HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 10227 užívateľov

Užívateľ > SgtMartin > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

100 percentná hra na maximálnej úrovni ! Dokonalé pokračovanie Brotherhoodu a + nové prostredie odlišné od AC2 a ACB skvelá hra so skvelou grafikou a dejom.
Nevem co tu ohovarate hrali ste ho niekedy viac ako mesiac ?? Tak po mesiaci zavislačenia sem pridite a napíšte komentár. Toto je najlepsia hra pre kompy ktore nestihaju Bf3 alebo Mw3. Upravili to tak, že si už mozete kupovat zbrane na vzdy za preniaze ktore si tam zarobite. A teras ked si zalozite nevy ucet tak dostanete 20000 C. Sice malo map ale aj tak je to ok. Davam 90 % a komu sa to nepaci tak nech si tu hru aspon skusi nie ze sa pozre iba na web stranku a povie si ze nuda.
Grafika ujde, misie skvele, multiplayer je skveli a dej missi tiez. Neni čo riešiť 100%. Sice misie su rychlo dane no zombie su tak dobry ze to skoro nikdy neprestane baviť.
Fakt namakana hra. Mozno je to tým, že som fanúšik COD a to fatal. Ale podla mna splna vsetko od SP po MP na 100 % mozno iba kratky cas SP ( dal som za 4h). A najlepsi je ten kontakt s nepriatelom. Male mapy kde hned za rohom môžete zostreliť hneď dvoch nepriatelov. Nie ako na battlefielde kde musite prebehnuť mapu aby ste mali aspon jeden bod. Preto uznavam COD ale ani battlefield neni zly. 100%
Uzasna hra so skvelou grafikou.
+Triky
+Zlepsenie chytania brankárov
+Väčšia realitickosť

-Obcasne bugy :D

Ale inak je to best football game!!
Skvela hra so skvelim dejom ovela lepsi pokrok od Saints Row 1 ktoru mam a to je velke +. Skvele zbrane + vylepsovanie a zlepseny tuning aut. Podla mna si tato hra zasluzi 100%!!
je to best naj hra star wars strategie fakt best ja ju milujem atie zvuky. A najlepsie je ze idena smejdne kompy.
je to dost ok na ten smejdny rok tak podla mna kedze je iba jedno ohodnotenie tak ja by som mal dat 100% aby to bolo zaujimavejsie takze 100 %



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |