HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6040
12920
1687

Online 2485 užívateľov

Užívateľ > bender125 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

je to kravina stare verzie boli best ale toto je skôr team fortress v kockach nuda -_- ani neviem čo na tom ludia vidia akurat deštrukcia to je všetko :P jednoducho z toho spravili team fortress 2 iba že v kockovo šitackej podobe!!
tato hra je dobra hlavne ked ju hravate v noci ! už len videa z tejto hry maju niečo do seba ! ptero si myslim že je to skvela hra.
hra je sice stara klasika ! ale bez nej by nebolo nič ani ta najnovšia! preto si myslim že je dobra! sice to nema grfiku gta 5 ale je dobra !!
hra je dobra ! aj ked je mafia 1 lepšia ale ma tiež vela bugov . no gta3 je dobra hra a určite aj niekoho zabavi!
rozhodne je lepšia ako gta 3 lebo si môžete zaplavať !! mapa je velka ! gta san andreas je snad najlepšie vydanie !
je to dobra hra ale neda sa plavať ! takže ked spadneš vrtulnikom do vody a ty stihneš viliezť ! tak to nema cenu lebo aj tak zhebneš!
dal som 70% lebo na serveroch je vela deti a grieferov ktory vam akurat na serveru zničia barak! k tomu sa mi nepači že si nemôžem zaheslovať svet pretože mam maleho brata a ten ma furt sere s tím že mi niči alebo maže svety a keby sa dali zaheslovať tak by sa nemohol dostať na môj svet a kompletne ho zničiť!
je to dobra hra . len sa mi nezda že by pan špek behal tak rychlo ! ved ma nejaku nadvahu :D a niekedy sa stane že sa (špeki) bugne :P!!
tato hra je o tom ubraniť sa zombie ! hlavnymi prostriedkami su kvety počas hry ziskavaťe novšie a novšie ale aj zombie sa menia! hra je oddychova nudu rozhodne zaženie odporučam!!
V každej hre je chyba ! ale tato mala v roku 1998 revolučne veci ako napr. samoozdravovanie,zbieranie predmetov...dej je dobry a dinosaury v hre su inteligentne!
sice každa hra ma svoje muchy ako napr grafika ale snad ste nečakali hd source engine v 1998??ja davam 88 percent.
hra sa mi pačila hlavne MP !! preklad je dobry ale ked chcete nemusite ho mať. na hre sa mi pačili mapy ako je turbine,morfeus...
tato hra je hrozna nuda len bojuješ a vylepšuješ. po asi roku vas hra omrzi! mna omrzela asi 3 dnoch počuvania magorov čo hovorili že je skvela a mal by som to skusiť ! a asi po tom toku to tiež nehrali lebo ich to omrzelo! a čo som počul od par ludi ani to ovladanie tanku neni najlepšie ! jednoducho KOKOTINA!!
tato mp sračka je totalna nuda ako W.o.T ! vyhoda je že vas to rychlo omrzi xD to si už počkajte ked tie 3 srački zmiešame a nalejeme do jedneho hrnca! typujem že to vela ludom bude sekať alebo vôbec nepôjde čo budem rad!



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |