HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 59136 užívateľov

Užívateľ > Dracul001 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

90 % za to ze na to ze je to hra z roku 2005 je podla mna uzasna a 10% za to ze je to kvalitka. Recenzia od tiscali ma ani neprekvapuje pretoze ta da maximalne nejake tie body hram kde ide o grafiku a tak. A tie deticky dnesnej doby co recenzuju sposobom ved ono to neni podla filmu ono je to slabe a nema to dobru grafiku by si maly radsej zapnut minecraft a drzat papulky :) . Pravy hrac oceni podstatu tejto hry.
takze zacnem tym ze niesom hater serie diabla naopak som fanusik ale PoE jednoznacne doplnuje to co Diablo 3 / Diablo 3 RoS chyba. taktiez co sa tyka ceny diablo 3+datadisk povodne nieco cez 80-90 eur a PoE free to play na steam alebo ces digital download. taktiez musim povedat ze updaty ktore prisli s diablom 3 docela zhorsili gameplay tym myslim server a caste fps dropy naopak PoE updaty hru stale vylepsuju doplnuju a opravuju. Co mi vzdy chybalo v diablo 3 je PvP a trosku dlhsi pribeh... PvP v PoE je vyborne spraveny a zabavi na vela casu a takisto pribeh a nove misie levely pomaly prichadzaju. takze uz len sa to ze je to naozaj klasika od jedneho z vyrobcov Diabla 2 LoD a za to aka je to naozaj prepracovana RPG davam jednoznacne 100... ja osobne by som kludne aj za tuto hru zaplatil
Stale nedokazem pochopit 2 veci. 1 ze je koniec a 2 aka uzasna hra to bola a ako si ma dokazala ziskat. Neskutocne vtipna, dramaticka hadam hra obsahujuca kazdy zaner s neskutocnym pribehom a hratelnostou aka v tomto roku mohla vyjst. Pred predajom som si hovoril ze som bol kokot ze som na to minul 40 euro no teraz nelutujem ani cent ano je to kratka hra ale je to South Park kurva ! Odpuracam a doteraz som nenasiel jedinu chybu. Uz po prvych minutach hrania si hru nesmierne a kurevsky zamilujete.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |