HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 18678 užívateľov

Užívateľ > 1D1UNBPAF3A > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Dvojka je oveľa lepšia, trojka je 100% lepšia a toto je len taká somarina. Je to proste stará úbohosť, neviem ako to môžete hrať.
Je to lepšie než TS1, no tento diel ja osobne hodnotím veľmi zle, skôr dodatok voľný čas a ročné obdobia.
Veľmi podarený diel v podobe dovolenky, oveľa lepšie než to bolo v TS1 a to mi každý uzná, neviem prečo, ale veľmi sa mi to ľúbilo.
Je to iste ten najlepší dodatok pre mňa zatiaľ, množstvo nových predmetov, aktivít, oblečenia a zábavy. Tak som si to predstavoval.
Čakal som niečo super ako TS3:Po Zotmení, ale toto je len hŕba šrotu. Nočný život vo virtuálnej forme si ja predstavujem inač.
Po hodine som bol z toho unudený, čakal som niečo akčné, kde budem vždy v pozore...niektoré povolania sú nezaujímavé, iné zas nudné a tie ostatné sú náročné.
Je to určite podarený dodatok so skvelým nápadom, trocha menej vecí, málo psov a jednoznačne chýbajúce vylepšenie grafiky. Trocha náročné na starostlivosť.
Konečne niečo podarené, sneh, kvety, plávanie, oblečenie, tak som si to predstavoval. Asi druhý najlepší TS2 po Voľnom čase.
Trocha ma to chytilo, no tiež nič moc, je to taká masívna zábava, nedá sa to prejsť a podobne, je to na celý TS2.
Hra sa mi páčila zatiaľ zo všetkých Sims najviac. Je však trocha holá, graficky dobrá, nízka náročnosť, úžasný obsah na stiahnutie, veľa ponúk práce a neskutočne veľa možností.
O dosť lepšie ako to bolo pri TS2, rozmanitejšie a lepšie ovplyvniteľné práce kombinované s ponukou vecí od šiat, cez nábytok až po budovy a domy.
Je to perfektné, kopec nových-reálnych možností, ktoré ma vôbec po prvý krát tak zaujali, že neprežijem deň bez hrane TS3:G. Ale obsahovo to mohlo byť o malý kúsok lepšie, vylepšenie grafika by sa tiež zišlo, preto tých šesť percent.
Asi za vrátili k nepodarkom, už to asi nikdy neurobia. Hru som nenávidel, len potom prišla CZ o JBana a trochu sa mi zapáčila, no čo už...keď raz hovadina tak niekto to nevyrješi.
Mne sa veľmi tento dodatok nepáčil, už tu bolo spomenuté, že dobrý nápad...ale keď si to zoberiete v pomere s TS3, už samotná hra to obsahuje, to nehovorím o "Hrách Osudu" a "Po zotmení".
Očakával som zlepšenú grafiku, kopec zábavy a nových vecí, no z toho prišlo len pár možností. Zatiaľ najslabší datadisk k TS1.
Má to niečo do seba, pár nových vecí sa dá iste využiť, no nie je to to čo by hráči chceli k TS1. Pre mňa sklamanie.
Podľa mňa zas nepodarený už asi posledný trocha normálny TS1, s tými ich luxusnými Deluxe ma už serú. Nech urobia rovno Triple Deluxe alebo Quand Deluxe.
V poslednom čase ani veľmi nehrávam TS1, lebo už vyšiel TS2 a aj tak ma nebaví...ale od toho som očakával niečo ako luxusné oblečenie v kombinácii s novými možnosťami...prišlo len pár somarín.
Vydarený titul, no zas je tá istá grafika, chápem že engien nejako extra vylepšiť nemôžu, no toto mierne mohli. Vodu a tak.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |