HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 41826 užívateľov

Užívateľ > Simbiont > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Art of Murder: Hunt for the Puppeteer je skutočne skvela hra prenesiete sa do role detektívky ktorá vyšetruje sériového vraha známeho ako ´Loutkař´. Pretože každú svoju obeť zavesí na háky ako bábky samozrejme ako provokáciu necháva pri obetiach malé bábiky (strašidelné). Nicol je vážne zúfalá obetí pribúda a vrahovi vôbec nieje na stope. Ale teraz niečo o spracovaní hra má krásnu grafiku oproti prvému dielu. Hudobná stránka je zvládnutá perfektne hudba je vybratá tak, že sa cítite ako keby ste v hre boli aj vy. Pútavý príbeh má čo do seba a samozrejme nechýba ani cestovanie medzi kontinentami. Hra je mierne sklonená do hororového designu ale dá sa to zvládnuť. Avšak ak ste si istý, že ste slabá povaha neodporúčam vám hru hrať. Logické hádanky tiež nechýbajú a naberajú na náročnosti. Má klasické point and click ovládanie takže niet sa čoho báť. Hra má aj dlhú lineárnu trvanlivosť čo znamená, že ju neprejdete na jedno posedenie. Prajem vám pekné a strašidelné hranie tejto skvelej hry.
A máme tu pokračovanie westernovej FPS strielačky Call of Juarez Bound in Blood. Ako prvé začnems grafickým spracovaním hra poháňaná na Chrome engine 4 ktorý sa skutočne vydaril. Hra má krásne vygenerované prostredie a grafické spracovanie pohybov postáv a novinka pri nepresnom zasahu nepritel padne ale o chvílu ho pristihnete ako sa k vam plazí priemne spestrenie je aj to, že na začiatku každej misie si môžete vybrať či chcete hrať za Thomasas alebo Raya. Po hudobnej stránke: hra má vysokú kvalitu zvukov ktorých je v celej hre neskutočne veľa. Hratelná stránka: ovládanie postáv je veľmi jednoduché klasické W,S,A,D myš menenie pohladov pravé tlačítko mierenie ľavé streľba R - Reload Y - Mód koncentrácie Space Bar - Skok Shift - Beh Količko mysi na volenie zbraní nič ťažkého. Hra taktiež ponúka Multiplayer s možnosťou vybrať si s postáv každá má svoju zbraň a schopnosti postupom času za zabíjanie neprietelou dostanete peniaze ktore utratite za odomknutie dalsich volitelných postáv. V hre je množstvo zbraní ktoré vám pomôžu vystreliť mozog z hlavy mnohým banditom mne sa naj lepsie s Thomasom strielalo s Brokovnicov a za Raya dva Rangery tieto zbrane maju daleky dosah a tiez ucinok podla mna. Preto tejto hre udelujem 95%
HRa Black Mirro je naozaj skvelou ukážkou adventúry ktorá má v sebe všetko. Má dlhý a pútavý príbeh ktorý každého vtiahne a pripúta ho na hodiny k počítaču. Dabingy sú dobre nadabovanéna rok 2003 si hra zaslúži veĺmi dobré ohodnotenie a každý kto o hre zo začiatku bude mať obavy skutočne sa upokojte hra je úžasná a je vhodná pre všetkých avšak nie pre tých ktorý trpia tým, že sa boja aj vlastného tieńa hra sa totiž nesie v horrorovom duchu. Prajem krásne chvíle pri hraní tejto hry!!!
Táto hra je skvelá má všetko čo treba jej príbeh vás prilepí k počítače na dlhé hodiny. Hra je skvelo nadabovaná vo všetkých jazykoch. Jej grafika je pomerne obstojná avšak postavy sú trochu odfláknutéV hre možete hrať za dve hratelné postavy.Hra má klasické point-and-click ovládanie. Po hudobnej stránke tak tá je dá sa povedať excelentne zvládnutá.
Hra sa tiahne v horrorovom nádyych u a každý hráč si ju na plno vychutná má zaujímavý dej ktorý vtiahne každého do hry a dá sa to vyjadri´t dvoma slovami ´´proste PECKA!!!´´



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |