HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 13106 užívateľov

Užívateľ > Dekker > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Priznám sa, toto je môj prvý Battlefield :D...A myslím si, že je to úplná pecka!
+Príbeh, grafika, deštrukcie
+Akčný multiplayer
+V SP skvelý príbeh, hra za viacero postáv

-Občasné bugy
-AI trochu hapruje

Battlefield je hra, ktorú sa oplatí kúpiť. Mne sa táto hra hodnotila dosť ťažko, pretože som ešte žiadny íný nehral. Hra váz zabavý a zaručí, že ďalšie 2-3 mesiace sa stane, že vám stolička prirastie k zadku :)..Uvidíme čo prinesie Call of Duty: Modern Warfare 3... S čistým svedomím dávam 95%!
Čakanie sa vyplatilo :D...Crysis 2 má bombastickú grafiku, prepracovaný príbeh, skvelú hrateľnosť a mimozemšťania sú úchvatný...táto hra ma chytila za srdce...CryEngine 3 pracuje ako má, Multyplayer je tiež veľmi dobrý...nemám čo ku tomu dodať...Doporučujem si kúpiť aspoň Limited Edition, pretože tie bonusy tam majú svoje výhody :D...Ak máte silný PC tak sa máte na čo tešiť... Preto dávam plných 100% ...


Keď sa povie South Park, každý si vybaví niečo iné. Niekto primitívne grafické spracovanie, ďalší zas dialógy plné nadávok, rôznych narážok a drsného humoru, alebo dokonca ikonického Kennyho, ktorý stále zomrie. Jednoducho povedané, South Park si nedáva servítku pred ústa. A výnimka nieje ani táto hra. Je to ako jeden dlhý diel. Ale dosť už o tom, čo je to SP, a vrhnime sa na hodnotenie. Hra ja spracovaná v typickom South Parkovsom štýle, takže kritika typu "Grafika v hre stojí za h*vno" sú úplne od veci. Príbeh v hre je veľmi pekný a plný humoru, avšak niekedy sa budete chytať za hlavu, čo na sr*čku ste to práve videli. Naozaj. Však uvidíte sami. Dialógy v hre sú plné satiry, humoru a narážok, ale to je normálne. Napríklad taký Cartman má vždy nejakú ostrú pripomienku, pri ktorej sa vždy zasmejete. Mapa všeobecne bola pekne spracovaná, avšak bez "miest rýchleho presunu" sa po nej cestovalo pridlho. Inventár v hre bol jednoduchý, ľahko sa v orientovalo, ale raz za čas sa v ňom stratíte. Prejdime na súbojový systém, ktorý sa hraje na ťahy. K dispozícií máte "obyčajné útoky", mágiu (súbor prdov) a takzvané PP schopnosti.
Boje ma veľmi bavili, ale ku koncu vás začnú otravovať a nudiť.
Hra je plná fekálneho humoru a nadávok, takže ak sa Vám robí z h*vien zle. hre sa vyhnite. Ak nie, hra má pre Vás prichystanú poriadnu dávku zábavy a humoru. Doporučujem.
Je to niečo úžasné! Táto hra ma uchvátila!...Ten pocit pri hraní bol nepopísateľný...Výborná grafika, dej,postavy,engine,prostredie proste všetko!...Poviem to takto: Zaklínač 2 je veľmi dobrá hra, ktorú sa oplatí aj kúpiť ja osobne som sa jej nemohol dočkať :)...Bavila a bude baviť viac ako Dragon Age 2... VEĽKÁ POKLONA CD-PROJECT!!
Mne osobne sa táto hra veľmi páčila.Veľmi dobre spracovaná grafika, široký výber zbraní a brnenia ale aj bonusové doplnky. To čo sa mi nepáčilo je to že jednotky po smrteľnom zásahu preletia aj 20 metrov a bossovia by tiež mohli byť jednoduchší :)......ja túto hru doporučujem aj tým, ktorým strategické hry veľmi nevoňajú :)).....
Veľmi pekne spracovaný datadisk. Prepracovaná grafika, ešte väčší arzenál zbraní a brnení a hlavne nové jednotky a dobrý príbeh. ešte 1+ je to že datadisk nepotrebuje pôvodnú hru Dawn of War 2 ku spusteniu. Nepáči sa mi ale to isté čo v pôvodnej verzií, a to je že jednotky po smrteľnom údere odletia strašne ďaleko. Posledná misia je super.Túto hru doporučujem aj tým čo nemajú stratégie príliš vláske.
Veľmi pekne urobený datadisk. Príbeh za všetky rasy bol dobrý, grafika tiež. Veľa nových jednotiek, zbraní a všetkého ostatného. Tento datadisk sa mi páčil najviac ale nejaké chybičky sa tam nájdu ;)...No aj tak to bola radosť hrať...Odporúčam všetkým...
XCOM: Enemy Unknown je výborná hra a právoplatný nástupca UFO: EU. Hra je krásne spracovaná, na bojisku máte prehľad a taktické možnosti, proste nádhera. Budete sa doslova piplať s vašou podzemnou základňou, vylepšovať ju, budete skákať od radosti, až vaši vedci vyvinú novú zbraň, a budete smútiť nad každým mŕtvym členom vašej jednotky. Hra má krásnu grafiku, ktorú si hneď zamilujete.

Ak ste milovníkom ťahových stratégií,hru si určite kúpte. Ak si hru zapne a skúsi neprajník ťahoviek, hra ho môže chytiť a nepustiť. Preto 97%.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |