HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12932
1687

Online 10909 užívateľov

Užívateľ > 97michaela > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Môj 10 gameplay a stále je to tá najúžasnejšia hra akú som kedy hrala. Ja viem, zvolila som silné slová ale je to tak. Príbeh, hudba, grafika (na tú dobu veľmi slušná), hratelnosť, spomínala som už príbeh a hubu? Ja na tej hre nevidím jedinú chybu. A okrem toho tento rok vyšla konečne aj remastered kolekcia. Vždy sa mi chce plakať keď si spomeniem na túto sériu. 100% a nikdy nie menej.
Would You Kindly?
Ps- okrem toho aj kniha je mega :) (Rapture - John Shirley)
Ľudia hovoria že dvojka je o trošku horšia ako jednotka, ale ja ju milujem rovnako. Je tam proste iný príbeh, tiež som mala Jacka v jednotke radšej ako Deltu, ale to neznamená že táto hra je horšia. Stále 100%. Dokonalosť sama. We Will Be Reborn.
Ja som z tohto DLC veľmi zmätená. Hneď ako Booker vyšiel z kancelárie a my sme prvý krát uvideli Rapture ešte pred občianskou vojnou, sa mi pustili slzy a mám pocit že som plakala ešte týždeň po tom ako som dohrala druhú časť dlcčka. Mám však pocit že to bolo ich plánom. Nacucnúť sa na našu lásku k Rapture a zarobiť na tom. Nuž vyšlo im to. Hratelnosť ako Bioshock Infinite, čiže podľa mňa slabšia ako v B1 a B2 ale príbeh z prostredia Rapture čiže 10/10. Nuž, podla mňa super krok od tvorcov, konečne nám všetko vysvetliť... pekne od začiatku.
Ace in the Hole.
Nechápem ľudí čo dvojke dali menej percent ako jednotke. Podľa mňa rovnako dobrá ak nie ešte lepšia lebo pribudli nové skvelé temperamentné postavy a proste aj napriek Zevranovi v jednotke, tu namiesto neho máte Varrica, Fenrisa a Andersa. Dokonca ani na Zevrana tak úplne nezanevreli. Možno jediné mínus bolo že sa to prioritne odohrávalo skoro stále len v jednom meste, ale mne to neprekážalo. Pre mňa stále top!

-Ale súhlasím v tomto so zvyškom: Snažili sa to priveľmi zjednodušiť oproti DAO. To bolo troška na škodu.
Je trochu iná ako jej predchodcovia, ale to jej na kráse neubralo. Nádherný príbeh už aj so slušnou grafikou vás vtiahnu do víru politiky a boja. Ste inqusitor a musíte rozhodnúť o taktike. Bude to boj, diplomacia alebo pošlete špiónov? Je to len na vás.
V tomto ma táto hra úplne dostala. Viete si tam vybudovať armádu, máte vlastného mounta, môžete rozhodovať o osude väzňov. Okrem toho že boje už sú aj viac akčne a nie je to iba o klikaní na súpera, máte aj super nové schopnosti. Neviem ako vy ale ja mám túto hru veľmi hlboko pod kožou.

Ps: Všetci čo hráme BioWare hry na nich milujeme romance. Tak tu už si na tom dali extrémne záležať. :)
Krásny príbeh, dokonalá hratelnosť, skvelé dialógy, úžasná hudba. Jedna z najlepších hier na trhu. Grafika samozrejme už nie je najnovšia ale myslím že na svoje obdobie je fantastická. Každopádne ani v roku 2017 mi staršia grafika neprekážala lebo som sa neustále smiala na dialógoch medzi postavami. Každému hráčovi čo hľadá v hre silný príbeh Dragon Age sériu môžem len odporučiť!



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |