HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 11140 užívateľov

Užívateľ > ZeroXtreme > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Call of Duty, keď počujem tieto tri slová hneď si spomeniem na tento diel a skvelú atmosféru čo som zažil pri hraní. Dosť dlhá a hlavne zaujímavá kampaň spojená so super prostredím po technickej a trocha aj grafickej stránke...Je to taký symbol CoD a možno aj druhej svetovej vojny na PC.
Ja to vidím ako najlepší FPS simulátor druhej svetovej vojny. Akčná hra ako sa patrí, je to trocha masívne a po čase je z tejto hry stereotyp, no to tak pri posledných misiách, lebo táto zaujímavá ešte dlhšia kampaň, za všetky možné národy je báječná. Novšie zbrane a vozidlá tiež nie sú na zahodenie. Mierne vylepšená grafika prostredia a oveľa lepšia textúry...
Po vydarených predošlých dieloch tu opäť máme hru ako sa patrí, má pár obmedzení, ale po dlhom čakaní hráčov PC, keďže trojka bola len na kozoly prekvapí všetko. No, toto neprekvapilo len tak. Moderná doba nemá síce atmosféru akú mala dvojka, ale lepšie zbrane, nová grafika, vozidlá, fyzika...vlastne celý engine poteší každého.
Naozaj špičková grafika, dej ako pri štvorke - vynikajúci a návrat atmosféry 40tich rokoch. Hra za Američanov je veľmi dobrá, aj keď veľa robí útok Japoncov a misia na lietadle. Kampaň za Rusov je ešte lepšia, viac stereotypná, no stále dobrá a tu zas vidíme ako sa pohrali s defenzívou Nemcov a so zvieratami (pes - útok). Zbrane staré-vylepšené. Kampaň dlhá tak akurát...
Postavy, dej, zbrane, vozidlá a mapy - to je to naj. Sneh je síce dobrý po technickej stránke - tiež grafickej, no fyzika...aa. Nepriatelia trocha slabší, nereálnosť hry a čisto po grafickej stránke, hra je dobrá, s väčšími nárokmi a to niekomu môže prekážať.
Dobré balenie dobrých hier, aj keď je to vyhodenie peňazí von oknom, no za niečo. Takéto balenie obsahuje každá séria hier a tak CoD nesmelo chýbať, v pohode...
Opäť raz skvelá hra. Kampaňou začnem, zaujímavé prostredie a misie robia z kampane božskú, no teraz pristúpi dĺžka. Hra nie je o prehnane masívnych bojoch a tak nie je veľmi stereotypná a tu už ide o dĺžku. Tucet misií by bol veľa, no pár naviac by nezaškodilo. Dej kampane zaujímavý, aj keď nepodstatný a nevýrazný. Lietanie určite fajn bonus k hre, zbrane ozaj dobré, vozidlá (po zemi) sú fajn, aj keď nie je na nich veľa misii.
Páčilo sa mi to nad mieru, som spokojný čo predviedli tvorcovia a dúfam, že to nebol posledný takto dobre vydarený diel resp. dodatok, už sa teším na dvojku.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |