HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 20866 užívateľov

Užívateľ > ado55 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Skvelé spracovanie, prostredie atď. Nepáči sa mi iba kamera pri lietaní. Ale film sa mi páčil viac :)


Prakticky nie je čo vytknúť, zatiaľ som hral len 2 mapy (Armored Kill a Alborz Mountains) a obe mapy strčia do vrecka všetky mapy zo základnej hry. Grafika je omnoho lepšia a na výkone neubudlo. Do hry pridali okrem máp aj kopec nových vozidiel a nový gamemode. DLC mám zadarmo k premiumu, no ak prémium nemáte. tak niet nad čím váhať, kúpu neolutujete :)
Posledné DLC pre BF3, pre mňa obsahovo asi najbohatšie, no s väčším počtom problémov. Začal by som s novým herným modom air superiority. prvých pár hier je relatívne zábavných, no po čase omrzí. Hlavným problémom, za ktorý však autori nemôžu, je absolútna demencia vašich spoluhráčov. Za 7 hier čo som hral, 75% mojich smrtí spôsobili spoluhráči, ktorí neváhajú kľudne to do vás napáliť, len aby získali kill. V hre sa dajú používať heat seakery, vďaka čomu dokáže skúseného pilota zlikvidovať aj uplný amatér. Získavanie skúseností v tomto gamemode mi príde až príliš rýchle, za jednu hru s 800 ticketmi nie je problém odomnúť servisnú hviezdu pre stíhačky. Gamemode mohol byť oveľa viacej zaujímavý, keby sa v hre nedajú používať heat seakeri a dali by sa používať aj lietadlá z modu rush. Ďalším modom je Capture the Flag, ktorý sa vážne vydaril. Dá sa však hrať len pokiaľ natrafíte na dobrú partu ľudí, ak hrá polovica teamu za recona zakempeného niekde v strede mapy, nemáte šancu. Motorky sem perfektne zapadli, zatiaľ som sa v BF3 nikdy viacej nebavil ako pri unikaní pred helikoptérou na motorke cez celú mapu s vlajkou prichytenou na chrbáte. Dropship nemá príliš veĺký význam. Conquest je veľmi ťažké zhodnotiť, často sa stáva, že jeden team tlačí nepriateľský team priamym útokom na základňu alebo kradnutím vozidiel (hlavne helikoptér). Pokiaľ za
Hovorí sa, že dva krát do tej istej rieky nevstúpiš. Po absolútne odfláknutom MW3 som si povedal, že pokiaľ nespravia poriadny prevrat v serii, tak o CoD už ani nezakopnem. Žiaľ, predsa sa to stalo a to hlavne z dôvodu, že mnoho komentárov a recenzií bolo na CoD pomery pozitívnych. Po načítaní prvej misie som bol na pár minút prekvapený atmosférou a chvíľu som si aj myslel, že nové BO2 za vyskúšanie stojí. Po pár minútach hry som však zmenil názor. Nič sa v podstate nezmenilo. Ešte som nedokončil ani prvú misiu a už som sa nudil. Bodaj by aj nie, keď sa na mňa stále dokola vrhali vlny tupých nepriatelov a jediným cielom hry bolo držať LTM a sem tam sa pootočiť. Dobre, prvá misia, dám tomu šancu a vyskúšam aj druhú. No žiaden efekt. Koridorová džungla, nekonečne sa spawnujúci vojaci, rambo štýl, nuda. Ďalej som hru nedohral, ani nikdy pravdepodobne nedohrám. Pritom príbeh hry potenciál má a autori vedia, čo robia. Nanešťastie starý engine a neinovujúca sa hrateľnosť túto hru zakopala pod zem, čo sa týka singleplayerovej stránky. Zombie mod je už klasika, možno až príliš ohraná klasika. V multiplayeri vidieť zopár zmien, no killstreaky všetko ničia.
Klady:
-Dialógy
-Žiadna cenzúra, v niektorých scénach môžu mať slabšie povahy problémy
-Users-friendly prvky
Zápory:
-Stále to isté za rovnakú cenu
-Zvuky prostredia a zbraní
-Grafika prostredia a explózií (tváre sú spracované relatívne dobre)
-Linearita, nudnosť
Umelo zvýšené požiadavky mi znemožňujú hrať túto hru, aj keď by som ju bez problémov rozbehol na vysokých nastaveniach, takže 0%
Ale som rád, že si to nezahrám, pretože by to bola strata času ako pri každom CoD od MW2. Multiplayer stále rovnaký, rovnako nudný.
Nuž, hor sa na Battlefield 4 MP!
CoD hodnotím ako obrovské sklamanie. Autori hry nevyužívajú jej potenciál a tak to potom aj vyzerá. Nulové inovácie, krátka kampaň, nanič optimalizácia.
- Kampaň 7/10
- Multiplayer 7/10
- Grafika 7/10
- Zvuky 3/10
- Animácie 6/10
- Fyzika 4/10
- AI 2.5/10
- Inovácie 1/10
- Cena 7/10
Z crysis 3 som mal pred vydaním zmiešané pocity. Nemyslel som si, že by ma ďalšia časť dokázala zaujať, no chlapci z Cryteku opäť ukázali, že vedia, čo robia. Hra už síce neponúka otvorené prostredia ako tomu bolo v crysis 1, ale na druhú stranu ani tunel, s ktorým sa stretávame čoraz častejšie. Hneď pri zapnutí ma ohromila grafika, o ktorej sa nebojím povedať, že je momentálne najlepšia zo všetých vydaných hier. Vynikajú najmä nádherne spracované explózie. Po zvukovej stránke nie je hre tiež čo vytknúť, skvelá hudba dotvára už aj tak výbornú atmosféru hry. Do hry sa autori rozhodli priniesť luk. Pri štýle hry to môže znieť zvláštne, ale v skutočnosti luk do hry perfektne zapadá. Horšie je na tom dĺžka hry, no aspoň sa počas celého hrania nenudíte. Celkovo Crysis 3 považujem ako skvelé ukončenie série Crysis, ktorému okrem dĺžky kampane nie je čo vytknúť. Multiplayer ponúka určité zmeny a dokáže na určitú chvíľu zabaviť.
Ak ste fanúšikom rally a vlastníte volant k PC nemáte nadčím váhať.
Grafika šla oproti DiRT 2 dole, ale aspoň to väčšina hráčom uplne v pohode rozbehne.
Ovládatelnosť závisí len od toho, či hráte na kvalitnom volante alebo na klávesnici.
Rozhodne veľým plusom je multiplayer vo forme split screen, a "šantenie" na gymkhane ;)
Pribudlo množstvo nových automobilov, skvelé trate, a hlavne SNEH :).
Jediné mínus je množstvo bugov s nastavovaním ovládania, grafické bugy a podobne.
Celkovo by som DiRT 3 zhodnotil ako podarenú hru, síce s pár bugmy ale hratelnosť to plne vynahradí - 85%
Pre mňa hra roka 2012. Hre nie je prakticky čo vytknúť. Bavil som sa od začiatku až po koniec. Autori však mohli dať viacej priestoru jednotlivým postavám, hlavne Vaasovi.

+Príbeh
+Grafika
+RPG prvky
+Možnosť úpravy zbraní
+Pamätné scény
+Optimalizácia

-Absencia "pravej" džunge
-Rambo štýl v druhej polovici hry


+ Príbeh
+ Fyzika áut
+ Grafika, zimné mesto
+ Dabing

- Slabý koniec
- Nemožnosť volnej hry po odohraní
- DLC
- Hra mohla byť dlhšia
- Nie príliš zaujímavá jazda autom po celom meste počas každej misie


Veľmi prepracovaná hra
Jediný mínus je, že po prejdení sa už nedá nič robiť, tvorcovia mohli pridať editor vlastných máp a importovanie máp stiahnutých z internetu, čo by tento problém vyriešilo.
UPDATE: vhľadom na pridanie editoru mením hodnotenie z 95% na 100%
Super hra. Páči sa mi, že v každej fáze vývoja je to o niečom inom. A pri niektorých videách som sa aj zasmial :). A editor je tiež plusom. Určite treba ešte trochu popracovať na fyzike ale to už je iba detail. Určite sa oplatí zahrať si to.


Zábavná hra, ktorá má však na PC dosť podstatné nedostatky. Trails Evolution bol primárne vyvíjaný na XBOX, čo je aj vidieť v samotnej hre. Cez neprepracované nastavenia grafiky, probémy s nastavovaním ovládania, otrasné ovládanie editoru a jeho absolútna neprehladnosť, až po nanič optimalizáciu. Graficky hra rozhodne nevyniká, no pri náročnejších scénach je vidieť problémy. Avšak tieto nedostatky sa dajú odpustiť a hru si dokážete užiť, hlavne s priatelmi v multiplayeri, ktorý ponúka takmer neobmedzenú hraciu dobu s obrovským počtom uživatelmi vytvorených máp.
Plusy:
+ pokrok
+ editor
+ zábava
+ multiplayer
Mínusy:
- nastavenia
- optimalizácia
- ovládanie editoru
- hnusný konzolový port, kde sa autori ani neunúvali vymeniť cedule s tutoriálom pre xbox
+ Atmosféra niektorých misií
+ Rôzne postupy prechádzania misie
+ Interaktivita prostredia
+ Veľkosť mapy
+ "Príbehy ľudí z ulice"

- Ovládanie áut
- Deštrukcia áut a prostredia
- Nemožnosť strieľať z auta
- Tupá, naskriptovaná AI
- Jedna rana civilistovi do nohy = zabitie
- Soundtrack
- Optimalizácia
- Orezaná PC verzia /len pre tých, čo na to majú PC
Hra svojim spôsobom zlá nie je, ale oplatí sa hrať Free2play hru, ako je WoT? Ak nemáte celé dni čo robiť, možno áno, v opačnom prípade si do konca svojho života neodomknete ani polovicu vecí. Alebo si môžte veci odomknúť za reálne peniaze. Ale potom naćo hrať bez motivácie?
+ V podstate vo svojom žánri nemá konkurenciu (ale War Thunder prichádza a myslím, že WoT zadupe podzem)
+ Veľa tankov
+ Teamová hra
- Komunita
- Free to play - pay to win
- Zvuky a dabing
- Náročnosť na systémové požiadavky (grafika nijako neexceluje)
- Len jeden gamemode, stereotyp po pár dňoch



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |