HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 14920 užívateľov

Užívateľ > catfish > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |



Veľmi slušná a hlavne chytľavá arkádovka s akurátnou obtiažnosťou, príjemnou hrateľnosťou, peknou grafikou a uveriteľnými jazdnými vlastnosťami nelicencovaných áut. Odporúčam skúsiť nielen fanúšikom Semira...:-)
Staručký Dogfight je zaujímavým prierezom leteckej svetovej histórie od 1. svetovej vojny po súčasnosť. Napriek svojmu veku dokáže vyvolať v hráčovi silné emócie tým, ako uveriteľne zobrazuje atmosféru vzdušných bojov. Chýbajúcich 10% do 100-vky nedávam preto, lebo v Kampani, konkrétne v misii Falklandy sa nijako nedala potopiť najväčšia lietadlová loď nepriateľa.
Mimoriadne zábavné arkádové preteky s použitím rúznych Power-Up-ov ako napr. olejové škvrny, klince na ceste, či elektromagnetický výboj pre súperov, a vylepšenia pre hráča ako nitro, či ochranné silové pole. Napriek svojmu veku túto hru odporúčam skúsiť, je veľmi chytľavá.
Jednoduchý letecký simulátor s Hornetom kde sa vzlietať dá jedine z lietadlovej lode, vhodný pre tých, ktorí s leteckými simulátormi začínajú.
Obtiažna simulácia z prostredia afgánskeho konfliktu, má pekne riešený letový model, pomerne schopných wingmanov a užívateľsky príjemne riešené menu hry.


Krásny simulátor od tvorcov HINDu či Tornada - Digital Integration s kvalitným letovým modelom a pohlcujúcou hrateľnosťou.


Hra s úplne suchou kampaňou ale mnohými módmi a rozšíreniami. Letový model napriek zdaniu je z veľkej časti naskriptovaný.
Flanker sa síce tvári ako pravá simulácia a aj vyhlásenia tvorcov o "reálnom počítaní fyziky letového modelu" znejú síce úžasne pre simulátorových nadšencov aj pre milovníkov ruskej vojenskej leteckej techniky, ale skutočnosť je žiaľ iná. Hru som hral asi rok potom, čo vyšla, a teda nepamätám si presne všetky jej zásadné nedostatky, jeden mi však utkvel v pamäti natrvalo: jedná sa o možnosť vykonať s lietadlom manéver kobra v hocijakej polohe lietadla, dokonca aj pri lete na chrbte, či nožovom lete. A táto skutočnosť svedčí o tom, že hra využíva dopredu naskriptované letové situácie (pri rýchlosti cca 400km/h stlačím klávesu K, potiahnem joystick a kobra je na svete:-) a popiera možnosť, že by reálne počítala letový model. A bohužiaľ, toto isté sa týka i série LockOn. Aby som však len nehanil, musím uznať že Flanker 2.5 mala geniálnu atmosféru vzdušných súbojov na kanón, hlavne keď sa bili štyria na štyroch. Zato kampaň a misie boli takmer demotivujúce, žiadne motivácia postúpiť vyššie, len suché plnenie misií.
Chytľavá arkádová pretekárska hra s výborným jazdným modelom a mnohými hernými módmi okrem kariéry, zvlášť zábavná je deštrukčná aréna.




Celkom obtiažna pretekárska hra správaním sa áut pripomínajúca prvé dva diely GranTurisma z PSX s tým rozdielom, že Grand Touring je bez volantu nehrateľná . . .
Neuveriteľne chytľavá a hrateľná simulácia vojenských vrtuľníkov. Je tam úžasná kampaň, kde treba zapojiť aj strategické myslenie. Lietať sa dá s vrtuľníkmi Apache, Comanche - útočné misie- ďalej s vrtuľníkmi Cobra, Huey- výzvedné misie, a s Black Hawkom transportné misie.
Aj keď je to staručká hra pre Windows 95/98, ponúka úžasnú a údajne autentickú atmosféru práce izraelských letcov. Neskôr bol vydaný patch upravujúci už pôvodne slušnú inteligenciu protivníka. Osobitne vyzdvihujem úvodný filmík/intro, kde sú použité aj reálne filmové zábery z čias izraelských leteckých konfliktov; počas intra aj v menu hrá inšpiratívna hudba, ktorej vplyvom budete chcieť okamžite sadnúť do kokpitu a riešiť konflikty. Chýbajúce 3percentá sú kvôli nemožnosti spustiť hru na operačných systémoch XP/Vista/7.


Trochu stereotypná ale inak celkom zábavná hra s verným pocitom z jazdy, sú pekne simulované odstredivé sily, zrýchlenie, zotrvačnosť . . . Dá sa bez problémov hrať z klávesnice. Autá sú vymyslené, lokácie reálne, spôsob tuningu bude zrejme sedieť málokomu (sú 4 stupne kvality tuningových dielov a výsledné jazdné vlastnosti a parametre závisia hlavne od zladenosti dielov)
Hra bola napriek svojmu malému obsahu rozsiahla. Prinášala úžasnú atmosféru vrtuľníkových bojov nad púšťou (dali sa ničiť aj ťavy). Vrtuľník sa dal ovládať pekne podrobne, hlavne ak bol pripojený druhý ovládač, mohli ste teda hrať dvaja v kooperácii. Náročnosť bola stredná, dôraz bol daný skôr na zábavu.
Na svoju dobu vydania pekné ale krátke hry, hrateľné z klávesnice. Firma Rage vydala tieto hry ako predvedenie možností vtedajších grafických kariet - preto aj tá krátka herná dĺžka. Čo sa týka zobrazenia, Rage Rally sa vyžíva v efektoch slnka, inak je to skôr priemerná rally hra s pekným ovládaným šmykom. Midnight GT zase pekne rozlišuje povrch cesty, tzn. auto sa správa inak, keď je asfalt suchý, a inak, keď je na ňom snehový poprašok. Obe hry idú spustiť z Windows XP.
Pamätám sa ako sa v 90tych rokoch táto hra predávala s druhým názvom "Samoljotnaja pařba". Chytľavá a zábavná strieľačka s vtedy moderným Migom 29. Málo realizmu hra vyvažuje hrateľnosťou a na svoju dobu peknou grafikou. Na ovládanie postačí aj klávesnica. Obrovským plusom hry je možnosť zapnúť si hovorené dialógy v ruštine, čo ešte viac umocní bojovú atmosféru letov. Hra síce funguje aj z prostredia Windows XP, ale bez problémov je len vo Win 98/95.
Veľmi pekné rally s priemernou grafikou. Od ostatných sa líši systémom postupu, kde na konci série súťažíte na paralelnej trati s jedným pretekárom o titul.






Hra s takmer dokonalou hrateľnosťou, širokou paletou modelov a peknými traťami. Hrateľná aj z klávesnice, ale volant jej dáva viac šťavy. Pekné sú aj možnosti tuningu a zaujímavá je možnosť kupovať ojazdené autá, vylepšovať ich, vyhrávať s nimi preteky a následne ich predať. Je to jedna z najkvalitnejších pretekárskych hier vôbec. Na to, že pochádza zo série NFS, má kvalitný jazdný model. Na spustenie pod Windows XP treba buď patch, alebo použiť verziu hry MOD 2008. Inak je hra náročná na správne ovládače grafickej karty, inak mrzne v menu.
Graficky na svoju dobu pekná hra, s nereálnymi autami, zato však so skutočnými lokáciami. Hra je po čase mierne stereotypná, v móde kariéry stále pretekáte s jedným súperom, ktorého správanie sa je občas veľmi inteligentné, inde sa zase zvykne klasicky zaseknúť do štrbín plotov či budov. Možnosti tuningu sadnú málokomu, pretože diely sú kvalitatívne rozdelené do 4 kategórií, pričom výsledné charakteristiky áut sa vylepšujú hlavne keď sú použité diely rovnakej kategórie.


Zábavné rally s ozaj dlhými traťami, a trochu realistickejším chovaním sa auta v teréne. Pre tých čo chcú dosahovať rekordné časy to predstavuje mesiace hrania. Dá sa pekne zahrať i bez volantu.
Hra SCAR je štandardnou talianskou kvalitnou hrou od autorov ktorí stvorili série Screamer, Superbike, Moto GP, Superstar V8 a Evolution GT. Hrá sa vynikajúco z klávesnice, volant nie je potrebný. Až na malé výnimky je inteligencia súperov slušná, hlavne v pokročilom štádiu kariéry sú skutočne ťažkými súpermi. Po odjazdení preteku sa dá prezrieť záznam z neho, ale uložiť sa nedá. Perličkou sú niektoré neznáme modely, štúdie ale i napríklad naftové verzie známych modelov.
Podarená pretekárska hra s nelicencovanými autami, peknými traťami, vyváženou obtiažnosťou, počúvateľnou hudbou a skvelou hrateľnosťou. Hru som skúšal pod Win98SE, je určená pre DOS.


Vedľa série Thief je séria SC krásne hrateľnou akciou zameranou skôr na technické riešenie problémov, než na násilný prechod úrovňami pomocou streľby. Využíva často krytie sa v tieňoch a kútoch. Na začiatku hry je dobre spracovaná výuka všetkých pohybov a spôsobov zneškodnenia protivníkov. Túto výuku a zároveň ovládanie je dobré si dobre pamätať, lebo hlavne v neskorších úrovniach vyššej obtiažnosti sa naučené prvky veľmi zídu. Hra je podobne ako NFS: Porsche 2000 náročná na kvalitu ovládača grafickej karty, ak jej ovládač z nejakého dôvodu nevyhovuje, je nestabilná a zatuhne celý systém tak, že nasleduje reštart Windowsu. Vtedy treba ovládač GK odinštalovať a nainštalovať ovládač WHQL.
Hra Sports Car GT je simulátor, žiadna arkáda hrateľná z klávesnice. Simuluje pretekanie v americkej pretekárskej sérii Professional Sports Car Racing. Systém kariéry je podobný ako v hre Need for Speed: Porsche Unleashed, teda za vyhraté preteky hráč kupuje výkonnejšie tuningové diely, ktoré po inštalácii skutočne zlepšujú správanie sa auta. Kariérny mód je z hľadiska ponuky áut rozdelený na 4 výkonnostné triedy, nájsť sa tu dajú značky Mercedes, BMW, Porsche, Panoz, Lister Storm a iné. Väčšina okruhov a tratí sú skutočné ale i tie fiktívne sú nádherné, bolo vidno, že hru autori robili so zameraním sa na radosť z realistickej jazdy. Napriek svojmu pokročilému veku hra podporuje volant, bez volantu je nehrateľná kvôli nutnosti ovládať autá so zadným náhonom citlivo a nie skokovo cez klávesnicu. Hrá sa úžasne; kto pozná ďalšie simulátory v ktorých bol použitý herný engine firmy Image Space Incorporated (F1 2002+mód GTR, GT Legends, GTR) a má chuť spoznať predchodcu týchto skvelých simulátorov, nech sa páči. Na internete je množstvo rôznych módov na stiahnutie do už i tak skvelej hry, čím sa jej hrateľnosť predlžuje z mesiacov až na roky. Chýbajúcich 5percent som ubral za slabú grafiku a zmätené správanie sa súperov v boxoch. Hra je určená pre systémy Windows 95/98, ale ide aj na Windows XP.
Takmer nehrateľná pretekárska hra, má veľmi zle vyriešené ovládanie auta a celkový systém kariéry. Neodporúčam sa ňou nikomu zaoberať.


Slabá pretekárska hra zrejme na motívy filmu. Slabé misie a nemožnosť prekonfigurovať ovládanie. Neodporúčam, lebo sú aj lepšie.
Výborná staroveká akcia zameraná na riešenie úloh nenásilným spôsobom. Má na svoju dobu výbornú grafiku a neuveriteľne strašidelnú atmosféru. Sériu Thief odporúčam hrať, je to zábava na dlhé mesiace. Aj keď TTDP je v neskorších úrovniach veľmi ťažká, oplatí sa hrať ju kvôli hororovej atmosfére.
Hra Tornado je na svoju dobu vzniku krásne prepracovanou simuláciou lietadla Panavia Tornado. Misie sú rôznorodé, so zameraním sa na ničenie pozemných cieľov. Pred letom sa koná briefing, kde sa zverejnia parametre cieľov, ich súradnice, parametre otočných bodov a možné hrozby počas misie. Lietadlo má oproti iným zvláštnosť v podobe premennej geometrie krídel, čo sa v hre dá nastaviť buď na automatiku alebo ručné ovládanie. Hru odporúčam kvôli chytľavej atmosfére a pomerne vysokej obtiažnosti lietania s lietadlom ktoré má meniteľnú geometriu krídel.
Veľmi hrateľná pretekárska hra so silnými autami na okruhoch, hrateľná z klávesnice. Poskytuje peknú grafiku, chytľavú atmosféru okruhových pretekov a náznak "učenlivej" inteligencie.
Staručký ale o to kvalitnejší simulátor stíhačiek a bombardérov amerického vojnového námorníctva. Grafika síce zodpovedá dobe vzniku hry, ale komu ide o hrateľnosť, zábavu a poučenie, nech nevynechá tento titul. Hra ponúka informácie o bojovej technike použitej v hre, a to nielen z americkej, ale i ruskej strany. Misie sú rôznorodé, nie práve najľahšie, treba zapojiť aj strategickú časť myslenia. Spestrením je lietadlo AV-8B Harrier, ktoré lieta s použitím naklápania výstupných trysiek motorov. Na internete sú na stiahnutie rôzne misie, kampane a lietadlá. Hra bez problémov funguje pod Windows XP, treba však vypnúť hardwarové urýchľovanie zvuku.
Hra USAF je pokračovaním hry Israeli Air Force. Odohráva sa na viacerých bojiskách a v rôznych časových obdobiach, aby si hráč mohol vyskúšať množstvo amerických stíhačiek i bombardérov. Hra je poňatá vyslovene ako tímová záležitosť, čo sa v praxi javí tak, že po naplánovaní misie a vyzbrojení lietadla síce väčšinu času letí hráč vo svojom lietadle, ale k úspešnému dokončeniu misie bude potrebovať ovládať aj lietadlá svojich wingmanov. Hra sa nehrá tak dobre ako IAF, ale aspoň sa dá rozbehať na Windows XP, a čo je dôležitejšie, má niekoľko rozsiahlych updateov (Super Pro 9.4, Cowars MiniPro, atď.), po nainštalovaní ktorých si môže hráč zalietať v 500 rôznych lietadlách zo 100 štátov, ako napríklad F-14 Tomcat, Panavia Tornado IDS, MiG-21 Fishbed.
Celkom dobrá pretekárska hra z mne neznámej série V8. Ovládanie je citlivé, preto sa skôr než klávesnica odporúča volant. Hra ako jedna z mála skutočne dbá na dodržiavanie pravidiel, ako skracovanie trate cez trávu, či schválne nárazy do súperov.
Hra kde sa nachádzajú len Vipre. Má skutočne krásne spravený jazdný model, ktorý reaguje na zmeny v nastavení auta aj na tuning. Grafika je síce staršia, ale hra to vynahradí dobrým pocitom z prejdenia trate po nájdení pravého nastavenia auta.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |