HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 20481 užívateľov

Užívateľ > kloki38 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Velmi zla hra. Este horsia ako WOT. Tahanie penazi, zly engine, komunita. Odporucam sa tomuto odpadu vyhnut na min 1000 metrov a ignorovat to.


95%DOOM


2D verzia Doomu. Doom je super ale toto...neni to zlé ale ani dobré. Radšej si zahrajte "normálny" Doom a ked chcete skákačku tak napríklad Commandera Keena.
Kompilačka 2 datadiskov- TNT Evolution od Team TNT a Plutonia Experiment od bratov Cassaliovcov. Škoda, že Doom už bol trochu mimo v čase, ked toto vyšlo...
Witchaven je stredoveký first person slasher s prvkami RPG, peknou grafikou a hudbou. Postavený je na rannej verzii Build Enginu. Samopal, brokovnicu vymeníte za meče, sekery. Na diaľku je tu napríklad luk. Zbrane sa časom opotrebujú a je potom nutné nájsť nové. Z RPG má Witchaven systém level-upov a kúzla (fireball,nočné videnie,lietanie...). Expy dostanete za zabíjanie potvor a za zbieranie zlata.

+hudba,grafika,originalita
-zlý dizajn levelov- nudné,občas zbytočne komplikované a nezmyselné, slabšia animácia potvor
Pokračovanie stredovekého first person RPG slasheru. Oproti prvému dielu je tu zopár vylepšení ako možnosť prepínať štít/zbraň v druhej ruke, zbrane sa dajú očarovať... WH2 je o dosť ťažší ako predchádzajúci diel- niekedy až moc. Bohužiaľ je engine rozbitý a hra je plná bugov. Toto je posledná hra od Capstone Software, pretože o pár týždňov skrachovali.

+hudba,grafika
-zlý dizajn levelov- nudné,občas zbytočne komplikované a nezmyselné, plná bugov- zlý hit detection, neprejditeľné pasti, grafické bugy- najmä v SVGA móde...
Hra, ktorá úkázala svetu, čo to je FPS. Rýchla, dynamická FPS v ktorej strieľate náckov a hľadáte kľúče.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |