HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 44001 užívateľov

Užívateľ > fito10 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |





Solídne pokračovanie série Assassin's Creed ktoré prináša lepší engine, lepšiu grafiku a nové prostredie. Bohužiaľ hlavný hrdina nie je až tak zábavný a sympatický. Odporúčam zahrať ale na nejaké fanatické hranie to nevidím.
Náserové pokračovanie ktoré znova prináša vylepšenú grafiku, efekty od Nvidie a celkom nový systém pirátstva. Hlavný hrdina Edward je rozhodne zaujímavý týpek ktorý sa s tým neserie proste zoberie fľašku a ide sa mlátiť! Vydáte sa na lov pokladu v takzvanej Observatórii. Všetko sa to odohráva v nádhernom prostredí Karibiku.




Slabé pokračovanie ktoré vyšlo asi iba preto že Ubisoftu poklesla predajnosť. Ale musím uznať že to bola zábavná ale krátka jazda. Nachádzate sa v New Yorku a brázdite vody River Valley. Hlavný hrdina Shay sa rozhodol že už ho nebaví assassínovať a tak si povedal že dezertuje. Bohužiaľ príbeh je celkom krátky a tak je tu dosť vedľajšie obsahu.
Podľa mňa celkom slabé pokračovanie ktoré vám iba potvrdí že súboj templárov a assassínov už nie je tak podstatný. Musí sa uznať grafické spracovanie.
Rozhodne dobré pokračovanie série Assassin's Creed ktoré nás zanesie do Paríža počas Francúzskej revolúcie. Bohužiaľ PC optimalizácia a bugy sú neskutočne otravné. Paríž je nádherné miesto v ktorom je rozhodne čo robiť. Arno je však poslabší hrdina ktorý sa hrnie za vlastnou pomstou.
Pekné DLC ktoré nám Ubisoft priniesol celkom zdarma. Hra sa odohráva v pochmúrnom meste v ktorom zase nie je núdza o zábavu. Príbeh je znova trochu poslabší ale páči sa mi kooperácia a vedľajšie úlohy.
Masterpiece s mierne pokašľanou optimalizáciou. Očakávajte umieranie a nefér prístup od hry samotnej.





© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |