HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21175
5455
5063
1438
1600
7336
6040
12920
1687

Online 18076 užívateľov

Užívateľ > HRABATOR > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Niet co povedat o tejto hre...pretoze:
Grafika,veci,dobre hranie,ale ...asi najkratsia hra na svete,keby spravili poriadnu,dostali by aj odo mna hodnotenie...a preco zle hodnotenie? Tuto hru prejdete za 15 minut...takze tak
Obvykle napisem o hre dlhu recenziu...ale...k tejto hre? Naco? Dokonalost sama. Grafika,gameplay,volny svet,plavby na lodi...nema to proste ziadnu chybu :D Uz chapem,preco za to chcu 50€.
Naozaj super hra,grafika,hrateľnost,príbeh,možnosti hry...jedným slovom bezchybne!Doporučujem si tuto hru kúpiť cez internet(ja som si ju kupil cez net,ikona hore).Je to aj cez multiplayer,takze fakt-bez chyb!
Tak...co najskor?
Zacneme tak...grafika mna nesklamala,velmi pekne prepracovana,rozbitelne casti domov adď.AJ KEĎ volume niektorých objektov je zle spravené (strielal som do kamena,pritom som mieril nad neho...atd.). Pekne spravene prostredie,avsak...kampan je velmi kratka,na to,ze to ma cez 30 GB (+-). Zbrane su spravene bezchybne (az na to,ze sa im nedaju nastavit zadne dodatky [kolimatory,nozicky,optika,tlmice atď.])...omnoho lepsie nez v novodobych trápnych CoD (black ops II)... Som s hrou naprosto spokojny...aj cena je este tak OK.
Avšak...hra nie je dokonalá.
ALE...Battlefield nikdy nebol zameraný na Singleplayer...to je taký dodatok. Takze...uz len pre to je to asi tak...90%
Je to podla mna slabá dokonalosť.
Neviem,na akých práškoch boli autori tejto hry...ale keď začali tie prášky účinkovať v hlave autora hry...vznilko niečo,čo by sa ani nedalo dostatočne epicky popísať. Singleplayer hra,ktorá vtiahne hráča do úžasného deja...Bioshock:Infinite by si mohol podať ruku s TES V: Skyrim.
Zpočiatku sa mi hra nepáčila. Ale neskôr som sa do nej ponoril až tak,že som sa odlepil až vtedy,keď sa mi škvarili oči od únavy :D
Hra má peknú grafiku,fantastiky prepreacované,ako sa dalo od 2K games čakať.
Zpočiatku si mysĺite,že idete zachrániť Elizabeth,potom zabitie Comstocka...no ale až na konci je pravda.
Jedinou nevýhodou je,že hodnotenie nejde dať na viac ako 100%.
Okrem toho...keď ste ešte Bioshock Infinite nehrali...tak na najbližšej zľave neváhajte a kúpte (alebo stiahnite :D )...
Nezabudnutelny zazitok z tejto skoro nekonecnej hry je obrovsky. Borderlands samo o sebe je fantasticka hra s generatorom nahodnych zbrani,takze je mala sanca,ze najdete 2 rovnake zbrane (okrem zakladnych).Okrem toho velmi dobre spracovana hra graficky,dejovo aj celkovo vynikajuco prepracovana. Najdete dokonca aj vela druhov nepriatelov,mapy su obrovské a vela tajnych zbrani a miest,kam sa da dostat...vynikajuca hra,nasiel som aj zopar bugov-napr. je troska zle spravena kolizia mrtvych nepriatelov...troska sa buguje,ale aj tak sa to da obist,este mi tam chyba,ze je tam iba 1 druh vozidla...ale aj tak je to fantasticke COOP FPS RPG. Zdanlivo nekonecne vela questov na spravenie,aj DLC su tiez tak dobre,doporucujem KAZDEMU.
Keď si budete hľadat v slovníku slovo "fail",tak by ste tam mali nájsť "Call of Duty: Ghosts"
Jedna z najhorších...strašné požiadavky na hratelnosť a čo ja vím čo. Kravina...druhá najväčia blbost hned po CoD Black Ops II.
Jednoducho je to jedno z mála RPG, ktoré dokáže vtiahnuť do deja tak perfekte, až neuveriteľne...čo iné sa dalo od THQ čakať.
+Celkovo veľmi dobrá grafika
+prostredie je tiež dobre prepracované
+Itemy (všetok equip)
+Skilly
+Animácie (boje)
+Epický dej
+NPC sú tiež dobre spravené (ako graficky,tak aj inteligenciou)
+Logické skákačky
+RPG

-Chýba mi tu multiplayer (tým myslím aspoň coop).
-Miestami zlá kamera
Viac záporov-asi nemá...fakt neviem, je to úžasná hra, doporúčam fanúšikom hier Gothic, Dragon Age, Elder Scrolls, Witcher apod.
Je to hra,ktora vas vezme iba na chvilu,o par mesiacov si poviete,ze su aj lepsie hry a vykaslete sa na to,ale celkom dobra grafika,vela questov a inych hernych prvkov,nuz...pozrite sa na to sami,sak skuste,na uvodnej stranke je myslim link.
Tak zacneme...nie je tolko toho o tom povedat...ale aj tak nieco je.
Hra ma velmi kratky dej,ma sice dobru grafiku,ale hra ako kampan o sebe je kratka a nic moc...pravda je taka-mohli to lepsie spravit-dlhsie a lepsie, chudaci ti,ktori si tu hru kupovali,ked stala 50€ (dnes stoji asi 7€ xD ][_ (()) ][_)...
Na hru cakalo vela ludi a cakali,ze to bude epic,ale bol z toho epic fail.
Pamatam si na Duke Nukem Time to kill...to bola ina hra este na PS1,ta je dlha a perfekne spravena...tento Duke Nukem...zmenit na nazov ForNEVER ! Snad vyjde nabuduce lepsi diel...ak vobec.
+Grafika
+Animacie
+Open world "Commonwealth"
+Uprava postavy
+Uprava zbrani/zbroje
+Perky
+Nepriatelia
+Questy
+Stealth (vacsina hry sa da stealthovat,ak na to mate perky/equip)
+Dej
+++A vela dalsich
...
ALE...nie je to dokonale.
Je to fakt super ale 100% tomu nedam. Physics v tejto hre su podobne ako vo skyrime (je to podobny engine). Ked chcete upgradovat svoje veci/stavat budovy,potrebujete na to materialy,inak povedane beriete skoro vsetky itemy co najdete (a potom ich nemozete uniest D:),nevravim ze je to zle,ale nuti to hraca viac sa sustredit na zber veci ako na questy a strielanie nepriatelov...
Herne obtiaznosti-je****é. Vyssiou obtiaznostou nepridavate nepriatelovi IQ. Boti budu len sposobovat viac poskodenia a budu schytavat menej. Inak povedane oni vam daju 1x headshot a ste v pi**. Vy ich strelite do hlavy 10x a oni si idu dalej...
Municia nic nevazi...vo FO:NV najtazsia obtiaznost sposobila ze municia mala svoju vahu. Okrem toho vobec nemusite jesť / piť / spať. Uplna ko***ina.
Nema to multiplayer (podobne ako skyrim alebo ine Fallout serie)...bethesda ale pracovala na multiplayer mode pre FO4,ale vyje**li sa na to.
Cena 60€ na steame...(je**uté)...tu cez gameexpres to kupite za 40€..aj tak je to vela

___________________________________________________________________________

Super hra,ktora urcite stoji za to aby ste si ju zahrali. Ma to svoje zapory,ale ziadna hra nie je dokonala.
Gameplay tejto hry je naozaj perfektný. Volba medzi 4 classami,uprava postavy,zbrane,nepriatelia,animacie,achivementy,grafika a hlavne IDEA hry. Perfekny shooter zkombinovany s buducnostou a...jetpackmi,ktore z tejto hry spravili jedinecnu. Hra vam ponukne rozne levely,zakazdym sa mapa inak upravi,nepriatelia sa spawnuju nahodne,mozete si vybierat PvE obtiaznost [Medium security...az po Ultra-max-security].
Dostupne su aj mody Raid [10-player PvE]. Alebo PvP [8v8 (byvalo 10v10,ale tolko ludi GA nehralo,tak to dali na 8v8 :D)]. A najlepsia vec: AvA (Agency vs Ageny,takticka strategia s formou PvP,maximalne 10v10,kde hraci bojuju o uzemia,dokonca su povolene aj vozidla [konkretne 2,Vandal a Vindicator] a ine veci,ako napr. nuky,EMP,specialne veze,stity atď.,jednoduchu Clan Wary). Pokial si chece zahrat dobru hru,tak si zahrajte GA,ale je tu jedna mala nepodstatna vecicka (extremne velka,myslel som to ironicky)...a to je ta,ze GA,hra sama o sebe,je vytvorena a Developnuta (Indie) jednou a tou istou firmou,ktorou je (bohuzial) Hi Rez Studios (aka Fail Rez/Low rez studios). Uplne sa na hru vykaslali a neupdatli ju uz cez 3 roky. A zadny update uz nikdy ani nebude! Hra to priemerne 150+-(naraz online) ludi...takze si to zahrajte...kym este nevypnu servery,aj ked k tomu asi nedojde...ale aj tak. Perfekna hra...vyrobena najhorsiou moznou firmou.
Sak hej,vsetkym vravim,ze gothic 3 je o nicom,ale 1 a 2 su daleko lepsie,tato je lepsia len koli tej peknej grafike,ale inac nic moc.
No tak tato hra...je o nej vela co povedat a zaroven aj malo...
Film bol celkom nudny ...hra nebola az taka nudna,ale nepacila sa mi velkymi chybami,ktore
ale neboli "bugy",ale cela hra zaroven,takze:
+Grafika
+Pekne spracovane prostredie
+Epicka hra
+celkovo dobra sranda-stare dobre kuzla,nepriatelia a pod.
+spravene podla deju filmu
a teraz hnusne zapory:
-nepriatelia su skoro vzdy isty...inak povedane mali pouzit viac postav na "moba"
-nejde prejst cez tenky plot(akoze lol,akoby nemali ziadne kuzlo na rozrezanie plotu
-MALO KUZIEL
-Hermiona...Nema ich velmi velke : / :(
-cena ---->THIS IS MADNESS !!

Vseobecne moje hodnotenie je 65% ...
Zbytocne davat vela % hodnotenia,ked si chce nekdo tuto hru stahnut,alebo "kupit",tak mu radim,aby usetril cas a peniaze a aby sa na tuto hru vysr**...hra od THQ ...sklamali ma.Grafika na velke ho*** !! zopar zvierat a fakt ...to nabijanie brkovnice a odstrelovaciek...na tom sa nemozem prestat smat xD,neni multiplayer a aj by bol nanic,a este velke MINUS za to,ze to je hra na rok 2011...to uz malo byt take HD ze...a oni sem daju grafiku z crasha bandicoota 1.Aj crash Bandicoot 1 je lepsi nez toto,ale aspon nejake to % dam,za to ze sa "natrapili" xDDDDD
Jednou vetou-prečo je maximalne hodnotenie iba 100% mohli dať aj viac,pretože táto hra je proste niečo,z čoho budete mať poriadny zážitok,pretože už hrám hru celkom dlho->stále nie je koniec a som si istý,že tak skoro nebude.So svojou pefektnou grafikou,veľa zbrňami,možnostami,classami,rasami a dejom je to naozaj hra,ktorú by si mal zahrať úplne každý !! Nemá skoro žiadne chyby,len sa mi 1 vec nepáči...nemôžete spadnúť...a tým sa zabiť,ale aj tak tento drobný nedostatok si v hre nevšímam.Aj tak moje hodnotenie je 100% pre hru Mass Effect 3 !
Zhrnutie:
Graficky celkovo DOBRE (na 2) spracovana hra s peknym prostredim...znicitelnymi objektmi (ktore urcite potesia dost hracov,objekt moze byt rozsekany na malinke kusky,ale s tym pribudaju aj lagy),pekne spracovanymi postavami,perfeknymi animaciami,zaujimavymi trikmi s mecom a inymi zbranami...ale vzdy to ma svoje ALE
ALE tejto hry je,ze je od firmy KOJIMA,ktora vytvorila najlepsiu hru na PS1,kdo by to bol povedal,ze tento "METAL GEAR" nebude vobec ako ostatne METAL GEAR serie. Hlavnym zaporom je: 25 GB miesta na disku (kampan prejdete za cca 7 hodin,9 hodin,ak budete bojovat s poslednym bossom s 0x "recovery repair"),celkovo dost kratka kampan. Ziadne volitelne sceny, vsetko ide strasne rychlo (level za levelom),bossovia su na nervy-pouzivaju utoky,ktore rozseknu hraca na sra***,tymto utokom sa da zriedka vyhnut,maju HPcko (ludia/cyborgovia) asi 100x vacsie nez ma hl. hrdina Raiden. Musite do nich sekat pol hodinu,aby ste ich dali na 20%,POTOM sa: zrealizujete,ze nemate ziadny recovery repair,v tom momente vas boss zabije,alebo neco uplne ine.,alebo vam spadne hra (fakt :D).
Uz chapem,preco hra stoji 20€. (aj to je prehnana cena)...a vobec si nezasluzi tato hra titul METAL GEAR. Cakal som od KOJIMA viac,a hlavne od METAL GEAR.
Toto je najhustejsia hra ktoru som kedy videl !
Grafika na prd, ale o tom to je,uplne fajnova hra,ktora nema chybu proste.
Stavanie rôznych veci,ziskavanie brneni,vyroba roznych pomocok,krompacov,lopat,mecov a vsetkeho ineho aj viac vam ponukne tato hra. A samozrejme aj skvelu zabavu!!doporucujem hrat cez net ;)
Resident Evil hra je sama o sebe veľmi dobrá.Tento diel je veľmi pekne spracovaný,ale aj tak to nie je dokonale. Našiel som viac vecí,ktoré su neni podla mojho gusta,napisem sem kladne a aj zaporne...
Takze kladne veci (+):
-Pekná grafika
-Velmi pekne si zahrate,ak hru hrate po prvy krat
-hra neomrzi aj po prvom prejdeni hry
-Celkom vela typov zbrani (mne stacili)
-Vela Secretov (drahokamy a ine vzacne blbosti a samozrjeme tie emblemy,kto našiel všetky? :D )
-Sice je tam ta kampan,ktoru prejdete a moc sa tam toho potom viac robit neda,ale uzasne krviprelievanie bude v mode Žoldáci (mercenaries)
-Je tam aj multiplayer,takze si mozete zahrat s kamaradom a pod.
Teraz záporné veci (-):
-Hadanky a ine blbosti su celkom fajn,ale napr.ked pridete k nejakemu slamenemu plotu,potrebujete kluc,ne aby ste ho rozvalili alebo neco take,proste nie perfekne spracovane
-ked behate medzi zombikami,tak vas niky nechytia xD,zkuste a presvecte sa v type zoldaci
-neda sa napr.zapnut team damage
-hra nie je az tak hororova jako predosle diely : ( moc vas to tam nevystrasi)
-bot,s ktorym hrate je tupý-ked chcete strielat,on sa vam vopcha do palby ...
Tak to je asi vsetko...moje hodnotenie je teda 94%,šak to stačí !
SS First aj Second Encounter HD v 1 baleni se oplati.
vyhody:
+Grafika
+Dej
+Zbrane
+Nepriatelia
+Multiplayer
nevyhody:
-musite mat Steam...
(vsechno je good,jedine ten Steam je ta mensia nevyhoda)
2k games+Telltale games
úžasná kombinácia
Cena je akurat...grafika,animacie,gameplay,moznosti zmenit priebeh hry,brutalita & humor.
Čo viac dodať?
...Doporucujem vam ale predtym si zahrat Borderlands=>Pre sequel=>2
Tak co to tu mame...jednu epicku hru,ktora je podla mna asi BEST of all "stredovekych" hier,ktore som hral,jako je napr.posr*** Gothic 4 a pod...
Hra ma vela kladov...ale su tu aj nejake tie zapory...
+hra je epicka,teda ma dej
+velmi pekna grafika
++je to daleko lepsie nez vsetky serie hry "Gothic"...
+"FPS"RPG
++Mozete si vytvorit VLASTNY CHARAKTER
Hra ma aj niekolko zaporov,ktore cloveka fakt nastvu,ale moje hodnotenie moc neznizuju,maximalne o par 5-10%...:
-je to zase cez STEAM
-extremne vysoke ceny
-Free verzie su bugnute ...
-na skvele hry NIKDY nie je MUTIPLAYER
To je asi vsetko...ale doporucujem tuto hru vsetkym hracom kazdeho druhu,verim ze pri tejto uzasnej hre stravite vela casu a hru si uzijete (nie jako gothic 4)...Moje celkove hodnotenie je 95%. (5% dole kvoli cene a ja som vzdy vyhradne za multiplayer,neh sa jedna o akukolvek hru)
Staré dobré časy, keď som hral TR3 na PS1...môžem len dodať,že od Eidosu som čakal viac.
Ale...netvrdím,že hra je zlá! Môj názor:
++Graficky...divím sa,že mi nezhorel PC
+Dej
++Animacie (to je epicky prepracovane)
+Lara Croft...
+Perky
+Úprava zbraní
++"Krev! Je VŠUDE!!" Aj v SAW je menej krvi!
+MULTIPLAYER
++Interakčný dej
++Veľmi chytré NPC
+++Dlhý storyplay

Zápory (sú dosť podstatné,ale hra je veľmi dobrá aj tak.)
-žiadne plávanie...to mi strašne chýbalo,a to bolo snaď vo všetkých TR
--Veľmi ľahké (hra sa ukladá kažých 30 sekund)
--Málo zbraní
-Iba jedna oblasť
-dosť zlý terén (nemôžete skočit,kam chcete,bude vás blokovať Volume)
-"Hrobky" sú extrémne jednoduché vylúpiť.
--hra je viac TPS hra,ako klasický tomb raider (viac skákania,lezenia apod.)

Celkovo:
Hra je úžasná, ale nie dokonalá. Takže moje hodnotenie na Tomb Raider Reborn je 93%
Doporučujem si zahrať.
Ja tejto hre davam 90 %,ma dobru grafiku a to je dobre.Aj dej je velmi dobry a hra je v podstate celkom dlha.Sice je tam malo zbrani...ale čo už?Mne sa na tejto hre nepači iba jedna vec...neni tam krv! Jediny nedostatok,ktory tam podla mna je,ale aj tak si tuto hru zahrajte,je fakt super! A este nieco...nie je moc dlha...
Grafika je velmi dobra,zbrane su tez dobre,vozidla stare ale aj nove.Dalej nové mapy,moznosti hratelnosti su velmi dobre,velmi dobre spracovana hra.
Ja tuto hru by som ohodnotil aj 100%...ale Epic Games pri výrobe si mohli spomenút aj na ASSAULT,ktorý tam jednoznacne chýba. No a este...malo charakterov za kt.sa da hrat. Na rozdiel od UT2004 to malo vela charakterov,beriem ale tiez do uvahy ze charakterom sa da vzhlad menit.
Takze 100% -10%(neni tam assault)
90%-5%(malo charakterov hratelnych)=85%
Podla mna je tiez najlepsie UT2004...staré,ale dobré
Multiplayer,Coop,Solo
Player versus Environment
4 frakcie (Tenno,Grinner,Corpus,Ifected [Infestation])
Warframes...kazda z nich ma ine schopnosti,vlastnosti...
Čo je dobré:
+Celkom dobrý výber zbraní
+Veľké mapy (každá je iná)
+Módy na zbrane/Warframy
+RPG
+Málo miesta na disku (cca 2GB)
+Animácie
+Rôzne úskoky,skoky,premety,behanie po stenách,sliding...parkour
+AI mobov
Nevýhody:
-VŠETKO je prémiové,inač povedané,každá zbraň,Warframe,Pet,Farby...jednoducho všetko je za €€€,tieto veci sa dajú síce získať aj neprémiovo,ale potrvá to pekne dlho. Bez prémií moc jednotlivec,ani skupinka nevydrží,niektoré veľmi dôležité veci su IBA za €€€,a ich výroba/zisk je taká,ako keď zotierate los a chcete JACKPOT...
-Kamera je naho***,3rd person,ako v Dead Space (ale táto je hrozná),FPS nie je !

**Hra je FTP na Steame**



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |