HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6040
12925
1687

Online 38304 užívateľov

Užívateľ > ElPitooo > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Geniálny thriller s prvkami horroru, s vynikajúcim príbehoma jeho podaním, výbornou atmosférou, ktorá sa vám dostane pod kožu.
Pri tejto hre som sa bál ako ešte pri žiadnej. V takej atmosfére aká je v tejto hre je každý zvuk strašidelný. Odporúčam každému


100%Gothic
Tak táto hra je výborná vo všetkých smeroch, dej bezchybný, obrovský herný svet, stovky NPC postáv... Proste hra ako má byť a odporúčal by som ju zahrať každému i keď je to staršia hra ale oplatí sa ju stalé hrávať.
Druhý diel Gothicu vylepšil oproti prvému dielu prakticky všetko čo sa dalo- hra ponúkla oproti predchodcovi väčší svet, nový príbeh, mierne vylepšenú grafiku a aj vylepšený inventár. Takže kto má rád RPG hry a nevadí mu nižšia kvalita grafického spracovania, tak hru odporúčam, keďže sa jedna o jednu z najlepších RPG hier všetkých čias.
Som veľký fanúšik série Gothic, ale tento diel ma trochu sklamal. Dej bol síce na úrovni, grafika tiež bola pekná, ale trochu mi vadilo pár bugov a krvavé HW nároky, ale ináč stále výborná hra ako predchádzajúce diely tejto výbornej série.
Tento datadisk má veľmi sklamal, hra zabugovanejsia ako pôvodné Gothic 3, vysoké HW nároky, slabý dej, to je len pár mínusov tohto datadisku. Ale najväčší mínus je, že ho už nevyvíjalo nemecké štúdio Piranha bytes.
Výborná hra, na tú dobu vynikajúca grafika, výborny dej, realisticky vezrajúca voda to je všetko na tejto skvelej hre skvele, vlastne nevidím nič čo by bolo na tejto hre zlé


Scifi pecka s hollywoodskym podaním príbehu. Takto by sa to dalo opísať v stručnosťi, ale Mass effect je viac ako príbehu a jeho podaní, ide prieskum planét, spoznávanie iných rás, rôznych postáv. Hra je geniálna vo viacerých smeroch výborná grafika v ktorej vynikne spracovanie tvárí postáv, vynikajúci dabing, príbeh, atmosféra a voľby v rozhovoroch, ktoré umožňujú obrovskú znovuhrateľnosť. Máločo sa dá tejto vytknúť, snáď len drobné technické chyby.
Vynikajúca hra s vynikajúcim príbehom, výborné úlohy, každá postava má svoj vlastný príbeh, len mi vadí, že niektoré veci, ktoré boli v jednotke vynechali, a troch to aspoň pre ma skomplikovali, chýbal mi inventár, granáty,štýl zlepšovania schopností a atď, Ale aj tak je to vynikajúca hra, s výborným príbehom, soundtrackom, a mnohými pamätnými situáciami
Asi jedno z najlepších DLC aké kedy boli vytvorené, vynikajúco dopĺňa príbeh Mass effect 2 a pridáva aj jednu zaujímavú pasáž
Toto DLC je síce príbehovo slabšie hoci koniec je geniálny, ale jeho naplň a misie sú robené na výbornú
Tak u tohto dielu neviem kde sa začať, ale musím povedať je asi najlepšia časť trilógie, geniálne vyvrcholenie jednej z najlepších herných sérií, kde bude vo vašich rukách osud celej galaxie, rozhodnotia nad ktorými budete ešte dlho rozmýšlať, či ste urobili správne a mnohé dojímavé chvíle, ktoré Vás chytia za srdce, ktoré robia z Mass effect 3 najlepší herný zážitok tohto roka


DLC síce neovplyvňuje záver ani priebeh hry a pôsobí pomerne zbytočne, napriek tomu sajedná o zaujímave spestrenie Mass effect 3. Spoločníkmi sa vám stanú Aria T'Loak a nová postava turianka Nyreen.
Metro 2033 je pravdepodobne jednou z najlepších hier aké boli vytvorené. Vďaka licencii knihy Metro 2033 má hra výborný príbeh a atmosféru, vďaka ktorým je o krok napred pred ostatnými hrami. Ďalej vynikajúca grafika, ktorá by sa mohla označovať next-gen, spolu efektami DX11, dotvárajúce atmosféru ukazujú kam by sa mohli uberať budúce hry. No na druhú stranu sa tu nachádza pár bugov, ktoré ale neuberajú na zábave, za mňa 96/100.
Originalna hra, kde je parkour a vy ho prezivate s prvej osoby. Je to ale dosť náročná hra. plusy: Grafika, originalita, hudba, dej. zápory: krátka kampaň
Konečne Need for speed, ktoré sa dá hrať bezplatne online, i keď za cenu obmedzení, obrovský herný svet, čo viac si môže fanúšik tejto hernej serie priať.
Táto hra je podľa mňa tým pravým nástupcom Gothica. Má všetko čo pôvodná herná séria obsahovala - kvalitný dej, dobre nahovorené dialógy, atď. Proste hra ktorú musíte mať.






Druhá séria adventúrnej série Walking dead pokračuje tam kde minulá skončila a opäť sa stretneme s malou Clementine, ktorá je o čosi staršia, ale aj výrazne vyspelejšia oproti predchádzajúcemu dielu. Navyše to bude osobou, ktorú tentokrát budeme svojimi rozhodnutiami viesť. Opäť budeme musieť vykonať ťažké rozhodnutia, ktoré ale tentokrát nebudú výrazne ovplyvňovať skupinu, ale len osobnostný vývoj Clementine. Oproti predchádzajúcej sérii si ale nemôžete vytvoriť k postavám žiaden vzťah (aspoň zatiaľ), keďže s novými postavami na ktoré narazíte ste si nemohli vytvoriť citové puto ako k tým, s ktorými ste boli zviazaný v predošlej sérii, čo mierne znižuje celkové hodnotenie úvodu tejto série. Oproti predošlému dielu bola aj vylepšená aj grafika, ktorá je o čosi detailnejšia a navyše aj lepšie optimalizovaná. Rovnako sa v hre aj vyskytuje vo väčšej miere hudobný podmaz, čo pridáva na atmosfére hry robí ju trochu zaujímavejšiou. Celkovo musím povedať, že úvod do novej série sa vydaril a už sa teším na ďalší diel.
Zaklínač ponúka to najlepšie, čo môže súčasný herný priemysel ponúknuť a to vynikajúci dospelý príbeh, bravúrne spracované charaktery, výborné dialógy, ťažké voľby, ktoré môžu výrazne ovplyvniť príbeh hry, vynikajúcu grafiku, výborné hudobné spracovanie, kvalitné zvuky, bohaté RPG prvky a mnoho ďalších prvkov. No napriek tomu nech sa akokoľvek hra zdá dokonalá aj tu nájdete pár drobných nedostatkov ako napríklad síce originálny, ale nedokonalý súbojový systém, obmedzený pohyb po lokalitách, slabý český dabing postáv a navyše aj prakticky neexistujúca mimika postáv, čo mierne znižuje celkové hodnotenie hry. Inak sa jedná o vynikajúcu hru, ktorú by si nemal ujsť žiaden RPG pozitívny hráč
Bláznivá oddychovka, pri ktorej potrápite svoje mozgové bunky, trochu sa zasmejete, no nanešťastie len veľmi krátku dobu.
Jedna z najlepších hier, z hľadiska príbehu, ktorý vás chytí za srdce, spôsobí vám smútok, šťastie, smiech a to behom 4 hodín, ktoré táto hra má, teda pokiaľ vám nebude vadiť grafické spracovanie.
Nový Tomb Raider je síce reštartom, ale je to naozaj kvalitná hra, ktorá vďaka svojej grafike, atmosfére, výbornej hrateľnosti a kvalitnému dabingu zaujme každého hráča, či už je fanúšikom alebo nie.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |