HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 22004 užívateľov

Užívateľ > noelroc > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Od tejto hry som cakal viac. Oproti San Andreas je to urcite pokrok, pokial ide o grafiku, hratelnost a realnost, ale hrozne vela moznosti oproti predoslym dielom aj zmizlo. Pribeh je slaby a nudny (v Episodes From Liberty City je asi trocha lepsi). Dalej cele mesto mi pride nejake "umele", ako keby tam chybal zivot. Nudne prestrelky, otrepane misie (stale to iste dookola). Ak vas nebavia misie, zacnete chodit po meste a chcete sa nejak zabavit, no nakoniec zistite ze v tomto meste sa v podstate nic poriadne neda robit. K tomu este neprimerane naroky na hardver a mame priemernu hru, na ktorej sa da par dni zabavit, ale nakoniec bohuzial pride na rad odinstalacia. Nenechajte sa zlakat grafikou, lebo vo vnutri je tato hra odpad! Napravit to moze len jedno - GTA 5.
V case, ked tato hra vysla, tak som sa od nej nemohol odtrhnut a bola to naozaj pecka. Ale teraz (rok 2012) sa mi cela hra zda strasne nerealna a smiesna. Vtedy by som dal 100%, dnes davam 60%. Ale nechcem vas odradit od hrania, pretoze je to klasika, ktoru sa opati vyskusat, aj ked ma svoje chyby.
Mafia 2 je dobra, ale kratka hra.
plusy:
+pribeh (aj ked nedotiahnuty koniec - pokracovanie v hre Mafia 3)
+grafika a efekty (psysx)
+hratelnost (ovladanie hry)
+CZ lokalizacia (titulky aj dabing)
+k hre sa da doinstalovat (neoficialna) Volna jizda (ktora v hre chybala)
+filmovo spracovane videa

minusy:
-hra je kratka, ak ste priemerny hrac, tak na najtazsej obtiaznosti vam to nezaberia viac ako 20 hodin cisteho hrania
-hra je omnoho jednoduhsia (na rozmyslanie, aj na obtiaznost misii), ako Mafia 1
-po dohrani hry (pribehu), tam uz nemate co robit (nie je to ako GTA)
-datadisky ktore k tomu vysli su slabe
-hra pribehom neprekonala Mafiu 1 (iba grafikou, ale to je po 8 rokoch samozrejmost)
Klasika, ktora ma aj dnes co povedat. Tuto hru neprekonal ani jej nastupca Mafia 2 (aj ked je to tiez vyborna hra). Uvidime ako na tom bude Mafia 3.
plusy:
+skvely pribeh
+grafika
+hratelnost, obtiaznost hry
+volna a extremna jizda
+CZ dabing a titulky
+vela modov a modifikacii, ktore do hry pridavaju nove moznosti:
http://mafia.czech-games.net/download/mody/
+natacanie amaterskeho filmu Mafia: The Movie (vid trailer):
http://mafia.czech-games.net/2012/01/mafia-the-movie-first-trailer/

minusy:
-ziadne
Najlepsi Max Payne - vyborna strielacka. Zaujimavy pribeh, uzasna grafika a hudba, slusna optimalizacia, realnost, spomalenie casu, zbrane, hratelnost, filmove spracovanie... Rockstar Games sa tato hra podarila. Minusy su len tie, ze hra pekne zaplni pamat pocitaca (28 GB) a obcas su tam dlhsie ukazky kvoli pribehu. Dalsi minus je, zle v hre netreba vela rozmyslat. Cele je to len o strielani, takze vzdy viete, kde mate ist a co mate urobit - tento stereotyp vyvazuje roznorodost kazdej kapitoly - vzdy nove prostredie, nepriatelia.
R* to asi robi naschval :D V case ked vsetci fanusikovia cakaju na nieco nove o GTA 5, tak oni vydavaju dalsie DLC pre hru Max Payne 3. Proti tomuto DLC samozrejme nemam nic, aspon nieco navyse pre muliplayer...
Pre tych co hraju aj multiplayer je to aspon nieco navyse, ale vpodstate to nie je ziadny zazrak - prida to len nejake nove mapy, zbrane... R* by sa namiesto podobnych zalezitosti mal teraz venovat radsej hre GTA 5 - pretoze to je to co vacsinu fanusikov najviac zaujima - nie nejake DLC.
Prepracovana hra, ktora zaujme grafikou, hernym stylom a atmosferou metra. Ak budete pre lepsi zazitok hrat hru po tme, tak v niektorych momentoch budete mat o strach postarane... Malo municie a nepriatol v patach - to je Metro 2033.
Najlepsia adventura, aku som hral.
plusy:
+CZ dabing a titulky
+pribeh
+grafika (na rok 2003)

minusy:
-niekedy az prilis tazka obtiaznost
Kvalitne pokracovanie Posla smrti. Samozrejme prvy diel musite mat prejdeny, lebo nepochopite o co tu vlastne ide. Na prvy diel to samozrejme nema, ale aj tak je to prijemna adventura s peknou grafikou a pribehom. Obtiaznost hry je o dost lahsia ako v jednotke. Kladne hodnotim aj cesky dabing. Pribeh nie je dotiahnuty dokonca, pokracovanie v tretej casti, ktora ukonci celu trilogiu.
Najslabsi diel zo vsetkych troch. Ale ak mate prejdene predosla dva diely, tak si to urcite zahrajte. Sposobom hrania a grafikou je to skoro take iste ako druhy diel. Pribeh je dobry, len ten zaver mohol byt lepsie spracovany.
Hra, ktora sa kvalitou sice nevyrovna hram ako GTA alebo Mafia, ale je to predsa len zaujimave hranie. Atmosfera hry, bojovanie, grafika, hratelnost... to vsetko su plusy, vdaka ktorym hra v recenziach ziskava 70% a vyssie.
Su strategicke hry s lepsou grafikou, pribehom, hratelnostou atd. Ale po 12 rokoch od hry Stronghold Crusader tu mame Stronghold Crusader 2, ktory je kvalitnym nastupcom, a po par neuspesnych predoslych dieloch Strongholdu je to od Firefly Studios vyborna hra. Strategia, ktora vas zabavi na vela hodin. Kto pozna Crusadera vie o com hovorim, kto nie, je na case aby ste to zistili! :)
Skyrim je skutocne dobra hra.
plusy:
+rozsiahly priestor
+pekna grafika
+zaujimavy pribeh
+vela moznosti (postavy,zbrane, predmety..)

minusy:
- sem-tam padanie hry
- v niektorch momentoch nedoriesena inteligencia
Je to slusna hra. Bude vas bavit, ak mate radi budovatelsko-ekonomicke strategie. V hre sa sice da budovat aj armada a bojovat, ale ak vas bavia skor vojenske strategie, tak vela moznosti bojovania tu nenajdete. To je aj moj pripad, bavia ma skor vojenske strategie, takze tu som sa nudil.
plusy:
+grafika
+pribeh
+hratelnost
+moznosti hry

minusy:
-obcas zamrzanie hry (ale to zavisi od pc)



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |