HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 5810 užívateľov

Návody > Sleeping Dogs


Zobrazení:44238
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

Hra | DLC


V hre zbierate skúsenosti a to rovno do troch oblastí. Do úrovne triád, policajnej úrovne a do úrovne reputácie (Face).

Policajné skúsenosti získavate za hlavné misie, za policajné prípady a drogové razie. Pri hlavných úlohách a policajných prípadoch si môžete aj znížiť hodnotenie niektorými akciami, ako sú krádeže áut, zabíjanie civilistov, nešikovnosť (pády, nemotorné preskakovanie prekážok) a poškodzovanie majetku (autá, aj pouličné vybavenie ako lampy, semafory, zábradlia). Zvýšiť si získané skúsenosti môžete tým, že pri ich získavaní budete nosiť vhodný odev. Za každú novú úroveň získate skúsenostný bod, ktorý môžete investovať do vylepšení, ktoré poskytuje policajná úroveň. Týkajú sa najmä streľby a vozidiel.

Skúsenosti Triád získavate za hlavné misie. Malé bonusy počas misií môžete získať pri bojoch (za protiútoky, silné útoky, likvidáciu nepriateľov zbraňami, či prostredím), pri prestrelkách (za zásah do hlavy, za zabitie výbuchom, za odzbrojenie nepriateľa) a pri naháňačkách na cestách (za prestrelenie kolies, poškodenie, či zničenie vozidla, únos vozidla). Napokon bonusy získavate za rýchlu reakciu pri rozhovoroch – pri niektorých rozhovoroch v misiách musíte rýchlo zareagovať (po oslovení osobou hneď stlačiť pravé tlačidlo myši) a pohotovo odpoviete, čím osobu zastrašíte, zmätiete, alebo oklamete. Tak ako pre policajné skúsenosti, aj tu môžete nosiť vhodný typ odevu, ktorý vám zaisťuje vyššie získavanie skúseností. Za každú novú úroveň získate skúsenostný bod, ktorý môžete investovať do vylepšení, ktoré poskytuje úroveň triád. Týkajú sa najmä bojov bez zbrane a s ručnými zbraňami.

Skúsenosti Reputácie (Face) získavate za plnenie láskavostí, drobných úloh (Loitering, Junk in the Trunk, Hit and Run), za porazenie skupín nepriateľov pri drogových záťahoch, za randenie, za víťazstvá v bitkárskych kluboch a za víťazstvá v pretekoch. Vyššie získavanie skúseností vám zaisťujú niektoré doplnky (slnečné okuliare, hodinky, náramky), ktoré môžete nosiť popri inom oblečení (a tak to skĺbiť s oblečením poskytujúcim iné bonusy). Rôzne oblečenia a vozidlá, ktoré chcete kúpiť, vyžadujú určitú úroveň reputácie, aby ste ich vôbec mohli kúpiť.
Za každú novú úroveň automaticky získate vždy nové vylepšenie. Tieto idú v rade za sebou a nemôžete si preto vyberať. Medzi vylepšenia patrí napríklad predĺženie účinkov z jedál, nápojov a masáží, zľavy na nákup šiat a vozidiel a ďalšie výhody, ktoré sa často vzťahujú na Face Meter.
Face Meter nemá priamy súvis s Face (reputáciou), hoci niektoré vylepšenia s ním súvisia a prejavia sa, až keď je aktivovaný. Face Meter je žltý ukazovateľ pri vašej minimape a napĺňa sa pri likvidácii nepriateľov (či už ručne, alebo zbraňami) a keď je naplnený, využívate výhody s ním súvisiace (odomykajú sa v spomínanom Face), ako je napríklad regenerácia zdravia (už pri prvej úrovni Face), či odzbrojovanie nepriateľov, alebo znížené poškodenie.

V stánkoch môžete kupovať rôzne druhy jedla pre doplnenie života. Okrem toho sú tu tri pomôcky. Môžete si kúpiť energetický nápoj Dračí Kopanec (Dragon Kick), ktorý vám dočasne zvýši silu pri boji. Môžete si dať bylinkový čaj, ktorý vám dočasne zvýši odolnosť. A môžete si dopriať masáž (erotickú od dievčat, alebo klasickú od dedkov), ktorá vám dočasne zvýši rýchlosť, akou sa vám nabíja Face meter. Obchody s čajom máte zobrazené na mape, rovnako ako aj masérov. Predajne Dračieho kopanca sa vám zobrazujú len na minimape, keď ste v ich blízkosti. A vždy máte nejakú zásobu Kopanca doma v chladničke.

V hre je niekoľko minihier a medzi ne patrí aj hackovanie elektronických objektov.
Musíte uhádnuť štyri čísla a máte na to šesť pokusov. Keď zadáte čísla, červeným sa vysvietia čísla, ktoré v správnom kóde vôbec nie sú. Zeleným čísla, ktoré sú v správnom kóde, ale nedali ste ich na dobré miesto. A keď zadáte správne číslo na správne miesto, tak sa rovno uzamkne.
Začnite najprv všetkými číslami, aby ste zistili, ktoré patria do správneho kódu a potom ich doň napasujte. Uvediem jeden príklad, kde je správny kód 9362.
Pokus 1: Začnite číslami 0123. 0 (nepasuje) 1 (nepasuje) 2 (zle umiestnené) 3 (zle umiestnené).
Pokus 2: Hoďte čísla 4567, nech ich pokryjete pri pokuse viac. 4 (nepasuje) 5 (nepasuje) 6 (správne) 7 (nepasuje).
Pokus 3: Zostávajú vám čísla 8 a 9, keďže jedno máte presne zadané a viete, že tam patrí číslo 2 a 3, len neviete kam. Takže zadajte napríklad 2968. 2 (zle umiestnené) 9 (zle umiestnené) 6 (ok) 8 (nepasuje).
Pokus 4: Už viete všetky čísla správneho kódu, len treba určiť poradie. Viete, že číslo 2 nie je na treťom mieste a teraz ste zistili, že nie je na prvom, tak skúste 3269.
Pokus 5: Viete, že číslo 2 nie je ani na druhom mieste, takže zostáva preň štvrté miesto. Viete, že číslo 9 nie je na druhom mieste a nemôže byť ani na treťom a štvrtom, takže musí na prvé. A pre číslo 3 zostáva druhé miesto, takže ste vydedukovali správny kód 9362.
Vždy máte zobrazené predošlé pokusy, ktoré ste urobili, takže z nich na základe pokusu a omylu viete vydedukovať správne umiestnenie čísel.



Hlavný príbeh


1. Úvod

Nasledujte Jackieho, ktorý najprv zaskočí pozrieť jednu kočku a tam ho napadnú surovci. Porazte ich, aby ste si nacvičili základy boja zblízka. Hra vám popisuje všetky kroky, tak ich len vykonajte. Prvých porazte kombami. Druhá skupina sa vykrýva, tak ich chyťte (F) a potom mláťte. Posledného nepriateľa chyťte a zlikvidujte mrežou na pulte, aby ste sa zoznámili s dorážacími fintami prostredia. Pri mnohých bojoch narazíte na rôzne predmety, o ktoré môžete nepriateľov, ktorých držíte, zlikvidovať. Potom vás Jackie zavedie za Winstonom Chu, ktorý šéfuje jednej skupine Triád. Keď vyjdete po rozhovore von, napadne vás pár jeho mužov. Len sa vykrývajte protiútokmi. Keď sa vás pokúsia udrieť (sčervenajú), tak zasaďte protiútok pravým tlačidlom myšky. Môžete im potom aj pár vraziť. Prežite kým neuplynie časomiera a Winston roztržku ukončí.


2. Vendor Extortion

Na Nočnom Trhu máte zaistiť, aby ľudia vedeli, že tam šéfuje Winston a nie Dogeyes. Nasledujte Jackieho a vezmite si výpalné od prvého obchodníka. Choďte za druhým obchodníkom, ktorý odmieta zaplatiť a napadne vás jeho ochrankár. Zmláťte ho, chyťte ho a strčte ho do telefónnej búdky. Choďte za tretím obchodníkom, ktorý sa už spriahol s Dogeyesom a napadnú vás štyria Dogeyesovi muži. Porazte ich pomocou toho, čo ste sa už naučili. Potom od neho vezmite výpalné.
Uvidíte, že ďalšieho obchodníka napadli Dogeyesovi muži, tak mu choďte pomôcť a porazte ich. Potom vezmite výpalné aj od mäsiara, ktorého ste zachránili. Potom nasledujte Jackieho do stánku s oblečením. Môžete si tam kúpiť na seba nejaké nové veci. Jackieho potom odvolajú a misia je splnená.

Pre pokračovanie splňte prvú láskavosť v hre (Susan´s Lunch). Len vás predavačka poprosí, aby ste za ňu zaniesli peniaze do reštaurácie pani Chu, Winstonovej matky, za jedlo, ktoré jej doručili. Vezmite peniaze a choďte k reštaurácii. Na ulici vás čaká skupina Dogeyesových mužov, tak si vychutnajte väčší boj, porazte ich a zaneste peniaze do reštaurácie.

Odmena: 800 $.


3. Night Market Chase

Máte pre Winstona nájsť chlapíka menom Ming, o ktorého sa treba postarať. Choďte k obchodníkovi s elektronikou a spýtajte sa na Minga. Povie vám, že je hneď za rohom. Choďte za Mingom, ktorý keď vás zbadá, začne mingať preč, tak ho prenasledujte. Držte medzerník a tesne pred prekážkami znovu stlačte medzerník, aby ste ich preskočili. Keď ho doženiete, porazte skupinku piatich nepriateľov. Môžete si vypomôcť prostredím, máte tu mreže obchodu, kontajner, či ventilátor. Hoďte jedného do kontajnera, po boji vyskočte po kontajneri hore a bežte za Mingom. Tu vás čaká šestica nepriateľov. Ku koncu bojujte aj so samotným Mingom. Ten má nôž, tak si natrénujte vykrývací protiútok. Keď zaútočí, stlačte pravé tlačidlo a odrazíte útok nožom. Vtedy ho mláťte. Keď mu odoberiete celý život a než by ste ho zabili, tak vás zatkne polícia. Zoznámite sa s inšpektorkou Tengovou.

Odmena: 270 DX (motorka). Správa: CI Report on Sam „Dogeyes“ Lin. Byt v North Point.

Preberáte sa vo vašom novom byte. V byte môžete späť, meniť si nakúpené šaty v šatníku a v televízore sledovať hacknuté kamery. Tiež máte k dispozícii prvú policajnú úlohu. Môžete začať aj trochu s prieskumom mesta, ak chcete. Hneď napravo pred vaším domom je Svätyňa zdravia. V garážach si môžete brať vaše vozidlá. Momentálne máte ešte len motorku, ktorá bola súčasťou odmeny.
Splňte si prvé dve časti policajnej úlohy „Popstar Lead“ a sprístupnia sa vám Drogové záťahy.



4. Stick Up and Delivery

Choďte za Jackiem, aby ste spravili nejaký kšeft na ohromenie šéfa a tak konečne postúpili. Jackie navrhne ukradnúť menšiu dodávku kradnutého tovaru, ktorá očakáva Dogeyes. V budove pri dodávke máte skrinku. Odvezte sa v dodávke do skladu a jazdite opatrne, pre dobré policajné hodnotenie. Pri sklade porazte päticu bežných nepriateľov, môžete využiť prostredie. Potom dobehne ďalšia skupina, kde bude mať jeden páčidlo a dvaja budú mať nože, takže na nich používajte protiútoky. Keď ich porazíte, dajú sa na útek vo vozidle s kradnutým tovarom. Prenasledujte ich a odstráňte ich ochranku (nabúravajte z boku do áut pomocou ctrl počas jazdy) a napokon aj dodávku s tovarom. Keď zastane, vezmete si korisť a odvezte sa s Jackiem do Top Glamour Imports, kde sa rozídete.

Odmena: 20000 $. Fake Cambria Watch (hodinky). Správa: CI Report on Jackie Ma.


5. Mini Bus Racket

Winston chce, aby ste prevzal jednu cestu minibusov, ktoré musia platiť výpalné za prevážanie ľudí. Zájdite na autobusovú zastávku, kde vysadíte jedného z chlapov vo vašom minibuse. Choďte na druhú zastávku, kde vysadnete a porazte trojicu nepriateľov s vašimi dvoma chlapmi. Choďte na tretiu zastávku, kde vysadíte vašich chlapov a vy prenasledujte minibus, ktorý akurát prešiel okolo. Keďže chcete turistov, tak doň nenarážajte. Držte sa v jeho blízkosti a trúbte naň (H). Keď ho utrúbite, tak zastane a pasažieri nastúpia k vám. Objavia sa dve nepriateľské autá, tak ich vybúrajte, ako ste si to trénovali v predošlej misii. Minibus je odolné vozidlo. Keď sa zbavíte nepriateľov, už len odvezte pasažierov na cieľové miesto. Choďte opatrne, pretože teraz máte aj ukazovateľ ich spokojnosti s cestou a vylomeniny ho znížia.

Odmena: 15000 $. Správa: Whitefish CI Report; Conroy Wu.


6. Amanda

Pred vaším domom narazíte na stratenú turistku Amandu Cartwrightovú. Hľadá kung-fu školu a zablúdila, tak jej ponúknite pomocnú ruku a motorku. Choďte k parkovisku oproti vašej budove a vyzdvihnite si vašu motorku. Keď Amanda naskočí, tak ju odvezte ku klubu Bam Bam, k Chrámu a napokon k škole bojových umení.
V škole učí Sifu Kwok, u ktorého ste kedysi študovali, tak vás vyzve, aby ste si pripomenuli svoje hodiny. Zamerajte sa na jedného protivníka (shift) a údermi a smerovaním do strán trafte všetkých protivníkov okolo. Potom si skúste podkopnutie. Úder a podržať úder. Potom porazte troch jeho študentov naraz.

Úloha je splnená. Môžete teraz začať zbierať jadeitové sošky a za každú, ktorú Sifuovi vrátite, vás naučí nový bojový trik. Tiež vám Amanda nechá svoje číslo a môžete ju pozvať na rande. Môžete pokračovať v policajnej úlohe Popstar, sprístupní sa vám jej tretia časť. A taktiež môžete do bojových klubov.

Odmena: Boj: Sweep Kick Knockout. Amandino telefónne číslo. Odev: Work Out Clothes. Správa: Biographical Notes, Wei Shen.


7. Club Bam Bam

Choďte za Winstonom do Golden Koi. Benny, manažér klubu Bam Bam začal pracovať pre Dogeyesa, čo ho naštvalo, takže sa o to pôjdete postarať. Zájdite ku klubu a choďte za vyhadzovačom. Ak rýchlo zareagujete, keď vás nechce vpustiť, tak ho oklamete a pustí vás ďalej. Ak nestihnete, tak ho môžete podplatiť 1000 dolármi. Choďte do VIP časti, no vyhadzovač vás nechce vpustiť. Pre vstup vás musí schváliť hosteska.
Choďte za hosteskou Tiffany (ďalšia dáma na randenie) a povedzte jej, že chcete do VIP časti. Odveďte ju najprv do karaoke časti, aby ste sa predviedli. Je to drobná minihra pri ktorej sa len musíte trafiť do pasáží bežiacich v piatich riadkoch. Zvládnite minihru a otvorí vám dvere do VIP časti.
Choďte hore za Bennym, no utečie a poštve na vás svojich ľudí, tak ich porazte. Môžete nimi preraziť akvárium a rybu použiť ako zbraň. Po boji vás jeden chytí. Kopnite toho, čo sa blíži, potom sa osloboďte zo zovretia a dorazte ich. Na barovom pulte je jadeitová soška Draka. Choďte dolu a na prízemí porazte ďalšiu skupinu, kde má jeden aj nôž.
Napokon choďte na záchod, kde sú traja. Dvaja bežní, jeden je silnejší. Toho sa nepokúšajte chytiť, inak vás sám chytí a hodí vás o zem, kde na vás skočí, ak sa rýchlo neuhnete stlačením tlačidla v správnej chvíli. Porazte ich a Benny to vzdá a sľúbi podporu naspäť Winstonovi.

Úloha splnená. Máte sprístupnené karaoke bary. Tiež môžete dokončiť prvú policajnú úlohu (musíte pre sprístupnenie ďalšej úlohy triád) a keď ju dokončíte, skočte za Winstonom pre spustenie scénky, v ktorej zabije Minga a potom máte prístup k druhej. Tiež môžete na rande s Tiffany.

Odmena: 5000 $. Správa: Field Report, Water Street Gang. Tiffanino telefónne číslo. Nová pieseň pre Karaoke.


8. Listening In

Keď navštívite Winstona po úlohe v klube a dokončení prvej policajnej úlohy, tak vám napíše Raymond. Máte sa zastaviť v obchode Ping PC. Choďte tam a slečna Not Ping vám dá balíček. Keď vyjdete z obchodu, tak vám tašku ukradne zlodej. Prenasledujte ho a napokon ho zaženiete do slepej uličky. Zmláťte ho a vezmite si tašku.
Choďte k reštaurácii Golden Koi a na stavbu oproti. Kontrolné body vám ukazujú kadiaľ, takže vyskočte na lešenie, preskočte na susedné, obíďte si to, preskočte naspäť, vylezte vyššie a po strieške prejdite nad reštauráciu. Pôjdete popri krabičke, ktorú môžete vybrať. Choďte k strešnému oknu a keď Winston vyjde von, otvorte okno a skočte dnu.
Vnútri si vezmite Jadeitovú sošku psa. Choďte k ventilačnej šachte, odkrúťte šrauby, umiestnite plošticu a vykalibrujte ju. Len kurzorom nájdite správne miesto citlivosti a potom frekvencie. Keď je vykalibrovaná, zakrúťte naspäť šrauby krytu a choďte k dverám, ktoré vypáčte.
Dvíhate západku a keď sa rozsvieti, ste v správnej pozícii a presuňte šperhák o západku bližšie k vám. Ak posuniete šperhák, keď nie je v správnej pozícii, spadne naspäť tá, na ktorej robíte a aj jedna pred ňou, ak už máte nejakú pred ňou dobre nastavenú. Zaháknite teda tri západky a vyjdite von.

Misia splnená. Ak ste už boli na úspešnom rande s Tiffany, tak vám zavolá Not Ping, že by ste sa mohli stretnúť. Splňte prvú časť druhej policajnej úlohy „Hotshot“ pre pokračovanie. Tým sa vám sprístupnia aj pouličné preteky.

Odmena: Správa: SFPD – Psychological Evaluation, Wei Shen Revised.


9. Chain of Evidence

Po predošlej úlohe „Listening In“ a ak máte splnenú prvú časť druhej policajnej úlohy „Hotshot“, vám zavolá Tiffany. Choďte do klubu Bam Bam, kde vám dá Tiffany zbraň, ktorú u nej nechal Charlie Pang. Zavolajte Raymondovi a keď sa ho spýtate na zbraň, tak chce, aby ste sa stretli. Choďte na miesto stretnutia pod mostom a tu vás čaká nácvik streľby.
Pre mierenie pri streľbe použite Shift. Najprv rozstreľte krabice a potom streľte do elektrického panelu. Kryte sa za krabice a potom rozstreľte vysvietené predmety (televízor, potrubie, svetlo). Použite slepú streľbu spoza krytu pri krabici (strieľate bez shiftu), až kým sa nenaplní ukazovateľ. Zlikvidujte pár nepriateľov a presuňte sa do krytu za gauč vedľa vás. Zlikvidujte ďalších nepriateľov a posledného pri aute zabite v spomalenom móde. Preskočte gauč, za ktorým sa kryjete (medzerník), a kým ho preskakujte, rovno stlačte mierenie (shift) a vtedy zabite nepriateľa. Zabite rovnako v spomalenom móde pri preskakovaní ďalších dvoch. Napokon prestreľte autu pneumatiky. Je to len nácvik, takže sa vám nemá čo stať a aj munícia sa vám dopĺňa automaticky.
Tým ste šéfovi pomohli pripraviť miesto činu, aby to tu vyzeralo ako po prestrelke. Vezme Pangovu zbraň a vystrelí z nej do mŕtvoly, ktorá tu bola v aute, aby ho mohol falošne obviniť z vraždy. Že sú na nej vaše odtlačky asi nevadí. Potom len utečte pred políciou a ukončíte misiu.

Misia splnená. Po tejto úlohe môžete pokračovať v druhej časti policajnej úlohy „Hotshot“.

Odmena: Správa: Candidate Suitability – Wei Shen.


10. Payback

Dogeyesovi ľudia strieľali vo Winstonovej reštaurácii, takže chce odplatu. Naskočte do auta a sledujte druhé vozidlo s gangstrami, ktoré vás dovedie k dokom, kde pripravujú drogy pre Dogeyesa. Keď sa tam dostanete, všetci vaši spolugangstri pôjdu hrať karty a misia je na vás. Otvorte zadné dvere a vojdite dovnútra. Tam vás čakajú tri skupiny nepriateľov, ktorých musíte poraziť ručne. Máte tu pár výhod prostredia, vrátane pece pri tretej skupine, do ktorej ich môžete hádzať.
Za rohom sa rozbehnite a skočte na muža s pištoľou, aby ste ho odzbrojili. S pištoľou vyjdite hore a tam vás čaká prvá oficiálna prestrelka, tak pozabíjajte všetkých nepriateľov. Kryte sa a pri streľbe nebuďte dlho vystrčený. Na pár miestach si všimnite tlakové nádoby, do ktorých keď strelíte, tak vybuchnú. Jedna je napríklad pri dvojici na schodoch. Po ich likvidácii vyjdite hore, kde je Siu Wah, no ten sa dá na útek. Prenasledujte ho cez sklad a chyťte ho. Použijete ho ako rukojemníka. Keď s ním kráčate, tak môžete používať pištoľ. Môžete aj bežať a pritom ho držíte. Narazíte na dvojicu nepriateľov, ktorých so svojím živým štítom zabite.
Vyjdite von a Siu vám utečie v policajnom aute. Keď naskočíte na policajnú motorku, tak ho prenasledujte. Dostaňte sa k nemu čo najbližšie a vykonajte únos auta. Stlačte počas jazdy „Q“ a pripravíte sa na skok. Keď budete pri aute, na ktoré chcete skočiť, objaví sa nad ním šípka, vtedy znova stlačte „Q“ a ste tam. Už len utečte pred políciou, ktorá vás prenasleduje a potom dovezte Siua k autobusovému depu.

Misia splnená. Pri stene, kde ho vysádzate, je krabička. Splňte druhú časť policajnej úlohy „Hotshot“ a potom sa choďte vyspať do svojho bytu pre pokračovanie. Keď vyjdete z domu po vyspatí sa, tiež vám zavolá Tran ohľadne možností unášať vozidlá bezpečnostnej spoločnosti Knox.

Odmena: 25000 $. Správa: Field Report – Big Smile Lee.


11. Uncle Po

Choďte za Winstonom. Je nervózny, nechal si ho kvôli útoku na Siu Wana predvolať predseda, strýčko Po. Choďte s ním do auta a odvezte sa k sídlu strýčka Poa. Vaše skutky na neho zapôsobili a tak vás pošle zoznámiť sa s Rolandom, ktorý má pre vás prácu. Vyjdite von a nastúpte do auta, ktoré je tam pre vás pripravené. Zájdite na parkovisko, kde je Roland. Pri búde je tam skrinka.
Patsy Wingová dlhuje peniaze a vy ich máte získať. Dá vám aj samopal, aby ste to mohli lepšie zvládnuť. Zájdite k Patsy, ktorá keď vás zbadá, sa dá na útek. Prenasledujte jej vozidlo a zbavte sa vozov s jej ochrankou. Môžete ich skúšať vytlačiť, ako v predošlých misiách, ale keďže sú ozbrojení, tak radšej po nich vystreľte (shift pre zamierenie za jazdy) a mierte na kolesá, aby ste sa ich čo najskôr zbavili.
Potom dožeňte jej auto a uneste ho skokom z auta na auto, ako ste robili v predošlej misii. V kufri sú drogy, takže si ich môžete nechať ako jej splátku a ona vyskočí von. Auto odvezte k Rolandovi.

Misia splnená. Automaticky sa potom stretnete s Raymondom na pokec o vašich postupoch. Sprístupnia sa vám drobné úlohy pre Rolanda. Tiež máte k dispozícii tretiu časť druhej policajnej úlohy „Hotshot“ a tiež sa sprístupnilo pár nových láskavostí.

Odmena: 2500 $. Správa: Brief: David Wa Lin „Uncle“ Po. Možnosť plniť pre Rolanda jeho úlohy s vymáhaním dlhov. Byt v Centre.


12. Bride To Be

Choďte do Winstonovej reštaurácie Golden Koi, kde vás jeho matka požiada, aby ste odviezli Winstonovu snúbenicu Peggy vybaviť pár vecí na ich svadbu. Najprv ju odvezte do obchodu so svadobnými šatami. Jazdite opatrne, aby ste udržali merač Peggyinej nálady v dobrom stave.
Keď si šaty odskúša, vráti sa do auta. Vy dostanete správu od Winstona, že niekto, zrejme Dogeyesovi ľudia, chcú ukradnúť ich svadobnú tortu. Máte tri minúty a tridsať sekúnd, aby ste sa dostali k obchodu s tortami, pretože zlodeji sú tak láskaví, že na vás počkajú. Než vyrazíte, môžete si z pokladne v obchode vziať jadeitovú sošku Tigra.
Choďte k obchodu s tortami a dodávka s tortou práve odchádza. Je to zrejme závodná dodávka, pretože dokáže ísť na svoj typ vozu ozaj rýchlo. Časomiera sa zastavila a už máte len dostihnúť dodávku a uniesť ju skokom z vášho auta. Peggy sa chytí volantu, o tú sa netreba báť, tak dožeňte dodávku a skočte na ňu. Nechce sa mi veriť, že by torta takú jazdu prežila, každopádne keď obsadíte dodávku, tak ju odvezte k autobusovému depu.
Peggy sa po vás vráti s autom. Odvezte sa teraz spolu s ňou k chrámu. Chce čierne orchidey a tie majú jedine v chráme a nikomu ich nechcú dať. Preskočte múr chrámu a choďte do malej budovy naľavo od brány, kde sa prezlečiete za mnícha. Choďte hore k svätyni. Cestou stretnete dvoch mníchov, tak buďte pripravený stlačiť tlačidlo v správnej chvíli, tak oboch obalamutíte a nechajú vás tu. Vnútri v svätyni je jadeitová soška ovce, za svätyňou je skrinka a po bokoch sú dve svätyne zdravia. Choďte napravo, tam rýchlou reakciou oklamte tretieho mnícha a choďte hore k vodopádu, pod ktorým odtrhnite orchideu.
Vyhlásia poplach, tak cestou naspäť musíte poraziť bojových mníchov. Niektorým sa môžete vyhnúť, ale aspoň si naženiete pár skúseností do úrovne triád. Porazte ich a vráťte sa do auta za Peggy. Potom ju už len odvezte na poslednú zastávku, kde si ide zahrať Mahjong. Tým je misia splnená.

Odmena: 2500 $. Správa: SFPD Internal Affairs Memo, 08/2010. Odev: Monk Outfit. Odev: Winston´s Laundry.


13. The Wedding

Choďte do obchodu, kde si vyzdvihnite oblek na Winstonovu svadbu. Potom choďte na svadobnú hostinu. Kým skočíte po víno do auta, začne prestrelka a dvere zablokujú zvnútra, takže choďte napravo od dverí a tam vylezte pri okne po lešení na strechu a vojdite dnu oknom. Vnútri porazte štvoricu útočníkov a pod schodmi ďalšiu trojicu, jeden má nôž. Vbehnite do haly a zlikvidujte chlapa so zbraňou, aby ste sa mohli brániť. Zastreľte útočníkov so zbraňami, kryte sa a snažte sa mieriť na hlavy. Je za to viac skúseností a rýchlejšie ich tým dostanete. Potom bežte k Winstonovi Chu. Zabili jeho, aj Peggy Li.
Zlikvidujte ďalšiu dvojicu, ktorá sem vtrhne. Môžete si vymeniť pištoľ za samopal a bežte chodbou do ďalšej haly. Tu vás čaká veľká prestrelka. Zlikvidujte nepriateľov na balkóne, aj v hale pod vami. Napokon zbehnite dolu do haly, tam má jeden rukojemníčku, tak sa mu snažte mieriť na hlavu, aby ste ju nezabili.
Vybehnite von, kde je ranený Strýko Po. Musíte ho odviesť do bezpečia. Máte zobrazený jeho život, takže ho musíte chrániť. Podopierate ho, takže máte obmedzený pohyb a tiež môžete používať len pištoľ. Cestou k autám narazíte na tri skupiny nepriateľov, ktorých postrieľajte. Potom ho len doveďte k autám, kde sú vaši ľudia a automaticky ho odveziete do nemocnice.

Misia splnená. Automaticky sa potom stretnete s Raymondom na ďalší pokec o vašom postupe v triáde. Sprístupní sa vám štvrtá časť druhej policajnej úlohy „Hotshot“, ktorú splňte pre postup ďalej. Tiež sa vám sprístupní pár nových láskavostí.

Odmena: Odev: Wedding Suit. Správa: Social Worker Casefile – Mimi Shen.


14. Mrs. Chu´s Revenge

Choďte za Winstonovou matkou, ktorá sa chce pomstiť. Zavolajte Rickymu, ktorý vám dá číslo na Johnnyho Ratfacea, ktorého ste videli na svadbe. Podľa triangulácie vysielačov na mobile choďte do stredu trojuholníka a keď sa tam dostanete, môžete aktivovať vyhľadávanie Johnnyho telefónu. Keď sa dovoláte, musíte ho lokalizovať, než položí, tak si potvrďte časť North Point, prepínajte medzi troma anténami (Q) a oskenujte osobu, ktorá sa zobrazuje pri všetkých troch. Tým získate jeho polohu.
Choďte na dané miesto a porazte štvoricu nepriateľov. Za oknom ďalšiu trojicu, jeden má nôž. Vybehnite von, zložte chlapa s pištoľou a prestrieľajte sa cez ozbrojených nepriateľov až za Johnnym. Keď sa k nemu dostanete, tak utečie v aute. Máte tu príhodne nachystanú motorku, tak ho na nej prenasledujte. Cestou zlikvidujte jeho ochranku, čo sú tri motorky a asi štyri autá. Mierte im na kolesá a dostanete ich rýchlo. Napokon skočte na jeho auto, aby ste ho uniesli. Odvezte ho za Winstonovou matkou.

Odmena: 5000 $. Správa: SFPD IA Report, Shooting Of 06/2010.


15. Meet the New Boss

Zájdite do klubu Bam Bam za svojimi ľuďmi. Objaví sa vyslanec pána Lee a chce, aby ste mu odvádzali podiel z vášho územia. Nesúhlasíte a keď začnú jeho muži strieľať, musíte ho dostať. V miestnosti pri vás je aj krabička. Vyjdite z dvier a streľte do hlavy chlapa, ktorý má rukojemníčku. Potom sa kryte pri zábradlí a postrieľajte nepriateľov v klube. Zbehnite dole schodmi, kryte sa pod oknami a zlikvidujte ďalších. Napokon vybehnite von z klubu, kryte sa za autom a likvidujte posledných nepriateľov na ulici.
Po prestrelke naskočíte do auta, Jackie šoféruje, vy likvidujte samopalom motorky a autá, ktoré vás prenasledujú. Napokon sa dostanete k vyslancovi Big Smile Leea a ten sa dá na útek, tak ho prenasledujte. Keď ho doženiete, tak s ním bojujte. Znesie toho viac a vie aj chytať, ale inak je ako bežní nepriatelia. Po jeho porážke dorazí polícia, tak vbehnite do otvoreného skladu a zadnými dverami von. Stretnete slečnu Jiang, ďalšiu z vyššie postavených triád. Navrhne vám spojenectvo proti Leemu.

Odmena: 5000 $. Správa: News Story: Drugs, Hookers, Porn.


16. Loose Ends

Choďte za Jackiem. Dodal kradnuté hodinky a miesto peňazí mu dali len motorku, tak na ňu naskočte a choďte do dokov Top Glamour Imports. Tam sa stretnete s Nazom, ktorý na vás poštve svojich mužov. Prenasledujte na motorke obrnené vozidlo. Zatvoria vám prvú bránu, tak ju napravo preskočte po rampe tesne pri nej. Keď zatvoria druhú bránu, ku ktorej sa dostanete, tak rozstreľte veľkú nádrž za ňou. Po následnom výbuchu chytíte Naza ako živý štít. Zastreľte nepriateľov pri autách pred vami. Strčte Naza do kufra nepoškodeného auta, nasadnite a utečte preč. Utečte z dosahu gangu 18K. Keď sa ich strasiete, alebo zničíte štyri vozidlá, zavolajte Tengovej a doručte vozidlo s Nazom do tajnej základne polície.

Po misii sa vám sprístupní tretia policajná úloha, ktorú môžete naraz splniť celú.

Odmena: 60000 $. Správa: Scoundrel CI File.


17. Final Kill

Choďte do reštaurácie Golden Koi. Winstonova mama zistila od Jonnyho, že vrahov na jej syna poslal Dogeyes, takže sa o neho idete postarať. Zájdite za ním a bežte k nemu na mólo. Utečie na člne, tak ho prenasledujte na vlastnom. Dorazíte do továrne na spracovanie rýb. Pri prvej skupine nepriateľov môžete zas ako zbraň použiť rybu. Tiež tu máte nové možnosti likvidácie nepriateľov (visiace háky, nádrže s elektrickými úhormi, mečúne). Porazte tri skupiny nepriateľov a napokon doženiete Dogeyesa.
Tu bojujete s poslednou skupinou, v ktorej je aj Dogeyes. On je ten týpek so sekáčikom, tak si ho nechajte na koniec, keďže je trochu schopnejší, než ostatní. Porazte ostatných, porazte Dogeyesa, chyťte ho, vytiahnite ho von a strčte do kufra auta, ktoré tu už pripravil Duke.
Duke bude šoférovať, vy cestou likvidujte všetkých nepriateľov na autách a motorkách, ktorí po vás pôjdu. Napokon dorazíte k reštaurácii. Vyberte Dogeyesa z kufra a odvezte ho Winstonovej mame.

Odmena: 5000 $. Správa: Field Report – Broken Nose Jiang.


18. Initiation

Dostanete SMSku, že vás chce vidieť strýčko Po, tak choďte za ním do nemocnice. Zájdite tam a pri Poovi sú už aj ďalší vedúci členovia zvaní Red Pole. Red Pole sa stane teraz aj z vás. V rámci vášho zasvätenia je vaším cieľom Yung Lee On, ktorý predával drogy deťom a tak ho máte zabiť. Vezmite so sebou Jackieho, bude to zasvätenie aj pre neho, aby sa stal plnohodnotným členom. Choďte za ním do masážneho klubu. Môžete si dať po rozhovore masáž, alebo choďte rovno von.
Odvezte sa k promenáde. Vnútri porazte všetkých nepriateľov a napokon Younga, nemôžete ho poraziť skôr, než dostanete jeho ľudí. Napokon ho porazte a Jackie ho zabije. Choďte na miesto zasvätenia, kde po vykonanej práci zložíte sľub.

Misia splnená. Automaticky sa potom stretnete s Raymondom na ďalší pokec o vašom postupe v triáde. Sprístupní sa vám pár nových láskavostí.

Odmena: 100000 $. Správa: Casefile – Howard „Two Chin“ Tsao. Houseboot, nový byt v Aberdeene.


19. Dockyard Heist

Pre spustenie ďalšej misie zavolajte Jakciemu a povie vám, že je pripravený na svoj plán. Choďte po neho, vyzdvihnite ho v Aberdeene a odvezte ho do dokov v Kennedy Towne. Tam sa prezlečiete, aby ste sa mohli vplížiť do dokov. Preskočte múr a vylezte na kontajner. Jackie pôjde zistiť, v ktorom nákladiaku je tovar, by máte získať niečo na prerezanie sa do kontajnera. Skočte dole za múr a choďte do miestnosti s rezačkou. Najprv prejdite za bránu, môžete cez strechu, alebo okolo, na oboch miestach použiť rýchlu reakciu odpovede (môžete skočiť na obe miesta pre viac skúseností) a napokon ju použite aj vzadu na strážnikovi a na chlapa pri dverách.
Vypáčte zámku na dverách, táto má päť západiek. Osobne pre mňa najťažšia minihra z hry. Vnútri si vezmite rezačku a bežte za Jackiem. Porazte pár nepriateľov (rezačku budete mať ako zbraň) a začnite prerezávať zámky na označených nákladiakoch. Po prvej vás napadne ešte jedna skupina nepriateľov. Keď nájdete tovar, čo hľadáte, rovno spred nosa vám nákladiak ukradnú a unesú aj Jackieho.
Keď naskočíte na motorku, tak vyrazte za nákladiakom. Dožeňte ho a skočte naň únosovým skokom z auta na auto. Prerúčkujte ku kabíne a obsaďte ho. Zachránite Jackieho. Už len zájdite za priekupníkom s ukradnutým tovarom. Tam vaši kolegovia zatknú Jackieho.

Odmena: Len skúsenosti a postup ďalej.


20. Intensive Care

Napíše vám Ricky, tak choďte do K-baru v Soho. Keď tam dorazíte, zavolá vám, že napadli nemocnicu a chcú zabiť strýka Poa. Naskočte do auta a za niečo vyše minúty sa dostaňte do nemocnice. Odzbrojte chlapa vo vstupnej hale a hneď sa kryte. Tu vás čaká hutná prestrelka v chodbách nemocnice. Najprv pobite gangstrov vo vstupnej hale a dobehnite do výťahu. Keď vypadne elektrina, otvorte dvere výťahu a na chodbe sa prestrieľajte k Poovej izbe.
Tam vám Ricky povie, že musíte nahodiť prúd, pretože Po potrebuje prístroje. Bude vás na chodbe trochu kryť a vy máte dve a pol minúty. Prebojujte sa do izby s hlavným ovládaním a tam hacknite počítač. Nahodili ste prúd.
Vráťte sa za Rickym. Teraz sa len kryte a likvidujte nepriateľov, ktorí dorazia v niekoľkých vlnách z viacerých strán. Keď ich všetkých zlikvidujete, automaticky vyjdete von. Tam vás zbadá polícia, tak im utečte v Rickyho aute. Auto je rýchle, takže by ste im mali ľahko utiecť.

Odmena: 5000 $. Správa: Scoundrel Report On Ricky Wong.


21. Important Visitor

Zájdite za Rickym a predstaví vám Kinga, hudobného producenta. Máte sa o neho postarať, kým je v meste, tak ho zavezte do K-Baru v Soho, aby sa zabavil. Vnútri je na pulte jadeitová soška Kohúta. V bare nasledujte hostesky dolu k parketu a tam zožeňte Kingovi nejaké dievčatá. Oslovte jednu kočku na parkete a odveďte ju za ním. Oslovte dve dievčatá a pošlite ich za Kingom. Potom oslovte ešte jednu, Ilyanu. Zastará sa do toho jej frajer, tak použite rýchlu reakciu pri rozhovoroch, aby ste ho zastrašili. Potom odveďte Ilyanu za Kingom a sadnite si k nim.
Keď vás vyzvú, zaspievajte im karaoke a napokon ešte odfoťte Kinga s dievčatami do mobilu. Po zábave vyjdite von k autu. Tam čaká Ilyanin frajer s pár kumpánmi, tak ich zmláťte. Potom už len odvezte Kinga do hotela.

Dostali ste Ilyanino číslo, tak ju môžete pozvať na rande.

Odmena: 25000 $. Správa: Intelligence File: Triad Connection In Music Industry. Telefónne číslu na Ilyanu.


22. Fast Girls

Choďte za Rickym a Sonnym Wu. Pošlú vás po Rickyho priateľku Vivian. Vonku naskočte do Rickyho auta a odvezte sa po Vivian. Odvezte ich na miesto pretekov za Alexom, keďže Sandru, Vivianinu kamarátku také veci rajcujú.
Zúčastníte sa preto závodov. Pretekajte a vyhrajte. Trasa nie je náročná, ani súperi a Rickyho auto je dobré. Asi v polovici trasy prerazíte zátarasy a pôjde po vás aj polícia, no môžete im utiecť a ak by vás doháňali, tak ich môžete zrámovať narážaním. Keď vyhráte preteky, tak sa zas objaví polícia. Utečte polícii a potom len dievčatá vysaďte.

Dostali ste Sandrino číslo, tak ju môžete pozvať na rande. Keď sa zobudíte, sprístupní sa vám aj štvrtá policajná úloha.

Odmena: 100000 $. Správa: Sonny Wo, Editorial. Sandrino telefónne číslo. Byt v Kennedy Town.


23. Bad Luck

Pani Jiang chce, aby ste donútili Two China odstúpiť z funkcie predsedu. Ak odstúpi, budú voľby, ak ho Lee zabije, prevezme vedenie on, preto ho máte presvedčiť, že mu šťastie nepraje. V aute čaká Old Salty Crab, tak naskočte do auta a odvezte sa k Two Chinovmu sídlu. Napravo choďte k susednej budove, zazvoňte a rýchlou reakciou pri rozhovore ich presvedčte, aby vás vpustili. Vyjdite hore schodmi a skočte na terasu pozemku.
Tu sú traja strážci, niektorým sa môžete vyhnúť, ale môžete pre skúsenosti navštíviť všetkých troch a oklamať ich rýchlou reakciou rozhovoru. Za strážnou búdkou je krabička. Choďte k hornej bráne, ktorá je tiež zatvorená. Preskočte plot a otvorte ju zvnútra.
Vypáčte zámku na dverách a vojdite dnu. Rozbite štyri vázy (musíte ich rozbiť úplne, aby zmizla ikona nad nimi). Vypáčte dvere so soškou (našťastie je to trezorové páčenie) a vezmite mu jeho sošku pre šťastie – je to jadeitová soška Vola. Vyskočte na skrinku a prestavte mu hodiny. Potom otočte klavírom. Stráž si všimne otvorenú bránu a príde skontrolovať dom, tak sa schovajte za gauč a čakajte tam, kým strážca neodíde.
Potom vyjdite von a všimnete si kameru pri bráne. Vyskočte k nej a hacknite ju. Two Chin sa vráti domov, tak skočte poniže k malému autíčku, zvezte sa dole po tráve a terase nad príjazdovou cestou a zoskočte dole na ulicu. Dostaňte sa ku Crabovmu autu.

Odmena: 500 $.


24. Conflicted Loyalities

Sonny Wo sa chce uistiť, že Vivien Lu nemá postranné úmysly, tak jej máte nainštalovať do bytu kamery. Choďte k jej bytu, no strážca vás nechce vpustiť dnu. Obíďte si blok a vylezte zozadu hore na lešenie so zelenou plachtou. Odtiaľto choďte nahor a prelezte po lešení až nad balkón jej bytu. Pod lešením, aj na ňom, kde pôjdete ešte vyššie, sú krabičky. Hore pôjdete okolo svätyne zdravia.
Z balkónu vojdite do jej bytu. Na stole má jadeitovú sošku koňa. Napravo do dverí balkóna jej hacknite počítač. Potom v kuchyni umiestnite plošticu do ventilačnej šachty. Ako ju tam budete ukladať, tak začujete, že prichádzajú Vivian a Ricky. Budete to v priebehu kalibrácie, tak rýchlo dokončite inštaláciu ploštice a bežte sa schovať na poschodie.
Po scénke umiestnite do poličky kameru a choďte dole. Vivien je v kúpeľni a Ricky na balkóne. Choďte naspäť k počítaču a vezmite si z neho pamäťovú kartu. Počkajte si, kým sa Ricky vráti dovnútra, vyjdite na balkón a skočte na ulicu. Už sa len odvezte za Pendrewom, ktorý vám písal, že sa chce stretnúť. Po stretnutí sa len odvezte do svojho bytu.

Odmena: 500 $.


25. The Funeral

Choďte na políciu a vyzdvihnite Jackieho, ktorého prepustili po vašej dohode s Pendrewom. Potom s ním choďte do obchodu, kde oslovte predavačku a automaticky sa obaja prezlečiete na pohreb. Odvezte sa na cintorín, kde bude pohreb strýka Poa.
Na pohreb vtrhne gang 18K a tak sa vy, aj všetci najvyšší členovia Sun On Yee, musíte prestrieľať von. Na cintoríne máte inak aj dve Svätyne zdravia, krabičky a v budove dole je jadeitová soška Zajaca. No postupovať budete pomaly, musíte postrieľať nepriateľov na všetkých podlažiach. Kryte sa za hroby a za zábradlie a opatrne ich likvidujte.
Na predposlednom podlaží vás zastaví darebák s granátometom. Ignorujte bránu a bežte doprava, zoskočte dole k rieke a dostanete sa za muža s granátometom, tak ho zabite a granátomet si vezmite (kolieskom prepínate medzi granátmi a bežnými strelami). Zlikvidujte dvoch pred budovou a prejdite budovou von na parkovisko. Tam zlikvidujte posledných nepriateľov. Použite granátomet na autá, aby ste získali viac bodov.

Odmena: 5000 $. Správa: Big Smile Lee, Editorial. Odev: Funeral Suit.


26. Civil Discord

Misia začína bojom so skupinou nepriateľov. Ručné boje sú už hračka v tejto fáze hry, tak ich porazte a ponáhľajte sa autom do reštaurácie Golden Koi, ktorú tiež napadli. Máte obmedzený čas, ale nie je to ďaleko. Tu vás čaká prestrelka. Zlikvidujte útočníkov na ulici pred reštauráciou a potom vbehnite dnu. Spoza okna zlikvidujte posily útočníkov a po scénke postrieľajte nepriateľov v zadnej uličke. Potom vyskáčte na strechu za Conroyom, ktorý vám dá granátomet. Sledujete ulicu, vaši sú naľavo, sprava prichádzajú nepriatelia, ktorých likvidujte, kým neuplynie časomiera. Po boji vyrážate za Rickym. Najprv sa zbavte polície, ktorá vás prenasleduje a potom sa len odvezte za Rickym do Vivieninho bytu. Tam presvedčíte Rickyho, aby nepodporil Big Smile Leea.

Odmena: 25000 $. Správa: News Clipping – SF Metropolitan.


27. Buried Alive

Stretnete sa s Raymondom, no preruší vás telefonát, z ktorého zistíte, že uniesli Jackieho. Choďte na miesto, kam vás pozvali. Keď vás prehľadajú, či nemáte zbrane, zbehnite dole uličkou, kde porazte skupinu nepriateľov, ktorá vás napadne. Potom vás napadne ich šéf Koňský ksicht, tak ho porazte a napokon ho zdvihnite a skúste ho hodiť na cirkulárku, keďže odmieta povedať, čo je s Jackiem. Zapôsobí to a povie vám, čo vie, hoci vie len to, že Jackieho má Zi Wai a jeho poslali, aby vás zabil (otázka je, prečo si nevzali zbrane?).
Vybehnite z uličky, aby ste mali lepší signál a potom pomocou mobilu vystopujte Waia. Teraz nemusíte hľadať správny signál, takže len zistite prepínaním vysielačov (Q), ktorá osoba sa vyskytuje pri všetkých a na tú sa zamerajte. Je neďaleko, takže tam zájdite a naskočte do auta, keď sa dá na útek. Prenasledujte ho po diaľnici až do Kennedy Townu. Po naháňačke ho zas prenasledujte po svojich cez uličku a na konci porazte jeho bandu (zase bez zbraní) a napokon aj jeho.
Vezmite si jeho mobil a zistíte, kde držia Jackieho. Zavolajte Old Salty Craba, aby vám pripravil loď a choďte na miesto stretnutia. Naskočte do lode a odvezte sa na Magazine Island. Cestou vás napadne pár lodí s nepriateľmi, tak ich postrieľajte. Napokon utečte policajným člnom a vyskočte na breh ostrova. Tam vykopte Jackieho. Keď ho zachránite, tak ho už len odvezte do prístavu v Aberdeen.

Odmena: Len prístup k ďalšej misii.


28. The Election

Vyspite sa v posteli a keď sa zobudíte, dostanete SMSku od Jackieho, tak za ním zájdite. Jackieho zabili a vás unesú a budú vás mučiť. Keď váš mučiteľ, pán Tong odíde, doplazte sa k brúske, prerežte si povrazy na rukách, odstráňte povrazy z nôh a zabite chlapa, čo vás príde skontrolovať. Všetko to robíte konkrétnymi klávesami, ktoré vám hra zobrazuje. Rovnako potom v druhej miestnosti zabite odzadu (F) chlapa v kúpeľni. Prejdite do hlavnej haly, kde sa zrazu zázračne uzdravíte a môžete bojovať, hoci ste sa sem sotva dopotácali. Porazte skupinu nepriateľov. Máte tu pár nových možností likvidácie v prostredí.
Po boji vykopnite dvere a vyjdite na lešenie. Prebehnite po ňom (je úžasné, čo Wei dokáže aj po mučení) a porazte pár ďalších nepriateľov. Po boji vyjde jeden so zbraňou, tak na neho skočte a odzbrojte ho. So zbraňou vojdite do budovy. V prvej miestnosti je automat na Dračí kopanec, čím si môžete dopĺňať život. Prestrieľajte sa budovou cez nepriateľov. Na pár miestach budú aj výbušné nádrže, ktoré môžete odpáliť.
Napokon vojdete do sauny, kde vám vyrazia zbraň a tá sa teleportuje preč. Porazte dvoch chlapov, ktorí vás napadnú. Sú silnejší než bežní, ale platia na nich rovnaké triky. Potom príde pán Tong. Vykrývajte jeho útoky a vždy mu potom zasaďte pár rán. Nesnažte sa udrieť ho veľakrát, pretože sa začne vykrývať. Ak sa mu podarí napadnúť vás svojou zbraňou, tak sa jej zásahom musíte vyhnúť včasným stlačením myšky, alebo medzerníka, pri druhom zásahu. Sú dosť zdrvujúce, tak pozor na ne. Keď bude mať minimum života, tak už sa len vykrývajte protiútokmi, aby ste ho zabili jeho vlastnou zbraňou.

Odmena: Len prístup k ďalšej misii.


29. Big Smile Lee

Choďte k sídlu Big Smile Leea. Prejdite bránkou a za budovou porazte v ručnom súboji skupinu nepriateľov. Potom vylezte po kontajneri hore na budovu. Na streche zlikvidujte muža so zbraňou. Odzadu ho môžete dostať bez boja. Vezmite si zbraň a zastreľte trojicu ozbrojencov, ďalšiu, čo vybehne z bočnej miestnosti a jedného nad vami. Vojdite do miestnosti, z ktorej vybehol. Z okna môžete postrieľať pár nepriateľov na dvore pod vami. Potom vyskočte na dvor cez okno a prestrieľajte sa dvorom až k reštaurácii.
V reštaurácii postrieľajte ďalších Leeových mužov. Je tu aj týpek s vrkočom, s ktorým ste sa stretli po Winstonovej smrti, teraz ho môžete dostať. Bojuje tiež so zbraňou a znesie viac zásahov než ostatní, ale nie je veľmi aktívny, takže keď sa zbavíte ostatných, len si ho zamerajte a rozstrieľajte ho.
Potom vyjdite von a Lee vás postrelí. Napriek mučeniu v predošlej misii a strelnej rane stále beháte ako srnka, tak bežte za ním až na mólo, kde vám uniká v člne. Bežte k nemu a skočte na čln. Keď nabúra, čaká vás už len posledný boj. Dostihli vás všetky vaše rany, takže ste slabí a vaše pohyby pomalé. Stačí vám využívať len protiútok zakaždým, keď vás napadne a nemusíte sa pokúšať bojovať priamo. Keď zostane ležať, tak mu dajte záverečnú sériu úderov, chyťte ho a hoďte ho do drviča na ľad.

Tým ste ukončili hlavný príbeh. Raymond sa postaral, by ste boli očistený. Jiang sa stala novou hlavou Triád a keďže ste jej boli lojálny, tak nebude podnikať proti vám žiadne kroky. A keď zistíte, že Pendrew nielenže zapredal vás Leeovi, ale aj zabili strýka Poa, tak ho pošlete za mreže. Po rozhovore s inšpektorkou Tengovou sa vraciate do svojho bytu a môžete voľne hrať ďalej a dokončiť si všetky drobnosti, ak vám nejaké ešte zostali.

Odmena: 350000 $. Správa: HKPD IA Report – Supt. Thomas Pendrew. Odev: Plainclothes Cop Outfit.



Hlavný príbeh - Policajné prípady


1. Popstar

Prvý prípad sa vám sprístupní po úlohe Night Market Chase. Splniť môžete jeho prvé dve časti a tretia sa sprístupní po úlohe Amanda.

Popstar Lead 1
Na dvore pred centrálou je Svätyňa zdravia a aj skrinka. Vnútri ponúknite pomoc Tengovej pri obchode s ketamínom. Napíšte SMSku Mingovi, na ktorého ste narazili pri Night Market Chase a odpíše, že súhlasí so stretnutím, tak za ním zájdite. Pracuje teraz pri Winstona, no nebol od vášho stretnutia v kontakte so svojím dodávateľom Popstarom, tak vás poprosí o získanie jeho ďalšej dodávky.
Choďte na basketbalové ihrisko, kde priekupník Popstar. Chce zaplatiť vopred a navrhne vám vytĺcť peniaze z dvoch feťákov, ktorí mu dlhujú. Obaja sú poniže za rohom, len k nim zbehnite, jedného zmláťte a druhý vám zaplatí. Vráťte sa za Popstarom, kde spoznáte Fang Shena. Za 400 dolárov kúpte ketamín.
Na ihrisko vtrhne polícia, aby vás všetkých zatkla. Utečte im niekam do auta a preč z ich dosahu. Keď sa strasiete polície, zavolajte Tengovej. Potom choďte zaniesť drogy Mingovi. Máte dosť na zatknutie Popstara, teraz chcete zistiť viac o jeho dodávateľovi Fang Shenovi.

Odmena: 1200 $. Správa: Winston Chu a Sam Lin.

Popstar Lead 2
Teraz vás čaká Drogový záťah. Tieto sa vám sprístupnia po tejto úlohe. Choďte do Lok Fu Park. Zmláťte päticu nepriateľov na dvore a potom hacknite ovládanie bezpečnostnej kamery. Vráťte sa do svojho bytu, použite televízor a zamerajte si kameru, ktoré ste práve hackli. Sledujte dodávateľa a nechajte ho zatknúť. Potom zavolajte Tengovej. Feng Shen je zatknutý a keď sa Popstar bude obzerať po novom dodávateľovi, oboch ich môžete dostať.

Odmena: 1200 $. Správa: SFPD – Psychological Evaluation, Wei Shen.

Popstar Lead 3
Choďte k Popstarovmu miestu a tam nastúpte do dodávky so sliepkami. O chvíľu príde Popstar, tak sledujte jeho vozidlo. Klasická sledovačka podobných hier, držte sa na dohľad, ale nie príliš blízko, aby si vás nevšimol. Napokon dorazíte k mólu. Vylezte na garáž a tam sa skryte za tabuľu (ctrl). Keď príde k Popstarovi jeho nový dodávateľ, tak si ho vyfotografujte do mobilu. Automaticky sa presuniete bližšie a spravte ďalšiu fotografiu, keď budú vyberať z kufra auta tovar. Počkajte si, kým odídu do dokov a sledujte ich. Na móle je jeden strážca. Zareagujte na neho rýchlou akciou a presvedčíte ho, že ste opilec, ktorý sa vracia domov. Choďte na loď naľavo (je tam jadeitové soška hada) a vylezte hore. Sledujte prebiehajúce dojednávanie a keď Popstar vytiahne zbraň, tak si ho vyfotografujte do mobilu pri čine. Zavolajte Tengovej, že máte dôkazy. Potom sa len vráťte do auta a utečte polícii, ktorá sa tu objaví. Zavezte auto do garáže pri tajnom veliteľstve.

Odmena: 2400 $. Odev: Grubby Clothes. Správa: Death of Officer Charles Ho.


2. Hotshot

Po úlohe „Listening In“ sa vám sprístupní prvá časť. Po úlohe „Chain of Evidence“ druhá časť. Po úlohe „Uncle Po“ tretia časť. Po úlohe „The Wedding“ sa vám sprístupní posledná časť.

Hotshot Lead 1
Choďte za inšpektorkou Tengovou, ktorá potrebuje, aby ste prenikli medzi pretekárov pouličných závodov. Napíšte SMSku Jackiemu, ktorý vám dá kontakt na pretekára menom Ace. Zavolajte mu a ten vás prizve na prvé preteky. Pred budovou policajného úkrytu vás čaká pretekárske auto, tak doň naskočte a choďte na miesto určenia. Vyhrajte preteky.

Odmena: 1200 $. Správa: CI Report on Hotshot. Auto: 600 Coupe S.

Hotshot Lead 2
Nastúpte do dodávky, ktorú vám polícia pripravila a choďte na posledné známe miesto výskytu Hotshota. Tam ho nájdete, ako sa vadí s Aceom. Choďte k jeho autu a v priebehu minúty a tridsiatich sekúnd mu naň umiestnite plošticu a vykalibrujte jej citlivosť a frekvenciu. Potom sa vráťte do dodávky. Sledujte Hotshota, keď nastúpi do auta až na miesto, kde k nemu nastúpi jeho kamoš Naz Singh. Sledujte ich a cez plošticu si vypočujete ich rozhovor, ako chce Hotshot zabiť Acea. Keď dohovoria, zavolajte inšpektorke Tengovej, povedzte jej čo ste počuli a keď zložíte, tak len odvezte dodávku do garáže tajnej policajnej základne.

Odmena: 1200 $. Správa: Triad Affiliate Wei Shen.

Hotshot Lead 3 – Water Street
Len choďte na preteky, stačí vám auto z minula, sú to stále autá typu C. Zúčastnite sa a vyhrajte preteky.

Odmena: 20000 $.

Hotshot Lead 4
Choďte na miesto stretnutia a zavolá vám Ace, Hotshot sa ho vraj pokúša zabiť. Podľa triangulácie vysielačov na mobile choďte do stredu trojuholníka a keď sa tam dostanete, môžete aktivovať vyhľadávanie Aceovho telefónu. Dovoláte sa jeho priateľke. Musíte ju lokalizovať, než položí, tak si potvrďte časť Centrum, prepínajte medzi troma anténami (Q) a oskenujte osobu, ktorá sa zobrazuje pri všetkých troch.
Vyrazte na miesto havárie než Aceova priateľka zomrie, čo vám zobrazuje ukazovateľ jej zdravia. Odvezte sa rýchlo k havárii a zbehnite za ňou dolu, aby vám rozpovedala, čo sa stalo. Vybehnite na schody, odfoťte si do mobilu havarované vozidlo a zavolajte Tengovej, že máte očitú svedkyňu. Napíšte SMSKu Hotshotovi v ktorej ho vyzvete na preteky. Vezmite si tu z parkoviska nad schodmi rýchle auto, ktoré máte označené.
Zájdite v rýchlom aute na Victoria Peak, kde začnú preteky s Hotshotom. Držte sa ho dolu kľukatou cestou, na konci ktorej sú policajné zátarasy, ale on ich prerazí, tak vyrazte za ním a zničte mu auto. Polícia ide po ňom, tak ako vy, ale občas vám prekážajú, občas ho aspoň zbrzdia. Poškoďte mu auto, aby zastal a polícia ho zatkne.

Odmena: 1200 $. Správa: Scoundrel CI File. Správa: CI Report: Triad Affiliate Wei Shen.


3. Serial Killer

Prípad sériového vraha sa vám sprístupní po misii „Loose Ends“.

Serial Killer Lead 1
Niekto zabíja členov triád a polícia sa tomu príliš nevenuje. Choďte k miestu činu. V zadnej uličke sa prezlečte za policajta pri policajnom aute. Choďte na miesto činu. Rýchlou reakciou pri rozhovore presvedčte policajta, že je tu bomba a odíde. Ostatní vám nevenujú pozornosť, tak choďte dole k telám a vojdite do budovy oproti nim. Vnútri si odfoťte mobilom jedno telo a všetky tri telá prezrite. Vráťte sa naspäť. V sklade je inak jedna svätyňa zdravia a z krabíc môžete skočiť k ovládaniu bezpečnostnej kamery. Vráťte sa k policajnému autu a vráťte doň uniformu. Zavolajte Tengovej.

Odmena: 1200 $.

Serial Killer Lead 2
Choďte do nemocnice v Centre. Naľavo od vstupu je krabička, napravo svätyňa zdravia, vnútri na recepcii je jadeitová socha prasaťa. Choďte k sanitke a prezlečte sa za doktora. Vojdite dnu, popri recepcii prejdite do zadnej časti k vnútornej recepcii. Pri sestre použite rýchlu reakciu, aby ste ju oklamali, že tam patríte. Potom hacknite jej počítač, to zrejme nikomu nevadí, že to robíte. Zistili ste, že veľa transplantácií vykonáva doktor Tsang.
Máte tri minúty, aby ste preskúmali jeho kanceláriu. Je na konci chodby, tak tam len dobehnite. Do ventilácie umiestnite plošticu, tak ako ste to už robili len odšraubujte kryt, vykalibrujte citlivosť a frekvenciu ploštice a založte kryt naspäť. Potom vypáčte jeho trezor. Ak ste ešte nehľadali krabičky s peniazmi, tak je to zrejme vaše prvé páčenie. Len otáčajte do jedného smeru číselníkom, až kým nenarazíte na správne číslo (ak ho preskočíte, tak už viete, ktoré to je a len točte ďalej rovnakým smerom, kým sa k nemu nevrátite), potom točte do opačnej strany pre prostredné číslo a zas do opačnej pre posledné.
Vyjdite z jeho kancelárie a von k recepcii, kde zavoláte Tengovej. Potom sa len vráťte von k sanitke a vráťte do nej doktorské šaty.

Odmena: 1200 $.

Serial Killer Lead 3
Po preskúmaní druhej stopy zavolajte Tengovej. Povie vám, že z odpočúvania zistili, že sa práve chystajú uniesť vášho priateľa Calvina. Máte obmedzený čas, aby ste sa s k nemu dostali. Čas, ktorý dostanete, závisí od toho, ako ďaleko ste od Centra. Dorazte v limite a uvidíte, ako Calvina unesú. Prenasledujte vozidlo a uneste ho skokom z auta na auto. Potom len odvezte auto s omráčeným doktorom a Calvinom v kufri do označeného, podzemného parkoviska. Úloha splnená.

Odmena: 1200 $. Odev: Doctor´s Coat.


4. Kidnapper

Celý prípad sa vám sprístupní po misii „Fast Girls“.

Kidnapper Lead 1
Keď sa zobudíte po úlohe „Fast Girls“, tak vám zavolá Ilyana, ktorú ste spoznali v K-Bare pri úlohe „Important Visitor“. Povie vám, že sa stratila jej priateľka Katushka, ktorú ste spoznali spolu s Ilyanou. Choďte na tajnú policajnú základňu, kde inšpektorke Tengovej povedzte o prípade.
Potom choďte do klubu K-Bar, kde si pohovorte s Ilyanou. Zistíte, že Katushka trávila dosť času s pánom Chanom. Ten sedí tu v bare, tak ho oslovte a využite rýchlu reakciu pri rozhovore, aby ste ho zastrašili a povie vám o byte, ktorý jej platil, aby s ním spávala.
Vyjdite von zadnými dverami, vylezte hore k dverám a vypáčte ich. Jedna z najdebilnejších minihier, aké poznám. Vyskočte hore na balkón (tam vyleziete, ale dvere neprekonáte, tfuj). Vnútri prezrite telefón a list na chladničke. Odfoťte ten papier a zavolajte Tengovej, nech vám preverí telefónne číslo.

Odmena: 1200 $.

Kidnapper Lead 2
Druhú stopu začínate pri obchode s odevmi, kam aj vojdite a prezlečiete sa za boháča (neplatíte nič, prezlečiete sa automaticky). Potom choďte do prístavu a vezmite si ľubovoľnú loď. Odvezte sa ňou na plošinu uprostred mora, kde je hráčsky brloh. Máte tam aj krabičku a jadeitovú sošku Opice, ak ste tu neboli už pri láskavosti „Riffraff Disposal“.
Pohovorte si s vyhadzovačom a vnútri s hosteskou. Vzadu hrá Yar Kwai Lai, tak ho vyzvite na hru Mahjongu. Zahrajte si trikrát, je jedno, či vyhráte, či prehráte. Po troch hrách vsaďte Ilyanu a on súhlasí. Ak prehráte, tak mu ju máte doručiť. Ak vyhráte, tak mu ju ponúknete na predaj a on ju kúpi. Už len vyjdite von a zavolajte Ilyane, že ste jej zohnali majiteľa.

Odmena: 1200 $.

Kidnapper Lead 3
Choďte za Ilyanou, pohovorte si a potom ju odovzdajte Laiovi. Odfoťte si do mobilu jeho loď a utekajte na Ilyaninu motorku. S ňou musíte zájsť na niekoľko bodov, z ktorých môžete sledovať more a na každý sa musíte dostať v časovom limite. Keď dorazíte na posledný bod, tak zistíte, že ste loď stratili.
Skočte dole na móle, nastúpte do lode a odvezte sa na poslednú znám pozíciu Ilyaninho GPS. Tam uvidíte pod cestou kanál. Vojdite dnu a objavíte unesené dievčatá. Vnútri si vezmite zbraň a máte tam aj krabičku. Choďte k dievčatám a objavia sa traja nepriatelia so zbraňami. Zastreľte ich a potom ďalších dvoch, ktorí dobehnú z druhej strany. Napokon vypáčte zámku na mrežiach, za ktorými držia dievčatá. Katushka a Ilyana sa odídu skryť a zavolá vám Tengová, že zatkli Laia a celú jeho skupinu obchodníkov s ľuďmi.

Odmena: 1200 $.



Vedľajšie úlohy


1. Randenie

V priebehu misií narazíte na pár dievčat, s ktorými môžete na rande. Všetky rande sú jednorázové záležitosti a viac im nemôžete volať a pozvať ich niekam. V podstate jedna je turistka na návšteve, ktorá odíde, dve vás opustia, lebo zistia, že ste ich podvádzali navzájom a jedna sa bude musieť ukryť pred gangom.

Amanda Cartwrightová (Photograph Amanda)
Amandu stretnete pri úlohe „Amanda“. Potom je môžete kedykoľvek zavolať a pozvať ju na rande. Choďte na výhliadku Victoria Peak, kde sa máte stretnúť. Vydáte sa na prechádzku. Odfotografujte ju pri fontánke (cez mobil klávesou Shift). Choďte k vstupu, no je zatvorené, tak podplaťte strážcu 1000 dolármi a vpustí vás dnu. Vnútri ju sprevádzajte vyhliadkou a na troch miestach, kde vám zapózuje, ju znova odfotografujte. Potom sa prejdete a bozkom rande ukončíte.

Odmena: Správa: Surveillance Report, Amanda Cartwrightová. Na Minimape sa vám zobrazujú Svätyne zdravia.

Tiffany Kim (Tiffany´s Song)
Tiffany stretnete pri úlohe „Club Bam Bam“. Potom jej môžete kedykoľvek zavolať a pozvať ju na rande. Choďte za ňou do klubu Bam Bam a tam jej zaspievajte jednu z troch nových karaoke piesní. Uspejte v minihre nad deväťdesiat percent, aby ste ju ohúrili a zakončíte spoločné rande mimo obrazovky.

Odmena: 2500 $. Tri nové piesne pre karaoke. Na Minimape sa vám zobrazujú Jadeitové sošky.

Not Ping (Impress Not-Ping)
Not Ping stretnete pri úlohe „Listening In“. Ak ste už boli na rande s Tifffany, tak vám po tejto úlohe zavolá, že by ste sa mohli stretnúť, tak za ňou skočte do jej obchodu. Vyrazíte si spolu do parku, kde sa chcete predviesť. Keďže pracuje s technikou, zapôsobíte excelovaním v tejto oblasti a ona sa zamerala na pouličnú, bezpečnostnú kameru. Odlákajte najprv policajta, stačí mu povedať, že prebieha niekde zločin. Potom oslovte Not Ping, vylezte na strechu a v priebehu 60 sekúnd hacknite kameru. Ak to zvládnete, tak ju to nažhaví a rande skončí dobre.

Odmena: Na Minimape sa vám zobrazujú bezpečnostné kamery.

Ilyana (Make Ilyana Sweat)
Pri misii „Important Visitor“ stretnete Ilyanu. Zavolajte jej potom, ak súhlasí s rande, tak ju choďte vyzdvihnúť do K-Baru, kde ste ju prvýkrát stretli. Pôjdete sa prebehnúť. Porazte ju v behu cez terasy a tým ju ohromíte. Za to, že ju pretiahnete, získate aj výhodu na zamknuté krabičky roztrúsené po meste.

Odmena: Na Minimape sa vám zobrazujú krabičky s peniazmi.

Sandra (Fast and Hot Sandra)
Pri misii „Fast Girls“ spoznáte Sandru. Potom jej zavolajte a pozvite ju na rande. Vyrazíte si povoziť sa v aute. Aby ste ju ohromili, musíte ísť rýchlo po dobu 60 sekúnd. Ak na chvíľku spomalíte pri nejakej zákrute, či prekážke, nevadí, ale ak spomalíte na dlhšie, tak musíte začať znova. Neďaleko vás je diaľnica, čo je dobré miesto pre rýchlu jazdu. Keď ju ohromíte, tak ju odvezte domov a vysúložíte si nové preteky.

Odmena: Sprístupnia sa vám dva preteky na Victoria Peak.


2. Láskavosti

Drobné úlohy, ktoré môžete plniť a zvýšiť si tak trochu pouličný rešpekt a tiež si privyrobiť. Sprístupňujú sa vám postupne a máte ich vždy zobrazené na hlavnej mape.

0. Susan´s Lunch
Túto láskavosť budete robiť hneď na začiatku hry. Susan vás poprosí, aby ste pani Chu zaniesli peniaze za jej obed. Len vyjdite z nočného trhu na ulicu pred reštauráciu a tam zmláťte päť Dogeyesových chlapov. Potom len vojdite dnu a odovzdajte slečne za pultom peniaze.

Odmena: 200 $. Správa: Field Report – Winston Chu.

1. Fashion Advice
Oslovte dievča na moste a jej priateľ vás okradne. Prenasledujte ho a napokon ho porazte aj s jeho kumpánmi.

Odmena: Získate naspäť 500 $, ktoré vám ukradol.

2. Ting´s T-Shirt
Pohovorte si s Ting, ktorá hľadá nové motívy pre tričká. Choďte potom k chrámu, preskočte stenu, vybehnite hore a odfoťte oltár vnútri. Potom choďte k morskej stene pri diaľnici (Seawall) a tam odfoťte západ slnka. Môže tam byť aj opilec, ktorý vám blokuje záber, tak ho len nakopnite, odfoťte západ slnka a pošlite fotky Ting.

Odmena: 500 $.

3. Quick FIx
Oslovte dievča, ktoré má problémy s autom. Pokúste sa jej opraviť auto a nazrite do dymiaceho motoru. Znovu naletíte a jej priateľ vás okradne. Prenasleduje ho až na mólo, kde ho porazte aj s jeho kumpánmi. Môžete ich zhadzovať do vody, čo ušetrí čas.

Odmena: Získate naspäť 1500 $, ktoré vám ukradol.

4. A Quiet Drive
Choďte za Calvinom, ktorý potrebuje odviezť. Keď mu ponúknete pomoc, napadne policajta. Naskočte do auta, ktoré je tam pripravené. Utečte pred políciou, ktorá vás prenasleduje. Keď sa zbavíte prenasledovania, len zastaňte a on vystúpi.

Odmena: 2000 $.

5. Cheaters Never Prosper
Chlapík pri dokoch vás prosí o pomoc. Tommy Han Lan podvádzal pri pretekoch automobilov a tak chce, aby ste mu dali príučku. Keď súhlasíte, máte dve minúty, aby ste sa dostali k jeho pretekárskemu autu. Od prijatia úlohy stačí ísť popri brehu, je to priama trasa. Z kufra pretekárskeho auta si vyberte páku na gumy a začnite ňou mlátiť do auta. Keď pribehne pretekár, tak zmláťte aj jeho.

Odmena: 2500 $.

6. Hospital Bills
Žena na trhu má muža v nemocnici a aby mohli zaplatiť účty, potrebuje peniaze z poistky auta, takže ho máte zhodiť do vody. Ich auto je rýchle, ale je tiež rozbité na kusy, takže jazdite opatrne, aby ste ho nezničili cestou. Odvezte auto na breh, rozbehnite sa na vodu a vyskočte pred pádom.

Odmena: 2000 $.

7. Red-Handed Tiffany
Pre túto úlohu musíte mať za sebou úspešné rande s Tiffany Kim a s Not Ping a splniť aj úlohu „Chain of Evidence“. Potom sa s úlohou objaví pred vaším domom v North Point Calvin.
Calvin vám povie, že vás Tiffany podvádza. Telefonuje so svojou známosťou z automatu, aby nemala záznam v mobile. Choďte teda k jej domu a tam umiestnite na telefónnu búdku plošticu. Len vykalibrujte citlivosť a frekvenciu a je to. Vypočujete si jej telefonát, za čo vám niekto dokonca zaplatí.

Odmena: 500 $.

8. Follow Tiffany
Táto úloha sa vám sprístupní po predošlej „Red-Handed Tiffany“.
Calvin vám oznámi, že má Tiffany rande s chlapom, s ktorým vás podvádza. Naskočte do auta a choďte k jej bytu. Keď nastúpi do auta, tak ju sledujte. Sledovačka, pri ktorej ju nestraťte, ale ani nebuďte príliš blízko, aby nemala podozrenie. Keď zastane a stretne sa s milencom, choďte k nim a oslovte ich. Keď chlap zistí, že ste z triád, tak utečie, no Tiffany zistila, že ste si to rozdali s Not Ping a keďže to vyzerá, že vy môžete byť neverný a ona nie a tak je medzi vami koniec.

Odmena: Správa: Police Surveillance Report, Tiffany Kim.

Ďalšie dve úlohy by mali byť prístupné po misii „Payback“.

9. Cheaters Never Prosper, Part 2
Pretekár má ďalšiu sťažnosť. Opäť by to takmer vyhral, keby na neho Veľkonosý Chang nezavolal policajtov. Za dve minúty a dvadsať sekúnd sa dostaňte k autu pretekára. Z kufra vyberte páku na kolesá a začnite ňou mlátiť do auta. Keď vybehne pretekár, zmláťte aj jeho.

Odmena: 500 $.

10. Truck Recovery
Chlapík prehral v stávkovaní a veriteľ mu zhabal nákladiak. Naskočte na motorku pri ňom a vyrazte za nákladiakom, ktorý je v pohybe. Máte tri minúty, aby ste ho dostali. Dostaňte sa k nákladiaku, za jazdy sa pripravte na únos vozu (držte „Q“) a keď budete dosť blízko, zjaví sa nad nákladiakom šípka. Vtedy stlačte znova „Q“ a skočíte na voz. Pri osobných autách ich rovno dostanete, tu sa zachytíte okraja vzadu a musíte prerúčkovať až ku kabíne. Keď vykopnete šoféra von, môže po vás vypáliť a privolať políciu. Len sa ich straste a zavezte vozidlo do garáže v dokoch.

Odmena: 2000 $.

Ďalšie dve úlohy by mali byť prístupné po misii „Uncle Po“.

11. Just a Little Driving
Zase máte odviezť Calvina. Choďte s ním k obchodu, kde niekoho zastrelí, naskočte do auta, ktoré je tam pripravené a odvezte ho preč, pričom sa zbavte polície, ktorá po vás po streľbe ide. Keď sa zbavíte prenasledovania, len zastaňte a on vystúpi.

Odmena: 2000 $.

12. Turn Losers Into Winners
Rovnaká úloha, ako pri „Hospital Bills“, akurát že tu chlap prehral v kohútích zápasoch a chce peniaze za poistku, tak naskočte do jeho dodávky so sliepkami. Je poškodená, rovnako ako v spomínanej úlohe, tak choďte opatrne, ale pobrežie je neďaleko, tak sa tam dostaňte, rozbehnite sa oproti moru a vyskočte z auta, než sa zrúti do vody. Pri mieste, kde auto zhodíte, je krabička.

Odmena: 2000$.

Ďalšie úlohy sa sprístupnia po misii „The Wedding“.

13. Cheaters Never Prosper, Part 3
Opäť sťažnosť od pretekára, že ho podviedol nebrzdový Cho a odmieta, že by proste len prehrával. Máte dve minúty a štyridsať sekúnd, aby ste sa dostali z Kennedy Town do dokov v Aberdeene. Pri pretekárovi by mala byť rýchla motorka, ktorú môžete použiť. Ukazovateľ vás obvykle navedie k budove, tak pri nej skočte cez okno dnu a prejdite k autu, ktoré je na parkovisku za ňou. Tam vás čaká päť darebákov, naštvaných, že ste im zničili už dve autá. Porazte ich, vyberte z kufra páku na kolesá a začnite ňou mlátiť do auta.

Odmena: 500$.

14. Escort An Ally
Keď Dukeovi ponúknete pomoc, odpáli auto miestnemu gangu a tak po vás pôjde gang 18k. Môžete po motorkároch strieľať a likvidovať ich, ale budú stále prichádzať ďalší, tak len uháňajte preč, aby ste sa dostali z ich územia. Keď im utečiete, tak len zastaňte a Duke vystúpi.

Odmena: 2000 $.

15. Distract the Cops
Chlapík je v zadnej uličke, prejdete tam cez dvere pri ukazovateli na mape, pri automate na terase na chodníku. Shao vyberá výpalné, ale objavili sa tu policajti, tak ich máte odlákať. Hoďte po nich pár plechoviek, ktoré sú tu na zemi a začnú vás prenasledovať. Len im utečte behom cez túto uličku, napravo vyskáčte hore podľa šípok, popri zápasníkoch, na dvor a cez zábradlie do kaviarne.

Odmena: 2000 $.

16. Pied Piper
Po chlapíkovej priateľke páli gangster s konexiami, takže ho treba zamestnať niečím iným, najlepšie políciou. Máte na to tri minúty. Neďaleko by mali byť dvaja policajti, tak im ukradnite auto, alebo nejako inak nalákajte políciu k sebe a keď vás začnú prenasledovať, odveďte ich na Rolandovo parkovisko, kde po nich začnú páliť gangstri. Vy len utečte.

Odmena: 2000 $.

17. Convoy Intercept
Veľký Eddie chce, aby ste zastavili štyri kamióny s drogami, ktoré preváža gang 18k. V nákladnom priestore každého nákladiaku sú dvaja ozbrojenci, ktorí po vás budú páliť. Taktiež sa neskôr pridajú ich ochrankári na motorkách a popri streľbe sa do toho zvykne zapojiť aj polícia. Vezmite si auto, aby ste mali aspoň trochu ochranu a dožeňte kamióny. Ak máte možnosť, prestreľte im kolesá, alebo zabite oboch v kabíne, no než sa tam dostanete, je dobré zbaviť sa tých v nákladnom priestore.

Odmena: 3500 $.

18. Riffraft Disposal
Severozápadne od Centra je v mori plošina, na ktorej je hráčsky brloh. Vezmite si z brehu loď a doplavte sa tam. Je tu pár hráčov, ktorí riskujú, že prilákajú políciu, tak im povedzte nech prestanú. Napadnú vás, tak porazte štyroch hráčov. Máte tu aj jadeitovú sošku opice a krabičku.

Odmena: 2000 $. Sprístupnenie hráčskeho brlohu.

19. Drunk Disposal
Juhozápadne od North Point je v mori plošina na ktorej je hráčsky brloh. Vezmite si z brehu loď a doplavte sa tam. Hráčov obťažujú dvaja opilci. Zmláťte ich, alebo ich hoďte do vody. Na kontajneri je tu aj krabička, keď ste už tu.

Odmena: 2000 $. Sprístupnenie hráčskeho brlohu.

20. Safe Delivery
Veľký Eddie preváža zásielku drog a idú po ňom členovia gangu 18K. On bude šoférovať, vy dostanete samopal s neobmedzeným množstvom nábojov, tak len likvidujte motorky nepriateľského gangu a dávajte pozor, aby vám nezničili auto, ktorého mieru výdrže máte zobrazenú.

Odmena: 5000 $.

Ďalšie úlohy sa vám sprístupnia po misii „Initiation“ a „Intensive Care“.

21. Escort An Ally Redux
Red má problémy a idú po ňom 18K. Naskočte s ním do auta a utečte. Môžete po motorkároch strieľať a likvidovať ich, ale budú stále prichádzať ďalší, tak len uháňajte preč, aby ste sa dostali z ich územia. Keď im utečiete, tak len zastaňte a Duke vystúpi.

Odmena: 2000 $.

22. Pied Piper Redux
Conroy objavil Dogeyesových ľudí, ako predávajú ketamín a tak ho napadlo, že by bolo fajn, keby im to prekazila polícia. Tak ako pri „Pied Piper“, aj tu by mali byť neďaleko vás policajti s autom, tak im ho ukradnite, alebo inak prilákajte pozornosť polície v priebehu troch minút a keď vás budú prenasledovať, len ich odveďte k miestu, kde sú díleri.

Odmena: 2000 $.

23. Show What You´ve Got
Zájdite za zhuleným chlapíkom v Kennedy Towne, ktorý chce natáčať Free Runing, no je úplne mimo, tak si pre neho zabehnite, aby vás mohol natočiť. Za 30 sekúnd prebehnite cez vysvietené body a preskakujte všetky ploty a prekážky správne, aby ste nestrácali čas.

Odmena: 1500 $.

24. Show What You´ve Got Again
Zhulený filmár amatér Dusty sa presunul do Aberdeenu a chce ďalšie video. Znovu prebehnite za 30 sekúnd cez vysvietené body v prístave a musíte zas preskočiť cez pár prekážok a aj sa vyhnúť pár ľuďom, čo vám stoja v ceste.

Odmena: 2000 $.

Posledné úlohy sa vám sprístupnia po misii „Bad Luck“.

25. Real Men Don´t Karaoke
V K-Bare je Jack, ktorého priateľka miluje karaoke, no on nevie spievať. Tvrdí jej, že praví chlapi nespievajú a keďže ste veľký borec, máte jej to predviesť. Len zapnite karaoke a dosiahnite zlý výsledok.

Odmena: 500 $. Nové piesne do Karaoke.

26. Tang´s Toy
Pomôžete doktorovi Tangovi vyskúšať jeho nové sledovacie zariadenie. Naskočte do jeho dodávky. Len sledujte svietiace body a jazdite po Kennedy Towne. Nemáte časový limit, tak sa nemusíte hnať, pretože body vás budú viesť chodníkmi cez ľudí popri policajtoch, po schodoch, cez fontány a do protismeru, tak aby ste si zbytočne nezavarili. Keď dorazíte k poslednému bodu, len doktorovi zavolajte.

Odmena: 800 $. Odev: Tourist Outfit.

27. Tang´s New Toy
Doktor Tang sa presunul do Centra a opäť máte sledovať signál jeho zariadenia v malom autíčku, ktoré je pri ňom a zas pôjdete cez schody a pomedzi ľudí, ale stále máte dosť času, aby ste prešli všetkými bodmi. Po poslednom mu zavolajte.

Odmena: 1500 $.

28. Tang´s Newer Toy
Tang stále operuje v Centre a tentokrát a naposledy máte sledovať všetky body na jeho skútri cestou opäť pomedzi ľudí, cez park a po schodoch. Keď dorazíte k poslednému bodu, tak mu zavolajte.

Odmena: 2000 $.

29. Beat the Heat
Calvin zas niečo vymýšľa. Choďte za ním k policajnej stanici, kde odpáli pár áut. Naskočte do auta a odvezte ho preč a straste sa pritom policajtov. Potom len zastavte a on vystúpi.

Odmena: 10000 $.

30. Broken Parts
Zastavte pri chlapíkovi, ktorý tvrdí, že má pokazenú motorku. Kúsok od neho je krabička. Pozrite sa mu na ňu a opäť vás okradne zlodej. Prenasledujte zlodeja a keď zoskočí z mostu, zlomí si nohu. Len ho zdvihnite a dorazte.

Odmena: Získate naspäť 2500 $, ktoré vám ukradol.


3. Drogové záťahy a bezpečnostné kamery

Väčšina bezpečnostných kamier je v miestach, kde prebieha drogový záťah, preto som tieto dve činnosti spojil.
Pri policajnej úlohe „Popstar“ budete vykonávať drogový záťah. Všetky záťahy prebiehajú v troch fázach. Na mieste, kde sa dílujú drogy, musíte najprv poraziť konkrétny počet darebákov, ktorí sa tam ponevierajú. Väčšinou sú to otvorené oblasti, takže si môžete pomôcť autom a pozrážať ich.
Potom musíte hacknúť pouličnú, bezpečnostnú kameru, ktorá sníma oblasť. Nájdite jej riadiacu skrinku, ktorá je napojená káblom na kameru a skrinku hacknite.
Napokon sa už len vráťte do svojho domu, použite televízor, v ňom si zvoľte záber kamery konkrétnej oblasti, sledujte darebákov, priblížte si obraz, aby ste identifikovali dílera (zobrazí sa mu ikona nad hlavou) a potom na neho pošlite policajtov (len kliknite myškou prostredníctvom zameriavača kamery).

Nemusíte sa po každom hacknutí kamery vracať domov, môžete ich hacknúť aj viac a potom sa vrátiť a využiť všetky, ktoré máte dostupné.
Všetky miesta, kde môžete vykonať záťahy, sú zobrazené na hlavnej mape.
Za každú likvidáciu darebákov dostanete body do Reputácie a 2000 $. Keď potom necháte cez kameru zatknúť dílera, dostanete body do Policajných skúseností a 10000 $.

Môžete ísť na rande s Not Ping, ktorá je prístupná po úlohe „Listening In“. Ak rande dopadne úspešne, budú sa vám na minimape zobrazovať polohy všetkých bezpečnostných kamier, ktoré môžete hacknúť. To vám uľahčí hľadanie riadiacich skriniek pri drogových záťahoch. Okrem toho máte aj pár kamier, ktoré snímajú oblasti, kde sa drogy nedílujú a hacknúť ich môžete tiež.

North Point

1. Lok Fu Park
Sem pôjdete pri policajnej úlohe „Popstar“ a v rámci nej vykonáte záťah, aj hacknete kameru.

2. Yao Ling Park (len kamera)
Túto kameru hacknete pri rande s Not Pink.

3. Yao Ling Courts
Desať nepriateľov, majú aj páčidlá a železá. Skrinka kamery je ľahko viditeľná na stene pri lavičke.

4. Foo Long Overpass
Osem nepriateľov pri schodoch. Skrinka na kameru je na streche nad schodmi, stačí sledovať kábel.

5. Lu Mei Alley
Šesť nepriateľov a pri kontajneri, do ktorého môžete jedného hodiť, je jasne viditeľná skrinka kamery.

6. Kam Chuk Overpass
Šesť nepriateľov, pár telefónnych búdok. Skrinka kamery je pod schodmi, vedľa telefónnych búdok.

7. Denlau Alley
Východne od Yau Ling Courts, pod kamerou, je desať nepriateľov s páčidlami a rúrkami. Kamera je na stĺpe osvetlenia a keď ste pod ňou, skrinka je naľavo pod plotom.

8. Popstarovo ihrisko (len kamera)
Poniže nápisu Kam Chunk Overpass je basketbalové ihrisko, kde sa predtým zdržiaval Popstar, ktorého ste vyšetrovali pri prvej policajnej úlohe. Nad ihriskom je kamera. Choďte za roh k obchodu pri telefónnej búdke (kde ste pre Popstara zmlátili feťáka) a tam vylezte hore na lešenie a z neho hore na strechu. Prejdite popri kamere a naľavo za rohom je skrinka.

9. Golden Koi (len kamera)
Choďte na strechu spojovacieho mostu, ktorý spája budovu cez ulicu a Winstonovu reštauráciu Golden Koi. Môžete ísť rovnako, ako ste šli na ňu pri úlohe „Listening In“. Takže vylezte z rohu na lešenie pri budove (rovno na rohu nad miestom, kde budete liezť hore, je kamera), obíďte si to, párkrát preskočte a na spojovacom moste pri tejto budove je skrinka kamery, ktorá je poniže na rohu. Môžete tiež ísť jednoduchšie; ísť na zadný dvor za reštauráciou, vybehnúť po schodoch a tam vyliezť priamo na strechu.

Centrum

1. Sui Shan Alley
Osem nepriateľov na dvore, jeden má nôž. Skrinka kamery je v rohu, dobre viditeľná.

2. Wah Fi Storage
Osem nepriateľov v podjazde budovy, dvaja majú nože. Skrinka je na stene pri zadnom východe. Je tu aj krabička.

3. Central Sewage Outpoint
Táto parta sa nachádza v kanáli. Skočte proste nad ich značkou na mape do vody a doplávajte do kanála. Pri vstupe nájdete pištoľ, títo sú tu mimo polície, takže sú ozbrojení. Zastreľte desať nepriateľov. Skrinka je naľavo nad zábradlím na stene. Máte tu aj čln pre pohodlnejší odchod.

4. Dr. Mong Memorial Overpass
Desať nepriateľov v zadnej uličke, traja majú nože a sekáčik. Pri kontajneri oproti kamere je aj krabička. Oproti, poniže kamery, je na stene skrinka.

5. Tsim Shan Shan Alley
Osem nepriateľov, viacerí ozbrojení ručnými zbraňami. Skrinka je rovno pod kamerou oproti miestu, kde postávali.

6. Wang Fu Parking
Osem nepriateľov, tiež ozbrojení. Skrinka je poniže kamery pod svetelnou reklamou na Dragon Kick.

7. Government House (len kamera)
Choďte k nápisu Government House. Rovno nad písmenom „V“ z nápisu je pri budove spojovací most k susednej budove. Na moste je kamera a ovládacia skrinka je rovno pod mostom.

8. Viktoria Park (len kamera)
Choďte k Parkovacej garáži na juhozápade, pri nemocnici. Oproti garáži je na múre pri vstupe do parku kamera. Preskočte pri nej plot, kábel vedie po múre k malej búdke na vyvýšenej plošine. Tam je aj skrinka.

Kennedy Town

1. Wong´s Parking
Dvadsať nepriateľov na parkovisku, mnohí ozbrojení. Skrinka je na stene budovy, pri smetnom kontajneri.

2. Kennedy Sewage Outflow (Water Pollution Control Center)
Choďte k nápisu Water Pollution Control Center, tam sú pri diaľnici schody, ktorými môžete zbehnúť dolu na breh. Všade inde je plot, takže si medzeru v plote ľahko všimnete. Na pláži plávajte od móla doľava. Prvé dva záseky pod diaľnicou sú prázdne, ale v treťom je vstup do kanálov. Tiež tam môžete plávať z dokov, v tom prípade je cieľom hneď prvý zásek pod diaľnicou. Vnútri je desať nepriateľov, ozbrojení ručnými zbraňami. V pravom rohu máte aj krabičku. V ľavom rohu pri mrežiach je skrinka kamery. Majú tu loď, aby ste sa mohli ľahko vrátiť na breh.

3. Sun Yat Sun Housing Complex
Pätnásť nepriateľov pri malom parku. Niektorí majú aj strelné zbrane, takže ak ste si nepriniesli vlastnú, musíte jedného z nich odzbrojiť a potom ostatných postrieľať. Skrinka je dobre viditeľná na stene pri krabiciach, za ktorými sa počas streľby môžete kryť.

4. Kennedy Town Beach (len kamera)
Choďte na juhozápad, v podstate poniže Kennedy Town na pláž nad nápisom Kennedy Town Beach. Už na ceste diaľnice pri pláži zbadáte na minimapke kameru. Skrinka je na rohu nižšej terasy, pri lavičkách a odpadkových košoch.

Aberdeen

1. Yen Yen Foo Long Underpass
Osem nepriateľov pod mostom, pár ozbrojených. Skrinka je na jedinom stĺpe, ktorý tu most podopiera.

2. Aberdeen Sewage Outflow
Choďte k „Aberdeen Sewage Outflow a pod značkou je pri diaľnici malé parkovisko. Z neho zbehnite dolu schodmi. Tam choďte doľava a skočte do vody. Plávajte doľava popod diaľnicu, smerom na sever. Napravo za stĺpom podopierajúcim diaľnicu je vstup do kanálov. Na rohu vnútri si vezmite pištoľ a vnútri sa zbavte pätnástich nepriateľov. V ľavom rohu máte aj krabičku. V pravom, pri zábradlí, oproti lodi, je skrinka kamery.

3. Chaing Mai Sewer Interchange
Choďte na pláž povyše tejto značky a tam k lodi, kde prebiehajú kohútie zápasy. Od nej plávajte na východ a za skalami nájdete pod diaľnicou vstup do kanála. Na rohu si vezmite pištoľ, ak nemáte vlastnú zbraň a zabite vnútri dvanásť gangstrov so strelnými zbraňami. V rohu pod kamerou je aj krabička. V pravom rohu, oproti lodi pri zábradlí, je na stene skrinka kamery.

4. Warehouse (len kamera)
Choďte k skladu, ktorý je pri severnom výjazde na diaľnicu. Je tam aj bitkársky klub. Kamera je priamo pod diaľnicou. Pri výjazde na diaľnicu preskočte plot a prejdite ku kamere. Naľavo od nej je veľká hromada krabíc. Vyskáčte na ne a z nich skočte na terasu za kamerou, na ktorú vedie kábel od kamery. Na terase, kam sa inak nedostanete, je jej ovládacia skrinka.


4. Drobné úlohy

4.A. Loitering

Po úlohe „Payback“ sa vám sprístupnia štyri drobné úlohy. Opilci vyčíňajú pri obchodoch. Nesmiete ich zabiť, ale máte sa ich zbaviť. Tieto úlohy sa vám zobrazia len na minimape, keď budete v ich okolí. Za splnenie každej z nich dostanete peniaze a body reputácie.

1. Dim Sum Loitering
North Point. Západne od Kam Chunk Overpass, kde cesta z dokov pretína diaľnicu, je malý obchod (Food Stand). Je neďaleko obchodu s Dragon Kickom. Predavača obťažuje opilec. Stačí ho odviezť od obchodu a vyhodiť.
Odmena: 2000 $.

2. Mall Loitering
Centrum, neďaleko nápisu Business District, kde je na mape podkova. Choďte k jej vrchu. Tam len prejdite popri svätyni zdravia cez pár schodov a v podchode budovy obťažuje opilec obchodníka, ktorý vyšiel pred zavretý obchod. Stačí ho doviesť na ulicu a vyhodiť.
Odmena: 2000 $.

3. Mo Mart Drunk
Kennedy Town. V strede, poniže masáže, je opilec v obchode s Dračím kopancom. Tohto treba hodiť do kufra auta.
Odmena: 2500 $.

4. Mo Mart Loitering
Kennedy Town. Choďte na námestie nad cestou vedúcou na cintorín. Tam je opilec pri obchode s Dračím kopancom. Hoďte ho do neďalekého smetného kontajnera.
Odmena: 1500 $.


4.B. Hit and Run

Po úlohe „Meet the New Boss“ sa vám sprístupnia tri drobné úlohy „Hit and Run“. Tieto úlohy sa vám zobrazia len na minimape, keď budete v ich okolí. V meste narazíte na Calvina, ktorý nesie vaše falošné peniaze, keďže maká teraz pre vás. Keď sa k nemu priblížite, okradne ho zlodej. Prenasledujte zlodeja a keď nasadne do auta, naskočte do nejakého aj vy a zničte jeho auto. Ak sa dostane z auta, tak zlodeja zmláťte a vezmite si tašku, ktorú ukradol. Za splnenie každej z nich dostanete peniaze a body reputácie.

1. Hit and Run: Bus Depot
North Point. Choďte na severozápad k Parkovacej garáži neďaleko predajcu kradnutých vozidiel. Calvin je na ulici, trochu južne od garáže, nad schodmi na chodníku.
Odmena: 2000 $.

2. Hit and Run: Repo Yard
Centrum. Choďte na križovatku nad nápisom Sui Shan Alley. Na severnej strane ulice, poniže obchodu s Dragon Kickom je Calvin.
Odmena: 2000 $.

3. Hit and Run: Soho
Centrum. Choďte na juh do časti Soho, do uličky, cez ktorú prechádza nápis Wang Fu Parking. Zo západnej strany vybehnite hore schodmi za Calvinom.
Odmena: 2000 $.


4.C. Junk in the Trunk

Po úlohe „Loose Ends“ sa vám sprístupnia posledné štyri drobné úlohy. Tieto úlohy sa vám zobrazia len na minimape, keď budete v ich okolí. Zaregistrujete v okolí unesenú osobu v kufri auta. Len ju osloboďte a je to vybavené. Odmena za každú úlohu sú body reputácie a 2000 $.

1. Junk in the Trunk: Waterfront
Choďte severovýchodne od tajnej policajnej základne. V uličke sú tam dva vraky áut a vrak kamiónu. Pri nich je auto, v kufri ktorého je unesená žena.

2. Junk in the Trunk: Hightway
Choďte na cestu vedúcu do Centra, juhovýchodne od Parkovacej garáže (pri kruhovej nadstavbe), juhozápadne od nápisu Boardwalk. Ulica sa napája na Sui Shan Alley. Po ľavej strane (keď prichádzate z North Point) je malá obchádzka popod budovu (za cestnými blokádami). V kufri auta je neunesená žena.

3. Junk in the Trunk: Central
V Centre choďte k parku Victoria Park. Z východnej strany choďte k veľkým schodom vedúcim na most nad ihriskom parku. V kufri auta priamo pod schodmi je darebák. Vytiahnite ho a napadne vás, tak ho porazte.

4. Junk in the Trunk: Island
Aberdeen, na ostrove, ktorý je samostatnou časťou na juhu Aberdeen, choďte západne od Parkovacej garáže. Ostrov má len jedinú ulicu, takže nemáte kam zablúdiť. Auto s uneseným doktorom je tam priamo pri ceste, tak ho pustite z kufra.


4.D. Krádeže automobilov

Po úlohe „Mini Bus Racket“ budete mať v mobile kontakt na Trana. Keď si budete chcieť privyrobiť, tak mu zavolajte, zakaždým bude mať pre vás požiadavku na vozidlo, ktoré potrebuje, aby ste ukradli. Na rozdiel od GTA tu nemusíte krvopotne hľadať autá sami, ale máte ich rovno označené na mape. Sú v pohybe, takže ich dostihnete, ale keďže šoféri o vás nevedia, nemusíte robiť nič krkolomného. Stačí auto zablokovať, vystúpiť, ukradnúť ho a odviesť.
Nezískavate za to žiadne skúsenosti. Podľa kvality vozidla môže byť odmena od 20 do 300 tisíc. Nesmiete vozidlo ale poškodiť, pretože za každú škodu sa jeho hodnota znižuje. Keď sa k vozidlu dostanete, tak vidíte v ľavom rohu hodnotu, ktorá sa bude znižovať, ak vozidlo poničíte. Keď ho získate, tak ho len bezpečne odvezte do Tranovej garáže. Celkovo má pre vás 20 objednávok na vozidlá.


4.E. Únosy obrnených vozidiel

Keď sa vyspíte po misii „Payback“, zavolá vám Tran s tým, že bezpečnostná spoločnosť Knox odmieta platiť výpalné, takže ak narazíte na ich vozidlá, máte ich uniesť a doručiť ich k nemu. Jedno akurát prechádza popred vás, tak si to hneď môžete vyskúšať. Je to modré, pancierové vozidlo s nápisom Knox.
Dostaňte sa k vozidlu, za jazdy sa pripravte na únos vozu (držte „Q“) a keď budete dosť blízko, zjaví sa nad nákladiakom šípka. Vtedy stlačte znova „Q“ a skočíte na voz. Pri osobných autách ich rovno dostanete, tu sa zachytíte okraja vzadu a musíte prerúčkovať až ku kabíne. Keď vykopnete šoféra von, tak sa straste polície a už len zavezte vozidlo k Tranovi. Nezískavate za to žiadne skúsenosti, dostanete ale odmenu za každé vozidlo 10000 $.


4.F. Roladnovi dlžníci

Po misii „Uncle Po“ môžete zavolať Rolandovi. Má pre vás päť úloh, v ktorých máte donútiť jeho dlžníkov, aby splatili svoje dlhy. Za každú úlohu dostanete 20000 $.

1. Samson Gao, North Point
Vybehnite za ním hore schodmi na mieste, kde sa skrýva. Keď požiadate o peniaze, dá sa na útek. Len ho prenasledujte po strechách, až ho doženiete na spojovacom moste, kde to vzdá a sľúbi, že dlh zaplatí.

2. Norbert Yang, Kennedy Town
Majiteľ masážneho salónu. Skočte za ním, no odmieta zaplatiť. Choďte do bočnej uličky, kde si najmite pár povaľačov a odveďte ich do salónu, aby tam narobili bodrel. Oslovte ho a zaplatí.

3. Terrence , North Point
Choďte za dlžníkom, ktorý si miesto platenia kúpil nové auto. Keď odmieta zaplatiť, tak ho chyťte a strčte do kufra jeho vlastného auta. Jazdite s ním 30 sekúnd v plnej rýchlosti, aby ste ho vydesili. Ste pri diaľnici, takže to môžete zvrtnúť priamo tam. Potom ho vyberte z kufra a vezmite si od neho peniaze.

4. Tommy Wu, Centrum
Tommy je dlžník, ale aj policajt, takže choďte do nemocnice v Centre, kde pracuje jeho žena Hua Hua. Uneste ju, strčte ju do kufra a odvezte k Rolandovmu asistentovi, ktorý ju chytí. Vy ju ako rukojemníčku odfoťte do mobilu. Potom choďte na stretnutie s Tommym, povedzte mu, nech si pozrie mobil, aby našiel jej fotku a potom od neho vezmite peniaze.

5. Samson Gao, Centrum
Samson si už druhýkrát požičal a zas nevracia. Choďte najprv po Rolanda na jeho parkovisko a odvezte ho za Samsonom. Keď k nemu dorazíte, začne utekať, tak ho prenasledujte. Keď ho doženiete, tak spácha samovraždu. Tým je toho na vás dosť a poviete Rolandovi, že mu už s výbermi dlhov pomáhať nebudete. Ale tento sa ráta ako splnený a aj keď ste nedostali peniaze od dlžníka, za úlohu zaplatené dostanete.


4.G. Bitkárske kluby

Po misii „Amanda“ sa vám sprístupnia štyri kluby bojových umení, jeden v každej časti mesta. V každom môžete bojovať, aby ste sa stali šampiónom a získali odmenu. Vždy sa bojuje na šesť kôl a s každým kolom stúpa počet protivníkov. Kolá idú priamo za sebou a nemôžete medzi nimi nikam odbehnúť. Za víťazstvo získate peniaze a špeciálne sady oblečení, ako aj značnú dávku skúsenosti reputácie (Face).

V boji si môžete pomôcť. Samozrejme je dobré mať čo najviac života a teda ak ste navštívili všetky Svätyne zdravia, máte dvojnásobne viac života. Naučte sa nové ťahy v škole bojových umení, jeden vždy za jednu jadeitovú sošku (popísané v samostatnej sekcii). Využite vhodné perky za skúsenosti triád (väčšia sila, väčšia odolnosť), tiež je dobré mať odomknuté perky reputácie (Face) a vhodný odev na podporu boja. Vypite pred zápasom dračí kopanec, aby ste spôsobovali väčšie poškodenie, vypite bylinkový čaj, aby ste boli odolnejší a dajte si masáž, aby sa vám Face meter napĺňal rýchlejšie, čo poskytuje bojové výhody, ako aj regeneráciu zdravia.
Nezabudnite využívať rýchle zabitie. Omráčte nepriateľa (zlomenie nohy, čo sa naučíte v škole bojových umení) a kým je chvíľu omámený, tak ho zozadu môžete rovno vyradiť (2xF).
Najľahší klub je v North Point, začínate proti jednému protivníkovi, končíte so siedmimi. Najťažší je v Aberdeene, začínate s troma a končíte s trinástimi.

Matrial Arts Club – North Point
Odmena: 15000 $, odev: Shen Zen.

Martial Arts Club – Centrum
Odmena: 30000 $, odev: Manhattan Melee Outfit.

Martial Arts Club – Kennedy town
Odmena: 60000 $, odev: Hog Pen Row Outfit.

Martial Arts Club – Aberdeen
Odmena: 150000 $, odev: The Bon Gak.


4.H. Preteky

Počas policajnej úlohy „Hotshot“ infiltrujete pouličných pretekárov a počas vyšetrovania tohto prípadu sa zúčastníte aj dvoch pretekov (Induction a Water Street). Pri tejto úlohe sa vám sprístupnia aj ostatné, voľné, pouličné preteky.

Nie sú tu žiadne kolá, ako vo väčšine podobných hier, tu sa proste jazdí od bodu A do bodu B a kto tam dorazí prvý, vyhráva. Za výhru získavate skúsenosti reputácie (Face) a finančnú odmenu.
Preteky sa delia podľa triedy vozidla, pre každú triedu sú preteky pre autá a pre motorky. Pre triedu B máte motorku 270DX (motorky nemajú triedu C) a pre triedu C máte auto 600 Coupe S, ktoré získate v rámci odmien v príbehu.
Pre triedu B a triedu A si musíte sami kúpiť autá a motorky, nemôžete totiž jazdiť s hocijakým autom, ktoré ukradnete. Nezabudnite, že keď máte desiatu úroveň reputácie (Face), máte zľavu pri nákupe áut a rovnako väčšiu zľavu dostanete, ak máte oblečené vhodné šaty. Len čo si zakúpite auto, či motorku novej triedy, sprístupnia sa vám dané preteky.
Posledné dva závody (The Queen a Summit) sa vám sprístupnia, ak pozvete na rande Sandru a zabodujete u nej.

Pri motorkách si treba dávať pozor na všetky drobnosti, ako sú obrubníky, zábradlia a aj ostrejšie rohy budov, keďže sa ľahko môžete vybúrať. Trieda B sa dá v pohode vyhrať so základnou 270DX, pre triedu A je vhodná DRAG979 z North Pointu. Pri autách je to jednoduchšie, keďže vás drobnosti nerozhodia. Pre triedu C stačí tiež základné 600 Coupe S. Pre triedu B je vhodné Terre GT, pre triedu A som ich netestoval, na prvýkrát som vyhral všetky preteky s autom Blast.


5. Jadeitové sošky

V misii „Amanda“ sa vám sprístupní škola bojových umení, ktorú vedie Sifu Kwok. Mal zbierku jadeitových sošiek, ale niekto mu ich ukradol. Ak ich nájdete, za každú vás naučí jednu bojovú techniku.
Ak pôjdete na rande s Tiffany Kim a zabodujete, tak sa vám budú na minimape zobrazovať jadeitové sošky, čo vám uľahčí ich hľadanie. Môžete ich nájsť kedykoľvek (okrem Vola a Koňa, tie sú súčasťou misií), ale na všetky narazíte pri rôznych misiách, takže uvádzam ich polohu, ako aj misie, pri ktorých ich môžete ľahko získať.

1. Krysa
Tú už Sifu má a prvý ťah Sweep Kick Knockout sa naučíte, keď si sprístupníte školu bojových umení pri úlohe „Amanda“.

2. Drak
Nájdete ju v klube Bum Bum, kam pôjdete pri úlohe „Club Bum Bum“.

3. Had
Nájdete ju na lodi, z ktorej budete sledovať svoj cieľ pri úlohe „Popstar Lead 3“.

4. Pes
Nájdete ju v miestnosti reštaurácie Golden Koi, do ktorej skočíte pri úlohe „Listening In“.

5. Tiger
Nájdete ju v obchode so svadobnými šatami na severe Centra vo veľkej kruhovej stavbe na brehu. Pôjdete tam pri úlohe „Bride To Be“.

6. Ovca
Je na oltári v chráme v západnej časti North Point. Do chrámu pôjdete pri úlohe „Bride To Be“.

7. Opica
Na plošine s hráčskym brlohom severozápadne od Centra. Dopravte sa tam loďou. Pôjdete tam pri treťom policajnom prípade „Kidnapper Lead 2“ a skôr vás tam môže doviesť láskavosť „Riffraff Disposal“.

8. Prasa
Na recepcii v nemocnici v Centre. Do nemocnice pôjdete pri druhom policajnom prípade „Serial Killer Lead 2“.

9. Kohút
Je na pulte v K-Bare, ktorý je v Soho v Centre. Pôjdete tam pri úlohe „Important Visitor“.

10. Vôl
Nájdete ju v dome Two China pri úlohe „Bad Luck“. Túto môžete získať len pri tejto úlohe.

11. Kôň
Nájdete ju v byte Vivien pri úlohe „Conflicted Loyalities“. Túto môžete získať len pri tejto úlohe.

12. Zajac
Nájdete ju v dome pri cintoríne, ktorý je pod Kennedy Town. Môžete si po ňu skočiť skôr, pretože v príbehu tam pôjdete až pri misii „The Funeral“.

Za každú sošku vás majster Sifu naučí jednu z dostupných bojových techník. Užitočné sú najmä tie, čo nemajú veľa častí, keďže v boji väčšinou nemáte možnosť udierať mnohokrát. Také zlomenie nohy, odzbrojenie, silnejšie kopnutie, či dvojitý kop majú asi najväčšie využitie. A samozrejme posledná finta, Dim Mak.

Tackle Strike
Robzehnite sa na protivníka (držte medzerník), chyťte ho (stlačte F) a kým ho zhadzujete na zem, tak ho udrite (úder).

Leg Break
Chyťte protivníka (F), udrite (ľavé tlačidlo) a potom mu zlomte nohu (podržte ľavé tlačidlo).

Disarm Tackle
Len sa rozbehnite na protivníka (medzerník) a v rozbehu na neho skočte (F), aby ste ho odzbrojili. Takto vyrazíte protivníkovi zbraň, ktorú potom môžete vziať.

Charge Knee Stun
Týmto kopom protivníka omráčite. Stačí ho dvakrát udrieť a pri treťom údere podržať tlačidlo.

Stun Strike Follow
Silne skopnete omráčeného protivníka. V podstate len vykonajte Charge Knee Stun a potom ešte raz stlačte úder.

Stun Grapple Follow Up
Keď nepriateľa omráčite a kľačí pred vami, tak mu môžete zasadiť ďalšiu ranu, stačí podržať „F“.

Arm Break
Chyťte nepriateľa (F), dvakrát ho udrite a pri treťom údere podržte tlačidlo a zlomíte mu ruku. V podstate o jeden úder viac, ako pri lámaní nohy.

Spinning Heel Kick
Proste trikrát udrite protivníka a pri štvrtom údere podržte tlačidlo a skopnete ho.

Jumping Power Roundhouse Kick
To, čo Spinning Heel Kick, len štyrikrát udrite protivníka a pri piatom údere podržte tlačidlo pre silný kop z otočky.

Double Jump Kick
Podržte medzerník pre beh a dvakrát stlačte úder, čím spôsobíte dva silné kopance.

Dim Mak
Posledný trik sa môžete naučiť, až keď ovládate všetky predošlé. Je to útočné vykrytie. Klasicky sa vykrývate pravým tlačidlom myši. Teraz, keď na vás protivník zaútočí, stlačte naraz pravé tlačidlo, aj chytenie „F“ a uhnete sa jeho úderu a zároveň mu zasadíte niekoľko rán.


6. Svätyne zdravia

Pri svätyniach sa môžete modliť a za každých päť svätýň, pri ktorých sa pomodlíte, sa vám o 10% zvýši život. Pre ľahšie hľadanie choďte na rande s Amandou Cartwrightovou a keď rande úspešne ukončíte, budete mať na minimape zobrazené svätyne, keď budete v ich blízkosti. Preto uvediem len orientačný popis a pomôžte si minimapou.

North Point
1. Napravo, ako vyjdete z vášho bytu.
2. Od vášho bytu choďte na západ k masážnemu salónu a odtiaľ na koniec ulice na západ. Svätyňa je na konci uličky, kde sa napája na väčšiu ulicu.
3. Odtiaľ choďte na juh k chrámu. Prelezte stenu a choďte hore schodmi na terasu pod chrámom. Naľavo na terase je svätyňa.
4. V chráme je aj druhá, choďte na pravú stranu terasy, oproti predošlej a táto svätyňa je nad terasou na ceste na kopec pod vodopád.
5. Choďte ku klubu Bam Bam a tam naľavo po ceste, na konci ktorej je Parkovacia garáž. Cestu hore sprevádzajú aj dlhé schody a na priestore nad nimi, poniže druhých schodov, je svätyňa.
6. Choďte na sever k masážnemu salónu pri Lok Fu Park. Prvá je v uličke rovno oproti masérke.
7. Druhá svätyňa je nad masérkou pri predošlej svätyni, ale táto je na streche nad ňou. Prejsť na strechy môžete z hlavnej ulice, buď medzi nápismi Lok Fu Park a Lu Mei Alley, alebo nad nápisom Kam Chuk Overpass. Sú tam schody vedúce hore na mosty, prechádzajúce cez ulicu, vybehnite ešte vyššie a dostanete sa na strechy.
8. Choďte na severnú stranu North Point, ako je veľká križovatka s diaľnicou smerujúcou do centra. Svätyňa je pri cesta, pri budove vedľa vjazdu na diaľnicu na východnej strane.
9. Choďte na východ do dokov. Svätyňa je na juhovýchodnej strane prvej časti (kde sú ešte budovy, v dolnej časti sú žeriavy a kontajnery).
10. Choďte k mólam pri Waterfront. Odtiaľ vedú dlhé cesty na sever a na juh a kratučká na západ, je to len taká minicesta spájajúca priestor pri mólach. Na nej je svätyňa.
11. Odtiaľto choďte po ceste na juh a pri druhej Parkovacej garáži je tajná základňa polície. Tam je svätyňa v rohu parkoviska pred základňou.
12. Od predošlej choďte na severovýchod, v podstate sa držte po pravej strane radu budov od policajnej základne a choďte touto zapadlou uličkou. Po pravej strane bude medzi budovami dvor, na ktorom je svätyňa.
13. Na južnej strane nočného trhu (Night Market). Tam je proste na ulici medzi stánkami, pri schodoch vedúcich na malú terasu s krabičkou.
14. Choďte od trhu na juh a v ulici poniže Parkovacej garáže smerom k parku Yau Lin. Kúsok poniže Parkovacej garáže je po pravej strane na chodníku.
15. Choďte na juhozápad, poniže cesty vedúcej do Aberdeenu. Je tam veľké parkovisko povyše kohútích zápasov. Je tam veľký kruhový objazd. Zastaňte na tom parkovisku, svätyňa je za kontajnermi, kam sa dostanete cez budovu poniže nich.

Centrum
1. Ako vchádzate z North Point do Centra, tak tam vidíte na mape malý kruh. Je tam križovatka a nad ňou je nejaká kruhová promenáda pre chodcov. Z východnej strany vybehnite hore schodmi a rovno nad nimi je svätyňa.
2. Choďte od kruhu po ceste na západ a na križovatke, oproti obchodu s odevmi je svätyňa.
3. Choďte od predošlej po hlavnej ceste na juh a pred odbočkou doprava (k ďalšiemu obchodu s odevmi) je naľavo svätyňa na malej terase nad schodmi.
4. Choďte na juh (juhovýchodne od Soho) a tam vidíte na minimape svätyňu na budove oproti Central Station. Zo severnej strany bloku môžete vyliezť zozadu hore na krabice staveniska. Naľavo hore po krabici na plochu povyše. Z nej prejdite po mostíku a preskočte dieru na druhú stranu, naľavo vylezte vyššie na plošinu (je tu aj krabička). Tu vylezte po krabici vyššie, hore preskočte ďalšiu medzeru, vyskočte naľavo hore a tam ešte vyššie dovnútra. Tam je priamo za rohom svätyňa.
5. Choďte do Soho a tam pod nadpis Tsim Shan Shan Alley. Tam je väznica a na parkovisku pred ňou je svätyňa.
6. Choďte do Victoria Park. Vojdite prvým vstupom zo severovýchodnej strany, čo sú schody vedúce pod budovu. Na plošinke pod budovou, kúsok od vodopádiku, je svätyňa.
7. Druhá v parku je na mostíku pretínajúcom vodu s vodotryskom.
8. Tretia v parku je v strednej časti, v záhradách za parkoviskom.
9. Táto je kúsok od parku, pri vstupe do nemocnice Central Hospital.
10. Vedľa nápisu Business District je na mape niečo, čo vyzerá ako podkova. Na hornej časti tej podkovy je na chodníku pred vstupom ku schodom do hornej časti svätyňa.
11. Prejdite vyššie k radnici, budova s kupolou na streche (na mape nad písmenom „T“ zo slova Government House) a na terase tesne pri budove je svätyňa.
12. Vedľa predošlej je naľavo (nad „G“ z Government House) štvorcová budova (HKMB Plaza) a pri budove je na terase svätyňa.
13. Choďte na sever, je tam pobrežná promenáda. Na konci výhliadkového móla je svätyňa.
14. Na severe (východne od predošlej) je na mape kruhovitá plocha. Je to malé námestie s fontánami. Za nimi je nad cestou pri stĺpe svätyňa.
15. Na severovýchode je veľká kruhová budova (Convention Centre) na mape pri Drainage Outflow Hub. Choďte na breh z ľavej strany budovy a tam je pri zábradlí svätyňa.

Kennedy Town
1. Choďte na severný ohyb ulice pod diaľnicou pri Wong´s Parking (nad „rk“ z Wong´s Parking) a na terase je tam svätyňa.
2. Choďte do stredovej časti poniže nápis Sun Yat Housing Complex a tam uprostred pešej promenády je svätyňa.
3. Na juhovýchode, pri vjazde do Two Chin´s House je svätyňa rovno pri bráne.
4. Na juhu, pri odbočke na cintorín, je malé námestie. Pri stoloch pod schodmi je svätyňa.
5. Choďte na cintorín. Naľavo pri budove, pri ktorej končí cesta, je svätyňa.
6. Táto je na cintoríne. Prejdite budovou, vybehnite hore všetkými schodmi a hore je v pravom rohu.
7. Choďte na juhozápad, pri východe na cestu z tejto časti je budova s nápisom Kennedy Pier. Pod nápisom je na terase svätyňa. Hore vybehnete z bočných schodov.
8. Choďte za budovu Kennedy Pier a svätyňa je na konci pri vode, dole na malom móle pod hlavnou plošinou.
9. Choďte severne od Kennedy Pier, je tam malé námestie pod mostom diaľnice (trochu juhovýchodne od predajcu automobilov) a pri lavičkách pod vodostrekom je svätyňa.
10. Posledná je na západe, choďte od predošlej na západný breh do dokov a vidíte tam na mape dve malé móla trčiace z pevniny. Na tom nižšom je svätyňa pri búdke vedľa žeriavu.

Aberdeen
1. Choďte k Warehouse (pri písmene „E“) je svätyňa za budovou pri krabiciach, ktoré sa tam skladujú. Môžete preskočiť plot na viacerých miestach a pohľadajte si ju s pomocou minimapy.
2. Choďte od Warehouse ulicou dole a doľava. Na pravej strane je pri schodoch, oproti predajni Dragon Kicku, svätyňa.
3. Choďte na západný breh k budove Aberdeen Pier a na jej terase je svätyňa.
4. Choďte na severovýchodnú ulicu a pred odbočkou vľavo k Parkovacej garáži sú napravo schody vedúce pomedzi budovy na nižšiu ulicu. Pri zábradlí nad schodmi je svätyňa.
5. Choďte o dve ulice nižšie a neodbočte doľava k Yen Yen Foo Long Underpass, ale len trochu doprava a tam na terase pri ceste, z ktorej môžete zbehnúť dole k masérovi, je svätyňa.
6. Od poslednej choďte dole k masérovi a doprava. Za predavačom chobotníc choďte na mólo a na budove za prvou loďou je svätyňa. Na strechu budovy musíte doskočiť zo strechy lode.
7. Vráťte sa k masérovi a choďte teraz doľava. Pokračujte po brehu ku kotviacej lodi oproti budove AFM (pod „Yen“ z Yen Yen Foo Long Underpass). Svätyňa je na konci móla, pri ktorom loď kotví.
8. Choďte na Aberdeen Island, ostrovček na juhu. Je tam jedna budova s Parkovacou garážou. Na terase na brehu pod skalami za budovou je svätyňa.
9. Na Aberdeen Island je len jedna cesta, ktorá ho celý obchádza. Na západnej strane si nájdite veľkú budovu s terasou a pri zábradlí nad schodmi je svätyňa.
10. Posledná je na juhozápadnej strane ostrova Aberdeen Island. Musíte sa tam dostať loďou, priame cesty žiaľ nevedú. Len choďte popri brehu a uvidíte mólo s budovou. Pri budove je svätyňa. Keď ste už tu, môžete plávať ďalej na juh a na druhej pláži poniže je aj skrinka.


7. Šaty a obchody

Keď nosíte sady zhodných šiat, tak vám celý odev môže dodávať konkrétny bonus. Aby ste si uplatnili bonus, musíte mať z danej sady tričko (bundu, tielko, sako), nohavice a topánky. Čiapky sú všetky bez bonusov, tak ich môžete nosiť ľubovoľne. Doplnky ako reťaze, hodinky, náramky a slnečné okuliare vám zas môžu zvyšovať reputáciu, z tých stačí mať jeden kus. Reputáciu potrebujete aj na to, aby ste vôbec mohli nosiť niektoré časti odevov, vždy je pri nich uvedená výška reputácie (Face), ktorú potrebujete.


7.A. Poskytované bonusy


Bonus
Blue Lantern Triad +5% skúsenosti Triád.
Red Pole Bonus +10% skúsenosti Triád.
Mountain Master Triad +15% skúsenosti Triád.

Minor Thug Bonus

+5% posilnenie pre boj bez zbraní.
Thug Bonus +10% posilnenie pre boj bez zbraní.

Police Constable Bonus

+5% skúsenosti polície.
Police Sergeant Bonus +10% skúsenosti polície.
Police Inspector Bonus +15% skúsenosti polície.

Bargain Hunter

Zľava pri nákupe vozidiel 5%.
All Business Zľava pri nákupe vozidiel 10%.
Master Negotiator Zľava pri nákupe vozidiel 15%.

Lady Killer

Dialógy naviac pri randení.

Respectable Face

+5% skúsenosti reputácie.
Honored Face +10% skúsenosti reputácie.
Venerable Face +15% skúsenosti reputácie.


7.B. Obchody

V obchodoch uvádzam len tovar, ktorý poskytuje nejaké bonusy. V každom nájdete aj bežné odevy, topánky, čiapky, nohavice a doplnky, ktoré môžete nosiť bežne, nevyžadujú žiadnu úroveň reputácie, ale neposkytujú ani žiadne bonusy.

North Point

Hang+Sui (J.Jiggler)
Severovýchodne od nočného trhu.


CenaFaceBonus
Trup
Courone Fubar Hoody 4100 0 Minor Thug Bonus (5%)
Nohavice
J.Jiggler Track Pants 749 0 Blue Lantern Triad (5%)
Hang+Sui Baggy Jeans 1680 0 Minor Thug Bonus (5%)
Topánky
J.Jiggler Canvas Sneakers 1565 2 Thug Bonus (10%)
Náramky
Hang+Sui Leather Wrist Bands 5960 2 Respectable Face (5%)

Hang+Sui (Hang+Sui)
V južnej časti pri parku.


CenaFaceBonus
Trup
J.Jiggler Track Top 1299 2 Police Constable Bonus (5%)
Hang+Sui V Neck 1445 2 Police Constable Bonus (5%)
Couronne Tank Top 1080 0 Blue Lantern Triad (5%)
Topánky
Ikoze Naturals 5050 2 Police Constable Bonus (5%)
J.Jiggler Canvas Sneakers 1580 2 Thug Bonus (10%)

Number One Clothing
Stánok v dolnej časti Nočného trhu.


CenaFaceBonus
Trup
Undershirt 55 0 Minor Thug Bonus (5%)
Knock Off Hang+Sui V Neck 80 0 Minor Thug Bonus (5%)
Nohavice
Counterfeit J.Jiggler Track Pants 90 0 Minor Thug Bonus (5%)
Very Baggy Jeans 110 0 Minor Thug Bonus (5%)
Topánky
Faux J.Jiggler Canvas Sneakers 105 0 Minor Thug Bonus (5%)
Reťaze
Beaded Dragon 750 1 Respectable Face (5%)

Very Best Discount Store
Stánok v dolnej časti Nočného trhu.


CenaFaceBonus
Nohavice
Knock Off J.Jiggler Track Pants 500 0 Blue Lantern Triad (5%)

Saving City
Stánok v hornej časti Nočného trhu.


CenaFaceBonus
Trup
Knock Off J.Jiggler Jersey 850 0 Blue Lantern Triad (5%)

Even Better Discount Clothing
Stánok v hornej časti Nočného trhu.


CenaFaceBonus
Trup
T-Shirt 85 0 Minor Thug Bonus (5%)
Knock Off Hang+Sui V Neck 125 0 Minor Thug Bonus (5%)
Topánky
Ikoze Talent 850 0 Blue Lantern Triad (5%)
Ikoze Perform 840 0 Blue Lantern Triad (5%)

Centrum

Hang+Sui (Couronne)
Severovýchod, medzi Wah Fi Storage a Drainage Outflow Hub.


CenaFaceBonus
Trup
Courone Classic 7920 4 Police Sargeant Bonus (10%)
Courone Long Jacket 26000 5 All Business (-10%)
Nohavice
Courone Whiskered Jeans 4420 3 Red Pole Bonus (10%)
Topánky
Achete Boots 3450 4 Lady Killer
Slnečné okuliare
Frisky Blockers 4420 2 Respectable Face (5%)
Frisky Blockers 12420 4 Honored Face (10%)
Reťaze
Frisky Gold Chain 12000 5 Honored Face (10%)
Hodinky
Ikoze Sport Watch 12945 3 Honored Face (10%)

Aspirazone (Bruno James)
V strede medzi Wah Fi Storage a Government House.


CenaFaceBonus
Trup
Aspirazone Business Suit 20030 4 Police Sergeant Bonus (10%)
Courone Puffy Vest 28800 7 Mountain Master Triad (15%)
Nohavice
Dress Suit Pants by Achete 5390 3 Bargain Hunter (-5%)
Hang+Sui Slacks 12235 4 Police Sergeant Bonus (10%)
Topánky
Hang+Sui Oxford 5850 3 Bargain Hunter (-5%)
Achete Tan Loafers 14620 5 All Business (-10%)
Achete Standup Boots 17400 7 Mountain Master Triad (15%)
Náramky
Black Pearl Braclet by Cambria 29000 5 Venerable Face (15%)
Hodinky
Cambria Scallop Watch 24500 3 Honored Face (10%)

Aspirazone (Aspirazone)
Južne od Business District.


CenaFaceBonus
Trup
Aspirazone Designer Suit (tmavý) 61600 8 Master Negotiator (-15%)
Aspirazone Designer Suit (modrý) 57750 8 Master Negotiator (-15%)
Nohavice
Aspirazone Dress Suit Pants 10200 5 All Business (-10%)
Aspirazone Suit Pants 18160 6 Police Inspector Bonus (15%)
Aspirazone Dress Suit Pants 18160 6 Police Inspector Bonus (15%)
Topánky
Black Loafers 14235 5 All Business (-10%)
Earth Tone Loafers 14235 5 All Business (-10%)
Aspirazone Malavitosi Black 22240 6 Police Inspector Bonus (15%)
Stidaroli Brown 26400 8 Master Negotiator (-15%)
Stidaroli White 26400 8 Master Negotiator (-15%)

Hang+Sui (Achete)
Južne od Government House.


CenaFaceBonus
Trup
Ikoze Pride V Neck 500 0 Blue Lantern Triad (5%)
Ikoze Quilted Jacket 12400 3 Bargain Hunter (-5%)
Achete Hipster Jacket 9240 4 Lady Killer
Nohavice
J.Jiggler Skinny Jeans 5000 4 Lady Killer
J.Jiggler Straight-Leg Jeans 21620 7 Mountain Master Triad (15%)
Topánky
J.Jiggler Canvas Sneakers 1368 2 Thug Bonus (10%)
J.Jiggler Canvas Sneakers 1468 2 Thug Bonus (10%)
Ikoze Kicks 6220 4 Police Sergeant Bonus (10%)
Slnečné okuliare
Frisky Cruiser Sunglasses 9500 4 Honored Face (10%)
Hodinky
Ikoze Sports Watch 17500 3 Honored Face (10%)

Hang+Sui (Hang+Sui)
Južne od Commercial District.


CenaFaceBonus
Trup
Curonne Street V Neck 910 0 Minor Thug Bonus (5%)
Bruno James V Neck (modrý) 4385 3 Bargain Hunter (-5%)
Bruno James V Neck (čierny) 5385 3 Bargain Hunter (-5%)
J.Jiggler Puffy Coat 6080 3 Red Pole Bonus (10%)
Nohavice
Hang+Sui Cargo Pants 2620 2 Thug Bonus (10%)
Hang+Sui Camo Cargo Pants 2620 2 Thug Bonus (10%)
Couronne Douche Jeans 6200 2 Police Constable Bonus (5%)
Hang+Sui Boot Cut Jeans 4845 3 Red Pole Bonus (10%)
Topánky
Faux J.Jiggler Canvas Sneakers 460 0 Minor Thug Bonus (5%)
Ikoze Kicks 1400 2 Thug Bonus (10%)
J.Jiggler Canvas Sneakers 1660 2 Thug Bonus (10%)
Ikoze Assassins 6700 3 Red Pole Bonus (10%)
Ikzoe Clubstyle 6700 3 Red Pole Bonus (10%)
Slnečné okuliare
Frisky Ice 12020 4 Honored Face (10%)
Frisky Gold 4400 4 Respectable Face (5%)

Hang+Sui (Ikoze)
Východne od Commercial District, južne od Wah Fi Storage.


CenaFaceBonus
Trup
Couronne Street V Neck 1215 0 Minor Thug Bonus (5%)
Achete Leather Jacket 4180 2 Thug Bonus (10%)
Achete Button Up Shirt 8670 3 Bargain Hunter (-5%)
Topánky
Ikoze Kicks 1645 2 Thug Bonus (10%)
Reťaze
Frisky White Gold Chain 5320 2 Respectable Face (5%)

Kennedy Town

Aspirazone (Salzaus)


CenaFaceBonus
Trup
Bruno James Formal Suit 42350 6 Police Inspector Bonus (15%)
Futurismo 92400 8 Lady Killer
Aspirazone Designer Suit (modrý) 57750 8 Master Negotiator (-15%)
Aspirazone Designer Suit (hnedý) 53900 8 Master Negotiator (-15%)
Nohavice
Aspirazone Dress Suit Pants 17315 8 Master Negotiator (-15%)
Topánky
Cream Meshiders 27700 8 Master Negotiator (-15%)
Black Meshiders 27700 8 Master Negotiator (-15%)
Brown Meshiders 27700 8 Master Negotiator (-15%)
Slnečné okuliare
Cambria Nerdique 49250 7 Venerable Face (15%)
Reťaze
Jade Necklace 150000 6 Venerable Face (15%)
Hodinky
Cambria Insider 107800 8 Venerable Face (15%)
Gold Link Braclet 269500 8 Venerable Face (15%)


7.C. Doplnky a odevy podľa poskytovaných bonusov

Doplnky pre pouličnú reputáciu (Face)
Prehľad všetkých, ktoré zvyšujú reputáciu.

FaceNázovCenaBonusMiesto
Reťaze
1 Beaded Dragon 750 +5% Number One Clothing (North Point)
1 Frisky White Gold Chain 5320 +5% Hang+Sui (Ikoze) (Centrum)
5 Frisky Gold Chain 12000 +10% Hang+Sui (Courone) (Centrum)
6 Jade Necklace 150000 +15% Aspirazone (Salzaus) (Kennedy Town)
Náramky
2 Hang+Sui Leather Wrist Bands 5960 +5% Hang+Sui (J.Jiggler) (North Point)
5 Black Pearl Braclet by Cambria 29500 +15% Aspirazone (Bruno James) (Centrum)
Hodinky
3 Ikoze Sport Watch 12945 +10% Hung+Sui (Courone) (Centrum)
3 Ikoze Sport Watch 17500 +10% Hung+Sui (Achete) (Centrum)
3 Cambria Scallop Watch 24500 +10% Aspirazone (Bruno James) (Centrum)
8 Cambria Insider 107800 +15% Aspirazone (Salzaus) (Kennedy Town)
8 Gold Link Braclet 269500 +15% Aspirazone (Salzaus) (Kennedy Town)
Slnečné okuliare
4 Frisky Gold 4400 +5% Hang+Sui (Hang-Sui) (Centrum)
4 Frisky Blockers 4420 +5% Hang+Sui (Courone) (Centrum)
4 Frisky Cruiser 9500 +10% Hang+Sui (Achete) (Centrum)
4 Frisky Ice 12020 +10% Hang+Sui (Hang+Sui) (Centrum)
4 Frisky Blockers 12420 +10% Hang+Sui (Courone) (Centrum)
7 Cambria Nerdique 49250 +15% Aspirazone (Salzaus) (Kennedy Town)

Odevy pre silnejší útok

FaceNázovCenaDruhObchod
Minor Thug Bonus (+5%)
0 Undershirt 55 Trup Number One Clothing
0 Counterfeit J.Jiggler Trakc Pants 90 Nohavice Number One Clothing
0 Faux J.Jiggler Canvas Sneakers 105 Topánky Number One Clothing
Thug Bonus (+10%)
2 Achete Leather Jacket 4180 Trup Hang+Sui (Ikoze) (Centrum)
2 Hang+Sui Cargo Pants 2260 Nohavice Hang+Sui (Hang+Sui) (Centrum)
2 J.Jiggler Canvas Sneakers 1368 Topánky Hang+Sui (Achete) (Centrum)

Odevy pre Policajné skúsenosti

FaceNázovCenaDruhObchod
Police Constable Bonus (+5%)
2 J.Jiggler Track Top 1299 Trup Hang+Sui (Hang+Sui) (North Point)
2 Couronne Douche Jeans 6200 Nohavice Hang+Sui (Hang+Sui) (Centrum)
2 Ikoze Naturals 5050 Topánky Hang+Sui (Hang+Sui) (North Point)
Police Sergeant Bonus (+10%)
4 Couronne Classic 7920 Trup Hang+Sui (Courone) (Centrum)
4 Hang+Sui Slacks 12235 Nohavice Aspirazone (Bruno James) (Centrum)
4 Ikoze Kicks 6220 Topánky Hang+Sui (Achete) (Centrum)
Police Inspector Bonus (+15%)
6 Bruno James Formal Suit 42350 Trup Aspirazone (Salzaus) (Kennedy Town)
6 Aspirazone Suit Pants 18160 Nohavice Aspirazone (Aspirazone) (Centrum)
6 Aspirazone Malavitosi Black 22240 Topánky Aspirazone (Aspirazone) (Centrum)

Odevy pre skúsenosti Triád

FaceNázovCenaDruhObchod
Blue Lantern Triad (+5%)
0 Ikoze Pride V Neck 500 Trup Hang+Sui (Achete) (Centrum)
0 Knock Off J.Jiggler Track Pants 500 Nohavice Very Best Discount Store (North Point)
0 Ikoze Perform 840 Topánky Even Better Discount Clothing (N. Point)
Red Pole Bonus (+10%)
3 J.Jiggler Puffy Coat 6080 Trup Hang+Sui (Hang+Sui) (Centrum)
3 Couronne Whiskered Jeans 4420 Nohavice Hang+Sui (Courone) (Centrum)
3 Ikoze Assassins 6700 Topánky Hang+Sui (Hang+Sui) (Centrum)
Mountain Master Triad (+15%)
7 Couronne Puffy Vest 28800 Trup Aspirazone (Bruno James) (Centrum)
7 J.Jiggler Straight Leg Jeans 21620 Nohavice Hung+Sui (Achete) (Centrum)
7 Achete Standup Boots 17400 Topánky Aspirazone (Bruno James) (Centrum)

Odevy pre zľavy pri nákupe vozidiel

FaceNázovCenaDruhObchod
Bargain Hunter (-5%)
3 Bruno James V Neck 4380 Trup Hang+Sui (Hang+Sui) (Centrum)
3 Dress Suit Pants by Achete 5390 Nohavice Aspirazone (Bruno James) (Centrum)
3 Hang+Sui Oxford 5850 Topánky Aspirazone (Bruno James) (Centrum)
All Business (-10%)
5 Couronne Long Jacket 26000 Trup Hang+Sui (Courone) (Centrum)
5 Aspirazone Dress Suit Pants 10200 Nohavice Aspirazone (Aspirazone) (Centrum)
5 Black Loafers 14235 Topánky Aspirazone (Aspirazone) (Centrum)
Master Negotiator (-15%)
8 Aspirazone Designer Suit 53900 Trup Aspirazone (Salzaus) (Kennedy Town)
8 Aspirazone Dress Suit Pants 17315 Nohavice Aspirazone (Salzaus) (Kennedy Town)
8 Stiddaroli Brown 26400 Topánky Aspirazone (Aspirazone) (Centrum)

Lady Killer

FaceNázovCenaDruhObchod
4 Achete Hipster Jacket 9240 Trup Hang+Sui (Achete) (Centrum)
4 J.Jiggler Skinny Jeans 5000 Nohavice Hang+Sui (Achete) (Centrum)
4 Achete Boots 3450 Topánky Hang+Sui (Courone) (Centrum)


7.D. Špeciálne obleky

Pár kompletných oblekov, na ktorých nemôžete nič meniť, len si ich obliecť, ak chcete.

Rico Rodriguez Custom Outfit
Keď získate svoj prvý byt, získate aj tento oblek, ak máte v počítači nainštalovanú hru Just Cause 2. Je to oblečenie hlavného hrdinu z hry Just Cause 2. Tento oblek vám umožňuje pri únosoch vozidiel skákať na ne z väčšej vzdialenosti.

Work Out Clothes
Tielko a tepláky na cvičenie. Získate ich za misiu „Amanda“.

Grubby Clothes
Umazaná bunda a rifle. Dostanete ich za splnenie policajného prípadu „Popstar“. Keď máte tieto šaty, ľahšie uniknete pozornosti polície.

Monk
Mníšske rúcho. Odmena za misiu „Bride To Be“.

The Winston Chu Ensamble
Odmena za misiu „Bride To Be“.

Shen Zen
Odmena za víťazstvo v bitkárskom klube v North Point. Na motív odevu Bruce Leaa z filmu Päsť plná hnevu (Fist of Fury).

Manhattan Melee
Odmena za víťazstvo v bitkárskom klube v Centre. Na motív odevu Jackieho Chana z filmu Rachot v Bronxe (Rumble In the Bronx).

Hog Pen Row
Odmena za víťazstvo v bitkárskom klube v Kennedy Town. Na motív odevu Stephena Chowa z komédie Kung-Fu Mela (Kung Fu Hustle).

The Bon Gak
Odmena za víťazstvo v bitkárskom klube v Aberdeen. Na motív odevu, ktorý mal Tony Jaa vo filme Ong-bak.

Wedding Suit
Za misiu „The Wedding“.

Doctor Uniform
Doktorský plášť so stetoskopom ako odmena za vyriešenie policajného prípadu „Serial Killer“.

Tourist Outfit
Turistická košeľa, kraťasy a klobúk ako odmena za láskavosť „Tang´s Toy“.

Funeral Suit
Tmavý oblek za misiu „The Funeral“.

Detective Shen
Získate za prejdenie hlavného príbehu.

Hai Tien Vintage Jumpsuit
Je v krabičke, ktorá je na streche reštaurácie Golden Koi. Pôjdete okolo nej pri misii „Listening In“. Stačí vám ísť za reštauráciu na zadný dvor, vyjsť po schodoch ku dverám a tam vyliezť hore na strechu. Žltá kombinéza z filmu Hra Smrti (Game of Death) s Bruce Leem.

Mr. Black
V krabičke. Od parkovacej garáže na severe North Point pri Lu Mei Alley choďte cestou na východ pod most diaľnice. Po ľavej strane je odbočka, nad ktorou je tabuľa Impound Lot. Krabička je hneď za vstupom, naľavo pri stĺpe mostu. Na štýl oblekov z filmu Gauneri (Reservoir Dogs).

Part Time Assassin
V krabičke. Choďte z Aberdeenu po ceste na Victoria Peak. Nad treťou zákrutou je veľká tabuľa nad cestou s nápisom „Gulag“. Pod ňou je autobusová zastávka a pri nej je krabička. Na štýl odevu, ktorý mal Andy Lau vo filme Fulltime Killer.


8. Krabičky

V hre je rozmiestnených 100 krabičiek. 40 v North Point, 30 v Centre, 15 v Kennedy Town a 15 v Aberdeen. Vo všetkých nájdete peniaze, obvykle 5000 $, ale nájdu sa aj väčšie sumy. V niektorých nájdete tiež zbrane, oblečenia a doplnky k oblečeniu.
Keď pri misii „Important Visitor“ stretnete Ilyanu, pozvite ju potom na rande a ak dopadne dobre, tak sa vám budú na minimape zobrazovať všetky krabičky vo vašom okolí, čo vám výrazne uľahčí ich hľadanie.
Niektoré sú zamknuté, stačí otáčať číselníkmi a trafiť správnu kombináciu. Pri niektorých stoja darebáci, ktorí vás hneď napadnú, keď sa priblížite. Väčšina je v mestách (niektoré na strechách, ale keď ich máte na minimapke, viete, kam sa máte pozerať), jedna je na oboch plošinách s hráčskymi brlohmi a pár ich je v kanáloch (do niektorých pôjdete v rámci Drogových razií), do ktorých máte prístup len z vody.

Hra | DLC

Súvisiace hry Sleeping Dogs: Definitive Edition
Sleeping Dogs: Year of the Snake
Sleeping Dogs: Nightmare in North Point
True Crime: New York City
True Crime: Streets of L.A.
Triad Wars



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
69 hlasov

100
60
20

80
40
0
56
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |