HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 20220 užívateľov

Užívateľ > kashel > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Príjemná a chytlavá akčno-strielačko-adventúrna RPG záležitosť. Predošlé časti mi ušli, alebo skôr ma až tak nechytili, takže nemám ako veľmi porovnať. No Bioshock Infinite je výborná hra, pekná farebná grafika a super hrateľnosť. Páči sa mi kooperácia s Elizabeth a rôzne poznámky, úžasné vsuvky s Lutece, tá s mincou nemá chybu:). Hru som prešiel za pár dní, takže hracia doba je dobrá (už nemám čas sa hrať od rána do večera ako za mlada). Odporúčam každému, aj keď niekto môže mať odpor zo začiatku k tomuto typu hry.
Úplne prvá real-time stratégia! A keď si pozriete videáj dnes, tak stále vyzerá super. Nadčasová grafika, animácia, ozvučenie geniálne - hudba a komentár dotvára geniálne atmosféru. Na Dune 2 sa nesmie zabudnúť, je to kultová vec a bez nej by tu neboli iné pecky dneška.
- Otvorený svet
- rozľahlé a nikdy sa človek nenudí, ak nič nie je dá sa len jazdiť na aute, lietať, či hocičo, jednoducho super
- pre mňa jedna z najlepších hier aké vyšli, zaslúži poctu do siene slávy
Hra má výbornú hrateľnosť, ťažkú atmosféru, ktorá Vás zhltne a viete sa vžiť. Zvukový doprovod úžasný, graficky dobré a aj dĺžka hry tak ako má byť. Jednoducho výborne hrateľná hra pre toho kto má rád FPS akcie od ktorých sa je ťažko odlepiť.
Super hra, ktorá ma celkom dlho držala. Vie vás pohltiť i keď dej nie je nič moc, ale celkovo je to vymakané. Pekný svet, grafika, akčnosť, rpg, stratégia, adventúra...jednoducho má zo všetkého trochu, ale nie moc aby zaťažovala. Či už spomeniem hodnostný systém nepriateľov, malé príbehy okolo predmetov, aj občasné sekvencie sú úžasné, boj je klikačka ale nie obyčajná, kombá a podobne a nie je to nič zložité...rôzne runy a vylepšenia, stealth mod, brutalita, ovládanie nepriateľov...no jednoducho veľa vecí po kope a všetko ide tak aby vás to bavilo. A aj po skoro roku čo som ju nehral som sa k nej večer vrátil, tak ma hneď dostala.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |