HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 39133 užívateľov

Užívateľ > minov2.8 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Hra nemá nejaký veľký zmysel... jedine ak vás baví hrať hardware-ovo nenáročné strieľačky... Pekne veľká zbierka módov je veľké plus.
Dobré pokračovanie masovej ságy :) hrateľnosť ako pri všetkých Dead Spaceoch je skvelá... Posieračky pri vyskakovaní Necromorphov však už niesú čo bývyli :)
Veľmi dobrá free to play hra. V plusoch a mínusoch vymenujem mnohé z vlastností tejto hry.
+ľahká hrateľnosť
+hry trvajú tak do10minút plus mínus podľľa zručnosti a card drawu
+človeka ktorý prichádza do WOW lore-u to nakopne aby si prečital a vyhľadal info o postavách a aj kartách.
+jednoduché ovládanie a nízke hardwareové nároky
+možnosť hra Arénu v ktorej si za pár hier dokážete zarobiť slušné peniaze, niekedy dostanete aj karty a prach z ktorého vyrábate ďalšie karty
je tu aj pár drobných mínusiek ale tie sa dajú vyladiť pretože je to BETA
-postup v odomykaní kariet je ťažký aj keď si môžete kupovať balíčky za reálne peniaze
-balíčky za ktoré reálne platíte vám nezaručujú získanie epickej alebo legendárnej karty/čo je aj plus/
-pomalé zarábanie meny bežný hráč ako ja nemá šancu zarobiť si na arénu leda ak by nahral denné maximum 100G plus dennú úlohu 40-60G

Overall má však táto hra slušný potenciál a ak sa odstránia jemné grafické bugy bude to podľa mňa jedno z príjemných spestrení roku 2014.
hrateľnosť , príbeh, alternatívne konce a možnosť importu postavy z ME do Me 2 a potom do očakávanej ME3
DLC ktoré mi učarovalo tým ako pekne bol ten príbeh spracovaný (Reaperi prichádzajú lol), že ľudstvo bolo od skazy len malinký kúsok avšak neohrozený veliteľ Shepard zasiahne a obetuje niečo vyš 340 000 Batariáncov čím sa stáva intergalaktickým zločincom :D funny začiatok do trojky :)
Skvelé mať aspoň nachvíľu v tíme Liaru. Dobré DLC v ktorom sú skvelé časti plné akcie ale aj toho tzv. deejového čohosi. Oplatí sa mať toto Dlc v zbierke.
Ten kto dal nulu nech si mastí BF a MW ... Veľký plus je že hra nemá nehorázne hardware-ové požiadavky. Príbeh je skvelý aj keď má kontroverzný koniec...
Skvelé rozšírenie. Hlavne možnosť zvýšenej obtiažnosti. Uvítal som taktiež bonusy do inventára. (mody a equipmenty) Neviem či sa mi to zdá, ale obtiažnosť Platinum bola tvorená práve pre tieto postavy.
Dobré DLC s skvelo vyváženými postavami (stále mám však Harriera iba na 1 stupni) :) Mapy a nová úloha sa mi páčia, hoci je vlastne najľahšie ísť za vorchu. S tým 'rupsakom' a ich heavy meelom sú prispôsobení na pohyb po bojisku. Skokmi
Skvelá hra z dobrým dejom :) páči sa mi spôsob hrania ktorý si prispôsobuje hráč sám a aj tvorba classy :)
Hrám to zatiaľ iba pár dní a hra na mňa urobila skvelý dojem. Takmer okamžite som sa vykašľal na WoT/WoWP/WoBS a prešiel som na War Thunder.
+veľký počet strojov v každom národe
+levelovanie
+nepotrebnosť vlastniť prémiový účet aby se mali šancu
+je to super a je to ešte len Beta
+aby som nezabudol náš postup sa prejdením do konečnej fázy nezmaže :3takže naklusajte pekne do bitky a expite už teraz aby ste mohli novopríchodzích rozmeta na prach :-)
+skvelý soundtrack

-možno iba grafika ale aj to je len môj osobný názor pretože môj Hardware na laptope neunesie viac ako ultra-low

P.s.: Teším sa na stretnutie s vami na konečnom Európskom servri.
No kedže je to free-to-play netreba sa báť žiadnych poplatkov. Ledaže by ste chceli prémiové tky na výcvik posádky alebo prémiový účet... Hra sa však dá hrať aj bez toho. Stačí si v garáži echať jeden silný tank nižšej úrovne a môžete krásne zarábať aj na svojho obrnenca na levele 8 a vyššie :) Hra sama o sebe je pekne vymyslená dobre spracovaná aj keď dosť často hra stojí a padá na tom ako sa dokáže tým dať dokopy. Veľa šťastia na bojisku priatelia :)
Nie je veľa o chváliť... ak vôbec niečo. Je to jednoducho bezduchá arkáda, ktorou zabijete čas, ktorý ste mohli venovať buď Tankom alebo War Thunderu. Dúfajte, že si vás nejak ešte dokážu kúpiť nejakými patchmi a super-ultra-mega-špica lietadlami ktoré existovali iba v blueprintoch :-D



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |