HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 36467 užívateľov

Hry > Anachronox > hodnotenie


Anachronox
78%

Moje hodnotenie - Anachronox





Recenzie - Anachronox

Přestože postavena na poněkud obstaróžním engine, je Anachronox kvalitní a zábavná adventure/RPG s níž si užijete spoustu legrace (a řadu technických problémů).


Užívateľské hodnotenia - Anachronox

Nebudem hodnotiť engine hry, ktorý mohol na svoju dobu byť skutočne ďaleko lepší (10% dole), ale sústredím sa na najsilnejšie prvky tejto skvelej hry.

Príbeh, koncept a dizajn, zvuk, dialógy a dabing okamžite od prvého momentu strhnú silným cyberpunkovým a steampunkovým tónom, či skôr akordom. Detektívka, thriller a miestami pekelná akcia s veľmi netradičným spôsobom boja ale nemusia sadnúť každému hráčovi. Herný svet, a hra samotná je obrovská a porovnateľná s hrami ako sú ME, Omicron (silné pripomenutie), Deus EX, MGS, alebo Dreamfall (nie konceptom, ale rozsahom).

Až na engine a grafiku (čo je vlastne zasa "len" engine) jednoznačne hra, ktorá by zaslúžila aspoň remake, alebo aj nejaké to pokračovanie, aj keď je príbeh na konci hry uzavretý.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
-: more bugov, engine, nudné súboje, miestami hnusné prostredie, nie všetky rozhovory sú nadabované, padanie hry, finálny súboj
+: intro, humor, príbeh, prostredie, herná doba, úlohy, tím, hudba, postavy, otváranie zámkov, zbrane, RPG prvky, nepriatelia, príbehové animácie, dialógy, cestovanie
Verdikt: Anachronox z dielne ION Storm je po hernej katastrofe Daikatana príjemným prekvapením. Hoci na druhú stranu má s Daikatanou spoločné dve veci a to je množstvo bugov a zastaralé technické spracovanie. Tieto aspekty dehonestujú ináč jedinečný a rozsiahly herný svet. Príbeh hry je servírovaný peknými animáciami ako z akčných filmov. Herná doba hry je nadštandardná a vďaka humoru, vtipný situáciám a úlohám neupadá ich náplň do stereotypu. To neplatí o súbojoch, ktoré po čase začnú nudiť a ku koncu hry sa ich počet zbytočne stupňuje. Finálny súboj dokonca pripomína doby kraľovania Power Rangers v televízii. Anachronox celkovo umožňuje hráčovi prežiť skvelé dobrodružstvo, no taktiež strastiplnú cestu prekonávania množstva technických chýb.

0 Dobré Zlé


100%Buzna7


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |