariet obsahujúcich informácie o preskúmaných druhoch a planétach.

Nie je možné však kolonizovať kadejakú planétu, ale musíte vybrať tú najvhodnejšiu pre váš druh. Okrem solárnych systémov a mnoho galaxií sa v hre vyskytujú taktiež čierne diery, ktoré vášmu plavidlu umožňujú rýchly presun medzi galaxiami. Okrem osídľovania bude možné nadväzovať taktiež rôzne spojenectvá a logicky tiež vyhlasovať vojny iným druhom.




HW požiadavky Spore
Minimálne požiadavky
  • Windows XP / Vista
  • 2 GHz CPU
  • XP - 512 MB RAM / Vista - 768 MB RAM
  • 128 MB Video Card with support for Pixel Shader 2.0
  • 6 GB of hard drive space

Ďalšie videá »


Spore - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
83%

Recenzie
Tiscali Games70%
Před vydáním jsem byl přesvědčen, že Spore zaslouží hodnocení minimálně dvanáct bodů z deseti. Za originalitu, nekonečný obsah, různorodost během herních fází, možnosti modifikací, revoluční technologii procedurální animace a podporu komunity sdílením obsahu. Bohužel přišlo vystřízlivění. Pomalý rozjezd hry, doskakování předmětů, nepropracovaný design a omezené možnosti Sporepedie mě nutí jít s hodnocením dolů. Ale ne razantně ze dvou důvodů. I přes nedostatky mě k hraní i teď, po mnoha dnech, pořád cosi táhne. Potřeba vytvořit ještě lepší budovu, zhodnotit výtvory jiných hráčů a nakouknout, kdo ve své hře vyhladil kmen mých příšerek, fungují jako droga. Druhým důvodem je, že Spore patří do ojedinělého žánru "stavebnice" a hry je nutno hodnotit v rámci jejich žánru. A vyčítat Spore nízkou propracovanost strategických prvků je téměř totéž, jako vyčítat Doomovi absenci point&click adventurních prvků. Proto sedmička. I když nakloněná k osmičce.
Sector.sk90%
Originalita a inovatívny prístup je rozhodne to, čo nechýba hre SPORE. Titul je obsahovo aj žánrovo veľmi bohatý. No paradoxne práve kvôli zoskupeniu viacerých herných odvetví, titul ako celok, niektorým užívateľom príliš nesadne. Okrem toho, ako soľ treba patch na odstránenie technických závad. Nič to však nemení na tom, že sa jedná o pozoruhodné dielo a jednu z najlepších hier roka 2008.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
stratos95%
Výborný nápad, ktorý je dokonca aj výborne spracovaný! Veľmi sa pri tej hre bavím, nedochádza ku stereotypu a všetky tie editory sú tiež úžasné! Enjoy!
pepe5632100%
Presne na takúto hru som čakal. Je to super hra. Hrozne rád vymýšľam príšerky a všetko ostatné. Stiahol som si všetky dodatky ktoré som našiel a už len čakám na Galactic Adventures. Bude to pecka.
pipo12395%
Pripomína mi táto hra trochu darvinovú evolučnú teóriu, Táto hra ma zaujala hlavne tým, že pozorujeme vývoj organizmu podľa vlastných predstáv a preto 95 %.
Socirel80%
Spore není žádny zázrak,ale hráče tato hrá vtáhne a nepustí,nejvíce mě bavila 2. a 3. fáze,5 fáze vás chvílí baví a pak přijde Stereotyp,ale pořád hrajete protože je ještě třeba něco postavit dobýt další planetu atd,Grafika je animovaná a rozhovory jsou někdy zábavné.
TeaPack90%
Tato hra je naozaj dobra.Ale mohli by trocha este popracovat na grafike a na fyzike lebo casto sa mi stava ze vo videach prejde jedna priserka cez druhu.
sharp6595%
Slusna hra hram si ju obcas ked nehram rpg cka a tie nejake novinky alebo nfs sranda postavicky je fajn ze sa to da hrat aj po siti ja si myslim ze slusna simulator-strategia :)
rabbid70%
Ja mam najradsej ubisoft ale neodsudzujem ani ine znacky a ked pride prilezitost tak si to zahram.Spore je celkom fajn hra ale trochu divna grafika a divny dej.Ale odporucam.
Cargon70%
Pred vydaním hry by som dal hre 150% z 100%. Ale uputávka je uputávka. Prvé dve časti života sú skoro podľa mojích predstáv. Ale dalšie uplný opak. Takže ak si chcete hru zahrať nepozerajte uputávku aby ste sa nedočkali úplného sklamania ako ja a myslím si že aj viacerí. Posledná fázia života je vo vesmíra jej plus je že môžete kúsok prestavať planétu ale je tu obrovský negatív. Keď si v pohode robyte svoju pracu tak vam napíše hlašku utočia na vas a podobné blbosti a ak ste na druhej strane galaxii tak je to dosť blbé. A má to viac negatívu ako pozitívu...
Dude7297%
Je to hra v ktorej si vitvoríš vlastný organizmus a hráš s ním celú hru a preto to takto hodnotím........................
Tarim100%
Výborná odreagovačka, která mě bavila hodiny a hodiny. Vývoj tvora a doprovázení ho celým jeho životem Vás "chytí" a už nebudete chtít přestat.
turek199380%
je to v pohode hra ale najviac sa mi paci ked si tvorím vlastnú príšerku.Potom ten kmeň, civilizácia a vesmír sa vždycky opakuje.
jakub13290%
dobra hra ale suhlasim s tym že treba pracovať na fyzike celej hry. a preto davam 96 bodov. osobne sa mi ta hra velmi pači ale štve ma ta fyzika
Dominik1457100%
supeeer hra uplne nemma co dodat no iba nekedy nece nejde ale to envadi je to super hra kupim ju hned ako ju budu mat :D
seann399%
Je to super hry a mam ju.Grafika je super a casti tela su tam trochu blbe ale no co je to o priserkachach
37lisiak3797%
ta hra ma niečo do seba aj ked asi po roku a nieco prestane nudit . V každej fazi je nieco ine a to sa mi paci mislim že sa elektonic arts sa tato hra vidarila


všetky (53) »

Súvisiace hry Darkspore
Spore: Galactic Adventures
Spore: Creepy & Cute Parts Pack
Spore: Creature Creator
Spore: Creature Keeper

Diskusia o hre Spore Pridať príspevok
26.12.2015 17:59 - Spore na Origine treba nainštalovať so všetkými datadiskam...
26.12.2015 17:48 - Ahoj, mám pre teba riešenie a možno si ho už našiel p...
26.04.2015 19:17 - Chcem tú hru z darma. Ahoj výrobca;-)
29.01.2015 10:26 - Veľmi pekne ti ďakujem :-):-):-):-)
28.01.2015 16:29 - čaute ludia kupil som bratovi hru spore po inštalácí sa ni...
...
Zobraziť všetky príspevky (370) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |