HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 6324 užívateľov

Užívateľ > xSector7x > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Hra ma veľmy prekvapila, neočakával som od tejto hry až takú skvelú Grafiku, UI, Misie, Mapy a možnosti hry. Na takýchto hrách sa my páči že nemusíte hrať za 1. ale môžete hrať za 3 charaktery (rasy): Alien, Mariňák, Predator. U predátora došlo k veľa zmenám od posledného diela AVP. Predátor má Zbrane a technológiu ako ste mohly vidieť vo Filmoch: Predator, Predator 2, Alien vs Predator 1/2. Dokonca aj vylepšenú. Dávam 85% a hru odporúčam. Ja som si hry kúpil a nelutujem to. Ale predcalen po chvíli vás to prestane baviť a veľa hráčov na MP neni
Alliance of Valiant Arms je veľmy dobrá hra a zabavý na dlhú dobu. Má široký sortiment zbraní, vylepšení a výzbroje. Dokonca aj AP za ktoré sa dajú zbrane kupovať už od 1. levela. A každý mesiac je UPDATE a nové zbrane alebo mapy,módy hry.
___________________________________________________________________________
Plusy:
+Zbrane
+Update
+Aj s pomalým NETom ide normálne
+Ranked
+Mapy
+Módy
+Zadarmo sa dá vytvoriť ROOM
+Capsule shop
+Za nejaké COOP misie dáva € aj veci.
----------------------------------------------------------------------
Mínusi:
-Je to už cez Aeria games
-AP sú moc drahé
-Prehodí vás to na druhý channel (teda ak budete moc dobrý a budete medzi 1-10 levelom tak vás to hodí na Normal Channel(Tam hrávajú hráči s levelom viac ako 10))

Pár bodov som vzal kôli hackerom ktorí sa nedávno na tejto hre premnožili a totálne ju zničili...
Od tejto hry som veľa nečakal. Ale predca ma veľmy prekvapila resp. najrealistickejšie zvuky zbraní, veľa zbraní, Každý tým má iné základné zbrane (na assaultovy - RU má AK74 a US má M16A3) proste veľmy dobrá hra. Ja osobne keď som videl grafiku tak hneď som šiel do obchodu a kúpil ju. A keď boli DLC tak som si neskôr kúpil aj prémium.
Proste neviem ako to opísať. Jedno DLC stojí 20 Eur a je ich 5. 20x5=100 Eur. Premium stojí okolo 20-40 Eur. Takže ušetríte až 80 Eur. AK si kúpite Premium tak dostanete 5 DLC + nôž ACB-90, Premium DogTags a kamuflážne obleky a kamufláže na zbrane. Ja osobne som neváhal a akonáhle som videm tú super ponuku Premium na BF3 za 35 Eur tak som to bral.
Tak tomuto dávam iba 20%. Black ops 2 ma úplne sklamalo a myslím si že tu netreba už nič písať. A ešte niečo pre toho "dementa" s menom LuboslavWAR: Ty si nedovoluj na Battlefield 3, narozdiel of Black ops má Battlefield super engine, najrealistickejšie zvuky zbraní aké som pri hre počul, super grafika, super SP a MP, veľa zbraní, deštruktívne mapy a super DLC. A úplne súhlasím s hulil952.
Swat bolo vytvorené skôr než ten AS mod na cs. CS je proste shitná hra. Prečo? Mínusy: Grafika, málo zbraní, bugy, hackery, lagy, furt tie isté modely, Zbrane sa nepridávaju, kúpite si CSS a nakoniec zistíte že je to to isté ako 1.6 akurát pár zmien, Tie isté mapy, keby nebolo ludí ktorý vymýšlajú mody, mapy a modely tak je CS aj CSS úplna blbost (Čo vlastne teraz už je) Akože vážne 5GB kôli CSS a blbou grafikou, 1 modom a tie isté mapy (asi 10-15 map) a tie iste modely, zbrane... to je podla mna veľa zbytočne zabraného miesta, Stiahnite si radšej WolfTeam, A.V.A, Combat Arms, War rock alebo Soldier Front. AVU odporúčam z vlastných skúseností. Veľa zbraní, máp, Mody, Vybavenia. A každý mesiac je update, a pridávajú sa nové zbrane, mapy a poprípade módy. Pritom to zaberá 7-12GB a sťahujete iba okolo tých 7. Teraz je tam okolo 150-200 zbraní, aj viac. Proste Ranked hra, Zbrane sú Exepandle alebo Pernament (Perm zbrane musíte opravovať)

CS je blbosť. Radím vám NESTAHUJTE TO a hlavne si to nekupujte!
Proste ako som sa zmienil o CS 1.6. Stupídna strielačka, shitný engine, shitná grafika, málo zbraní, o ničom príbeh (asi preto že tam žiadny neni) a blbá hratelnosť. Proste má veľa bugov, lagov, samý hackery... proste na rok výroby Blbá grafika. kúpite si CSS a nakoniec zistíte že to má modely z CS 1.6 a všetko ako u CS. Proste na CS a CSS existuje len jedno slovo ŠROT! Dávajte +ky alebo -ky... CS hrávajú len gamblery a debily čo nepoznajú lepšie hry a nemajú čo na práci iba sedieť doma u kompa a válať si šunky na stoličke a gemblit CS/CSS. Proste ŠROT!! Dávam 0% a keby sa dalo dal by som aj menej.
Crysis 2 je dobrá hra, tvorcivia si na tom vážne dali záležať. Aj keď má nejaké chyby. Fanúšikov FPS hier by táto hra zaujala. Dobrá grafika, nové možnosti hrania, viac zbraní a vylepšená UI.
+Grafika
+Prostredie
+Zbrane
+UI
+MultyPlayer
+Veľa misií

- po chvíli vás single prestane baviť.
Dark Sector je dobrá Hororová hra, veľa krvy, nepriateľov, zombie a mutantov. V hre Dark Sector musíte prejsť 10 ťažkých epizód. Keď prejdete celú hru tak sa vam Unlockne obtiažnosť Brutál (ja osobne som prešiel celú hru aj na Brutálnej obtiažnosti). Môžete si na BM (Black Market) kupovať zbrane a dalej v hre ich aj vylepšovať. Vylepšenia a Peniaze získate postupom času v misiach. Tak isto sa vám budú sprístupňovať nové schopnosti (Tie vam prezradzovať nebudem, prídte nato samy). Ako pri každej správnej hre sa patrý aby bol aj Multy Player, v MP môžete hrať za 2 tými (Infikovaný, a Normálny). Tejto hre dávam 99% a odporúčam ju. PS: Pre hráčov čo majú slabšiu povahu a boja sa, túto hru nedoporučujem. (je tam veľa strašidelných scén a krvy)

Predcalen dojdete ku koncu a je koniec. Žiadne nové mapy, žiadne dlc.
Podľa mňa je táto hra veľmy prepracovaná, ako pri každej hororovej hre sa partí dať Veľa krvy a v tejto hre jej je dosť to je ako ďalšie +. V tejto hre ste voľný, nemáte povinné misie ktoré vás obmedzujú a bránia vám užiť si hru. V hre Dead Island si musíte zohnať zbrane, vytrénovať skilly. Odporúčam každému kdo sa fakt nebojí a bavia ho Hororové hry ako napríklad: Dark Sector, Amnesia a Left 4 dead 1/2.
Heroes of Annihilated Empires je dobrá hra hlavne pre milovníkov fantasy hier. je tam dosť veľa tažkých misí ale aj si môžete vybrať druhú možnost kde si zvolíte ríšu a môžete íst proti ostatným ako na Single Player tak aj na MultyPlayer. Je tam velá kúzel, NPC, ríši a možností hrania.

+Grafika
+Effekty
+NPC
+Misie
+Okolie

-Málo máp na šarvátke
-Nemôže tam byť viac ako 4 Teamy
-S väčšímy NPC keď sa chcete otočiť tak to behá kade chce

Takže hru odporúčam dávam jej 90% čo je dosť.
Od tejto hry som očakával viac, proste kreslená (Niekedy ako keby to bola omaľovánka pre deti). Proste na nič hra. Odporúčam vám Cabal, Metin2 (Privátne servery) alebo Titan Quest. Tejto hre dávam 5% ale za istých okolností by som dal aj 0.
Left 4 dead 2 je úspešné pokračovanie hry Left 4 dead. Hra má lepšiu grafiku, Effekty, Zombie a není to tunelovka ako iné hry. Hra má veľmy veľa zbraní, taktiež grafika sa vylepšíla od predošlej časti. V hre le dobrý príbeh, veľa máp, veľa možností hrania. Určite mam pravdu keď poviem že L4D2 je dobrá hra.
Je tam aj veľa modov. Addon-ov, Ako aj v MP.
Páčia sa my aj Mutation listy. A ešte k Addon-om. Je To veľmy užitočná vec,
lebo si môžete vkladať nové mapy, možnosti hrania, skiny survivorov a aj INF.
Aj keď má nejaké chybi, zdá sa my že si zaslúži 89%.
Hru odporúčam kúpiť, lebo keď si to kúpite tak vám to bonus. stiahne aj 1. časť
zadarmo a so 100% funkčnosťou Addon-ov a MP (Multyplayeru).

Táto hra ma pobavila ale nie navždy lebo sa na vás naraz nahrnie veľa zombie a hororová atmosféra je preč.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |