HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 7945 užívateľov

Užívateľ > zltykanarik999 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Supééér stereotyp. Zbrane, vozidlá, prostredie, atmosféra, dej, misie a všetko ostatné - proste super hre až na slabšiu grafiku a vek.
Úplne super hra, grafika vylepšená, síce tie isté zbrane a tá istá vojna, no nové misie, úlohy v nich a zaujímavejšie prostredie, či pár vojnových momentov navyše. Atmosféra ešte lepšia, pár nových vozidiel, vylepšené budovy a inteligencia nepriateľov...
Moderná vojna - fajn nápad, no hra ma celkovo nechytila, atmosféra obávam sa, že v trojke sme ju mali už naposledy. Nový engine prináša novú atmosféru, grafiku a ovládanie, ktoré nie je až také bravúrne. Zbrane, vozidlá fajn, budovy a ostatné objekty tiež, no niečo mi v hre chýba...
Ach, staré dobré časy sú späť v modernom obale. Od trojky to je posun...obrovský, aj keď atmosféra sa nenaplnila, ale prišli novinky - nôž, plameňomet a misie. Dej sa mi zdá dosť zaujímavý, no krátky. Pohyby šli s engine hore, ovládanie klasika, trocha pokročilejšie zvuky aj keď mierne trápne. To je môj verdikt...
Opäť osemdesiatka, nič nové - no akurát grafika, ktorá nie je až taká pokročilá, potom zbrane a doba. Misie sú extréme a zaujímavé - hlavne tie v snehu. Inač prehnané nároky, čo môže niektorých hráčov zaraziť ako prvé.
Dodatok, základná hra a mini vylepšenie - to je táto "Limitovaná edícia", ktorý je nelimitovaná. Určite somarina - je to už pri každej hre a tu to nechýba, takže v pohode.
Mne sa to zdá lepšie ako jednotka, no celkovo. Hlavne mi vadia vysoké nároky, k vôli tomu som si kúpil nový PC - takže vlastne ďakujem. Grafika naozaj perfektná, slabší dej - to mi každý uzná, dosť dlhý a nie je stereotypný, no je taký nezaujímavý. Skôr tie misie sú dobrodružné, aj keď pár stereotypov sa nájde. Inteligencia nepriateľov totálne spojená s obtiažou - sama o sebe nie je Božská. Zbrane moderné - čo dodať, lietanie a tie veci super.
O malý kúsoček horšie ako pôvodná hre. Nové mapy alebo oblasti určite chýbali, stále je to však o tom istom. Takže v celku veľmi dobrá hra aj keď od tejto "Spojeneckej ofenzívy" som čakal úprimne viac.
Mne sa to vôbec nepáči, nie len samotné D3 ale celkový štýl hry, má pár vychytávok... no to je všetko - len pár. Neviem či je chyby vo mne ale vydržal som to hrať možno 2 hod.
Hra má čo ponúknuť v grafike a fyzike, ovládanie aj bez ABS a ostatných je hrozné a dobre autá už úplne vymizli, žiadne pokroky v okolí, až na viac tratí. WRC mi chýba a vidno ,že si na hre nedali záležať.
Kvalitná adventúra so zaujímavým nádychom ako dráma či horor. Atmosféra kazí celkové hodnotenie hry, lebo príbeh, grafika a všetko iné nie je na dobrej úrovni. Vytkol by som aj pár detektívnych vecí a tiež nudné scény.
Mne sa to vôbec nepáčilo. Keď chcem ísť do mesta a nakúpiť, najesť sa nikde a porozprávať sa potom doma navariť, umyť sa a pozrieť TV, no a ísť spať a potom do roboty. Trvá to skoro tri dni.
Ani táto hra sa mi nepáči, ja mám rád len dodatky a kolekcie. Základné hry hrám až po vydaní prvého dodatku a toto nie je výnimka.
Je to jeden z prvých dodatkov do hry a veľmi podarený, má veľmi veľa tých profesií a tých vecí...Tak som si to predstavoval.
+dobrý nápad no zlé spracovanie ale je to stále to staré dobré.
-nepodarená hra v oblasti priblíženia doby, na také niečo sa nemali trúfať.
-zlá grafika a spracovanie vecí, len stále klasika a veľmi opakované z TS2.
-je tam už podpora nových autorov a tí sú už na hovno.
-hrozné ovládanie a hracie prvky skoro na nule, ani češtinu nevedia urobiť.
-totálne hrozné a najväčšie mínus je prvok možností v hre.




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |