HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 25277 užívateľov

Užívateľ > PeterCOD > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

100%Crysis
Fakt skvelá hra výborná grafika, dobrá akcia, vysoká latka obtiažnosti...som velice spokojný ;) Na tejto hre niet čo negatívne ohodnotiť :)
Na túto hru som sa svojim spôsobom dosť tešil :) Grafika fakt veľmi slušná tam by som sa snažil len ťažko niečo vytknúť..preto že mne samému to nefičalo na plných :D skvelá akcia ;) Veľmi dobrá obtiažnosť ;) Ale 70% pre to že ma to nebavilo hrať :) Jednotka ma bavila a teraz keď som hral 2ku a pomyslel som pri tom pohľade na tom že to bude ZASE to isté do kola tak po 2dňoch putoval z môjho PC preč :) NEZÁŽIVNÝ :)
Takže moje finálne hodnotenie znie...Krásne grafické spracovanie hry, max 2 zbrane čo sa mi páči (reálnejšie), veľmi dobrá bojová akcia (meel attack, prestrelky ), slušná obtiažnosť. DEJ: Totálne obyčajná strieľačka s menšími prvkami hororu , nudný príbeh (stále dookola to isté) nič pri čom by som mal fakticky strach...to znamená, že nič ako sa dialo vo F.E.A.R 2 (škola) v tejto hre neni ! Skonštatujem že v hre bolo fakticky asi len 3x možnosť sa zľaknúť. Som veľký fanúšik F.E.A.R.u ale toto som nečakal. Takže poviem toľko...keby sa ta hra volala inak tak by som to bral ako fakt dobrú hru ale oni to nazvali F.3.A.R ale toto je nuda a nie F.E.A.R! Fakt úplne pokašľaný dej...mne je jedno nech je tá hra spravená s ENGINOM z roku 2005 ale nech ten DEJ stojí za to...F.E.A.R 2 - krásna grafika (na ten rok) a neskutočne záživný DEJ...Jediné čo ma potešilo bol ako tak dlhší koniec a mal do seba aj nejakú tú obtiažnosť a podobalo sa to na F.E.A.R. Týchto 70% dávam hlavne za grafiku a obtiažnosť dej je pre mňa takých 10% z tých 70% .
Low End :( Grafika skvelá.. dobrá akcia..prepracovanie zbraní 100% čo sa týka poškodenia atď ale nezáživný nudný zaspatý dej :( Dovolím si konštatovať za 5 posledných rokov z mojej strany najhoršia hra čo som hral :( Fatal error .. že vyčistíte nejaký tábor a o 30 minút keď sa vraciate je zase obsadený LOL :) 40% dávam samotnej hre a 30% tej hudbe :D pri ktorej sa fakt dobre zaspáva keď niekto tu hru pri mne hrá :D
Táto hra mi po veľmi dlhej dobe vývoja hier spravila veľkú radosť. Skvelá grafika, hratelnosť slušná obtiažnosť, jednoduchý záživný dej, super vymoženosti ako dobíjanie baterky a iné...:) METRO ma k PC do slova hnalo :) Dovolím si vytknúť iba jedinú vec a to je fakt že som čakal zložitejší koniec ;) Fakticky neodfláknutá hra dali si s tým robotu :)dávam 100 bodov :)



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |