Posel Smrti | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 30654 užívateľov

Posel Smrti


Žáner:Adventúra
Dátum vydania:15. Marec 2003
Výrobca:Future Games, Unknown Identity, Adventure Company, Micro Application
Kúpiť hru Posel Smrti
Kúpiť hru

Šľachtic Samuel Gordon sa vracia na panstvo Black Mirror, kde prežil časť svojho života. Po strašlivých udalostiach, ktoré stihli jeho rodinu, sa rozhodol natrvalo odísť. Tajomná smrť jeho dedka ho však prinútila zmeniť názor. Miestny detektív je presvedčený, že šlo o samovraždu. Ale Gordonovi neunikne kopa nezrovnalostí a vydáva sa na pátranie, ktoré ho zavedie k neočakávanej pravde. Posol smrti je hororová detektívna adventúra od českých tvorcov, ktorá ohromuje úžasnou atmosférickou grafikou a strhujúcim príbehom.




Alternatívne názvy
Posol Smrti; The Black Mirror

HW požiadavky Posel Smrti
Minimálne požiadavky
  • PII 400 MHz
  • 64 MB RAM
  • 4 MB grafická karta
  • Windows kompatibilná zvuková karta
  • 2 GB HDD
  • CD-ROM
  • DirectX 7.1

Ďalšie videá »


Fanstránky
BlackMirror.blog.cz - fansite o hernej sérii Posel Smrti.


Posel Smrti - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
87%

Recenzie
Tiscali Games90%
Nezbývá mně než vám hru doporučit, protože poutavý děj si vás bez problémů získá a stojí to za to.
Sector.sk89%
Rozpletať príbeh Posla Smrti je ako čítať dobrú detektívku alebo sledovať napínavý film. Uvrhne vás do deja plného záhadných vrážd a pátraní po zabudnutej minulosti, počas ktorej vám budú behať zimomriavky po chrbte. Na čo ešte čakať?


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Peisikles90%
Jedna z najlepších hier v tejto kategórii, na ktoré môžete naraziť. Ak máte radi andventúry, tak toto musíte hrať. Prepracovaný príbeh a slušná doba hrania. Úrovni a kvalite hádaniek nie je čo vytýkať. Jedna rada k hre: Ukladajte si priebežne pozície.
sweeney776795%
Temná česká adventúra, ktorá zobrala dych nejednému hráčovi adventúr. Dej je spracovaný naozaj skvele. Dialógy sú nadabované taktiež výborne. Graficky je hra na dobu 2003 spracovaná kvalitne. Horrorová hudba napomáha tomu aby človek cítil pri hraní strach. Jediné mínus na tejto hre je minimálna práca s prostredím. Ináč najlepšia adventúra akú som kedy hral.
Amonet95%
Nerád dávam starším hrám zlé hodnotenie, a nezačnem s týmto ani teraz . Skvelá hra...dej,zvuky,dabing...proste všetko. Ako adventuru môžem doporučiť :) Pre mňa najlepšia pasáž ,,4 hádanky" dokonalosť sama osebe a hádanky prepracované do dokonalosti :)
Predy92%
V skutku dobrá adventúra so zaujimavými hádankamy ku ktorým je dopracovaná skvelá hudba. Koniec hry bol trochu zamotaný ale dalo sa. Pre nadšencov adventúr vrelo odporúčam...
Simbiont89%
HRa Black Mirro je naozaj skvelou ukážkou adventúry ktorá má v sebe všetko. Má dlhý a pútavý príbeh ktorý každého vtiahne a pripúta ho na hodiny k počítaču. Dabingy sú dobre nadabovanéna rok 2003 si hra zaslúži veĺmi dobré ohodnotenie a každý kto o hre zo začiatku bude mať obavy skutočne sa upokojte hra je úžasná a je vhodná pre všetkých avšak nie pre tých ktorý trpia tým, že sa boja aj vlastného tieńa hra sa totiž nesie v horrorovom duchu. Prajem krásne chvíle pri hraní tejto hry!!!
Furmi85%
Adventury niesu mojim zanrom, k tejto hre som sa dostal s obrovskej nudy. Ale nelutujem, ani nahodou, atmosferu a pribeh, zahady aku vam tvorcovia naservirovaly v ol school klikaciej adventure tu este nebol a ani nebude. Aj ked chybicky sa najdu aj tu to je jasne, v pomerne slabej grafike atd, ale jak vas to chyti hned na ne zabudnete. 85%
Adka98%
Tak toto bola naozaj pecka! Našťastie som mala z roboty dovolenku keď som sa dostala k tejto hre, pretože moje vytreštené, krvavé oči na nej zostali nalepené celé 2 dni s menšími prestávkami. Hudba, príbeh, jednotlivé ponuré sekvencie...proste skvost medzi hororovými adventúrami, ktorú by bolo hriechom obísť. Grafické spracovanie, ktoré trošku pokrivkáva Vám už od začiatku hry bude pripadať ako bezcenný, nedôležitý detail, ktorý bez problémov vyvážil celkový scenár tejto vskutku zaujímavej hry.
Siri16196%
První díl trilogie Posel Smrti a myslím že nejpovedenější s nejzajímavějším dějem !! Asi nejlepší adventura jakou jsem (zatim) kdy hrál !! Všem doporučuju !! :-)

9,5/10
huli60199%
Pre mňa asi najsilnejší herný zážitok. Príbeh, dabing, spracovanie na jedničku. Asi fakt neexistuje vec čo by som mohol vytknúť. Bez pochýb najlepšia adventúra, čo som kedy hral!!
lukaskon100%
Jednoznačně nejlepší adventura jakou jsem kdy hrál. Dokonale promyšlený a propracovaný příběh odehrávájící se na panství Black Mirror, na panství, které vypadá jakoby se tu zastavil čas. Perfektní ozvučení a opravdu profesionální český dabing, kterému se nemůže rovnat snad žádná jiná hra. Snad jen grafika vypadá trochu zastarale (rozhodně ale ne špatně). Je zkrátka nutné si uvědomit, kdy byla hra vydána.
Rozplétat osudy jednotlivých postav, prohledávat staré zapomenuté hrobky, odhalovat minulost rodu Gordonů, pročítat deníky a spisy, hledat vysvětlení pro záhadné jevy, pátrat po tajemném vrahovi a to vše za přítomnosti temné a hororové atmosféry. Zkrátka Posel smrti má co nabídnout a já ho můžu s klidem doporučit všem adventuristům. Těžko totiž najdete adventuru, která by se mu mohla rovnat.
marekm333sonic83%
Je to celkom dobrá hra ale mohla by na nej byť lepšia grafika.Ale podľa mňa je horšia ako dvojka ale bo trojka
Zaerp70%
Kvalitna hra, slusny pribeh, ale je tam zopar nelogickych rieseni ktore mi dali zabrat, napr v blazinci ked vezmete vazu a na nu treba pouzit mincu aby ste ziskali kluc je absolutne nelogicke, tiez cakanie kym vam urobia kluc, kym farar prezrie kroniky, staci dvakrat vyjst a vojst a je hotovo co je podla mna hlupost. Inak pribeh pekny, koniec velmi slaby
noelroc97%
Najlepsia adventura, aku som hral.
plusy:
+CZ dabing a titulky
+pribeh
+grafika (na rok 2003)

minusy:
-niekedy az prilis tazka obtiaznost
hobittka90%
Z trilógie príbehovo jednoznačne najlepší a najzaujímavejší. Naozaj pútavý a vydarený. Som osobne na grafiku celkom vyberavá, ale pri tejto hre som na ňu aj zabudla a proste sa vžila s príbehom a kliatbou Gordonových. Super hra :)
cocrhell100%
Tak tohle je KULT!! Není lepší hry na trhu Point&Click adventur!! Naprosto strhující příběh, hádanky na úrovni a temná atmosféra... Kdyby se tak tyto aspekty někdy v budoucnu opět setkaly.


všetky (53) »

Súvisiace hry Black Mirror
Posel Smrti 3
Posel Smrti 2

Diskusia o hre Posel Smrti Pridať príspevok
01.11.2015 18:27 - Dobrý den, chtěl bych se zeptat, když jsem vypotřeboval na...
29.04.2015 16:04 - odpoveď po osmych rokoch :D ale predsa. Williamovu smrť som nepochop...
09.04.2015 14:12 - Může mi někdo prosím poradit, jak se dostat dál? Jsem...
15.02.2015 21:16 - sak si to najdi na nete jak to ma bit usporadane alebo navod
15.02.2015 18:15 - poradí někdo jak mám sestavit ty zeměkoule? Neviznam se v ...
...
Zobraziť všetky príspevky (108) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |