HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 9277 užívateľov

Užívateľ > Teeper > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Hra naozaj super, príbeh je v celom Assassinovi geniálny a jednotkou to všetko začína. Za Altaira zo začiatku super, no ďalšie vyšetrovania sú vcelku stereotypné, no koniec to všetko vynahrádza. Príbeh, hrateľnosť, grafika - všetko super.
Unikátna hra a podľa mňa najlepšia z celej série Assassin's Creed. Desmondov príbeh naväzuje z jednotky a misie za Ezia sú naozaj skvelé. Od jednotky sa nimi jednoznačne líši, už to nie je stále jedno a to isté vyšetrovanie a potom zabitie, naopak je tu oveľa viac misií, ako už aj vedľajších tak aj hlavných. Celý príbeh je jedno obrovské epické dielo, do ktorého zapadajú nové výmoženosti, spomínané vedľajšie misie, The Truth či zbieranie pečatí. Odporúčam.
Pokračovanie dvojky zo síce krátkym hlavným príbehom, ale celkovo hra priniesla veľa nového. Rekrutovanie asasínov, spaľovanie Borgiovských veží, plno a plno veľajších misií ako napríklad Leonardove stroje či Romulusov ohoz, multiplayer, nové zbrane a hlavne combo killy.
Hra je vlastne dokončenie príbehu Ezia a Altaira. Nápad dobrý, len tie misie za Altaira sú dosť krátke, ikeď autori chceli poukázať na väčšie momenty z jeho života. Do hry prišli ďalšie nové výmoženosti, ktoré sa však nie každému pozdávajú. Napríklad Tower Defense či vyrábanie bomb.
Oproti Modern Warfare je to určitá zmena. Treyarch sa pokúsil urobiť hru, ktorú si obľúbi veľa ľudí a nedá sa povedať, že by mu to až tak úplne nevyšlo. Multiplayer je spravený dobre, single player predstavuje dosť krátku, ale za to zaujímavú kampaň z pútavým príbehom a ako malý bonus je Zombie mód, ktorý si myslím že naozaj vniesol novú myšienku do hier a bude pokračovať aj do ďalšieho dielu tejto série. K hre sa naväzujú 4 concent packy, ktoré obsahujú nové mapy ako aj multiplayer tak aj na vraždenie zombíkov.
Hra je to geinálna, hrateľnosť, spelly, ability, prostredie, hudba, inteligentnejšie moby, grafika, proste všetko sa dá skonštatovať ako super. Classy vyzerajú dobre, hral som všetky a každá majú svoju výhodu v niečom. Kúpa hry sa oplatí na 100%, single player mód ponúka rozsiahlu kampaň, koho to nebaví, môže ísť hrať online. Všetko to vylepšuje aukcia, buď za goldy alebo za real money (zatial neni spustená, vraj by mala byť otvorená 30.5.2012). Jednoducho, plné hodnotenie a za tým si stojím. Počkali sme si síce na ňu 11 rokov, ale môžem povedať, že oplatilo sa.







© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |