HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 2001 užívateľov

Užívateľ > ado64 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Neni čo dodať, najlepšia hra :) super samé Plusy žiadne mínusy .. :) grafika, vozidla, zbrane, MP, Sing je trošku krátky ale aj tak :)
Osobne si myslím o tejto hre je: Je dobré že takáto hra je zadarmo, nechápem prečo by to malo biť za peniaze, hra sa furt zlepšuje a zlepšuje furt nové mapy, a mnoho ďalších vecí a požiadavky sú úplne pohode nevidím v tom nič extra zvládne to aj menej výkonný počítač, je to pohode .. jediné čo ma trošku sklamalo je grafika.. takže grafike by som dal asi takých 6 z 10 bodov.. :-)
Ani jeden bod, vôbec nič je to najhlúpejšia hra na svete..

Mínusy - Grafika,hacky,bugy,

+ jeden výstrel úplne od hlavy nepriateľského hráča a dostane Headshot je to v celku zaujímavé ale nič proste tejto hre nedávam ani jedno Percento.. + nezmyselná hra v podstate. :-)
Tiež dobrá hra nič zlé na nej nevidím .. super ovládanie, v celku dosť 3 veľké mapy, arzenál zbraní, vozidiel, misíí, a ešte mnoho ďalšieho tak tiež MP je super.. :-) .. a grafika je tiež celkom dobrá :)
Je to super hra pobavil som sa keď som mal 6 a aj keď som mal 13 .. je síce pravda že tá grafika je trošku na prd.. ale táto hra ma furt zabaví dá sa tam robiť hoci čo a to je super je mínus tá grafika, a trošku malá mapa ale hra bola vydaná neviem presne ale určite sa ešte nerobili také hry ako napríklad MW3 :) .. takže dávam 99% .. :)
a ešte viac keď sa to tak zobere, tak táto hra je legendárna na rok vydania a mnoho ďalšieho je jasné grafika pre niektorých je len a len - ale neverím tomu hra bola vydaná v roku 2000 myslím a na taký rok je to + určite začal som ju hrať už v 7 rokoch a dokonca zahral som si ju aj čil je to proste super :-) ..



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |