HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 2961 užívateľov

Užívateľ > VastoLorde21 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |



takže: + grafika,
nové zbrane
viacej možností pohybu

- nepriatelia... ako totálna bieda aby male zmutovane deti s chápadlami nahradil pes
- príbeh
- atmosféra... predchádzajúce diely som mal nahnané až v krku ale tento diel
- koniec... každý si spravte názor samy...
- SPOILER... takéto završenie príbehu je ešte horšie ako pre Mass Effect

Takže môj názor je môj názor a vravím úplne sklamanie a totálna kktina. Ale sto ludí sto chutí
Výborná hra od firmy čo nám priniesla Skyrim. Ak ste ho hrali hneď si všimnete že množstvo vecí hlavne pozitívnych vecí je použitých aj vo F4. Čo sa týka príbehu je to dosť klišé no nebráni to v preskúmavaní sveta. Grafika poslabšia na nároky aké hra vyžaduje no celkový dojem nekazí. Po vydaní je množštvo ,,chybičiek,, ktoré môžu vadiť no v celkovej hrateľnosti nevadia. Nadchádzajúce patche to budú vychytávať. Záverečný verdikt je, že je to skvelá hra, ktorá zabaví na dlhé hodiny počas zimy a možno aj skôr :)


Čo sa týka tejto hry asi som mal prehnané očakávania. Grafika pekná, veľa rozmanitých vecí ale príbeh, ovládanie ma sklamalo. Hral som to tak do polky ale dalej som to už nevydržal kvôli stereotypu . Snaď sa bude páčiť Vám :)
Zatiaľ skvelá hra po príbehovej stránke ako aj nová možnosť vrátenia času a vyskúšania viacerých možností a vybratia si najlepšej pre vás. Len čo sa týka rozhodnutí, je to zrejme postavené na vzťahu s postavami do budúcich dielov než rozhodnutí a udalostí čo ovplyvnia budúce epizódy. No môže to byť len domnienka. V každom prípade ODPORÚČAM.
Zvyčajne dávam 100 no tento diel bol zatiaľ pre mňa osobne zatiaľ najslabší. V prvom rade bol dosť krátky no ani s dejom sa nejako extra nepohnete. Príde mi to ako časť The Wolf Among us, tuším 3 alebo 4 kedy tiež diel bol krátky a nezáživný. No Life is Strange: Episode 3 - Chaos Theory sa oplatí zahrať už len kvôli koncu, ktorý vás odpáli do inej dimenzie s otvorenou hubou a myšlienkou čo bude ďalej. Najprv to vyzeralo že to smeruje ku istému koncu zachránite mesto pred tornádom a hurá koniec... no po tomto konci sa otvorilo kurevsky veľa možností... ;) užite si to.
Dej sa pekne pohol aj keď už dosť ľuďom došlo ako sa bude vyvíjať stále má čo ponúknuť. Prišlo mi to ako keby autori už nemali po prvých 2 epizódach čo ponúknuť a vošli to tzv. klišé sféry. No sám som zvedavý ako sa veci vyvinú v poslednej časti.


Klasika od Telltale... výborná hra... len rozhodnutia.. Mna osobne serie že niekedy sa neviem rozhodnúť či porporiť toho či toho ... Ináč vynikajúci diel. Odporúčam
Pri epizódových hrách je snaď číslo 3 prekliatím. Podobne ako pri Life is Strange alebo Wolf Among Us aj TftB je tretí diel zatiaľ najslabší. Krátky diel ktorý máte do hodky a pol prejdení. Namiesto pohnutia sa v príbehu aj keď o malý kúsok, je to priveľa akcie a málo príbehu, sklr také omáčky. Verím, že tretie diely sú vždy odrazovým mostíkom pre záverečné epizódy.
Geniálny diel... pokrok čo sa týka deja, humoru ale zároveň aj (spoiler) strata významnej osoby, ktorá to s nami ťahala od začiatku série borderlands. To bol šok. No vynikajúci diel.
Ako inak super hra od Telltale games, osobne sa teším aj na The Wolf among us... ale Walking dead nesklamalo a ak budú držať napätie, síce predvídatelné tak hry od nich budú stále skvelé :) odporúčam všetkým
Geniálna hra ktorá vás dostane nielen grafikou a brutalitou ale hlavne príbehom... ja osobne som bol taký pohrúženy do hry že časom si myslel že som ja ten ,,Big Bad Wolf '' :) Silno odporúčam
Opäť Telltale games dokázali vytvoriť druhú časť hry v ktorej nikdy neviete čo sa môže stať a aj osoba s ktorou spočiatku smútite môže byť úchylný vrah. Skvelá epizóda Wolfa a ak takto pôjde hra a príbeh ďalej ,majú zarobené na ďalšie trháky.
Tradične skvelé pokračovanie aj napriek slabšiemu deju . Pôvodne som chcel dať 80% ale vzhľadom a celú hru a ostávajúce dva diely nebudem uberať na hodnotení. Ale tradične diel je plný zvratov a nečakaných udalostí a opäť nič nieje tak ako sa zdá ;)
Super hra niečo na štýl Titan Quest alebo Diablo grafika ma zarazila lebo som nečakal taku malebnu a peknu grafiku a čo sa týka stsyému hrania tiež velmi dobré.
Ale čo by som vytkol by bolo neprehladnost systému bojov udierate ani neviete kam lebo je na vás nakopených aspon 20 nepriatelov.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |