HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 3471 užívateľov

Užívateľ > fiskus89 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Jedna z mojich obľúbených FPS, je strašne stará a tu platí jediné, hraj ak chceš kritizuj ak to nehráš. Ja to bohužiaľ skritizujem v roku výroby - prečo robia dobré hry tak skoro.
Podarený diel s vylepšenou grafikou, zbraňami, vozidlami, dejom, misiami, prostredím a množstvom iných vecí. Z hľadiska techniky dobrá hra, z hľadiska fyzika a grafiky to opäť spomeniem a obsah je trocha slabší...
Prečo slabé hodnotenie, trojka bola super, ale to nie preto. Takže, grafika je síce dobrá, no ako na GTA, odfláknutá. Žiadne pokročilé pohyby, masky na hlavách aby nemuseli robiť tváre, vojaci ako z CoD 1, zbrane z inej dimenzie...
To by som nazval hra, nič nie je zakryté, čistá a kvalitná práca, atmosféra, grafika, pohyby, zbrane, vojna, misie, dej, vozidlá, prostredie, budovy, postavy...
Už to je naspäť v moderných stopách a to v správnom prevedení, atmosfére, obsah bravúrne pripravený a grafika tiež dobrá.
Podarený dodatok v paráde ako sa patrí, zas a znova platí to isté, čo už spomínam dnes asi pri troch hrách, staré a nedomyslené.
Jedna z najlepších hier vôbec, grafika ktorú ospevujem vždy a to z roku 2004. Ovládanie, fyzika, pohyby všetko na správnom mieste. Zbrane, príbeh, misie, vozidlá, voda, lode proste všetko čo sa dalo od skvelej dvojice UbiSoft a Crytek očakávať.
Podľa mňa slabší priemer, mňa dej chytil ako jediná vec z hry, grafika je na rok oproti roku 2004 v malom pokroku, ovládanie hrozné, prostredie je skok od tropického ostrova, ktorý ja nechápem. Zbrane, vozidlá, misie je nechápem tiež a trápne lovy na diamanty, pre boha !
Túto sériu som hral od tejto dvojky a sklamala ma, jednak slabou grafikou a nepokročilým obsahov hry, potom aj zlým mestom.
Mesto je naozaj hrozné, keď jazdím na aute akoby som lietal, budovy sú ako z kartónu a grafika sama o sebe nie je zázrak, keď ju nevedia urobiť reálnu, tak nech urobia animovanú, síce to by bola mierna hlúposť...
Tak si ja predstavujem dobrá GTA, veľmi gumené, no pokročilé pohyby, fyzika aut, výbuchy, zbrane, zvuky, vyhadzovanie, rany, pády, skoky, lezenie, behanie...GRAFIKA. Celkom dobrý dej, misie a autá.
Oba epizódy boli ukážkové, po príbehu to boli motorky, po grafike nočné kluby, po zbraniach opäť nočné kluby a v spracovaní určite prvá epizóda. Nič nemôžem vytknúť, keď tak prehnanú náročnosť.
Niekedy keď nebola technika na filmovú grafiku, tak urobili nejaký trápny pokus. Teraz keď sa technika rozbieha urobia kreslené postavy. Mafia je o tri roky staršia a má originálnu grafiku, FarCry o rok a má grafiku oveľa lepšiu a množstvo iných hier. Hra je proste blud.
Je to celkom dobrá hra, no čo mi na nej vadí je to, že neviem plávať a strašne nepokročilý engine, ktorý je typický pre RG. Nevedia urobiť nič normálne, len vylepšiť starý engine a to už robia od dvojky.
Je to lepšie ako GTA IV a možno druhá, tretia najlepšia hra na svete. Po dlhom čakaní prichádaza podarený diel, no aj ten má mierne nedostatky. Strašne to posrali tí 2K Games, vždy je lepšie keď to robia Česi a Slováci v pokoji a nebuzerujú ich distribútori.
Vydarená prestrelka ako sa patrí, mám pocit, že sa to vracia k časom M1 v podaní moderného štýlu, ale krátke videá tomu nenasvedčujú.
Podarený diel, lepší než prvý Jim, ale má čo doháňať. Dej nie je vyjadrený vo videách, hra je príjemná na uvoľnenie a tak.
Nádherná hra, opäť raz viac videí, zaujímavejší dej formou knihy a misie, ktoré mi žerú nervy aj po prejdení, ale je to vlastne to isté, ako pôvodná hra s voľnou hrou a knihou navyše. PLAYBOY obnovili zas..
Tak si ja predstavujem podľa mňa najlepšiu hru v dejinách ľudstva. Neviem ako sa mohlo v roku 2002 urobiť niečo také, k tejto hre nemám žiadne poznámky. Priblížili sa jej FarCry, GTA IV, Mafia 2, The Sims 3 Ambitions, Call of Duty: Word at War, ale ani jedna mafiu neprekonala.
Dosť slabá základná hra- píšem opäť, je to síce plné zaujímavých možností, predmetov a iných vecí z hľadiska obsahu a techniky, no toto je len TS1.
Dosť slabá základná hra v pomere s dodatkami a kolekciami, lebo bez nich je to poroste nula, troska úplne na dne. To je TS2.
Podľa mňa najslabšia pôvodná hra zo všetkých, nič neobsahuje, keby nie je obsah na stiahnutie ani to nehrám. Po prvom dodatku to už mastím, ale sama o sebe je na nič.
Vidím, že to má kopec dobrých známok, tak ja sa pridám, určite veľmi podarený diel, jeden z najlepších, asi aj najlepší dodatok zatiaľ vôbec v sérii. Množstvo nových profesii, predmety, iný obsah, mesto, vylepšenia a iné.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |