HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 8416 užívateľov

Hry > Plants vs. Zombies > hodnotenie


Plants vs. Zombies
88%

Moje hodnotenie - Plants vs. Zombies





Recenzie - Plants vs. Zombies

Celkovo PopCap dokázal dotiahnuť casuálny strategický štýl k dokonalosti a skutočne zabavil. Vytvoril nový štýl hry, ktorý sa síce môže časom stať stereotypným, ale napriek tomu na istý čas chytí každého. Hlavne animácie a milá grafika sú jedinečne spracované a dotvára ich rozmanitá a štýlová hudba.
Čas od času se objeví nějaká pitomost, nějaká drobná sympatická hříčka, která je ve své podstatě dokonalá a okouzlí naprosto všechny. Plants vs. Zombies jsou ten případ, na něco tak neuvěřitelně chytlavého, zábavného a hratelného, nenarazíte zrovna každý měsíc.


Užívateľské hodnotenia - Plants vs. Zombies

dalsia super oddychovka. uz som to presiel.. no niektore levely dali zabrat - malo casu, vela zombiekov. casto som mal uz nutkanie siahnut po cheatoch...
ale da sa to bez nich. odporucam tuto hru.

+2 Dobré Zlé
Hra ktorá ma najviac prekvapila je 100%-ne táto. Od začiatku to bola nuda, no postune to bolo omnoho lepšie a ťažšie. Je to hra čo vás zabaví na hodiny aj vdaka svojej originalite. Doporučujem.


+1 Dobré Zlé
Aj keď je to veľmi jednoduchá hra dá sa s ňou veľmi dobre zabaviť a dokáže zabaviť na dlhé hodiny :)

+1 Dobré Zlé
Dosť zábavná hra. Grafika je presne trafená na túto hru. Dá sa s ňou zabaviť na dosť dlhý čas. Proste good :)

+1 Dobré Zlé
-: niektoré úrovne, absencia multiplayeru
+: štýlová grafika, hudba, audio, zábava a humor, atmosféra, originalita, hracia doba, módy, obchod, nepriatelia, rastliny a huby a ich počet, cena, zombies, menu, dizajn, bonusový materiál
Verdikt: Rastliny verzus zombie? Človek by si až pomyslel, že to bude ďalšia kravina parazitujúca na vlne zombie apokalypsy. Omyl!! Toto je jedna z najoriginálnejších a najchytľavejších hier za posledné roky. Plants vs. Zombies poskytuje extrémnu porciu zábavy a humoru na dlhú dobu. Dizajn hry je veľmi príjemný. Množstvo rastlín, ktorými možno zastaviť hordy nepriateľov prekvapí nejedného hráča. Po prejdení kampane na hráča ešte čakajú ďalšie módy hry a bonusový materiál. Na druhú stranu chýba multiplayer, vrámci ktorého by sa proti sebe mohol postaviť hráč hrajúci za rastliny proti hráčovi hrajúcemu za útočiace zombie. Jednoznačne sa jedná o návykovú záležitosť, ktorá nájde svoje uplatnenie nie len na nudných vysokoškolských prednáškach.

0 Dobré Zlé
Vážne prepáčte, chcel som túto hru ohodnotiť skôr ale zabudol som. Takže... Túto hru som pozeral pred tým ako vyšla. Pozeral som pozeral až ma to zaujalo a potom som si to stiahol a zahral. Niečo ako šach ale sadíte si kvetinky a pritom idú zombíci... K tomu máte voľnú hru kde máte zombíkov alebo smiešne módy. Ale je niekedy moc ťažká... Bla bla blaaaaa. Proste ja som s toutou hrou veľmi spokojný a už sa teším na tú dvojku.
...99%...

0 Dobré Zlé
Neodsudzujte túto hru len preto, že je od PopCap a teda má nálepku casual hry, toto je jedna z najzábavnejších hier, ktorá nie je taká jednoduchá ako sa zdá. Ide o Tower defense hru s unikátnym a vtipným grafickým spracovaním.

0 Dobré Zlé
tato hra je o tom ubraniť sa zombie ! hlavnymi prostriedkami su kvety počas hry ziskavaťe novšie a novšie ale aj zombie sa menia! hra je oddychova nudu rozhodne zaženie odporučam!!

0 Dobré Zlé
Je to vyborna hra hlavne kdyz nemate narocnej comp a chcete si oddechnout i kdyz nejaky levely na poprvy nepochopite nebo se nasteve z toho ze neudelate level ale ja si zkusil stahnout trainery a ty mi pomohli je to vyborna hra.Doporucuji.

0 Dobré Zlé
100%Andyno
Jedinečná a chytľavá záležitosť. Ak máte pocit, že v dnešnej dobe vznikajú hry, ktoré nedisponujú originalitou, Plants Vs. Zombies vás vyvedú z omylu.

0 Dobré Zlé
100%deapa
tato hra ma velmy pobavyla.Grafika je super,kvetinky su strašne vela tak že si nebudete vedieť vybrať.Keby ste začali hrať tak neviete prestať sa dá povedať.Počas hry si budete môcť nakupiť vybavenie ktoré sa veľmy zíde.A ešte hra je dlhá.Taktiež si zahráte aj minihry.Odporučam zahrať.


0 Dobré Zlé
Neváham a dávam 100%. Je to velmi dobrá a najme vtipná hra. Najlepšie je na nej že je tam veľa druhov rastlín a zomíkov . Popcap games sa proste pri tejto hre vynašla. Ja osobne som ju prešiel a hovorím zahrajte si to pobaví vas táto hra a neni taká ťažká.



0 Dobré Zlé
+ velikost
+ doba hrani
+ soundtrack
+ ten zvatlajici typek
+ upgrady
+ celkovy napad
+ perfektni hra, ktera na nejakou dobu opravdu zabavi

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
Tak toto je jedna z najzábavnejších blbostí akú som hral, ta jednoduchosť a pritom logická, zábavná, aj celkom náročná, originálna, efekty, hudba, blabotanie, nádherná hovadina, u mňa 101+

0 Dobré Zlé
+pobavili ma rôzne druhy zombie
+nenáročné požiadavky
+množstvo minihier
+stručná a výstižná hra,presne ako jej názov

-1 Dobré Zlé
Táto hra ma zabavila.Najskôr som si myslel že je to nejaká blbosť ale opak je pravdou. Nesmierne ma chytila :)


-1 Dobré Zlé
Zábavná, komiksová, krásne nakreslená hra :) Chytí a bude baviť ešte aj dlho po tom, ako prejdete. Odporúčam!

-1 Dobré Zlé
93%qwer
Plants vs. Zombies je hra na spôsob Tower Defence. Je ale vyladená do najmenších detailov. Je zábavná a graficky pekne spracovaná. Výhodou je množstvo bonusov, ktoré postupom času odomknete. Po dlhšom čase môže nastať stereotyp. Je až neuveriteľné že je to voľne šíriteľná hra. Odporúčam.

-1 Dobré Zlé
100%Maads
perfektna hra na oddych, skutočne to zabaví, človek pri tom musí aj porozmíšlať... no je to skrátka super :) na to že som to stiahol a nainštaloval za 2 min. to stoji za to ;)

-1 Dobré Zlé
Podobne uvolnovacky mam rad. Nenarocne ale pritom velmi originalne a navykovo zabavne dielko je i Plants vs Zombies. Zabavi na uzasne hodiny, potrapi mozog a zarucujem tomu kto sa do tejto hry pusti, ze zabudne na vsetko okolo seba a kompletne sa bude sustredit iba na tuto hru. 88%

-1 Dobré Zlé
91%hojo
je to navykova hra plna zombikov a kvetiniek.su tam rozne mody,minihry no proste superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

-1 Dobré Zlé
Najlepšia arkádovka. Táto hra samotná pôsobí veľmi veselo už svojou grafikou a myslím, že pri tejto hre si najlepšie oddýchnem. Veľa veľa levelov, veľa druhou rastlín aj nepriateľov a nízučké HW nároky vďaka, ktorým si túto hru môže dopriať asi každý. Túto hru odporúčam dokonca aj tým najdrsnejším FEARistom:D

-1 Dobré Zlé
Dost mě tato hra zaujala.Velice pěkné provedení,spoustu zombie,spoustu zbraní.Různé hry např. Minigames,zahrada,survial nebo jak se tomu říká.Kvalitní a propracovaná hra.Dávám 93% + .

-1 Dobré Zlé
Náhodou je to super hra, hrajem ju popri falloute, crysisu a vôbec jej to neuberá na originalite. Je to proste super hra ktorá chytí a nepustí až pokial ju nedohráte.

-1 Dobré Zlé
No... ja som hlasoval na sector.sk za tuto hru ako prekvapenie roka, veľmi pozitívne vidím soundtrack, a mnozstvo rastliniek, levelov a zombíkov.
Ku negatívam patrí slabšia grafika, na ktorej výrobcovia mohli aspoň trošku viac popracovať, síce tam o grafiku veľmi neide, táto hra slúži skôr na oddych ako na perfektný zážitok z hry (aspoň podľa mňa), ale s lepšiou grafikou by sa aj lepšie oddychovalo :)

-1 Dobré Zlé








100%misor

100%msior2


100%schizo

100%simak












90%Zyo


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |