HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 21275 užívateľov

Užívateľ > SvkAmen > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Ani nie zly, ani nie excelentný diel série CoD. Kampaň je zábavná ale nie je to nič memorabilné. Multiplayer je ok, ale musíš po neho vraziť viac času.


Ak by som mal opísať Black Ops 4 jedním slovom, bolo by to frustrácia.

Multiplayer je extrémne frustrujúci a v ktorom si s balancom zbraní, špeciálnych postáv ich schopností nelámali hlavu. Nezabudli ani na pay-to-win zbrane, ktoré sú dostupné len v Supply dropoch. Nová heald mechanika je mizerná. Vo väčšinu prípadoch sa budete stenávať s hráčmi, ktorý sa neustále kryjú alebo vám utekajú aby sa mohli vyliečiť. Navýšenie HP na 150 spôsobil ešte väčší rozdiel medzi balancom zbraní. Najlepšia taktika je kryť sa, a nepostupovať dopredu, takže čakajte plno tryharderov a camperov, ktorý čakajú na vás. V prestrelke ste ubrali 144 HP ale poslednú ranu za zvyšných 6 HP dal váš teamate, ktorému sa pripočíta kill? Samozrejme, že vášmu teamatovy, vy sa uspokojte len s EKAI. Najlepšie mapy sú samozrejme sú s predošlých dielov. Tie nové sú extrémne nudné tree-line mapy, ktoré stretnete v každej druhej hre. Spravíte 3 cestičky a spojíte ich na začiatku, v strede a na konci a máte novú mapu. Vrchol originality. Mizerné sú aj spawny, ktoré ešte nikdy neboli tak zlé. Prečo potrebujem level 5, aby som si mohol customizovať zbraň? Prečo sa unlock systém sa vracia do CoD stredoveku? Prečo niektoré zbrane nemajú ani atachment, vďaka ktorému rýchlenie namierim na súpera.

Battle-royal som moc nehral a preto ho nejdem hodnotiť, ale jednu dôležitú vec vám poviem. Na PC sa už nestretnete so 100 hráčmi v jednej hre.

Ťažko povedať, pre koho je hra určená


Call of Duty, ktoré bola odsudená na smrť sa ukazuje ako najlepšie CoD za posledné roky. Dobrý PC port (čo som od nich nečakal), zaujímavé misie, dobrý zombie mod (i keď len jedna mapa) a multiplayer s dobrými mapami robia dobrú vizitku sérií. A ano, od pôvodného CoD má tento diel najďalej.
Kampaň s B-čkovým príbehom a prehnanou a akčnosťom. Multiplayer je sklamanie. Len 8 máp, len 3 z toho hrateľné a War mode je kvôli malému počtu máp nevyužili potenciál.
Skvelá hra pre cieľovku, ktorá ale nezaujme širšie publikum. Gameplay a progres systém sú 2 najzábavnejšie prvky. Príbeh, umelá inteligencia, open-world sú účelové (nie sú podstatné). Kampaň odporúčam najmä hráčom , ktorý radi vypnú mozog pri hrách typu Just Cause, Saints row, Prototype, atď. Určite tú hru nekupujte za 60€, ale radšej si zaplaťte Xbox game pass.

Multiplayer je nezáživný, má len 4 mapy, nulový progress a nedokáže hráča udržať dlhšie ako hodinu.

PC port funguje dobre, FPS neklesajú a v nastaveniach nechýbajú žiadne podstatné prvky. Oproti Xbox One verzií má rýchlejší loading. Osobne som dal prednosť PC verzií, lebo na Xbox One si bez aim-botu ani neťuknete.
Pre fanúšikov hry povinnosť. Konečne môžete rozhodnúť o osude slovanských podkarpatských kmeňov, a pripraviť ich na maďarskú hrozbu.


















Urýchlený vývoj uškodil už tejto hernej sérií druhý krát. Hra je v niektorých aspektoch nadpriemerná ale aj podpriemerná. Skvelý storytelling je pokazený zlým dávkovaním, gunplay hlúpou umelou inteligenciou a tak by som mohol pokračovať. Mafia 3 nie je zlá hra. Ako hráč som sa pri nej aj bavil aj nudil. Ale od sedmičkovej hry to má stále ďaleko.


Skvelý a zábavný diel, kde vás neotravuje zbytočný príbeh a vy si užívate zábavný open-world svet. S NFS: Most Wanted najlepší diel série.
Pri malej mape si budete pripadať, ako by ste hrali tertis. Moc priestoru vám na kreativitu neostane a už po hodine už nemáte kam staviať. Radšej siahnite po alternatíve Cities: Slylines


Hra, ku ktorej sa neustále vraciam. Dlhé hodiny premýšľania, ktoré dokážu zabiť nudu. Ak ste však už zvyknutý na OpenTTD, tak ku tejto hre si cestu nenájdete. Nie, že by hra bola horšia alebo lepšia, len je trochu iná.
Najlepší 3D diel, ale na starý Stronghold a Stronghold Crusader nemá. Hrá sa ale dá zohnať za pár stoviek. Len pozor na optimalizáciu l


Po fiasku menom Simcity (Reboot) sa EA rozhodlo zabiť Maxix. Uzavretý herný svet sa vracia a človek sa pri hraní cíti ako pri The Sims 2. A tie DLC?! Škoda slov.




Silne emotívny koniec zachraňuje inak docela nudnú epizódu. Posledná epizóda dokazuje, že vaše rozhodnutia nemali zmysel.
75%Vlak
Zábavná logická hra, ku ktorej sa vraciam len kvôli nostalgii. Pekný kus Českej video hernej histórie.
Až zbytočne zahodený potenciál, ktorý vychádzal z dobrého nápadu. A to ešte neriešim veľké množstvo bugov a zlú optimalizáciu.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |