Test Drive Unlimited | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 12508 užívateľov

Test Drive Unlimited


Žáner:Racingovka
Dátum vydania:13. Február 2007
Stránky hry:www.testdriveunlimited.com/original/
Výrobca:Atari, Eden Studios
Kúpiť hru Test Drive Unlimited
Kúpiť hru

Test Drive Unlimited je pokračovanie známej automobilovej série určený priaznivcom automobilových i motocyklových závodov. Hra ponúka celkom 125 vozidiel a motoriek známych značiek (Lamborghini, Ducati, Aston Martin, Mercedes, Saleen, Shelby, Jaguár), pričom všetky stroje do posledného detailu odpovedajú svojim skutočným predlohám. To platí nielen o zovňajšku, ale aj o interiéru a doplňujúcich (sťahovacie okná, rádia, klimatizácia a ďalšie vybavenia).

Okrem klasických módov v hre sa môžete zúčastniť celej rady špeciálnych súťaží, turnajov, ilegálnych závodov a misií, v nich získavate peniaze a za tie si kupujete a upravujete nielen nové vozidlá / motorky, ale aj domy a garáže. Zmienku si zaslúžia i možnosti tvorby vlastnej postavy, zakladanie spolkov, klubov a únie, detailné štatistiky. V hre môžete tvoriť aj vlastné turnaje, či závody s využitím viacerých ako 1000 míľ havajských ciest a diaľnic.




Alternatívne názvy
TDU

HW požiadavky Test Drive Unlimited
Minimálne požiadavky
  • Windows 2000 / XP / Vista
  • 2,4 GHz CPU
  • 512 MB RAM
  • 8 GB miesta na disku
  • 256 MB grafická karta (ATI Radeon 9800 / Nvidia 6600 GT)
  • DirectX 9.0 kompatibilná zvuková karta
  • Direct X 9.0

Ďalšie videá »


Test Drive Unlimited - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
85%

Recenzie
Tiscali Games80%
Má své mouchy a může působit i trochu nedodělaně. Zároveň ale přináší do stojatých vod arkádových PC závodů vítané osvěžení a dává vzpomenout na časy dávno minulé. Navíc v TDU je snad vše, co máme tak rádi a po čem už dlouhá léta voláme u konkurence - skvělý vozový park plný exkluzivních sportovních vozů, hodně dobře trefený jízdní model nebo parádní exteriéry tropického ostrova bez omezení, bez obřích svítících šipek a pocitu bobové dráhy. Navrch přidejte krásnou grafiku, rozmanité typy závodů a úkolů, podmanivou až návykovou hratelnost… co chtít víc? Pro příště dozajista více pečlivosti. Pokud máte tu smůlu, že zrovna na vašem počítači předvádí TDU psí kusy, či neodpustíte Atari problematický sítový kód spolu s „masivním“ závoděním v osmi lidech, z relativně vysokého hodnocení si dobrých 10% odečtěte.
Sector.sk90%
Test Drive Unlimited ponúka „racing reinvented“ a online zážitok, aký iná závodná hra zatiaľ nedokáže ponúknuť. TDU ponúka dokonca lifestyle život na nádhernom ostrove, živú interakciu cez live, kopec napätia pri závodoch a miestami až fetiš v podobe nadupaných športových velikánov. Rozhodne prináša veľa nového do žánru racing hier tam, kde skeptici už nevideli iné možnosti rozvoja okrem grafiky, fyziky a montáže hier do reálnych vozidiel.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
matej949100%
Je tam vela aut a motoriek a mozes si tam vylepsovat nielan vozidla al aaj dom a garaž.Je to fakt supeeeeeeeeeeeeeeeer hra.
Robin00395%
Najlepsia zavodna hra s obrovskou a hlavne volnou mapou s obrovskymi moznostami:) JEdina nevyhoda je, ze mi tam chybaju niekto vozidla napr. Porsche a Bugatti
jb110199%
dal by som aj vyššie hodnotenie ale bohužial nemôžem, jednoducho na také množstvo áut mi tam chýba Porsche ale ináč je to bomba hra. 1% u mňa stráca aj tým že sú tam ako vždy tie isté otrepané značky áut. Všetko na tej hre je super. Zbytočne to tu vypisovať treba si zahrať.
5n4k385%
No takze Test Drive Unlimited je skvela racingovka s vela moznostami pre hraca , slusnou grafikou , vybornou hratelnostou a hlavne s velkym mnozstvom aut... V hre mozte jazdit po celom ostrove Oahu s velkostou viac nez 1000km stvorcovych ...
patrick90%
Fest fajnova hra najlepsia zavodna hra aku som hral.Su tam paradne auta motorky domy a ta grafika!! Najviac sa mi v tej hre paci auto Mercedes-Benz SLR Mclaren.
strasiak75%
Hra roku 2006 to nie je ale medzi závodnými hrami určite vyvolala rozruch. Od peknej grafiky a veľkého prostredie cez veľký vozový park až po skvelé nápady autorov a detaily, presne to ponúka tohtoročný diel Test Drive. Konečne som v nejakej hr poriadne videl Ferrari, Jaguar, TVC ap. Motorky - zo začiatku som myslel že to bude super nápad ale nakoniec ma sklamali, medzi ďalšie mínus patrí aj modul poškodenia môjho vozidla. Ešte by som dodal medzi tie nápady tvorcov - skvele zakomponovali ten výber postavy a kupovanie nehnuteľnosti...
George82881%
Na tejto hre je dobré že môžete behať po ostrove nakupovať autá, motorky, oblečenie,(môžete si prezliekať hráča) prefarbovať auto... Môžte hrať obyčajné preteky, preteky na čas, prevážanie ľudí atď. Je tu dobré že tu je veľa značiek áut aj motoriek. No nedal som jej veľa bodov preto že nemôžete veľmi jazdiť mimo cesty, keď narazíte nezničíte si auto, trochu drahé autá, keď prehráte dlhý pretek je to trochu frustrujúce. Ale ja nie som veľmi fanúšikom autových hier takže ak ste fanúšikom tak vás pobaví.
Coldplaz75%
Zaujímavá hra s obrovským ostrovom a výberom áut ale porovnajme si to s inými open world racing hrami:
Burnout Paradise je celkovo ovľa zábavnejší, lebo sa dá všetko rozmlátiť.
Driver San Francisco má zaujímavý (aj keď hlúpy) príbeh, shifting a rozmanitejšie misie.
NFS Most Wanted (Kráľ žánru) má tiež hlúpy príbeh, ale vyvoláva vo vás pocit pokroku, zatiaľ čo tu máte len lepšie autá, naháňačky z políciou a preteky sú oveťa rozmanitejšie a lepšie urobené a možnoisti úpravy áut sú tiež väčšie.
mato941395%
Očakával by som trochu viac európskych áut než je tých amerických a samozrejme lepšiu ovladatelnosť.
RazorX83%
Nie som nejakí extra fanda Racingoviek a vlastne jediné ktoré som naozaj hral boli tie zo série NFS.Preto som rozhodol že vyskúšam niečo iné a skúsil som Test Drive Unlimited.Zo začiatku som bol ohromený čo všetko táto racingovka prináša (úplnu voľnosť po všetkých smeroch, zaujímavú kariéru aj keď bez príbehu a množstvo iných detailov).No neskôr som si začal všímať aj nedostatky a uvedomil som si že to nieje až také perfektné ako to vyzeralo biť zo začiatku.

Výhody: Úplná voľnosť vo všetkých smeroch (môžte sa pohybovať po rozsiahlom ostrove,môžte si kupovať auto bez akých koľvek obmedzení),množstvo auto od starých klasik až po moderné koncepty,veďlajšie úkoly (vozenie modeliek a stopárov,prepravovanie aut a balíčkov),vlastnenie nehnuteľnosti.

Nevýhody: nemožnosť reštartovania ani vypnutia pretekov,málo druhov pretekov ktoré začnu biť časom nudné,dosť nudné trasy, úzke cesty a zákerný civilisti.

Dávam 83%.
MART1N195%
Pekna zavodna hra v peknom prostredi. Su tam vybrane pekne auta. PEKNE
Az na tie nahanacky s policajtmi.
MaRQCeL75%
je to v poho hra graficky zvladnuta ale ma to svoje muchy a niekedy sa mi zda kus nedorobene...skoda ze nejdu cheaty ale paci sa mi tam tvorenie postav kupovaie domov a najme ze je tam vela aut...uz sa tesim na pokracovanie
Dano10090%
Tato hra sa mi paci preto lebo tam je vela aut a motoriek aj pomerne pekna grafika ale je tam este daco na zlepsenie
buxo88890%
Perfektna hra hlavne po grafickej stranke(na najvyssich detailoch a grafike zistite ak je to uzasne) a aj pri velkom vybere aut a dokonca aj motoriek.
V hre sa mi pacilo vela pretekov a jeden najviac a to bola prehliadka ostrova ktora mala 180 KM a trvalo to dost dlho prejst to.
Proste skvle hra!
gusto1802199100%
Patri medzi moje najoblubenejsie Zavodne hry.Pretoze je tam vela aut , vela trati , a nahrate sa tam vela su tam obchody ale aj motorky vejky ostrov a dokonca mozete vytvorit aj vlastny pretek proste super hra niet co dodat:D


všetky (51) »

Súvisiace hry Test Drive Unlimited: Solar Crown
Test Drive: Ferrari Racing Legends
Test Drive Unlimited 2
Test Drive (2002)
Test Drive 6
Test Drive: Le Mans
Le Mans 24 Hours
Test Drive: OFF-Road 3
Test Drive 5
Test Drive: OFF-Road 2
Test Drive 4x4
Test Drive 4
Test Drive: OFF-Road
Test Drive 3: The Passion
Test Drive 2
Test Drive

Diskusia o hre Test Drive Unlimited Pridať príspevok
24.06.2017 22:05 - <a href=http://Uttertebrot.com>Uttertebrot</a> h0iwed6qmibz5cg6mz...
03.07.2016 22:54 - ide to diky
13.12.2015 18:53 - zdravím, vie niekto pomoct amatérovi? ako zmením obtiažnos...
13.12.2014 21:31 - Ahojte prosim nevedel bi mi pomoct niekdo neda sa mi zapnut hra vzdi si prosi ...
14.09.2014 20:38 - mohli bi ste mi pomoct s autami ako ich tam mam dat lebo ket ich tam dam tak m...
...
Zobraziť všetky príspevky (1020) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |