HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 35472 užívateľov

Užívateľ > kangrej > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Hra bola perfektná. škoda že nebola dlhšia ale ináč grafika po pi, príbeh super ani jedna chybička. :-)
Ja som si tú hru užil mala perfektný dej od CoD MW1 až po MW3 postavy zomierajú pribúdajú a nie ako v ostatných americkych hrách že hráš za jedného vojaka a ten zabije v 4 sériách na tú hru aj 10000 nepriatelov úplne sám.


Tipická hra doom je stále tá istá čo bývla aj v roku 1995 len sa zmnila grafika a iné detaily. Stále tí istý nepriatelia, zbrane,...
Hra má naozaj všetko čo má hra mať: Príbeh, grafika, postavy, schopnosti, zbrane boly všetky perfektne spravené. Bola aj dosť dlhá ak ako sa na správnu hru patrí.
Špičkové!! Mass Effect aj 1,2,3 sú najlepšie RPG hry čo existujú tvorcovia si dali na týchto hrách riadne záležať.
Je to jedna z najlepších hier čo poznám. Dej je perfektný, grafika super, aj postavy sú špičkovo spravené. Nenašiel som ani 1 chybu.
takto sa mi páči ukončenie na Mass Effect 3! No mohly to dať rovno do originálnej hry a nie ako DLC na sťiahnutie.
Bolo to perfektné malo to príbeh, grafiku, zbrane, postavy všetko perfektné aj že sa dalo na konci rozhodnúť medzi troch koncoch. Škoda že nebude pokračovanie.
Ako sa aj dalo čakať viaceré pokračovania SW Jedi Knight Dark forces budú čoraz kratšie a kratšie. Tvorcovia hry najprv zistia či bude mať hry úspešnosť u hráčov a potom vytvoria na rýchlo pokračovania aby mohly čo najskorej zbohatnúť. Tipický kapitalisti. A nech sa potom čudujú že má hra potom aj čoraz menej percent v recenziách.
Bola dobrá dlhá a tak, ale viac ma bavila Kotor2 tá mala taký originál star wars vzhlad. No KOTOR1 bola dosť dobrá na to aby zabila vela hodín dala hráčovy príležitosť vychutnať si príbeh star wrasu a pobaviť hráča.
Bola to jedna s prých Star Wars hier č som kedy hral a určite nie posledná. Od tejto hry som sa naučil po anglicky a začal ma viacej fascinovať star wars než predtým.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |