HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 10525 užívateľov

Užívateľ > Zekkro > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Neočakával som to, čo som kúpil. Milo prekvapený aj po singleplayer stránke. Samozrejme ako každá hra v MP má svoje muchy, nie je to nič kôli čomu by sa jedinec mal postaviť na hlavu. Podľa mňa je to proste najlepšia multiplayerová fps akú si človek môže kúpiť.
- grafika + frostbite 2
- absolútna deštrukcia
- od pechoty až po letectvo
Návrat 4 exkluzívnych máp z BF 2 obalené v novom engine zvanom Frostbite 2 + niekoľko nových zbraní. Krása. Podľa mňa každý fanúšik by si mal tento DLC zakúpiť.
Ako prívrženec MMORPG hier je Guild Wars 2 veľmi prekvapujúcou zmenou. V hre sú questy, ktoré sú zamerané na príbeh vašej postavy a to je všetko, žiadne iné questy nie sú. Expíte craftingom, lorom, zbieraním surovín, zabíjaním a robením tzv. sŕdc. Veľké + dávam za eventy, ktorým je v hre veľmi veľa a ktoré dokážu zmeniť danú oblasť, ak event s hráčmi nesplníte. Zväčša každý mesiac pridávajú nový kontent, nové eventy, ktoré zasiahnu Tyriu.

Čo sa týka pvp, tak to tiež nie je na zahodenie. Máte na výber world pvp, kde bojujete s tromi rôznymi servermi kde sa môže prihlásiť až 500 hráčov. Ďalej je tu structured pvp a tournament spvp kde sa stretávajú tými 8vs.8 a 5vs.5. Nikdo nemá presilu v equipe, ide o pure skill.
Od tejto hry som čakal viac, no bol som sklamaný. Je to takové nijaké. Singleplayer úplne nezáživný, mp ma tiež vôbec ničím nenadchol. "Takové lacnejšie CoD".
Na South Park peklo na zemi som takmer "vyrastal", takový slabší fanúšik seriálu, no táto hra mi vyrazila dych. Naozaj, hra predstavuje jednu veľkú epizódu, z ktorej typický South Parkský humor len srší, dobrý "na hlavu" postavený príbeh, zvraty, kvalitné dabingy a keď si myslíte, že vás už nič nové prekvapiť nemôže, mýlite sa, naozaj hra, ktorá sa oplatí vyskúšať alebo ešte lepšie, hra ktorú sa oplatí prejsť celú.
+ postavy
+ dialógy
+ dej
+ combat
+ hrateľnosť
- začiatok trocha zdĺhavý, no nie až tak, aby uberal na hodnote hry.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |