HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21181
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12925
1687

Online 2181 užívateľov

Užívateľ > guliver39 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Hra má príliš jednoduchý dej,grafika nezodpovedá súčastným požiadavkám hráčskeho sveta.Povedal by som že je to relaxačno-akčná hra.Napriek tomu ju úplne neodsudzujem a pre menej náročných ju odporúčam.
Silnou stránkou hry je nepochybne grafické spracovanie s dôrazom na detaily.Je silnou konkurenciou COD 6,má výborné ovládanie,no na môj vkus až príliš časté videosekvencie.Nič záporné som v hre nepostrehol až na dlžku hry,čo je o niečo kratšia ako COD 6.Určite si ju zahrajte !
45%Blur
Hra nesplnila moje očakávania.Po úvodnom videu,čo je spravené ozaj pekne padnete asi na zadok.Ovládanie a fyzika nie sú silnou stránkou hry a to už nehovorím o "fantastických" ikonách ktoré chytáte z vozidlami.Ozaj úbohý scenár.Pozitívom hry je grafika a licencované vozidlá.Odporúčam pre vekovú kategóriu do 12 rokov.
Klasika ktorá nesklame.Zaujímavý dej s občasným stereotypom ale aj prekvapeniami.Graficky a akčne výborná hra.Mne osobne hra vôbec neseká a nenašiel som ani iné nedostatky.Výnimočne dávam 100%.
Dlho som takú dobrú hru nehral,velmi mi sadla grafika aj príbeh,skvelé ovládanie a možnosť rozširovať zbrojný arzenál.Určite odporúčam!
Nemám vo zvyku kritizovať hru,lebo či má hra 100MB alebo 10GB ,museli natom pracovať ludia dlhé hodiny.Každopádne táto hra je zle optimalizovaná,s otrasnou grafikou a s ešte horším ovládaním.Flatout-y boli bombové hry a nechápem ako sa dopracovali na túto úroveň.
Záver-neoplatí sa kupovať .Tie percentá dávam zo sústrasti.
Výborná grafika,velmi dobré ovládanie, jednoducho - podarená hra. Možno vytknúť iba silný nádych GRID jedničky.
Snaha sa určite cení,ak nie kvôli misiám samotným ale faktu že po prejdení základnej hry v tomto dodatku s nádhernou grafikou môžete ešte niečo robiť je skvelý pocit.Driftovanie,pálenie pneumatík a v podstate aj volný pohyb dáva hre ojedinelý šmrnc.
Napriek tomu,že inštalačka má len niečo cez 2 GB má hra velmi podarenú grafiku,výborné ovládanie a prehladnú tabulku v postupe hry.
Ozaj prekvapenie-vyskúšajte!
Hra je prijatelná graficky aj príbehovo.Je to vlastne rýchla akčná stratégia,podotýkam aj dosť krátka ale nenáročná pre PC.Ovládanie hry si však pred hrou radšej preštudujte aby ste v "boji" nespanikárili a zbytočne nereštartovali misie.
Po dlhšej dobe konečne niečo hratelné.Nato že hra má 1,5GB inštalačku je to veľmi dobré.
Graficky dobre spracové,zaujímavé menu.Ak by ste čakali nejaké novinky v hre tak prekvapenie nebude,každopádne hru odporúčam ako relax,kedže v súčastnosti podobný žáner chýba.
Sklamaný by ste z tejto hry nemali byť. Odstrelovanie je efektné a grafické detaily sú pekne vypracované. Nemilo ma však prekvapil výber zbraní a umelá inteligencia (spomeniem napr. že ked odstrelím vojaka a o chvílu sa promenáduje další,vôbec nič sa nedeje,žiadny poplach,proste sa otočí a "stráži" dalej).Ale inak je táto hra velmi dobrá.
Tak len stručne:hra má peknú grafiku,dosť krátky ale dobrý dej,ovládanie medzerníkom je niekedy mylné kedže má viac funkcií a niekedy skočíte tam kam ste nechceli.Určite odporúčam a nezabudnite si dať aj češtinu,ktorá pomôže hlavne pri zorientovaní sa.
Určite naj lákadlom hry je grafické,zvukové a deštrukčné prevedenie hry.
Ovládanie je primerné,nič extra.No a chýba mi tam viac pohladov kamery,hra má len 2 pohlady.Hra je založená na princípe reality show,čo ako nápad ocenujem,napriek tomu alebo práve preto to nie je čistokrvná racingovka.Určite ju odporúčam ak máte radi rýchlost a prekvapenia na dráhe.
Nekoná sa žiadne velké prekvapenie,priemerný príbeh,kvalitná grafika,prakticky neustála strielačka a časovo tiež nič extra. Ako pozitívnu zaujímavosť spomeniem hackovanie a niektoré funkcie zbraní a tiež to že hra ťa núti byť neustále vstrehu a niekedy aj logicky uvažovať. Napriek "jednoduchosti" nemôžem hru kritizovať,lebo ma celkom bavila a určite ju odporúčam milovníkom nekonečných strielačiek...
Veľmi zaujímavé spracovanie stratégie s dobrou grafikou a intuitívnym ovládaním hry. Určite doporučujem.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |