Anachronox | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 50325 užívateľov

Anachronox


Žáner:Adventúra, RPG
Dátum vydania:25. Jún 2001
Stránky hry:www.eidosinteractive.com/games/embed.html?gmid=6
Výrobca:Eidos Interactive, ION Storm
Kúpiť hru Anachronox
Kúpiť hru

Propracované 3D sci-fi RPG, ve kterém vystupujete jako detektiv Sylvester "Sly" Boots, jehož nový případ vás zavede na tajemnou cestu po celé galaxii. Spolu s dalšími dvěma postavami prozkoumáte šest neznámých planet, spatříte nevídaná místa, utkáte se s nebezpečnými nepřáteli a získáte mocné zbraně, které vám ulehčí pátrání po těch, kteří chtějí způsobit zánik vesmíru.







Anachronox - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Tiscali Games89%
Přestože postavena na poněkud obstaróžním engine, je Anachronox kvalitní a zábavná adventure/RPG s níž si užijete spoustu legrace (a řadu technických problémů).


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
NORD_KING74%
-: more bugov, engine, nudné súboje, miestami hnusné prostredie, nie všetky rozhovory sú nadabované, padanie hry, finálny súboj
+: intro, humor, príbeh, prostredie, herná doba, úlohy, tím, hudba, postavy, otváranie zámkov, zbrane, RPG prvky, nepriatelia, príbehové animácie, dialógy, cestovanie
Verdikt: Anachronox z dielne ION Storm je po hernej katastrofe Daikatana príjemným prekvapením. Hoci na druhú stranu má s Daikatanou spoločné dve veci a to je množstvo bugov a zastaralé technické spracovanie. Tieto aspekty dehonestujú ináč jedinečný a rozsiahly herný svet. Príbeh hry je servírovaný peknými animáciami ako z akčných filmov. Herná doba hry je nadštandardná a vďaka humoru, vtipný situáciám a úlohám neupadá ich náplň do stereotypu. To neplatí o súbojoch, ktoré po čase začnú nudiť a ku koncu hry sa ich počet zbytočne stupňuje. Finálny súboj dokonca pripomína doby kraľovania Power Rangers v televízii. Anachronox celkovo umožňuje hráčovi prežiť skvelé dobrodružstvo, no taktiež strastiplnú cestu prekonávania množstva technických chýb.
Sintarandir90%
Nebudem hodnotiť engine hry, ktorý mohol na svoju dobu byť skutočne ďaleko lepší (10% dole), ale sústredím sa na najsilnejšie prvky tejto skvelej hry.

Príbeh, koncept a dizajn, zvuk, dialógy a dabing okamžite od prvého momentu strhnú silným cyberpunkovým a steampunkovým tónom, či skôr akordom. Detektívka, thriller a miestami pekelná akcia s veľmi netradičným spôsobom boja ale nemusia sadnúť každému hráčovi. Herný svet, a hra samotná je obrovská a porovnateľná s hrami ako sú ME, Omicron (silné pripomenutie), Deus EX, MGS, alebo Dreamfall (nie konceptom, ale rozsahom).

Až na engine a grafiku (čo je vlastne zasa "len" engine) jednoznačne hra, ktorá by zaslúžila aspoň remake, alebo aj nejaké to pokračovanie, aj keď je príbeh na konci hry uzavretý.


všetky (8) »


Diskusia o hre Anachronox Pridať príspevok
03.01.2018 22:39 - Bohuzel cestina poskodi hru natolik, ze karta do musea kterou vezmete se v inv...
16.11.2008 23:49 - Klady: pribeh, sklbenie RPG a adventury, hrdinovia, humor Zapory: grafika, bru...
Zobraziť všetky príspevky (2) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |