HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 13295 užívateľov

Užívateľ > emeny > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |



Túto hru by som nehodnotil ako hru ale skôr ako vojenský simulátor, ktorý toho ponúka veľa no záleží čo od neho očakávate. Ak ste fanúšikom Flashpointu a sérii ARMA tak vás táto hra určite poteší. Sklame vás menšie množstvo bugov, ktoré v iných hrách až tak nezlostia. Na internete sú k dispozícii pre voľne stiahnutie addony, ktoré pri vytváraní misii v editore fakt helpnú :)
Konečne dnes po vydaní kampani môžem adekvátne ohodnotiť novú armu. Keďže som fanúšikom série arma isto len kladne. Oproti ,,dvojke,, je to ohromný pokrok vpred. Veľmi sa mi páči nový systém mierenia a viac reálnosti. Aj samotný editor prešiel úpravami a vytváranie misii je jednoduchšie. Prvá časť kampane je perfektná. Úplne ma pohltila a priklincovala k monitoru. Jediné čo musím vytknúť je že je to blízka budúcnosť. Chýbajú mi zbrane typu m4, ak47 tanky typu T72, staršie tipy heliniek ako mi24 a vozidla ako je hmmwv, každopádne toto ako negatíva nemôžem súdiť pretože v roku 2035 sa už táto technika nebude používať. Moje mínusové body sú za vysoké HW nároky a za občasné chyby v hre. Celkové hodnotenie sa mi ale zdá naprosto perfektné a neľutujem kúpu.
Kúpiš-nainštaluješ-zapneš-vypneš-odinštaluješ. Rozhodne ďalší blud ktorý je len strata drahocenného času, ktorý môžeš stráviť pri úplne iných a kvalitných hrách. Skrátka sú to len vyhodené peniaze. Rozhodne nekupovať!!
Po dohratí hry hodnotím na výbornú. Hra ponúka skvelý príbeh a zavedie vás do svetu Skyrimu. Stretnete sa z množstvom príbehov postáv a sami sa častokrát o ich osude budete musieť rozhodnúť. Vyberiete sa za dobrodružstvom ktoré nekončí ani po prejdení hlavného príbehu ktorý vás doslova nepustí od obrazovky. Máte na výber množstvo vedľajších misií, množstvo cechov do ktorých môžete vstúpiť. Grafiku hodnotím na výbornú. Zvuk je fantastický či už soundtrack alebo sa jedná o efekty v hre. Dĺžka hry závisí len od vás pretože častokrát začnete hrať odznova a skúsite hru v štýle zlodejov, bojovníkom v oceli, mágov, nájomných vrahov alebo túžite byť napr. upírom.
Jedine mínusy v hre sú: v základnej verzii množstvo chýb, (ovšem treba hrať na stiahnutom patchi.), ďalej musím vytknúť v neskoršej fáze hry sú draci slabší a zabijete ich pomerne rýchlo a sklamalo ma aj občasne stereotypne sekačky v jaskyniach hlavne pri vedľajších úlohách.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |