HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12925
1687

Online 11627 užívateľov

Užívateľ > domosk > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Super tento titul ma fakt dostal prešiel som to asy šesť krát a baví ma to stále. Jediná vec ktorú by som tejto hre vytkol je blbé ukladanie vždy musíte dojsť na koniec levelu alebo k ,,savepointu".
Zábavná odreagovačka, to sa tejto hre neberie . . . má svojský humor a omrzí možno len keď opakujete bossa piaty krát. Čož sa mne stalo len v insane móde. Na indie hru je až prekvapivo dlhá (zaberie tak 10 hodín) a ak ju prejdete za viac ako jednu postavu a so všetkými arénami . . . máte čo robiť.
U mňa:
+ grafika
+ hudba
+ multiplayer
+ RPG prvky
+ pre noobov aj hardcore (ten insane mód dá zabrať)

- miestami trochu nevyvážené (musel som sa nafarmiť v aréne aby som dal bossa)
FAjn hra bavý ma tam hlavne vylepsovanie vecí aj ked grafika by sa dala zlepsit a aj ovladanie je este nedotiahnuté inak super hra.
Celkom ok hra grafika je super aj ked na fyzike by som ešte popracoval.
Dobré ovládanie ale kampaň po chvýli prestane bavyť - opakujú sa trate.
Výborná a chytľavá hra. Dobré ovládanie aj grafika akurát kamera niekedy nie je v dobrom uhle. Ináč môj naj obľúbenejší diel i keď je to už staršia hra.
Odporúčam.
100%Spore
Je to bomba kamera síce v niektorých miestach blbne ale aj tak ma dostalo tvorenie príšer. Vrelo odporúčam.
Trine je kapitola sama o sebe. Kombinuje viac prvkov, ktoré sú veľmi dobre prepojené. Vlastne nepoznám inú hru tohto žánru a kvality. Moje celkové hodnotenie je takéto : + Dobrá grafika a fyzika (celkové vizuálne spracovanie), viac možností ako prejsť danú úroveň, podľa mňa aj dosť chytľavé hranie. - Nevyvážené úrovne ( všetky idú celkom ľahko a zrazu príde posledná což pre niekoho môže byť koniec hry), malá rozmanitosť nepriateľov, celkom krátke, zvláštny koniec) °Ja osobne odporúčam, priemna hra,ktorá má čosi do seba a sem tam vás donúti aj rozmýšľať.
DOSKA
Super prešiel som to asy 2 razy s stále ma to baví až na grafiku ktorú by som trocha vyleppšil je to super hra.
Super hra najviac ma dostal príbeh len jedna chyba - mohla by byť lepšia grafika . Tiež by som uvítal pokračovanie. Inak odporúčam aj ked nieste fandom stratégii .
Fajnová 2D pokial nemáte čo robiť . Síce je princíp jednoduchý dostať sa cez celú hru zaberie trochu času. A to duplom ked chcete dosiahnuť maximálne hodnotenie. Takže moje hodnotenie
+ jednoduché, možnosť voľby medzi story mode / infinite mode a chalenge mode, rôznorodí protivníci, nie je to nejaká 5 minútová flashka, pekná grafika na 2D, rôzne bonusy, samozrejme veľké plus samostatne za infinite mode
- na môj vkus trochu krátke ( čo však zachraňuje infinite mode kde môžete kváriť protivníkov kým vás nezlikvidujú alebo sa vám nezavarí klávesnica),
opakujúce sa manévre protivníkov ( čo môže byť nudné hlavne v kampani keď hráte ten istý level niekoľko krát dáte ho neskôr aj poslepiačky), mohlo byť viacej bonusových útokov (sú len tri =( ), mohol byť multiplayer
°v celku však aj napriek malým nedostatkom odporúčam všetkým milovníkom 2Déčiek, ako aj tým ktorý chcú trochu vypnúť a len tak si zahrať niečo málo náročné na mozog.
DSK



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |