Sleeping Dogs | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 21319 užívateľov

Sleeping Dogs


Žáner:Akčná
Dátum vydania:14. August 2012
Stránky hry:www.sleepingdogs.net
Výrobca:Square Enix, United Front Games
Kúpiť hru Sleeping Dogs
Kúpiť hru

Ďalší diel v sérii True Crime, ktorý s prevzatím nového vývojárskeho tímu prevzal i nové meno. Hra je teda podobná štýlu GTA zasadená do ázijského prostredia a okorenená rozličnými nielen bojovými schopnosťami hlavného hrdinu. Hrateľnosť je tak koktejlom všetkých osvedčených princípov a dočkáte sa napr. krycích manévrov za prekážkami, súboje na blízko s väčšou skupinkou, či pasáží s prenasledovaním niekoho pešo, alebo za jazdy na motorke, počas ktorej sa stihne i prestrelka.

Hlavným hrdinom príbehu je policajt v utajení, Wej Šen, ktorý má za úlohu preniknúť do štruktúry Triád v oblasti Hong Kongu. Lenže čím hlbšie sa dostáva, tým viac začína pochybovať o správnosti svojich motívov... Hra vsádza na silný príbeh v štýle hongkongských akčných filmov typu Lepší zajtrajšok, Hard Boiled a samozrejme Volavka, ktorú zápletka evokuje najviac. Čaká na vás množstvo dopravných prostriedkov, od motorových člnov, až po helikoptéry a predovšetkým otvorené mesto.




Alternatívne názvy
True Crime 3; True Crime: Hong Kong

HW požiadavky Sleeping Dogs
Minimálne požiadavky
  • Windows Vista / 7
  • Core 2 Duo 2.0 GHz / Althon X2 2.4 GHz
  • 2 GB RAM
  • 15 GB miesta na disku
  • 512 MB, DirectX 10 grafická karta (ATI Radeon 3870 / Nvidia GeForce 8800 GT)
Odporúčané požiadavky
  • Windows 7
  • Quad-core Intel / AMD
  • 4 GB RAM
  • 15 GB miesta na disku
  • 1MG , DirectX 11 grafická karta (ATI Radeon 6950 / Nvidia GeForce GTX 560)

Ďalšie videá »


Sleeping Dogs - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
85%

Recenzie
Tiscali Games80%
Velmi příjemné překvapení, které hodilo s kantonskou nadávkou rukavici GTA V. Stylový příběh a inovace mnohých herních prvků dělají ze Sleeping Dogs zábavnou jízdu nejvyšších kvalit, která se jen tak nepřejí a nesnaží se svou předlohu kopírovat, kde to jen jde. Sorry Niko, byl jsi dobrý, ale Wej Šen to nakonec vyhrál na celé čáře.
Sector.sk90%
Sleeping Dogs je prekvapením tohto roka, ktoré v niektorých častiach predbieha aj samotného kráľa žánru, GTA a v mnohých oblastiach za sebou zanecháva Saints Row. Má síce svoje chyby a nedotiahnuté prvky, ale celkovo hra ponúka jedinečný atmosferický zážitok, ktorý vám priblíži Hong Kongské podsvetie, tak ako doteraz žiadna iná hra alebo film. K tomu rozmanitá hrateľnosť a dokonalé rozdelenie upgradov motivujú hrať stále viac a viac.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Infinity90%
Teda čakal som, že to bude dobré, ale ten príbeh ma teda fakt kladne prekvapil. Detektiv v utajení, infiltruje jakuzu ? Fakt dobré, trocha mi to pripomenulo film Departed. GTA IV sa oproti tomuto môže ísť schovať. Grafika fakt pekná, Hong kong super, jediné čo mi na ňom vadilo, že sa tam jazdí po ľavej strane, nepríjemné, ale je to len detail. Hra sa snaží byť originálna, asi do tretiny žiadne zbrane, používate len Kungfu, kombá sú super a pekne sa na to pozerá, je to dokonca lepšie, než prestrelky. Dĺžka hry je tiež slušná, ja som plnil všetky úlohy, aj tie malé láskavosti a vedlajšky cez telefón a slušne sa to natiahlo. Len v tom meste veľa možností nie je, podobne ako v GTA IV, San Andreas v tomto stále vedie. Už sa teším na pokračovanie, dúfam že nejaké bude určite do toho pojdem.
BakerPlaya85%
+zábava
+pestrý boj bez zbraně
+příběh
+lokace
+dostatek dlc (dodatky ke hře )
+po dokončení je stále spousta aktivit co dělat
-při méně výkonném pc se seká a hraní může být otravné
-mimo mise nejde používat kamera
-bojové kluby jsou příliš jednoduché
NORD_KING86%
-: bugy, jazdný model, odozva ovládania, absencia multiplayeru, miestami kamera a umelá inteligencia
+: grafika, efekty, audio, rádiá a hudba, dizajn, postavy, dabing, príbeh, atmosféra, zábava, RPG prvky, bojové umenie, brutalita, mesto, voľnosť pohybu, vozový park, humor, motivácia k prehľadávaniu, prestrelky, obchody, vedľajšie úlohy a aktivity, mobil, príbehové animácie
Verdikt: Sleeping Dogs je ako mytologický vták Fénix, ktorý povstal z popola, pretože ešte pred vydaním bola pôvodná hra zrušená. Našťastie sa vývoja chopilo iné štúdio a vytvorilo kvalitného konkurenta GTA. V roli policajta v utajení Wei Shena máme za úlohu infiltrovať Triady a rozložiť ju z vnútra. Kulisami kvalitného príbehu je Hong Kong, ktorý nie je rozsiahlý, ale plný rôznych možností. Ešte v žiadnej hre tohto typu neboli tak dôležité a zábavné vedľajšie úlohy. Hráčovi je skutočne poskytnutý kvalitný piesoček. Dôležitým prvkom hry je štýl hrania a rozvoj postavy, ktorý sa delí hlavne medzi policajnú vetvu a vetvu triad. Každá z nich má svoje špecifiká. Celkovo je rozvoj postavy veľmi zaujímavý a taktiež aj ďalšie prvky s krátkodobým vplyvom ako je taká polievka alebo čaj. Podstatnou súčasťou hry sú súboje, s ktorými sa spája aj nedotiahnuté ovládanie. To sa týka aj jazdného modelu a samotnej kamery. Áno, nájdu sa nedostatky, ktoré znepríjemnia hranie, ale to čo ponúka a v takej intezite Sleeping Dogs, nedokáže každá hra.
malycauner100%
Jeden z nejvetsich hernich zazitku v mym zivote.Vedle GTA V, a mozna (zatim jsem nehral) RDR je toto nejkreativnejsi herni titul po vsech strankach.Pribehove to Excelovalo v 5i hvezdickovem rozmeru a herni rozhrani a ovladatelnost byla rozmanita a prijemne synchronni. Jednim slovem - DOKONALOST !!
swetoku470%
jedna z najlepsich modernych hier. Atmosfera hong kongu je vyborna, hratelnost aj zabava v tejto hre urcite je.
noelroc70%
Hra, ktora sa kvalitou sice nevyrovna hram ako GTA alebo Mafia, ale je to predsa len zaujimave hranie. Atmosfera hry, bojovanie, grafika, hratelnost... to vsetko su plusy, vdaka ktorym hra v recenziach ziskava 70% a vyssie.
Maniak14785%
Ďalšia GTA kópia ... to bol môj prvý názor ale opak je pravdou.
Keď niekomu dáte pero a papier a má nakresliť dom tak každý to nakreslí inak a tak je to aj zo Sleeping Dogs viete áno má to dosť z GTA ale pridáva aj čosi viac o kúsoček viac žijúce mesto,upgrady,mláteniu dáva úplne nový rozmer ktorý je najviac vymakaný,grafika ma očarila keď prší je to krásne no a Honk Kong som si zamiloval..
+Grafika
+Fyzika
+Štatistiky,Vylepšenia - nové bojové útoky
+Žijúce mesto
+Boje a využitie prostredia
+Parkour
+Optimalizácia
+Závody a kopa iných vecí mimo misii

-krkolomné ovládanie
-strieľanie
-občas demencia polície
V podstate Sleeping Dogs má čo ponúknuť a keď vyjde patch ktorý tieto nedostatky opraví môžete si pridať 5 bodov..
HALUNDER85%
vyborna hra ,ale neviem kde kto videl v tejto hre aby sa lietalo ? .ja som ziadny dopravny letecky prostriedok nenasiel .. a presiel som ju 2 krat a nemam pocit zeby bolo co len v misi nejake .. kebyze je to tam tak ma to u mna 100%
Thairos100%
Táto hra ma veľmi nadchla...je to niečo ako spojenie - GTA + Mafia 2 + Assassins Creed..a to je na tom také veľké +...Grafika je vynikajúca aj mimické spracovanie..tak tiež aj súboje..mne sa to osobne páči viacej bez zbraní..sú tam menšie "bugečky"..taktiež aj "histerické hackovania"..ináč povedané ako sa idete hacknúť na dakú kameru alebo také..tak ako idiotko musíte hladať čísla cca. 10 min...ale ináč...Vynikajúca hra...U mňa kladov je viac ako záporov, ktoré skoro ani niesu...rozhodne 100 % !! :)..
55jajo99%
takže sleeping dogs je to hra v ktorej hrajete za čínana , vyzera jak jackie chan :D , ale neni , hrajete v mesto kde je plno čínanov , je to HONK-KONG .
plusy
+ grafika ak si dáte na extremnu tak je skvela grafika aj detaily
+ volne mesto podobne mafia 2 a gta 4
+ zbrane
+ nove auta
+ honk-kong konečne nie len amerika alebo new yourk jak v gta 4 :D
+ až 30 misi ale pozor lahkych misii :D
+ príbeh
+ karate
+ je to skvele že možete v meste hocikoho chytit a rozbit mu/ jej hlavu dvermi od auta :D

mínusy
- dakedy blbe ovladanie ale to si zviknete
- bugy
- tuto hru mohly urobit z pohladu svojich vlastných očí :D by to bolo super :D
- velke HW naroky na pc alebo notebook
- ak máte len jednojadrovy procak tak vám hra ani nenaskoci ja som mal na mojom starom notebooku jednojadrovy procak a ani nenaskočilo ale teraz na novom notebooku s 2-jadrovym procesorom mi v pohode šlape .

to je asi všetko :D
Tyson85%
Hra má vytvorené skvelé prostredie - živé , pestré , skvelý prepracovaný systém bojov ,ak by som to porovnával s GTA IV tak je to asi 100x lepšie .

Hlavne klady
+systém bojov
+prostredie

Hlavne zápory:
-drobné bugy
-nič prevratné ani nové
edy7197%
Je to super hra . Mám ju na XBOXe 360 a ma skvelu grafiku aj vsetko . Je to dobrá hra podobna Mafií a GTA .
xkapitox9799%
uplne peckova hra podlamna este lepsie ako GTA samozrejma ma to este nejake muchy ale baomaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
henry4394%
Bombova hra
+pribeh
+hlavna postava
+obchody (hlavne s oblecenim)
+bitky
+pohyby hl. postavy

-velke mnozstvo bitiek a su niekedy dost dlhe podla poctu protivnikov

jazda vlavo nie je minus, ale casto sa mi stava ze idem ajtak v pravo :D
Dominik199895%
Super hra, chvílemi to vypadá jako hodně splácaných her dohromady ale naštěstí dobrých her jako je Mafia,GTA,Wheelman,Batman... atd. Celkově mě ale hra dost baví a HW nároky mi nepříjdou zas až tak velké když sem to rozjel na skoro pul gigabitove grafice.

+Příběh
+Boj na blízko
+Volnost
+Animace
+Audio a Grafika

-Systém krytí
-Arkádový model řízení (někomu to možná nevadí ale ja na to nejsem moc zvyklý)

a když si tam hodíte všechny dlcčka tak i po skončení hlavního příběhu máte furt co dělat :D


všetky (70) »

Súvisiace hry Sleeping Dogs: Definitive Edition
Sleeping Dogs: Year of the Snake
Sleeping Dogs: Nightmare in North Point
True Crime: New York City
True Crime: Streets of L.A.
Triad Wars

Diskusia o hre Sleeping Dogs Pridať príspevok
29.03.2020 16:03 - zdravim su tu na tuto hru ciste trainery bez virusov skusal uz niekto?
23.09.2014 18:01 - Najleopšia hra
07.07.2014 17:05 - howníčko :-D
20.04.2014 23:31 - mam verziu 1.3 aj 1.4 hra ide vpohode akurat ze ked zabijem dakoho tak mrtvola...
12.02.2014 13:43 - ovladanie je trosku blbe a fyzika vozidiel nerealna aj ked mne to vyhovovalo a...
...
Zobraziť všetky príspevky (488) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |